13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Bandy11
    Visszatér Farah jeeeeeee
  • tigeroo
    nekem a sands of time ból volt egy A/1-es poszterem..GS-hez járt anno:D
    figy, fogj egy nagyméretű képet, lökd fel egy floppyra és mennyé be a photohallba, stb...
  • koosadam
    Oké ezt minden fúrumra beírtam: Nem tudja valaki, hogy PoP bármelyik részéről legyen Sands of Time vagy Warrior Within vagy The Two Thrones posztert honnan szerezhetek?? Vagy esetleg valami olyan szolgáltatást, hogy X Ft-ért poszter méretűbe kinyomtatnak egy képet?
  • SNAKE01
    Thx keca!
  • Keca
    izé nemsoká fel lesz....
  • Dzsiti999
    Jó tudni :D Ott találtam a hivatalos oldal fórumáról... Hamster oldalára meg nem járok
  • SNAKE01
    hi Keca!Tegnap elmaradt a videó!Plz ma töltsd már fel nagyon kiváncsi vagyok!
  • koosadam
    De hisz ez két ugyanolyan tőr! Méghozzás a Sands of Time-ból! Ezt Hamster oldaláról a PoP SoT-ból töltötted le ugye? Ez nem a TTT-s
  • SNAKE01
    lécci töltsd már fel nagyon kíváncsi vagyok!
  • csicsa
  • Dzsiti999
    Régi és az Új Idő Tőre (legalábbis asszem...) :

• Stark
    Hamster is az aki a zanzarah-os domainnal csinálja a pop oldalakat.
  • Keca
    nem ubisoftos, majd du feltöltöm...
  • koosadam
    Ugye nem arra a videóra gondolsz amiben eljátszották a WW elején a herceg mozgásait?:DDDDDDDD
  • Keca
    aztaaaaaa.... egyik haverom most küldött egy tök jó videót! nagyon durva. Egy bizonyíték, hogy nem lehetetlen amit a prince csinál a játékban.... Majd lehet hogy felrakom vhova ahonnan le lehet majd szedni...20mega
  • Cat 02 #133
    jó csaj :P
  • blur55
    imádom farah-t úgy örültem, hogy visszahozzák! kíváncsi leszek, hogy a vizier is benne lesz-e
  • csicsa
    Megnyugtató,hogy nem én vagyok az egyetlen "öreg" PoP-os.
  • Keca
    igen az Farah, és amint látod benne lesz a 3ba.
  • Cat 02 #129
    hmmm a 2 végén uyge vki lóg egy kereszten aki oan mint farah de a hivatalos pop oldalon a two hrones -ban oylan vna hogy : kép és az a neve hogy farah :D
  • Keca
    új cím és olvass vissza
  • urbijoe
    uj cimet adtak a játéknak vagy ez egy másik?
  • Dzsiti999
    Csak annyit mondok: ISZONYATOSAN BRUTÁL lesz a Dark Prince... :D Nem baj, az a jó! Ja, és hamár a videokról van szó, akkor innenleszedhető egy egy vagy két hónapos, 15 perces ingame video...
  • tigeroo
    [MOVIE] Prince of Persia 3
    [2005. október 04. @ 12:47 - ZeroCool]
    Befutott egy friss videó a Prince of Persia saga legújabb tagjából, a Two Thrones-ból (avagy Prince 3, PoP: Kindred Baldes). Ez a harmadik felvonása annak a fejlesztői naplónak, melyben csomó érdekességet mondanak a projektről, természetesen ingém jelenetekkel alátámasztva. Ha érdekel, cibáld tőlünk máris lokálból. MÚVI

forrás : www.gamestar.hu
  • tigeroo
    ..csak feleannyira legyen bugos mint a ww, és nekem jólesz.
  • Stark
    én nekem néha sikerült csak kombokat használnom
    mindig csak csapkottam öket azt csá:D
    de neváltozik majd meg a TTTben sem sztm, mer miböl tart felvennni 1 kardot :D
    csak majd a fatal helyzetekbe lopakodok
  • tigeroo
    hát igen,de már a WW-ben se használtam a brutál kombókat (brékelés, kettészelés stb..)
  • koosadam
    Ha csak azt veszed, hogy a WW-ben 60 féle mozdulat volt a TTT-ben mennyi lehet.....
  • tigeroo
    a ww beli "prince mentor" a baráti köröm szerint a SoT beli vizier...mivel mindig azt monnya hogy "nem kerülheted el a végzeted, meg fogsz halni" stb...
    szal ilyen édes bosszú szerűség, más öli meg helyette..:) Legalábbis sok a hasonlóság:D! de remélem a 3 végén minden szálat ellvarrnak (a TtT-n kívül lesz még Prince of Persia jáccóka, mivel ez az Ubisoft aranytojást tojó tyúkja...de annak nem sok köze lesz princéhez, csak a világ egyezik majd meg)
  • tigeroo
    hehe, azt mi pár haverommal Sajtreszelőnek hívtuk:D!
    A kevés kombótól nem félek, hiszen lesz egy csomó új mozdulat ..ja és mostmár lopakodás nélkül hamar elhalálozhatsz..
  • Keca
    Engem nem érdekel SH. Ha nagyon bekavar, akkor kitiltatom a topicból. Akárhány névvel is jöjjön fel....
  • koosadam
    OFF:1. Van valahol SoT fórum is?
    2. SENKI MEG NE MONDJA SH-NAK HOGY VAN ILYEN FÓRUM VILI?
  • koosadam
    Szerintem hülyeség...Más hangja, máshogy jár, más szemszí, más duma...
  • bundee
    a csuklyas faszi a koronaval szerintem az oregember, aki adja a tippeket a hercegnek a ww elejen a satortaborban... :) de ez csak tipp :)
  • Dzsiti999
    A www.princeofpersiagame.com fórumán... Már nem emlékszem a topic címére, de ki van vastagítva a címe, és mindig ott van az elején... De valami ilyesmi a címe: "Facts about Prince of Persia: The Two Thrones" -- Ide írja ki, hogy ki mit talál... Az a JCD nevű ember írta az eléjén a hivatalosakat, és abban volt... Majd nézzétek meg, ha arrajártok :D
  • Keca
    örülök hogy leesett, olvass vissza:D
  • Realtibi
    király
    átnevezték:D
  • Stark
    kül a kardot hol olvastad
  • Stark
    überfasza
    kül nemérdekelnek a kétkezes kombók
    és a föllenségeket is ugy kel kinyirni hony kiszurod a szemét:D
    kül akkor meg minden balkézre lesz beállitva azt csá.
    mer inkább kard ami széttörik mint kisbicska:D
  • Keca
    űberkirály