21
host-ip generáló
-
#21 az lehet, de a host valtashoz fiynek kell lennie az ip -nek kulonben nem fog mukodni. pont azert mert lecsatlakozas utan megvaltozik az ip es maris nem jo mivel mas ip -re van regelve a host. erti ? :) -
:) #20 nekem fix ipm van.. a socks ipket meg ismerem, de az nem az igazi, egyik se él sajna sokáig:( -
#19 és bilibelóg a kezed.. -
#18 és aztán onnan garázdálkodni ? :) De egy SOCKS proxy a legjobb erre a célra , vagy ha van rá lehetőség akkor egy távoli gépen át routolni a cumót ami NAT-ol is .. -
#17 akkor is megszólták a n00b-okat , most mi szóljuk meg őket :D -
#16 pedig nem kéne. nyílván te sem úgy estél be a netre (jobbik esetben még az 56kás korszakban), hogy mindent tudtál.
ha nem tudja mire kell keresni, hiába ismeri a guglit... -
#15 Legegyszerubb beputtyolni valahova... -
#14 Ezen már csak röhögni tudok! Aki nem talál ilyet a gugliban, az ne használja! -
#13 igazából mit akar a topignyitó?! Hoszt-ot átírni .. valószínűleg tényleg anon-proxy kell neki, akkor meg google -be beírja hogy proxy list -
#12 "szolgáltatás" :D -
Garfield #11 Miért?
Az IP-csere bármelyik DSL-szolgáltatónál alapszolgáltatás. -
#10 ez csak fix ip -vel megoldhato, jo ha az elejen tudod -
#9 gateway -
tomo #8 káosz -
#7 www.no-ip.org -
#6 anonimproxyra keress rá [segít] -
Garfield #5 Őőőő, szerintem maradjunk annyiban, hogy te igazából NEM akarod hallani Cat véleményét. -
:) #4 Cat de irjál:) engem érdekel:) -
Cat #3 uristen
inkább nem irok semmit -
#2 vannak olyan weboldalak amiken keresztül meglehet csinálni -
:) #1 Sziasztok ismer vki olyan progit amivel a hostot lehet átirni ideiglenesen ?
esetleg az ipt ?