53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem elég, ha tudják, hogy nálad megvan, és akinek kell majd elkéri? -
És ki tudja az MF tárhelyem közvetlen linkjét? Senki... Felrakhatom újra tömörítve és átnevezve- -
Mondjuk igy, hogy a médiafire autómatikusan le is játsza , igy akár a YT-ra is visszatolhattad volna, mert aki a fájlaid között keres igy erre is rátalkál, mert mindent gondolom ide teszel fel.
Csak gondoltam szólok, hogy igy teljesen nyilvános a megtekintés -
Itt a videó. És akkor kéretik ezen fórum keretein belül tartani
+ BSZN arrow19-nek.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.28. 20:05:30 -
Talon11 #48917 Akkor az, csakhogy a terepszínű álca is érdekes rajta (legalábbis olyansmi volt rajta)
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2015.10.28. 17:54:28 -
Az a Hayab féle rafale model volt , össze sem lehetett téveszteni a miragéval.. -
Talon11 #48915 Amúgy a videóban az a francia felségjelű gép Rafale lehetett, vagy benéztem a Mirage 2k-t?
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2015.10.28. 17:36:20 -
Skypeon átdobom, ha bekapcsolod... -
Már el is lett távolitva YT-ról, nem volt alaptalan a félelmem, és ,hogy le kell menteni. -
Mivel a fák nem 3D modellek és emlékeim szerint nincs árnyékuk a shader modellel vagy a poligonszám szinte semmi, ezért gyak. erre nincs szükség. Illetve nem kéne, hogy faktor legyen a mai gépek teljesítménye mellett. -
Kösz. -
Ha hazaértem felrakom, de nem YT-re. Fel ne bukkanjon sehol máshol... -
1:32. Vazz, tényleg. Végre! Akkor ezek szerint A FLIR is korrektül moddellezve lesz. Az én álom az lenne, hogy a felbontása állítható legyen a TGP-nek, mert a LANTIRN és Snipe között van némi difi. (Valójánan a LANTIRN az két pod együttesét jelenti.) -
Valaki átküldené PM-ben? -
Mint az intenzív osztályon. Na levegő, biztosíték csere... :)
A videón látható, hogy azért lesz bőven kód alapú upgrade modellezést is érintő részen. Én arra leszek kíváncsi, hogy az ARH bug javítva lesz-e. Ha igen és a Korea '80s protolása megy, akkor lesz '90s hadjárat D/B változat is. -
Én pont fordítva érzem.
A Falcon látványvilága köszönőviszonyban nincs még még a DC1.2xxx-vel sem. Igen, nagyon jól beállított képek képesek jól nézni, de csak repülj közel egyetlen régi objektumhoz vagy géphez vagy olyan területen, ahol generális tájtextúra és 0 objektum van. Sivárság a köbön.
Ameddig a táj és a DB olyan, amilyen soha nem is lesz más, a shader generated tree ezért létfontosságú, mert megtöri a sivárságot és nagyon természetsen random tájjeleget ad.
A DCS-ben a város tényleg épületektől áll, ahogy minden nagyobb objektum A Falconban meg 99,99% textúra. Hát izé... a DCS ráadásul már azt is tudja, hogy te is tehetsz le egyes statik objektumokat mission editorral. A Falcon gúzsba van kötve a DB által is. Még, ha tudna is a motor olyan mennyiségű objektumot kezelni, akkor is ez adatbázis módosítást jelentene, mert minden object a DB-ben van felépítve.
A Falcon robbanásai meg egyáltlán nem szépek, cserébe olyan erőforrás zabáló a füsttel egyetemben, hogy beszarok rajta még a reduced particle esetén. Kettőt lehet találni, hogy miért lesz új ez és ki dolgozik rajta. (Szerintem 99%, hogyx i-hawk). Félreértés ne essék Falcon BMS4 sokat lépet előre a Falcon szérián belül, de a látvány és az ahhoz képesti hardverkövetelmény egyáltalán nincsen arányban. Ha a DCS hasonló modelleket és textúrát használna több száz FPS-sel futna... -
ahogy a videoban is mondták márcsak enynit kell aludni :P
-
Nem tudom és nem is nagyon érdekel, de nekem látszatra és vizuális élmény terén realistábnak hat a falcon világa, mint a DCS. a gyér táj és modelek ellenére is.Valahogy a fényviszonyok és a szinek jobban harmonizálnak a valósággal mint a DCS meseszerű szinei.
ÉS a falconba a párás horizont is tetszetősebb. A robbanásokról nem is beszélve az fényévekkel szebb a falconba.
DE ez egyéni meglátás és mindenkinek az jön be amit szeret .Mellékesen sajnos egyikkel sem repültem már elég régen -
És ez még csak egy dolog, de fel tudnék sorolni egy rakás dolgot, amiben a DCS a BMS4 4.33 bármilyen esetében előrébb van. Sokkal. -
Nektek sem jön be a BMS4 fórum? -
Lementetettem, de ez nem anomália. Szimplán nem listázott videó. Hogy skeleton hogyan találta meg, arról gőzöm sincs. De tényleg kuss és mindenki bírja ki. Nehogy az legyen, mint a OF idején volt. Örüljünk, hogy mi tudjuk ez és ennyi. -
Ezt azért nem mondanám. Valamiben előbb van, de valamiben nagyon nem. Egy rakászt alrendszer modellezése csak egy kapcsoló, míg a DCS modul A-10C és utáni gépeinél nem ez van. -
A GoddOldGames oldalon a Falcon sorozat 9 juróért kapható és támogatja az ingyenes BMS kiegészítőt ...
https://www.gog.com/game/falcon_collection
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.10.28. 13:58:01 -
Valami biztos hogy lesz, pumpyhead is tegnap feltett egy részletet az F16-os modellről.Bár a videoban nem részletezik, hogy uj modellt kapna, pedig janhas és pumpyhead is dolgozik egy full feljavitott küldő és talán belső modellen is. -
ezt a funkciót sem hallottam eddig , pedig ez egy 2 éves video
-
Nálam megvan. Első dolgom volt. Paranoiás lennék?
http://www.clipconverter.cc/ -
valaki lementette azért , hátha csak valami anomália miatt történt? és ezen beduzzogva elhallaszák a megjelenést megint. :)A mikulás már nincs olyan messze.
A szülinapom meg még anynira sem :)
Lehet hogy VGA kártyát kell vennem első teleszkóp helyett a bringámba ? -
Elmennekezekapicsába.......

Pedig már kezdtem átszokni teljes egészében a random kifagyó DCS 1.5-re.
Ó igen TFR
1:32-nél a HUD-on a LANTIRN képe lenne kivetítve?
1:08 Maverick-nél is van valami variálva. (hand off in progress) Sose láttam még ezt a feliratot.
Inplementált F-16 típusok cockpitjai.
Ha jól látom még a függesztményen lévő GBU hegye is karcolja a levegőt
Remélem a fák kirajzolódásának átmenetét jól csinálták meg illetve a kirajzolódási távolságot lehessen majd állítani. -
Korán jön a karácsony? :) -
Nekem most már bejön az oldal és ha megnézük a video feltöltöjét az is a benchmarksim és 8 nappal ezelött hozták létre a csatornát csak, ezek szerint ez lesz a hivatalos YT csatorna ahova a videok mennek.
A fákkal tényleg jobb lett az egész megjelenése és ahogy nézem még a fegyverek is tudnak generálni párát a tulterhelésnél, lehet még a hangrobbanást is megcsinálták.
Igy jelen pillanakban azt mondanám, hogy alig vanlemaradva tudásba a DCS-től. -
skeleton #48891 Valami készül az biztos -
A BMS4 fórum most nem jön be. Hm... -
Aztakurva. Amiket látok.
A korábban már látott új CVN-65 3D modell
Mintha a navy kód is fejlettebb lenne
Új AAA modell a nagyobb űrméretű lövegeknek
Shader generált fák (baszott jól néz ki a táj végre, nem sivár)
Új TFR modellezés
Az FF-hez hasonló, de jobb varpor modellezés
Új particle effektek
Ha ez kijön, akkor újra elkezdek Falconozoni és sanszoan megőszülök, mire adaptálom a helyszínemre... -
skeleton #48888 És most fog mindenki nagyon megkapaszkodni 
https://www.youtube.com/watch?v=lBZHkl5B7pE&list=LLZsZnPcD6-smWC5UxiE1PTA&index=1
SENKINEK NEM TOVÁBBADNI A LINKET!!! -
Közben ez is kijött. Aegean 1.6
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.26. 22:31:38 -
Elsőnek ne az Eurowar-t told, ott igen durva dolgokkal jönnek szembe a szovjetek. Az 1982-es OOB kétségbeejtő, de a DPRK és jenkik között elég szép tech gap van. Itt egy század gépet érdemes manuálisan kezelni és CAP-ekkel védeni a támaszpontokat. Mondjuk a CVN és a japán bázisokat soha nem támadja a gép. Okkal állítottam be így. -
Talon11 #48885 Egyenlőre még egy kicsit belekóstoltam az új modellekbe, de majd elkezdem valamelyik kampányt -
Az alap hadjáratokhoz képes sokkal nehezebb, mert a SAM-ek elosztása és az ellen ATO és OOB is logikusabb és mozgás közben is működik az összes MANPAD és SHORAD. Mivel az MI jelenleg nem állítja meg őket, sajnos csak így lehet modellezni és némi grafikai buggal... Talán majd a 4.33 hoz ezen a téren változást.
A rakéták sem csodafegyverek, még az AIM-9M és R-73 sem.
Sajnos az ATO minden fejlesztés ellenére igényel némi kézivezérlést, mert egyes gépek nem kapnak csapásmérő fegyverzetet annak ellenére, hogy OCA bevetésre vannak beosztva... Ezt még mindig nem tudtam teljesen kijavítani. :(
Minden bevetés előtt érdemes az ATO-t megnyiti és kb. 2 perc alatt csekkolna az OCA részt, hogy minden gép megkapta azt, ami illik neki.
Melyik hadjáratot repülöd?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.26. 12:05:06 -
Talon11 #48883 a modot....tetszik is -
Mit? A MOD-ot vagy a GoG-os cuccokat? :)