53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nekem csak maga a hitiles.exe van meg 122mb(warezos) és csak a 4 évszakot telepiti fel zippelve egy help fájlt rak mellé és ennyi.Eltudod küldeni az évszakválto progit? -
neuro #909 Kint van a kézikönyv második, kibővített kiadása :)
Bocs a késésért! -
A janes 18at én úgy telepitettem, hogy felraktam az alapot, azt az egy pecset ami megjelent most fejből nemtom :) arra rája a TSHv1-et (a 2 őt nem raktam fő mert ahhoz fel kéne rakni a Janes F15öt is, meg irak annyira nem jön be, noha a fanatikusok már rég megcsinálták a Falludzsai csatát :) és arra rá a v3ast. Minden van :) 1280x1024, és nem vakulok meg a a 2 mms hud betűktől mert megnagyobbitották őket :) Itt ragadnám meg a lehetőséget és megkérdezném , az orosz hordozó síugrósáncáról mennyivel kell elrugaszkodni? Mert gondolom az orrfutónak nem tesz jót ha a Szu 33 padlóval beletép :)
Ami igaz az igaz, Molnibalage kézikönyve nekem is tartalmazott újdonságokat. Még egyszer köszi.
-
neuro #907 Hát, elég feltűnő a különbség, ha nem látszik a változás, akkor szerintem valami nem stimmel. Amit adtak hozzá kis program, azzal kell évszakot váltani.
A kézikönyvet mindjárt felrakom :) -
Feltettem a hitilest.De nem tudom hogy hogyan tudom változtatni az évszakokat vagy hogy egyáltalán jol müködik-e hol a legszembetünöbb a változás?A másik problémám hogy amiota feltettem ugy fél percenként egy tized mp-re elfeketedik a kép és elég zavaro.Mit lehet ilyenkor tenni?
Ui.:Mikor lesz fenn a molnibalage kézikönyve?Nagyon bejött az elsö része sok ujdonság volt benne számomra. -
neuro #905 A tsh3-at hogy kell telepíteni? Csak simán felrakom az alap F-18-ra? -
neuro #904 1999-es ha jól emlékszem
szóval boltban már nem lehet kapni :) -
Jane's F-18? Az mikori? Honnan lehet beújítani?
-
Igen... ezt nevezik repülégép szimulátor fanatizmusnak (egyesek szerint függőségnek). 
Ezek a szimek eléggé időtálló játékok, egyik sem most jelent meg, dehát ami jó az jó.
-
Emlitettem már hogy milyen kurta jó lett a Janes FA 18 TSHv3? :) Állat lett az új inditómozija is. Szóval már négy repülős sz*r van amivel játszódom :)) (Il2FB+PF, Lokkon, Falkon, FA18:)) -
Rájöttem egy igen szomorú dologra :) Nem tudom az FFbe berakni az AFes log-omat. Megjelenik a név a kiválaszthatóak között de nem áll át. Ez nem szép dolog az AFtől. Mert az FF es megy vele. Imigyen vagyok már alezredes, száz egynéhány repült órával.:) No meg van egy tsomó kitüntim :) Ezeket most nem vihetem vissza az FFbe. A kobrát honnan lehet levenni? Azt sem találom :) Bár azzal meg ha jól emlékszem nem megy a hffm :) Jöhetne már az FF4 :)) Neuro barátom, engem hétszer öltek meg online ahhoz képest hogy otthon nincs is netem :)) Ez pici hibája neki. De az a legmegdöbbentőbb hogy még mindig ennyi év után is tud kalandos lenni egy misszió :) A legutolsóban is (FF) ketten harcoltunk két 21es ellen a lelkes SA2es meg az összes rakétáját közénk lőtte :) El is vitte az egyik 21est :) Bár ahogy kergetőztünk egy pillanatra elvesztettem szem elől a gyors kis patkányt, átnézek a másikoldalra, báááz. :) Egy nagy rohadt füstcsik jön felém mint az állat ippeg hogy Le tudtam húzni magam (háthelyzetben voltam :) és a hasam felett pár méterrel elment, szinte megdobta a vasat a légnyomás :) Király volt :) -
neuro #899 nem, a logbook readerrel ilyet lehet csinálni:
Pilot Name: Peter Ivady
Commissioned Date: 03/13/06
Number of Flight Hours: 5.8
Rank: 2nd Lt
Callsign: Neuro
Medals:
Air Force Cross: 0
Silver Star: 0
Distinguished Flying Cross: 0
Air Medal: 0
Longevity Medal: 0
Campaign Medals: 0
CAMPAIGN STATS:
Total Missions Flown: 11
Air to Ground: 28
Consecutive Missions: 2
Friendlies Killed: 0
Games Lost: 0
Games Tied: 0
Games Won: 0
Human Kills: 0
Number of Times Killed: 0
Number of Times Killed by Human: 2
Killed by Self: 1
Number of Kills: 8
Total Adjusted Score: 55
Total Score: 52
Total Static Kills: 16
Total Naval Kills: 0
Miss Since Last Friendly Kill: 0
DOGFIGHT STATS:
Matches Won: 1
Matches Lost: 0
Matches Won vs Humans: 0
Matches Lost vS Humans: 0
Total Kills: 5
Total Times Killed: 0
Total Human Kills: 0
Times Killed by Humans: 0
A használata nem nehéz, bemásolod logbook.exe-t a config könyvtárba, majd cmd-ből (vagy Total Commander-ből) beírod: "logbook.exe piótanév.lbk" ezután generál egy txt-t, amiben benne vannak a fenti adatok.
Találtam itt is egy hibát: valahogy belekerült a logbook-ba két Killed by Human, ami a netes játékok alatti haláleseteket jelenti, pedig egyetlen egyszer sem játszottam vele multiban. -
Ez azzal új progival készült? Én nem jöttem rá hogyan kell használni. -
neuro #897 Megtaláltam a simhq fórumon az előléptetés pontszámait:
Lt-150 points
Capt-300 points
Major-800 points and a campaign completed
Lt Col-1600 points and a campaign not lost
Col-3200 points and a campaign won
10 küldetés után még csak 50 pontom van, szóval elég messze vagyok még a hadnagyi rangtól is :) -
Nos ez egy érdekes kérdés. Ha a validAC.bin-t átnevezed bármi mássá,akkor repülhetsz más gépekkel. Az F-16 kabinképeinek elvi elrendezése változatlan maradt. De azt, hogy hogyan lehetne alávarázsolni a kabinokat....
Lehet -e?)
Egyébként visszatértem az FF3-hoz. Sajnos TÉNYLEG SOKKAL szebb!
Azzal repülsz amivel akarsz, kabinok is vannak. Egyedül a rakéták előli kitéréssel van bajom. Az AF-ben a 29-es gyakorlóküldetésben kb a rakéták fele(bár most repültem egyet és ott 2/2 arány volt) a elől mostanában sikerült kitérnem. Az FF3-ben ma 11/0 az eredmény! -
Az aeyes cocpitek kompatibilisek az AF-el?Vagy egyenlöre nincs értelme ,mert nem lehet gépet választani? -
neuro #894 majd felrakom én, nem gond :) -
Szégyen gyalázat, de nem tudom, megcsináli, de még próbálkozom. Béna vagyok, ez van.. -
neuro #892 a végén még tényleg fel kell rakni újra a FreeFalcon-t -
Azért ez a eurofighter mod se gyenge.
Eurofighter -
neuro #890 adok neked mindjárt admin jogot és úgy már biztosan menni fog -
Letöltöttem azt a masterfalcont,de nem indul el.Lerakja a tálcára a nevét és ennyi.Nem ir semmilyen hibát.
valakinél müködik már? -
Neuro gond van! Nem tudom feltölteni a doksit. Az írja, hogy nem engedélyezett.
Mit rontok el? -
Nekem megvan a HFFM! Kell? Egyébként nem ismeri fel a progi a joyom gázkarját. (Saitek Cyboryg Evo-m van) Az ALAP Faclon 1.08-as patch-el igen, de az FF3 már nem! Valami ötlet?
Az SA már most sem lát át!(Kipróbáltam!) -
Az SA cuccok sem látnak majd át a hegyen :) Meg gondolom még kerekebbek lesznek a hegyek :) A kobrát hanyagolom. De a HFFMet leszedném de nem találom sehol. Mert emlékeim szerint az jól belerúgott a repmodellbe :) Ott nem volt 450 csomó 4 JDAM-mel :) No meg ez is az FF mellet szól. Igaz Navy festésű némely JDAM, de legalább van :) És JSOW is :) Azt szeressem :)) No meg Lau-66 tripla inditó a mevrikekhez :) -
Valóban,szerintem is jobb az FF3. Én felraktam az FF3.1-et, de Cobra patch igen érdekes dolgokat művel a repterekkel és épületekkel. Kicsit sávosak és villognak, viszont az AI-nek engedélyezi, hogy 100 lábig lemenjen.
De amit a LOMAC-ban most javítottak az már ebben benne van. A domborzat takarja a radar elől a célokat.
Akkor mi lesz az a BAZt? -
neuro #884 feltudod te is tenni :)
regisztrálod magad, majd "submit file" a feltöltéseknél -
Halihó emberek. Holnap délelőttre készen lesz a légiharc rész. Az hogy mkior lesz kint a BoP-n az csak neuro-tól függ majd. -
neuro #882 Master Falcon 1.1
Olyasmi lehet, mint a Loman, éppen most jött le de még nem próbáltam
Link: frugals -
Megkaptam, köszönöm. Tényleg szép munka.
Várom a folytatást.
Egyébként feltettem az FF3 at. Hmm. Ha össze kéne vetni szerintem az FF jobb. Egyrészt szebb azzal a fémes csillogással, (forognak a kerekek
) talán a drag factor marad el az AF től. De pl az orsozó szögsebessége hihetőbb mint az AFben. Szebb a táj, kerekebbek a hegyek, no és a füst az füst nem pedig olyan furcsa mint az AF-nál. Ja és szebb a pára és a felhő is. No meg feliratozva van a rádiózás és nem kell kétszer megkérdeznem akció közben hogy mit akar az AWACS. Nem csúszkál meg rángatódzik a kép taxizáskor. Egy szó mint száz, várom az FF4et, remélem benne lesz már az uj BAZt olyan érdekességekkel hogy a hegy kitakarja a radarképet :) Csak ne két három hét múlva készüljön el :))
-
Hova küldjem? -
Báz :) Zipben van azt meg a cég tűzfala nem engedi :( Molnibalage nem küldenéd el nekem imélen? Vagy neveznéd el rar nek :)) -
Hamá itten olyan nagy népi hurrá van én is leszedem Molnibalage
Nem vagyok annyira öntelt hogy ne tudjam , még tanulhatok valamit még igy 8 év után is
Asszem felteszem én is a fakon simát :) Ez az 1.06 bosszant. Nekem vannak a 05tel furcsák. Minap ádáz légiharcba keveredtem egy ellenséges és nagyon veszélyes galebbel. :) Miután gépágyúval leszedtem, nem tudtam visszaállitani magam nav üzemmódba. (ja mert dogfightra álltam) Nem tom miért. Egyébként megnéztem a logfájlomat is :) Elhagytam a 100 repült órát :) Ezért jó ha kompatibilis a két log egymással :) Még a sima falkonnal kezdtem :) Ti hánynál jártok? No meg nemsokára jön az FF4. De bevallom a tisztelt biróságnak, hogy még mindig beteg vagyok, és játszom a Janes FA18al. :) Sőt most nemrég jelent meg a TSH v3 hozzá. Holnap felteszem azt is :)
-
Egy rövid helyzetjelentlés.
Úgy látom tényleg töltögetik lefele,etért kicsit belehúztok. Vasárnapra szerintem meg lesz a légiharc fejezet is. Kétféle formátumban tervezem közzétenni. Külön az újat és egyben a régivel, amiben javítva van egy-két gépelési nyelvtani hiba.(Már kb. 6 oldal van meg az új részből.) -
59th LeFty #876 Molnibalage! Ez a manual szép munka, ha kiterjeszted a teljes használatra, az bizony szép meló lesz, de nagyon megéri!
Ahogy az usai mondja: "keep up the good work!" -
Bolondokat beszélsz! Kell az, hidd el! Csak így tovább... 

-
Ez a sok dícséret rám igen inspirálóan hat. Megpróbálok kicsit beleerősíteni, hogy minél hamarabb kész legyen. Kicsit tartottam tőle, hogy nem kell majd senkinek, de úgy látszik tévedtem. Addig is: 
-
Rá pillantottam a kézikönyvedre. Minden elismerésem a tied.
(Pedig ilyeneket nem szívesen írok le.) Azt tudod, hogy jónagy fába vágtad a fejszédet. Én régebben amikor megjelent a progi (1998), a bill kiosztás lefordításának álltam neki, de ennek lustaságom elég hamar gátat vetett. (Egy-két elkezdett projektet azóta se fejeztem be.)
-
Jahhhh... Igaz!
-
Már rajta vagyok, javítva lesz minden amit észreveszek. Épp most írogatom a légiharcot és radarhasználatot. Hét végére lehet is belőle valami.
Az elismerés jól esik, főleg tőled.