13392
-
Realtibi #188 cép -
#187 ITT A BANNER: -
#186 huh.
szal van a maharadzsa (mellesleg a herceg apja) ostromol egy palotát, mert a maharadzsának nagyon kell az idő homokja.
a fiatal hercegünk előremegy hogy apja kedvébe járjon, és jóelőre megszerezze neki az "időtőrt" (mostantól tőr)
közben a papa összehaverkodik a vízirrel, mennek hazafele, jó kis zsákmánnyal , néhány rabszolgalánnyal (köztük egy titokzatos csaj is, akinek egy furcsa nyakékje van)
otthon a hercegünk a tőrt belehelyezi az idő homokjába. a "titokzatos" csaj nagyon pattogott..szal biztos tudja hogy baj lesz. mindenki homoxörnyé változik
a palotában. csak a herceg maradt "emberi" és a csaj. a herceg követi őt, majd megtudja a nevét is: farah. ő elmondja hogy a palota legnagyobb "kincses" tornyában van az idő homokja + vízir.szal a játék 75%-ban arról szól hogy hogyan jutnak el a toronyba. közben kialakul közöttük egy kötelék..viccelődnek egymással, prince féltve küldi el farah-t a csatákból stb.
amikor felérnek, prince felugrik az idő homokjának tetejére, de "habozik" ..és megérkezett vizier.. szó szerint nagy szelet csap, herceg + farah kirepülnek a toronyból és a ilyen temető/kriptaszerűségbe esnek le.
farah elcsábítja a herceget ott (fürdenek, minden)farah mesélt a hercegnek egy történetet, amit a nagymamája mondott neki..egy kakulukia nevű hősről. amíg a herceg alszik, farah ellopja a tőrt és egyedül vissza akar menni, hogy ő maga vessen véget mindennek, ha már herceg befuccsolt..
a herceg persze szerez egy széb nagy sajtreszelőt...amolyan überkard..
a herceg is hamarosan megérkezik a toronyba, de már késő..túlerőben voltak a homokszörnyek farah-al szemben..farah meghalt..nem tudta megmenteni az életét..
elvégezte a dolgát, az időt visszatekerte egészen a tőr megtalálásáig(?, már nememléxem de azthiszem igen). elment farah hálószobájába, és beszámolt a kalandjairól, az idő tőréről. ekkor megjelent vizier, prince megölte (természetesen). farah nemhitte el a "közös" kalandokat, prince távozása előtt farah megkérdezte a nevét, de ő csak ennyit mondott: "hívj kakulukiának"
szal ez volt a Sands of Time története
a Warrior Withint írja le valaki, mert arra nagyonnem emléxem sry :l -
#185 ha lenne valakinek rá türelme,el tudná nekem küldeni részletesen az EGÉSZ sztorit??mind3 résznek,hogy mi is történik benne,ki kicsoda mit csinál PONTOSAN???
köszönöm!!!!! -
#184 nemkell megvenni ha SF3 mas
nekem igy van a BIA: EiB, és csak 1 nem SF3 as crack kellet hozzá.
:D
azt müxik -
moralosan #183 egy magyar ember ilyen igényes dolgokat nem tud :) -
#182 SoT:2003 november vége
WW: 2004 december eleje
TtT: 2005 november-december -
Pardon22 #181 igen, egyenlőre ennyit lehet tudni h decemberben vmikor... -
#180 ugye jól emlékszem, hogy decemberre igérik? -
#179 valószínű.
akkor megveszem. eddig nem csalódtam az ubi féle pop sorozatban .. -
#178 Vajon ezen is sf3 lesz? -
#177 neménvoltam, a tévedések elkerülése végett:D
nemértek az ien cuccoshoz:D
a pop3 forumán találtam -
blur55 #176 az lenne meg egy fordulat a történetben, ha Farah is besötétülne... megvan ra az esely, mert ugye amuletje nincs, de basszus... nem lenne semmi -
blur55 #175 ez nagyon tetszik, nagyon jol megcsinaltad -
ssk3 #174 Zsír a dark Farah!!!!!!!!
A Price rajz is komoly!! -
-
#172 a francba:D -
Dzsiti999 #171 Amit letöltök, azok csak a PoP-os videok. -
Dzsiti999 #170 Hát a játékait nem szoktam letölteni :D 1. Nem elég gyors a netem - 2. Nem szeretem a Warez dolgokat - 3. Tehát eredetiben vannak meg :D -
#169 Hmm Dzsiti az aláirásodban az van h Ubi Soft 4 ever!
Ezzzel fejezed ki tiszeteletedet.
De ha a játékait meg ilyeneket csak letöltöd azt jelenit h nemtiszteled öket.
:D:D -
Dzsiti999 #168 Egyébként az a video a hivatalos oldalon van (én az Amerikait szoktam nézni)... Egész jó kis video... Több nincs? :D -
haxoror #167 aaaaaaa kurvaéletbe!
reméltem hogy simán megy majd és nem kell SF-bizbasszal tökölni :( -
blur55 #166 ki tud valamit bizonyos stuart chatwoodról és jeff burrows-ról, azonkívül, hogy a the tea party-ban zenélnek, és a ww-nek a zenéjét is csinálgatták?
ugyanolyan, vagy legalább hasonló zenét tolnak? -
#165 én tudok 1 kiskaput, te mit tucc?:D -
#164 HEHE SFCure-t izzitani majd :D
Fasza új SF3 lesz a gamen.De már nem akadály. -
#163 hehe
lejárt link :P -
Pardon22 #162 Egy újabb anim a játékból, a GameStar oldaláról. nézzétek!!! :) -
#161 azt az embert birom
ha a herceg kinai lenne és filmet kellene belöle csinálni öt választanám princének:D -
bundee #160 jackie channek hivjak az illetot :) -
#159 Nekem ilyeneket kéne csinálnom akkor meglenne a város kábelezése igyen:D
kül ezek még a valoság határán belül vannak, talán még a falonfutasát (talán) meglehet gumicsukában(cipö) gumifalon:D hosszabb ideig:D -
blur55 #158 még reggel megnéztem. nem semmi. én azt hittem, harc is lesz benne.
megnézném azt a valakit, aki a harcokat is be tudná mutatni... -
ssk3 #157 Egész komoly... -
bundee #156 Kibaszott yamakasik :-) nem normálisak - de nagyon komoly :-) -
Keca #155 változás... már most kész van... egy pofon egyszerű kisbetű eltérés volt.... sajna jegyzettömbe írtam mivel nincs más progim és bekavart kicsit.... nah a lényeg, hogy ez egy tök jó viedó ami a princre emlékeztet... az oldalt majd igényesebbre fogom megcsinálni meg minden, de most csak a videó volt a lényeg... NÉZZÉTEK!!!
www.popttt.atw.hu -
Keca #154 holnapra meg lesz a videó... bocsi a várakoztatásért, de kissebb próblémáim támadtak feltöltés közben.... holnap remélhetőleg délután meglesz... -
#153 Mindenki belehalt a várakozásba? -
#152 jah, meg nagyobb lett a pengéje -
blur55 #151 nem bírok betelni a ww-vel... már harmadszorra nyomom végig, de jó lassan, hogy soká tartson :)
egyébként a tőr nem ugyanaz. más a markolata...
és várom én is azt a videót, amit igértél -
#150 1el elnézem az üzi számát
mind1
Dzsitinek ment volna:D -
#149 az ugyanaz és ugyanaz a tör:D
:P
kül én is ott találtam mer nekem is megvan:D
hamsterére nem mi?:D