13392
-
Dzsiti999 #108 Igen... Beleégett a testébe. Meg nem tudom, hogy tudjátok e, de állítólag fog szerezni valami "Uber-Sword"-ot... Remélem olyan lesz, mint a SoT végén az a kard... A Videokat nem tom kiszedni... (sajnos) -
blur55 #107 hi!
nekem nagyjából minden világos, az egyetlen dolog, hogy hogyan került a dark princbe/hez a lánc? én valami olyat olvastam, hogy amikor elfogták a herceget, és ugye meg volt láncolva, akkor kaileena halálakor - amikor ujra elszabadult a homok - akkor beleégett a testébe… vagy mi.
ja, meg hogy miért csak azt a nyamvadt tőrt rakték be mint fegyver… ha megint az lesz (mert az lesz) hogy kétfegyveres kombókat nem lehet bevinni a nagygóréknak, akkor meg leszünk áldva a tőrrel…
hajrá farah!
még valami: nem tudná valamelyikőtök kiszedni a sot-ból a videókat? elnézegetném őket néhanapján:)
na pá -
#106 Szupi!
Ügyi vagy Keccca:D -
Keca #105 írtam üzit egy moderátornak, és elég gyorsan át is nevezte:D megy ez mint az ágyba.... -
Keca #104 mind1 :) a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg...:D
már szóltam 1-2 emberkének hogy át kéne nevezni a topicot, de nem nagyon moccantak.... -
Dzsiti999 #103 Na végre eltaláltam ide.... Szerintem át kéne nevezni a Topicot TTT-re... Ja, Keca: Azt az A Jövős kérdést én tettem fel... :D -
Keca #102 a hivatalos honlapon vannak erről írások, nos nem akarnak sokat elárulni erről, de a piros szemű csuklyás faszi, meg az egész videó látomás...látomás a jövőről (nem egy jövőről, A jövőről). Viszont nem 100%, hogy úgy van ahogy a látomásban, hisz a SOT-ban is volt olyan látomás játék közben, hogy a prince leesik és hát kanyarba sem volt ilyen.... szal lényeg az, hogy majd meglátjuk mikor kiadják.... -
#101 De az a lánc
és a tör még ki is egyenesedett:D
és neke mnemtecik h homoxörnyesedik
nézd azt a meggyötört arcot, mint aki a halálán van
ezzel szembe a dark prince meg mosolyog.
Spyker: én még mostsehiszek abban hogy gonosz herceg meg sötét herceg
A sötét herceg is gonosz
és az 1ik vedeóban az van hogy nem akar visszaváltozni de a visz mindig viszaváltoztatja
az a csukjás faszi meg 1 piroszemü broki:D
uszni volt azt nemvitt szemüveget vagy csak 1szerüen szerzett 1 kontaklencsét -
#100 hm, most vettem észre valamit ezen a képen a prince jobb kezében nem a dark prince lánca van??
bocsi, de a 3 büntipont áldása hogy csak 3percenként tudok hsz-t írni , szerkeszteni meg sehogyse.. -
#99 szerintem az idő kezdi felemészteni mind a két herceget :(
(uristen, összeszorult a gyomrom, mikor leyírtam)
ja és nem tok mostanába lenni, elszaródott a hálókártyám -
#98 Ha megfigyeled a Jó Hertceg bal kezét látod, hogy egy "alkarnyit" meg van változva. Ez azt jelent, hogy amikor Kaileena feláldozta magát a homok nem kerülte el teljesen. És ha megfigyeled a Sötét Herceg bal kezét nem lesz kétséged. A Sötét Herceg szinte teljesen homoxörny ugyanúgy mint ahogy a Gonosz Herceg is az lehet...
Ez úgy lehetséges, hogy az Ősi Erekléyék birtoklóira nem hat a homok varázsa( Pl. a SoT-ban se Farah, se a Herceg és sem a Vezír nem változott át, mert mindnek volt ilyen ereklyéje.) Tehát körülöttük mindenki átváltozik, de a Herceg a medálnak köszönhetően megmenekül, de zek szerin a bal karját már nem tudta megmenteni... -
#97 Mi az h homokszörnesedik?:S -
ssk3 #96 Hát a sötét hercegnek mindíg csak 1 lánca volt
-
#95 Amúgymi van a herceg kezén? Az a sárga izéke nagyon Sötét Herceges. Ja és a tőr szépen megnyúlt! És a Sötét Hercegnek nem két lánca van? -
#94 Sziasztok! Hogyhogynemszóltatok,hogy van ilyen KB-sfórum is?! Nah mindegy már tudom. Tgeroo!Azt a képet honnan szedted? Marha jó! -
ssk3 #93 Hát lehet hogy nem szivesen futnék vele össze, de lehet hogy pont ezét nem járkálok babiloni sikátorokban:)
Én is észrevettem a "homoxörnyesedést" és az már nékem is teccik -
#92 Meg a képen a herceg már kezd homoxörnyesedni
a kezén meg az arcán
-
#91 ..de azért valld be, hogy nem futnál össze a dark princével egy sötét, babilóni sikátorban, ugye, UGYE??:))
hmm , túl elfogult vagyok a PoP-al szemben:) -
ssk3 #90 Ősz hjjal sokkal királyabb volt, csak éppen a dark név nem stimmelt neki mert egyáltalán nem volt sötét,így nagy ratyi a dark prince főleg a nyomorék sérója -
Keca #89 azokon a videókon ahol a őszhajú láncos faszit láttátok, ott ki volt írva a képernyő alján, hogy "work in progress", vagyis még nem volt végleges a dolog. Szal most is látható a cím váltásból, hogy még nagyon dolgoznak a játékon. Tehát az a őszhajú faszi lánccal=dark prince(jelen esetben a fekete csávó a trónon)
A csuklyás fasziról nem tudok semmit. -
ssk3 #88 És ki az az őszhajú ember akit a régebbi videókban is megcsodálhattunk és a prince a tűz hatására változott azzá Nála is"lánc" volt -
#87 a "láncos" a dark prince, neki nem tudjuk az eredetét..de valószínüleg a keletkezésének köze van dahaka halálához..:l -
ssk3 #86 A szmájlit a végére akartam -
ssk3 #85 A kép király
a videót nem tudtam megnézni:(
Amúgy ezmost akkor úgy van hogy a Prince a Prince, Amivé ő közben átváltozik az az őszhajú tag a darkprince, aki a másik trónon ül az meg a csukjás tag az előző rész végéből? -
#84 Kül a lánc az honnan van neki?
megy megy és hipp-hopp itt 1 lánc:D -
#83 hehe
Tigero mé kaptál büntit? -
#82 egy moderátornak kell szólni -
#81 Át kéne nevezni a topicot:
Prince of Persia: The Two Thrones
-
#80 [URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4389]Az "első" Pop : TtT video[/URL] -
#79 -
Prince of Persia - névváltás?
[2005. szeptember 21. @ 10:34 - ZeroCool]
Az IGN oldalán egy érdekes hírre bukkantunk. Szerintük a Ubisoft megváltoztatta a Prince of Persia 3 alcímét. Úgy fest, hogy mostantól Prince of Persia: The Two Thrones nevet kell majd keresnünk, ha ezután kutatunk. Csak annyiban érdekes az infó, hogy egy szó sem esik a korábban bejelentett Kindred Blades alcímről... na mindegy, majd meglátjuk mi lesz a végleges.
Forrás : GSO -
#77 Mikor is jelenik meg? -
Csomi91 #76 Nézzétek meg ezt a jó kis oldalt Prince of Persia -
Realtibi #75 na lassan kintvan de még azért kell jópárat aludni -
#74 nah, megtaláltam ezt a fórumot is :)
jó a játék, kedvenc játékom volt
az az egy nem tetszett benne hogy sokkal markánsabb arca van a képeken, meg a videókon, mint a játékban :-/ -
nestea #73 Van egy új videó a PoP-ról. Lényegében nincs semmi új, de szerintem nagyon király. Mindenki töltse le, mert ezt látnotokkell....
Jaaa, itt van a link: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4288 -
Realtibi #72 jaj már
3 hónap
hoszabb nyáriszünet -
#71 Novemberben jelenik meg?!Az nagyon messze van!! -
Prince007 #70 Itt:).
Mike: Szép, mi? -
nestea #69 Honnan szerezted?