53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Falcon BMS - Episode 10: TARCAP
na ezzel a hangvezérléssel vagy mi a túróval még vannak bajok.
Adj hozzá egy kis akcentust és
-

-
Razor18 #48439 Még az a halál német akcentus... "zee joystick"...
Lásd még alábbi Blöff részlet, 0:28-nál "Protection from what? Ze Germans?"
-
Thrustmaster T.16000M Joystick: Ambidextrous support (great stick for left handed people! - perhaps one of the only ones on the market for the price, I may be wrong though) problem solved mindenki örül
-
Én bal kézzel írok, de az az ügyetlenebb kezem. Az egért jobb kézzel tolom, a joyt is azzal fogom és sportolás közben ezzel dobok. -
Érdekes ez a balkezűség. Bratyó is bal kezes, de a joyt jobb kézzel kezeli gond nélkül.
-
Anno linkeltem egy doksit, amiben a shaderes fa megoldás volt a BMS4 kapcsán, ami kiszivárgott (?). Nincs meg valakinek? A saját gépemen istennek sem találom. -
DCS topicban eladásra kinálnak x52-t + pedált egybe ha érdekel -
bal kezes Hotas :)
-
Hát igen a bal kezesek meg még annyira sincsenek elkényeztetve. A SAItekek azok biztos átalakithatók mindkét kézre , igaz azokből már talán csak használtba lehet találni.
A TM mint mondtam, hall sensoros ugyhogy annál nagy gond nem lehet a tengely érzékenységével, csak a gázkar elhelyezkedése és a gombok helye lehet gond . -
olcsó húsnak......
reménykedtem benne, hogy annyira gagyi azért nem lehet.
Logitech extreme 3d pro van most árban megegyezik a thrustmasterrel szóval még agyalok, hogy melyik legyen.
a tm-nél hiányzik a Hüvelykujj-nál lévő gomb, pedig az minden joyon rajta van és ,már megszokta az ember.
mivel balkezes vagyok eléggé korlátozva vannak a joyok
-
Ekkora a baj, hogy ilyen gagyi joyhoz kell nyulnod? eddig mit használtál? a T1600as nem lesz rossz mert ugyan azt az érzékelőt használja mint a warthog az más kérdés, hogy nem hotasz és kevés a gomb.
Amugy használtba valami saitek x52 vagy hasonló nincs? Ugylátszik nem csak programok ,de hardverek terén se vagyunk elkényeztetve mostanság . Pár éve még bele is keveredett az ember a minőségibb joyok között annyi választék volt, most meg .. -
Ma hozta a futár a Gembird 420 joystick-ot.
és már viszi is vissza. ilyen gagyi valamit én rég láttam. mikor elsőnek kézbe vettem nem hittem el, hogy benne van a joy annyira könnyű volt a doboz , ezért a futárral gyorsan kibontottuk de csak benne volt.
hazaértem, gyorsan rádugtam, install bms indít, gyorsan teszt balra, jobbra előre hátra. na ez a gagyi meg felborul bármerre mozgatom a joyt. középen a kis joy is arra megy amerre ő szeretne. csak azért írtam le hogy nehogy valaki ezt vegye meg. szerencsére van 30 napos visszavétel.
következő joy ő lesz. remélem ez már jobb lesz. -
Sajnos reg nélkül nem látni. -
Köszi 3-4 hét múlva kész
-
Talon11 #48426 Szurkolok neked erősen, hogy sikerüljön a Gripen, jó lenne két svéd(acél") gép -
Nem gond, ha ennyi évet kibirt a vinyon pihengetve és javitgatva akkor ennyi már nem árt neki, sőt lehet addig ha megjön a kedven nekiálok mégegyszer hátha már megközelitésből jobban sikerül.
Bár a szivócsatornatályék még mindig rejtély számomra, hogy lehet szépen megcsinálni. -
Hú. Szorri, nem. A normál melóm mellett van egy másik project, ami minden időmet elviszi, és előre láthatóan egy 1-2 hónapig még így is marad. Clod-os modellekre sincs időm mostanság :/ Túlvállaltam magam, ez az igazság... -
amugy a napokban ujra visszanéztem a military mesches.com oldalra és ott egy uj topicot nyitott egy NAnard nevű srác aki a bemutatkozójában irta, hogy 7 evvel ezelött 3d kabint csinált a BMS-hez és hogy elkezdte a teljes gépet is aminél 200 000 polygonszám alatt kellett maradnia, de sose jelent meg, és most nekiállt megcsinálni az F16ost olyan részletesen ahogy csak tudja.
jelenleg itt tart
2
3 -
Tom, sikerült valamit kezdeni a rút kiskacsámmal :) , a héten talán tudnék egy kicsit foglalkozni vele. -
Nem valószínű, hiszen a grafikai motor ugyanaz lesz, és bármiféle avioniaki modellezése nem visz el annyi erőforrást, hacsak nem lesz hirtelen törhető a 3D modell és fizikailag modellezve rendesen n+1 alrendszer. Ez viszont tutira nem lesz és még ez sem nagyon indokolná. -
Nagyon szép modell, de ez nem feltétlen jelent rengeteg polygont, hiszen a csöveket lehet simán ráfesteni egy-egy lapra, körbevágni alpha channel-el, és akkor az mindjárt csak egy-két polygon, nem 500. Több meló van vele, mint odatenni egy 3D csövet, de a végeredmény sokkal fps barátibb. Az árnyék tényleg gáz lehet, hacsak engine-ben nem tudnak megadni olyan elemeket, amiket ne vegyen figyelembe az árnyék számolásakor. Azok kaphatnak szép, előre renderelt textúrát, amin rajta van az árnyék is, a többit meg számolhatja real time-ban. -
Csak már jelenne meg, hogy lenne mit megnézni , hogy hogyan megy és hogy kell e gépet fejleszteni hozzá -
Másképp fogalmazok. Menj első nap a FLOT legzúzósabb részéhez, kapcsold be a kabin és külső árnyékot és menjen a TGP. Legyen 16 darab F-16C 100 lábon belül, mert annak van annyi poligonja, mint kb. ennek lesz vagy több. Szólj, ha full HD-ben megvan a 30 FPS. És akkor még nem kapcsoltam be heat blurt- és időjárást, stb.
Vagy csak használd JanHas fáit és kapcsold fel az árnyékot és sírj. A hozzám képest atomerőművel rendelkezőknél is képregény lesz. Maga JanHas írta asszem, hogy ő nem használ árnyékokat, ezért nem zavarja a probléma. Jah...
Nem a levegőbe beszélek... -
Ezut csak a saját géped tulajdonságai miatt vonod le ezt a következtetést, mert nálam bekapcsolt árnyékokkal sem fekteti meg a gépem, csak akkor ha minden élsimitási lehetőséget maxra húzok a driverben. Pedig nekem lényegesen gyengébb a VGA-m ,meg az AMD többek szerint gyengébb hiába a több mag.
Ugyhogy nem kell általánositani. gondolom azét itt is csak akkor teszik bele ha játszható marad a játék a használatával is. -
Akkora poligonszáma van, hogy ha felkapcsolod az árnyékot még a kisebb felbontással garantáltan megfektet minden vasat...
A táj a FLARE +shader fa, kb. ennyi lesz. Dee-Jay írta, hog kinézet terén szinte semmi újat nem fog hozni a BMS 4.33, tehát bump map és egyéb huncuság esélye elég csekély.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.16. 13:45:10 -
Sztem ez teljesen rendben van , ha tudja kezelni a játék akkor nem baj az ha a főtipus minél részletesebben ki van dolgozva, gondolni kell a jövöre is amikor majd sokkal gyorsabb PC-k lesznek.
Egyedül amit hiányolok, de remélem hamar tudnak rá megoldást az a bump mapok használata és a különbözö texturával megoldható fényes és nem fényes felületek hatásainak a támogatása, mert igy sajnos nagyon látszik, hogy müvi a dolog ezzel a matt texturákkal.
Ha a külső modell is ilyen szép lesz és a Hayab féle modellek is mellékerülnek akkor igazán jó lesz.
Márcsak a tájon kell alakitani -
JanHas-nak elgurult a gyógyszere. :)
Lásd itt.
Ilyen szintű modellnek szerintem semmi értelme, de lelke rajta. -
Szimulátor történelem, 1.rész. Hetente jön majd folytatás. -
Ma Pí-napja van
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.14. 10:03:10 -
kuwait, ODS, adatbázis.... ideje volt már!
-
Nem biztos, hogy jól értettem egy PM-et, de a Kuvait helyszín - amiben lesz 1991 ODS is elvielg - az én adabázisomat fogja használni elvileg. -
Nincs, az MLU eltérő EWS panelja asszem csak abban a 3rd party mod-ban van. -
Talon11 #48408 Olvasgatva a CCIP cockpit mod fórumrészt rábukkantam a belga MLU cockpitra, és a BMS-ben jelenleg egyik Block 4x/5x széria nincs CCIP upgradéval ellátva? -
Úgy, hogy sanszosan profi és ebből él. Nézd meg a LESCO és VO101Tom skinjeit, amit nekem csinált vagy az EB-6B és EA-6 skin, amit Red1 csinált még FF-hez. Röhejesen alacsony poligonszámú gépeken úgy néz ki, mintha a gép legalább 2-3-szor több poligonból állna. Nem kókler, mint Nizmo vagy sok más "tehetség". Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. -
Biztosan nem lesz AFM. Adat sincs hozzá. Azon kívül egy olyan géphez, ahol nincs kabin felesleges, mert az MI nem AFM-et használ. -
hamár szóbakerült az FM . visszanéztem pár régebbi videot a falconban és erről az FM verzióról nem tudom, hogy mi lett , mert sztem még a mostaniban sem lehet normális átesést csinálni vagy felszállás után érezni a szél hatását, hogy bemozgatná a gépet mint ebben a videoban .
-
Nagyon jó lett ez a modell is igy ránézésre alakhünek néz ki, nem ugy mint a többi próbálkozás aminél mindig sántit valami az alakját illetően.
Remélem, hogy nem mindet mutat meg fórumon és ezeken kivül lesz még pár hasonló minőségű meglepetés.
Csak tudnám, hogy a fenébe tudja ilyen részletesen és alakhüen megcsinálni ,de még is alacsony polygonszámmal? -
Talon11 #48403 Ennek ellenére nekem is tetszik az egész gépezet a fegyverekkel együtt
Viszont az megfordult a fejemben, (olyan fél-ötletként),hogy az új modellekhez lehetséges-e majd .AFM-t szerkeszteni, vagy nem szükséges?
-
Nem számolom, csak örülök neki. Persze role score rebalance és HP konfig változtatás nékül semmit sem érnek a szép modellek sem, a fegyverek modellező értékeihez úgysem nyúlnak...