53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
LESCO #42820 Akkor ha jól értem, a DB az, ami a gerincét adja az egésznek, annak módosítása nélkül modell és ilyesmi nem kerülhet bele? A 4.32 u4 az egy adott DB verzió, ami hivatalos, a te '80 modod az egy teljesen másik DB lesz? Mindenhez, az új gépekhez, repülhető géphez, kabinhoz, ilyesmihez DB-t kell módosítani?
Ahhoz, hogy egy új használható kabin belekerüljön pl, ahhoz nem kell a BMS team, csak egy új DB, de akkor az nem lesz kompatibilis a hivatalos 4.32u4-el?
F4:
Ha adsz privátban egy linket, leszedem őket és megnézem.
Template van, és csak a skint kell megrajzolni, vagy nekem kellene UV-zni?
-
Az BMS4 alap adatbázisába egy fagyott gleccser sebességgével kerül be bármi. Ezzel a sebességgel 2020 táján talán majd ránéz valaki az adatbázisra... Azt, hogy mi és hogyan kerül be a játék alap adatbázisába azt csak a BMS4 csapat tudja.
A moddolás úgy megy, hogy mindenki azon dolgozik, amit ért. Nagyon kevés valódi polihisztor van a Falconhoz értők körében és ők jellemzően nem állnak le magyarázni sajnos, annál dárgább az idejük.
Textúrázás tekintetében egyből tudnék neked munkát adni. 611-Eagle F-4 Phantomjához nincs dél-koreai skin. Ehhez szükséged lenne a LOD Editorra, ezzel gyorsabban csekkolhatod a skin illeszkedését a modellre meg az adatbázisomra és a skinekre és egyéb cucokkra. -
Nekem van pár pluginem a játékhoz a modellezés részéhez , ha 3dsmaxot hasunálsz. csak sajnos nem tudom mindegyiket használni, igy a játékba integrálását sem tudom, még. viszont ha 3dsmaxot használsz akkor segithetnél nekem egy Gripen model UWV texturáját megcsinálni .Sajnos nekem most nincs időm és tudásom ezt megcsinálni,de ha ez meglenne akkor talán tovább lehetne lépni az animálása felé. -
LESCO #42817 Sziasztok!
Tudnátok írni pár mondatot arról, hogy hogyan megy most a BMS modolása? A hivatalos fórumon olvastam pár topicot, de nem derült ki számomra, hogy most mi is pontosan a módja. Azt láttam, hogy vannak felhasználói modok, és mindenki közzéteszi a magáét, meg vannak kicsit összefogottab projectek, mitnt Balázs '80-asa vagy épp a Sinai mod. De hogy mi hogyan kerül be a játékba, és mikor azt mi vagy ki dönti el? Az ok hogy most a 4.32 u4 a hivatalos verzió, de van egy rakás érdekes kezdeményezés, ami benne lehetne, de nincs. Ezek később belekerülhetnek egy újabb update-be, vagy csak ilyen periférikus próbálkozások maradnak?
Szívesen segítenék, ha van rá igény, akár textúra készítésben, akár modellezésben. Elég régóta csinálom, és nem csak hobbi szinten. (Konkrétan ezzel keresem a RAM-ra meg a kenyérre valót :) ) Szóval ha hasznomat vennétek, szívesen áldoznék egy kicsit a szabadidőmből. Csak azt nem látom egyelőre, hogy mi a módja ennek, kalózakciókba meg nem szeretek belevágni, ezért is tettem fel a fenti kérdést.
Előre is köszönöm a választ.
Lecsó -
Olvastam basszus. áááá inkább nem írok semmit. -
Az IL-2 topikban olvasd el mit írt Sanyo: a 63019-es és a 63022-es hsz-ek. -
Mondani akartam, hogy repüljünk egyet délelőtt, de nem megy a TS.
ts public szerverén csináltam egy szobát ideiglenesen.
Falcon BMS jelszó: falcon
-
Hadjárat tesztben minimális difi volt az új fák miatt. Gőzöm sincs, hogy akkor most belerakjam vagy nem. Asszem a módi az lesz, hogy mellékelek egy manual install leírást, és aki akarja, az felteszi. -
Családi összejövetel. Asszem ez az este is ugrik :( -
ok.
Addig bohóckodok ezzel :) -
Nekem 7 után jó. -
Este bandázunk egyet? kinek jó? -
ne -
A vizet én sem kapcsolom ki, de hadjáratok alatt lényegében csak az és a HDR van belőve a nap miatt. Se heat blur, se semmilyen árnyék nincs belőve, se más extra. -
Nagyon nem szeretném lebutítani alap szintre a grafikát. Pl ezt a szép vizet nem kapcsolnám le még a Janhas fái miatt sem :) -
Ha minden effektet kikapcsolsz, akkor jó az FPS, de egyesek számára ez nem opció. -
Szépek ugyan, de ilyen áron kuka!
-
Nálam az FPS megtartása az elsődleges, hogy ne csak atomerőművel rendelkező futatthassa a modot. Mondjuk szó se róle az én túlhúzott konfigommal is gyak. mindent ki kell kapcsolni 1280x1024-ben, hogy az alap hadjárat játszható legyen. A FLOT közelében az első órákban a TGP mellett a 24 FPS továbbra is csak álom. Ennek fényében én a fákra nemet mondanék... -
Hát nem tudom, én nem hánytam el magam a vidón lévő földközeli látványtól.
Egy egy helyszínt pont az teszi különbbé a többitől hogy más tájon repül az ember. Semmi gond nincs azzal hogy speciálisan a hadszintérhez gyártott fix texturákat használnak. Bárcsak minden kijövő hadszintér egyedi lenne.
Fák. Bár már leírtam a fákkal kapcsolatos véleményemet, de most akkor a feltett konkrét kérdésre válaszolva:
Szerintem felesleges fps pocsékolás, csak azért hogy a reptéren gurulva elcsöppenjen a nyálunk.
De ahogy a mod készítője gondolja... -
Akkor kérdés felétek. Benne legyenek a Janhas fák a modban, ha alacsonyan reptér közelében akár -20-30% FPS-t is okozhatnak főleg, ha be vannak kapcsolva a shaderekből a durvábbak is? -
Stop. Ezek manuálisan lerakott GE tájtextúrák. Naná, hogy jól néz ki magasból. Alacsonyról meg okádék az egész. A F.L.A.R.E. majd ezen fog javítani. Lehet, hogy nem lesz fotorealisztikus, de akkor is brutáljó lesz és mivel vannak "generic" textúrák, ezért más helyszínekre is adaptálható lesz módosítással. A teljesen egyedi Balkan textúra semmi máshoz nem jó... -
Ez a látványvilág valahogy jobban izgat mint hogy legyen e 10 darab 100millió poligonos fa a reptér mellett vagy sem. Mivel az utóbbi igazából tök mindegy, nem oszt nem szoroz.
Fákkal kapcsolatban. Szerintem kár ezekkre fecsérelni a drága időt, hacsak nem tudja valaki megoldani hogy minimum Lock-on szerűen legyenek fák az egész tájon. -
Na igen. Valahogy így kéne kinéznie a tájnak már a BMS-ben.
A letölthető balkán ez amin kicserélték a texturákat vagy valami teljesen új? -
-
Német F-4F és új utánégető skin.
A fák alkalmazását meg kell fontolni, önmagában nem zizis a gépemen, csak árnyékkal, de ott sem mindig. 5000 láb felett már nincs komoly FPS csökkenés. Sok fa csak egyes repterek táján van. -
JanHas fáit tesztelésre integrált Eagle. Sajnos úgy tűnik, hogy túl nagy az FPS hit. Gyak. minden shader ki van kapcsolva, árnyék nuku. Egy üres TE-ben alap fákkal FPS Kunsannál 75-80, az új fákkal 45-50. Ha felkapcsolom az árnyékokat és minden mást, akkor a hatás még drámaibb. -
Én véletlenül indítottam rá, nem a rakéta volt a hibás
-
Üdv az uraknak! Este 7 körül Vampire-ral repülnénk valamit. Aki teheti nézzen be. -
Most gyorsan repültem egyet, megnéztem hogy is áll a kampányom. Hát elég uncsi, de majd izgibb lesz.
Barcap:
Imádom a landoló ellenséget
mire is jó a tgp, látszik az indítás:
nem volt sok esélyem, direkt végig figyeltem a sebességre, erre mikor kéne akkor nincs
a kiértékelés, messze eljöttem a Barcap zónától, mert ott semmi sem volt, kicsit szigorúak
-
Na, ez pontosan ilyen eset az utolsó. Valamit be kell fognia a rakétának, ha képes rá. Mivel csak te voltál ottan... :) -
Jah.
Írva is vagyon valahol valami BVR-es kézikönyvben hogy Amraam-ot indítani tilos ha a cél közelében baráti gép is van. Pl. furball kellős közepébe...
Spec BMS-ben , régebbi alkalommal, Axe-val való repülésem során, dogfight-ba kerültem, Axe meg messziről indított a "bandit"-ra, én viszont közben leszedtem AIM-9-el. Erre jön a hatalmas csipogás villódzás... amraam besugárzás a seggembe. What dö fakkk?... értetlenkedés, kétségbeesés, jajveszékelés.... great ball of fire.
Köszi Axe
-
Az AMRAAM-nél ez normális, mert akkor modellezhették azt, hogy ha aTWS befogás nincs meg helyesen, akkor az AMRAAM mehet a saját feje után. Azon nincs IFF, ergo amit talál befogja, és megy utána. Kérem, ez a kőkemény valóság. A BVR képességes eredményes alkalmazása nem 2x2... -
Az RWR néha bugos. Egyes helyzetekben ellhallgat annak ellenére, hogy a rakéta továbbra is rajtad van. Nagyon ritka, de előfordul. Oka baromi összetett lehet. A saját modomban az SA-5 kb. 200 indításból kétszer előadta miután 6 órára tettem, hogy az RWR elhalgattott, de a rakéta rajtam volt.
Az eltalált gép radarja sajnos nem hibásodik meg asszem, így találat után is folytatja a rávezetést. Meg kell kérdezni, hogy az AI gépek sérülésénél a fedélzeti rendszerek épsége hogyan van modellezve. -
Nekem is volt egy hasonló. Egy Amraam-ot indítottam egy Mig-21-re az szokás szerint elindult hazafelé, majd a Pitbull után a rakéta egy F-15-t üldöz. Háá mondom csoki te meg hova mész ? :)))
De Boci is indított egy F-15-re tegnap. Lehet ez egy ilyen nap volt. :) -
Visszatérve a képesség bemutatóra.
Az amcsi bemutató mintájára igazán nyomhatnának a hanszórókből az aktuális jelenethez illőr ádiózásokat. Nagyon nagy feeling lenne. -
Hogy engem hogyan tudott lelőni a MiG-29 R-27-el az rejtély.
0. Amram indít MiG-29 vezérre, Wolf indít kísérőre.
1. Rám indít a vezér egy R-27-et. Indítás után egyből chaff és beaming. Radarbefogás megszünt. Tehát alapból a rám indított R-27 az kuka.
2. Amraam-ok találtak.
3. Visszafordulva a két MiG már pörögve lángolva zuhant a tenger felé.
4. Az egyik lángoló kormozó romhalmazzá lyuggatott MiG ismét befogott és rám vezette az "1 perce" rám indított "kuka" R-27-et. Csett, bumm, KIA.
Na hogy is van ez?
-
F-4G és E. -
Köszönöm a mait srácok.
-
thx Molny -
Hírek. A már mutatott F-4D/E modell rendelkezik a Wild Weasel változat skinjével, tehát az is csinos lett. A német F-4F és a japán F-4EJ is ezt használja majd, skin is van hozzá.
A bibi az, hogy a skin templatek elvesztek, ezért RoKAF skin nincs. Kérdésem az, hogy ha megosztom a DB-t, ami tartalmazza, akkor van olyan bátor és ráérő önkéntes, aki összerittyent egy RoKAF skint? Nekem erre sajnos sem időm, sem tehetségem. Máskülönben a koreai F-4 gpek maradnak a jelenlegi szinten. (A többi US Navy gép sem kap szép modellt, de azok nem túl lényegesk, a '80-as években már azok sem repültek, csak minimális F-4J és S szolgált '82 és '86-ig.)