53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ámen. a skin is lassan kész van hozzá.
Szabolcs: BMS4
többi infó fejlécben. -
hali, ti mivel játszotok? Sima falcon 4.0, vagy Falcon 4.0: Allied Force? -
Hétvégén elvileg jön valamfélre Szu-27 pit release. ;) -
Razor18 #45382 Urak, a Pirate-en fent van egy 2 órás HD video az orosz légierő 100 évfordulójára rendezett airshow-ról, ha érdekel valakit... -
holnap??? Amikor sokan tüntetni mennek, vagy kirándulni, mert szép időnk lesz?! -
nem semmi. -
ez meg a 3000ft-t simán megéri, ha jó állapotban van.
THRUSTMASTER Játékvezérlő Joystick T.Flight Hotas X PC/ PS3 eladó
Srácok, holnap akkor lesz valami repkedés? -
Saitek profi joystick
nem az enyém. -
Ámen atyám
f-18 vs su-27 szép is lenne
-
A Szu-27 kabin bekerülhet legalább WIP fázisban a modomba skacok! A Szu-27/30/33 gépek ezzel fognak rendelkezni. Lehet repülni a vöröskkel is a NATO vs WPACT hadjáratban. :) -
Szu-27 hír. -
Ha majd befejezem a fejlesztgetést, akkor talán végre becsatlakozok a repkedésbe én is.
Egy kérdés. Az asztalomon sajnos a gázkar / joy kombó nem fér el. Van olyan felrakható készen vehető toldalék, ami rátehető valahogy az asztalra? Használ valaki ilyesmit? -
Jó kis emlékek :)
Jó kis hangulatban múlattuk az időt :) -
Szu-27. -
Hát ha az aktiválást arra érted, hogy a keresőfej képét megjelenitse a MFD-n akkor az "u" bill lesz a te megoldásod. -
falcon16 #45370 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy a Falcon BNS 4.32-ben a maverick nél melyik billentyüvel kell aktiválni a TGP-t.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:falcon 16 -
Összeálltatok én meg rongyoltam utánatok, a 22-essel egyszer csak pikk pakk pukk. Minden leállt. Mondom mifasz. Ja átléptem a hangsebességet és az akkori modell ezt nem bírta :D -
Meg az a kurva hitbox modell :D
A legfontosabb, hogy jól éreztük magunkat közben :) -
Hany repcsit összetörtem közületek, mert en azt hittem tudok kötelekezni, es megsem :D De persze a lagg volt a hibas! -
Emlékszem. Jó buli volt :) Emlékszem Boci, az egyik missziónál hazafelé annyit variáltál hogy beleálltál valami épületbe az Aardvarkkal :) -
Van aki meg emlekszik erre? Most mult negy eve... :) Valtozik az ido...
Annyira jo olvasni a vegen a neveket, elöjönnek az emlekek! Olvassatok el, nezzetek meg kik voltak akkor akik meg most is! :)
Szuper emberek voltatok akkor is, mint most is! :)
(Meg a geforce MX4-es video kartyammal csinaltam, azert fekete az utanegeto. Valahogy nem kezelte.
Bocsi a dupla posztert Molni, az elsöt töröld ki legyszi -
Wampa reloaded #45363 Hello Kitty-s skint feltette valaki ? :) -
Zenefelismerő?
Megpróbálom B.nő mobiljával.
Hátha.
THX. -
Vagy pontosabban, háborúban a nem teljesen statik SAM-ek, még a telepítettek is elvielg települgetnek, tehát nem tudhatod pontosan, hogy merre vannak. -
A.S. megcsinálta, amit mindig is sejtettem. Be lehet állítani úgy a DB-t, hogy a felderítés semmilyen SAM-et nem mutat, amíg a közelébe nem repül valaki. Mivel a SEAD felül van modellezve, asszem alkalmazni fogom ezt. Ha első repülsz a hadjáratban, akkor nem tudod, hogy hol lesz SAM! :)
Persze ez így nem egészen valós, de még mindig jobb, mint a "mindentlátó szem"... -
Egy témával kezdődött, de van itt már szó mindenről. Hosszú idő óta az egyik legérdekesebb dev toptik, pedig nem is annak indult. -
Emlékszem
-
Wampa reloaded #45357 Nekem is eredeti volt/van, csak eltörtem a lemezt, ugyhogy már mindegy :) -
Jaja nekem eredetiben volt meg és a manualban akkor még nem volt kivonatos keyhelp.
Azóta már van. JoeDestroy kolléga ide is adta és nagyon használható :)
A "JoeDestroy kincseskamrája" most is tartalmazza: bill - KexmapDIs.jpg!
Itt a közvetlen link. -
Wampa reloaded #45355 Volt hogy leszálláskor el tudtam ütni őket :)
Phalanx ?
Ha nem birtam az ellenséges vadásszal, becsaltam a phalanx körzetébe :)
Régebben már tárgyaltuk Viperával, hogy nem volt hozzá billentyűzetkiosztás, sose jöttem rá, hogy lehet kiereszteni a decoyt. -
Van androidos mobil a közelben?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.trackid&hl=hu -
Ahamm. Az nekem is megvolt. Sanos már nem megy Win 7 alatt. Pedig komolyabban érdekelne már, annak idején annyira nem izgatott ez a progi.
Más.
Everybody!
A segítségeteket szeretném kérni.
Annak a számnak a címét keresem amiben benne van a 0:36-tól kezdődő és 1:20-ig tartó zenerész.
Állítólag az előadó Brand X, de már vagy 100 számát meghallgattam és egyikben sincs benne ez a zenerészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=El3DobMoR6I&feature=c4-overview&list=UULbH9iLVEEpgUnMxm2mlCjA
Hatalmas leborulás ha valaki meg tudja mondani a címét.!
Dánke és Tenkjú! -
Mármint Integration :) Azóta sincsenek emberek máshol a hordó fedélzetén. Szerettem is őket mikor leszállás közben elkezdtek rohangálni előttem :) -
Digital Intergartion: Super Hornet. Az egyik legfaszább szim volt régen. Kőkemény pontozás volt. Ha besikláskor 3-4 fokot eltértél a trainingben, már gazdagon húzták a pontokat :) -
Gőzöm sincs, nem vagyok BMS4 fejlsztő és nem is leszek a jelek szerint. Annyit lehet tudni, hogy Hayab modellje, kabinok és ennyi ami biztos, de ezek mennyisége sem ismert pontosan. Minden más csak sejtls vagy porhintés. Anno azt mondták, hogy a FLARE-ig nem kapcsolják be a fákat. Pedig jó lenne már...
Dee-Jay elhintette, hogy az optikai AAA erősen változik, ahogy a radaros AAA is. Mav-jp a SEAD kódról mondott ezt-azt.
Én attól félek, hogy mire pont összeheggesztem a Korea \'80s megint adaptálhatok vissza egyes dolgokat az új BMS-ből, hogy rendesen működjönenek az új dolgok. A 3D modellek importálálása is manuális lenne, de elvileg az nem túl komplikált, ha rendesen megcsinálták az eredetit. -
Mit tartalmaz az új BMS?
Azért remélem legalább akkor az adatbázist rendberakják és akkor már te is nyugodtabban alhatsz ;) -
F-15E kabinon senki nem dolgozik, pedig anno Aeyes csinált egy olyan F-15E kabint, hogy nekem még mai szemmel is szép. Csak azt kellene kicsit 3D-síteni.
Az F-14 kabinon dolgozó srác április óta nem kommentelt gyak semmit, az a kabin még nagyon WIP. Tornado kabinnak semmi értelme, amíg a gép 3D modellje legfeljebb a középkategória alja még BMS4 szinten is. A legutolsó szériás F-111F/G kabin az, ami még modellezhető, mert abba került F-16-tal azonos MFD. Na, az lenne a szép. :) -
Ez a DI SU/H az micsoda?
Na folytatódik a nosztalgia sarok :)
Érett fejjel az F-15 III-tel játszva sajnos kibukott egy hatalmas hibája. Az hogy az ellenséges gépek egyfolytában szállnak fel és mind feléd igyekszik. Nem sok esélye van a játékosnak ha csak 4 légiharc rakétát tud magával hordani a leegyszerűsített felfegyverzési opció miatt.
Nem is értem hogy régen hogyan boldogultam így a küldetésekkel.
Na mindegy, az a lényeg hogy a Fleet Defenderben még ma sem csalódok :D Minden F-14 fanatiknak csak ajánlani tudom. Ez az egyetlen igazi F-14 szimulátor. A többi az arcade fos.
Aki beizzította az EF-2000-et annak komolyan mondtam hogy megpróbálhatnánk egy multit. Elméletileg lehetséges - na meg ahogy a leírásokat is olvastam-.
Vissza a BMS-re.
Szu-27 cockpit. Szééép! Lehet hogy átváltok vörös oldalra? :D Bár az a béna botkormány modell még mindig zavar... na de hát ez igazából apróság.
Annyira jól megcsinálta a cockpit-et hogy már majdnem beírtam hogy a mi a fene az a MFD megjelenítés a jobb display-en? Mert ott igazából csak a HUD szimbolikája van megjelenítve. De aztán ráeszméltem hogy ez nem az FC hanem a Falcon. :D
BMS next verzió.
Jajjj de jó lenne már! Remélem szépen fut majd. Pláne ha lenne benne meglepi Tornado, F-15E, meg F-14A-B-D cockpit is :)))) -
Wampa reloaded #45346 Nem tudom, valami régi PC guruban volt a Jump jetes játék, ott mintha floppy-k lettek volna.
Ja, a DI SU/H a nagy kedvenc, sajnos eltörtem a lemezét nemrég, pedig azt imádtam. -
su-27 Cockpit