19
  • dez
    Szerintem évmilliók alatt szétbomlasztja és széthordja az élet. De ha az is kihal, akkor talán...
  • HUmanEmber41st
    A nyomok megmaradnak az igaz, de a kultúra, az emberek gondolkodása, a nyelv, stb, ami egy szóval a civilizáció, az pár száz év alatt feledésbe merül.
  • M2 #17
    Kicsinyesek vagytok, szerintem a mostani civilizációnk nyomai évmilliók múlva is felfedezhetőek lesznek (függ persze a keresés alaposságától).

Kivétel ha a Nap elnyeli a Földet, mert akkor már nincs undelete .
  • Tpe
    Ha civilizáció, akkor elég neki egy-két hét. Meg pár barom, aki képes megnyomni szép piros gombokat.
  • HUmanEmber41st
    Ja civilizáció volt a kérdés, nem az épületek..
  • HUmanEmber41st
    Izé.. a civilizációk nyomtalanul eltüntek, a régészek megint csak találgatnak, kik építkeztek ezekből a hatalmas kőtömbökből..
    A felhőkarcolók vasbetonból és gránitból vannak.
    Ha valahol valamiért betörik egy ablak, és nincs fűtés, a torony nagy részével végez az erózió (hőtágulás, fagy)szerintem pár száz év alatt összeomolna a nagy része
  • lokko
    mimeleg a Titán? ott ahol a etán-metán cseppfolyós 1.5 BAR nyomáson, ott aztán irdatlah hőség lehet (irónikusan)
  • galocza
    mért nem találtak semmi értelmeset közelebb? 8)
  • benli
    Mikor mérik szét vennék egy darab földet én is. :-) Ez vicc de a felszíne meleg majd megnézem a megerősítést a következő cikkben. Kb.240 Celsius fok lehet a följének közelébe. Találgatok nem olvastam még róla semmit de a 39 átrepülésből remélem ki fog derülni.
  • Kryon
    Érdemes lenne jól körülnézni azon a Titánon,legalább annyira mint a Marson,csak hát ez sokkal messzebb van,így drágább a buli.....
  • Anteris
    áá, több lesz az azért. Olyan megapoliszok mint pl. New York,Tokió, stb, ahol sokmillió tonna acél és beton van összehordva egy helyre azoknak szerinem több tízezer év is kell hogy eltünjenek. Mondjuk az érdekelne, hogy eltünhet-e úgy egy civilizáció, hogy csak por és hamu marad utána. Pl. elképzelhető-e, hogy a Mars valaha olyan élő bolygó volt mint a Föld - mondjuk évmilliókkal ezelőtt - de az idő és az elemek gyakorlatilag minden nyomot eltüntettek?
  • morgo
    jah, minden bizonnyal ezert talalunk meg romvarosokat...

szerintem attol fugg, milyen szempontbol aktiv bolygorol van szo, milyen szintu civilizacio volt...
  • HUmanEmber41st
    kb 2-3 ezer év..
  • Anteris
    mert addigra nekünk annyi lesz.

Tényleg, vajon hány év kell ahhoz hogy egy aktív bolygón egy letünt civilizáció nyomai végleg eltűnjenek?
  • Anteris
    aztán majd ott is lesz egy Daniken aki a múlbéli űrhajósokról ir majd könyvet de a tudósok körbe röhögik majd jól...
  • plamex
    fagyhalál
  • lokko
    ha van ott kén akkor valszeg iszonyat bűz :D
  • Killgore
    jah :D Ki tudja mi van ott:)
  • Alfa Of NS
    Nemsoka ramtalalnak:
    Es az ocsemre: