13392
-
Bandy11 #148 Visszatér Farah jeeeeeee -
#147 nekem a sands of time ból volt egy A/1-es poszterem..GS-hez járt anno:D
figy, fogj egy nagyméretű képet, lökd fel egy floppyra és mennyé be a photohallba, stb... -
#146 Oké ezt minden fúrumra beírtam: Nem tudja valaki, hogy PoP bármelyik részéről legyen Sands of Time vagy Warrior Within vagy The Two Thrones posztert honnan szerezhetek?? Vagy esetleg valami olyan szolgáltatást, hogy X Ft-ért poszter méretűbe kinyomtatnak egy képet? -
#145 Thx keca! -
Keca #144 izé nemsoká fel lesz.... -
Dzsiti999 #143 Jó tudni :D Ott találtam a hivatalos oldal fórumáról... Hamster oldalára meg nem járok -
#142 hi Keca!Tegnap elmaradt a videó!Plz ma töltsd már fel nagyon kiváncsi vagyok! -
#141 De hisz ez két ugyanolyan tőr! Méghozzás a Sands of Time-ból! Ezt Hamster oldaláról a PoP SoT-ból töltötted le ugye? Ez nem a TTT-s -
#140 lécci töltsd már fel nagyon kíváncsi vagyok! -
#139 -
Dzsiti999 #138 Régi és az Új Idő Tőre (legalábbis asszem...) :
-
#137 Hamster is az aki a zanzarah-os domainnal csinálja a pop oldalakat. -
Keca #136 nem ubisoftos, majd du feltöltöm... -
#135 Ugye nem arra a videóra gondolsz amiben eljátszották a WW elején a herceg mozgásait?:DDDDDDDD -
Keca #134 aztaaaaaa.... egyik haverom most küldött egy tök jó videót! nagyon durva. Egy bizonyíték, hogy nem lehetetlen amit a prince csinál a játékban.... Majd lehet hogy felrakom vhova ahonnan le lehet majd szedni...20mega -
Cat 02 #133 jó csaj :P -
blur55 #132 imádom farah-t úgy örültem, hogy visszahozzák! kíváncsi leszek, hogy a vizier is benne lesz-e -
#131 Megnyugtató,hogy nem én vagyok az egyetlen "öreg" PoP-os. -
Keca #130 igen az Farah, és amint látod benne lesz a 3ba. -
Cat 02 #129 hmmm a 2 végén uyge vki lóg egy kereszten aki oan mint farah de a hivatalos pop oldalon a two hrones -ban oylan vna hogy : kép és az a neve hogy farah :D -
Keca #128 új cím és olvass vissza -
#127 uj cimet adtak a játéknak vagy ez egy másik? -
Dzsiti999 #126 Csak annyit mondok: ISZONYATOSAN BRUTÁL lesz a Dark Prince... :D Nem baj, az a jó! Ja, és hamár a videokról van szó, akkor innenleszedhető egy egy vagy két hónapos, 15 perces ingame video... -
#125 [MOVIE] Prince of Persia 3
[2005. október 04. @ 12:47 - ZeroCool]
Befutott egy friss videó a Prince of Persia saga legújabb tagjából, a Two Thrones-ból (avagy Prince 3, PoP: Kindred Baldes). Ez a harmadik felvonása annak a fejlesztői naplónak, melyben csomó érdekességet mondanak a projektről, természetesen ingém jelenetekkel alátámasztva. Ha érdekel, cibáld tőlünk máris lokálból. MÚVI
forrás : www.gamestar.hu -
#124 ..csak feleannyira legyen bugos mint a ww, és nekem jólesz. -
#123 én nekem néha sikerült csak kombokat használnom
mindig csak csapkottam öket azt csá:D
de neváltozik majd meg a TTTben sem sztm, mer miböl tart felvennni 1 kardot :D
csak majd a fatal helyzetekbe lopakodok
-
#122 hát igen,de már a WW-ben se használtam a brutál kombókat (brékelés, kettészelés stb..) -
#121 Ha csak azt veszed, hogy a WW-ben 60 féle mozdulat volt a TTT-ben mennyi lehet..... -
#120 a ww beli "prince mentor" a baráti köröm szerint a SoT beli vizier...mivel mindig azt monnya hogy "nem kerülheted el a végzeted, meg fogsz halni" stb...
szal ilyen édes bosszú szerűség, más öli meg helyette..:) Legalábbis sok a hasonlóság:D! de remélem a 3 végén minden szálat ellvarrnak (a TtT-n kívül lesz még Prince of Persia jáccóka, mivel ez az Ubisoft aranytojást tojó tyúkja...de annak nem sok köze lesz princéhez, csak a világ egyezik majd meg) -
#119 hehe, azt mi pár haverommal Sajtreszelőnek hívtuk:D!
A kevés kombótól nem félek, hiszen lesz egy csomó új mozdulat ..ja és mostmár lopakodás nélkül hamar elhalálozhatsz.. -
Keca #118 Engem nem érdekel SH. Ha nagyon bekavar, akkor kitiltatom a topicból. Akárhány névvel is jöjjön fel.... -
#117 OFF:1. Van valahol SoT fórum is?
2. SENKI MEG NE MONDJA SH-NAK HOGY VAN ILYEN FÓRUM VILI? -
#116 Szerintem hülyeség...Más hangja, máshogy jár, más szemszí, más duma... -
bundee #115 a csuklyas faszi a koronaval szerintem az oregember, aki adja a tippeket a hercegnek a ww elejen a satortaborban... :) de ez csak tipp :) -
Dzsiti999 #114 A www.princeofpersiagame.com fórumán... Már nem emlékszem a topic címére, de ki van vastagítva a címe, és mindig ott van az elején... De valami ilyesmi a címe: "Facts about Prince of Persia: The Two Thrones" -- Ide írja ki, hogy ki mit talál... Az a JCD nevű ember írta az eléjén a hivatalosakat, és abban volt... Majd nézzétek meg, ha arrajártok :D -
Keca #113 örülök hogy leesett, olvass vissza:D -
Realtibi #112 király
átnevezték:D -
#111 kül a kardot hol olvastad -
#110 überfasza
kül nemérdekelnek a kétkezes kombók
és a föllenségeket is ugy kel kinyirni hony kiszurod a szemét:D
kül akkor meg minden balkézre lesz beállitva azt csá.
mer inkább kard ami széttörik mint kisbicska:D -
Keca #109 űberkirály