5
  • CAD
    #5
    Hehe
  • Orgi-CRPD
    #4
    Remélem kikutatják majd jól, hogy 1Gb rammal ellátott gépen a Wirus-Dózer XP SP2 miért swappol ha összesen 600Mb kell a programoknak. Aztán ha ezzel végeznek, majd jól kikutatják azt is, hogy miért van az, hogy van aki örül egy ilyen 'kutatóközpontnak'.
  • CAD
    #3
    Ne farasz mar a hulyesegeiddel...

    Remelem magyarorszagra is hozznak egy kutatokozpontot, jot tenne az akademiai eletnek, legalabbis ami az informatikat illeti.

    MS Research a vilag egyik legkivalobb szakembereibol allo csoportosulas, hatalmas nagy nevekkel a hata mogott (nem kevesen ezek kozul magyar kivallosagok).
  • pemga
    #2
    Nem tudom, Ázsia most elég kaotikus: DKorea és Kína is hirtelen elkezdte gyűlölni japánokat, mivel nem hajlandóak be/elismerni második világháborus tetteiket. Tegnap beszéltem egy HK-i emberkével, még ott is véresen komolyan gondolják ezt, és nem érzik úgy, hogy a saját vezetőségük játszik csak velük... De persze lehet, hogy én tévedek, de az biztos, hogy ha továbbra is így csinálják, akkor US nagyon könnyen lerugdossa majd őket (nincs is jobb taktika a megosztásnál, hogy aztán majd egyesével lehessen megrugdosni a feleket )
  • testerlnx
    #1
    De jó lesz, kilóra megveszik egész EU-t ahogy az írekkel tették... Nincs is ennél jobb üzlet politika, nem lesz több panpogás. Szomorú de Ázsia marad az utolsó reményünk :)