13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Realtibi
    cép
  • quakerman
    ITT A BANNER:
  • tigeroo
    huh.
    szal van a maharadzsa (mellesleg a herceg apja) ostromol egy palotát, mert a maharadzsának nagyon kell az idő homokja.
    a fiatal hercegünk előremegy hogy apja kedvébe járjon, és jóelőre megszerezze neki az "időtőrt" (mostantól tőr)
    közben a papa összehaverkodik a vízirrel, mennek hazafele, jó kis zsákmánnyal , néhány rabszolgalánnyal (köztük egy titokzatos csaj is, akinek egy furcsa nyakékje van)
    otthon a hercegünk a tőrt belehelyezi az idő homokjába. a "titokzatos" csaj nagyon pattogott..szal biztos tudja hogy baj lesz. mindenki homoxörnyé változik
    a palotában. csak a herceg maradt "emberi" és a csaj. a herceg követi őt, majd megtudja a nevét is: farah. ő elmondja hogy a palota legnagyobb "kincses" tornyában van az idő homokja + vízir.szal a játék 75%-ban arról szól hogy hogyan jutnak el a toronyba. közben kialakul közöttük egy kötelék..viccelődnek egymással, prince féltve küldi el farah-t a csatákból stb.
    amikor felérnek, prince felugrik az idő homokjának tetejére, de "habozik" ..és megérkezett vizier.. szó szerint nagy szelet csap, herceg + farah kirepülnek a toronyból és a ilyen temető/kriptaszerűségbe esnek le.
    farah elcsábítja a herceget ott (fürdenek, minden)farah mesélt a hercegnek egy történetet, amit a nagymamája mondott neki..egy kakulukia nevű hősről. amíg a herceg alszik, farah ellopja a tőrt és egyedül vissza akar menni, hogy ő maga vessen véget mindennek, ha már herceg befuccsolt..
    a herceg persze szerez egy széb nagy sajtreszelőt...amolyan überkard..
    a herceg is hamarosan megérkezik a toronyba, de már késő..túlerőben voltak a homokszörnyek farah-al szemben..farah meghalt..nem tudta megmenteni az életét..
    elvégezte a dolgát, az időt visszatekerte egészen a tőr megtalálásáig(?, már nememléxem de azthiszem igen). elment farah hálószobájába, és beszámolt a kalandjairól, az idő tőréről. ekkor megjelent vizier, prince megölte (természetesen). farah nemhitte el a "közös" kalandokat, prince távozása előtt farah megkérdezte a nevét, de ő csak ennyit mondott: "hívj kakulukiának"
    szal ez volt a Sands of Time története

a Warrior Withint írja le valaki, mert arra nagyonnem emléxem sry :l
  • pilsner
    ha lenne valakinek rá türelme,el tudná nekem küldeni részletesen az EGÉSZ sztorit??mind3 résznek,hogy mi is történik benne,ki kicsoda mit csinál PONTOSAN???
    köszönöm!!!!!
  • Stark
    nemkell megvenni ha SF3 mas
    nekem igy van a BIA: EiB, és csak 1 nem SF3 as crack kellet hozzá.
    :D
    azt müxik
  • moralosan
    egy magyar ember ilyen igényes dolgokat nem tud :)
  • tigeroo
    SoT:2003 november vége
    WW: 2004 december eleje
    TtT: 2005 november-december
  • Pardon22
    igen, egyenlőre ennyit lehet tudni h decemberben vmikor...
  • Shep
    ugye jól emlékszem, hogy decemberre igérik?
  • tigeroo
    valószínű.
    akkor megveszem. eddig nem csalódtam az ubi féle pop sorozatban ..
  • Shep
    Vajon ezen is sf3 lesz?
  • Stark
    neménvoltam, a tévedések elkerülése végett:D
    nemértek az ien cuccoshoz:D
    a pop3 forumán találtam
  • blur55
    az lenne meg egy fordulat a történetben, ha Farah is besötétülne... megvan ra az esely, mert ugye amuletje nincs, de basszus... nem lenne semmi
  • blur55
    ez nagyon tetszik, nagyon jol megcsinaltad
  • ssk3
    Zsír a dark Farah!!!!!!!!
    A Price rajz is komoly!!
  • Stark

• Stark
    a francba:D
  • Dzsiti999
    Amit letöltök, azok csak a PoP-os videok.
  • Dzsiti999
    Hát a játékait nem szoktam letölteni :D 1. Nem elég gyors a netem - 2. Nem szeretem a Warez dolgokat - 3. Tehát eredetiben vannak meg :D
  • Stark
    Hmm Dzsiti az aláirásodban az van h Ubi Soft 4 ever!
    Ezzzel fejezed ki tiszeteletedet.
    De ha a játékait meg ilyeneket csak letöltöd azt jelenit h nemtiszteled öket.
    :D:D
  • Dzsiti999
    Egyébként az a video a hivatalos oldalon van (én az Amerikait szoktam nézni)... Egész jó kis video... Több nincs? :D
  • haxoror
    aaaaaaa kurvaéletbe!
    reméltem hogy simán megy majd és nem kell SF-bizbasszal tökölni :(
  • blur55
    ki tud valamit bizonyos stuart chatwoodról és jeff burrows-ról, azonkívül, hogy a the tea party-ban zenélnek, és a ww-nek a zenéjét is csinálgatták?

ugyanolyan, vagy legalább hasonló zenét tolnak?
  • Stark
    én tudok 1 kiskaput, te mit tucc?:D
  • grebber
    HEHE SFCure-t izzitani majd :D
    Fasza új SF3 lesz a gamen.De már nem akadály.
  • Stark
    hehe
    lejárt link :P
  • Pardon22
    Egy újabb anim a játékból, a GameStar oldaláról. nézzétek!!! :)
  • Stark
    azt az embert birom
    ha a herceg kinai lenne és filmet kellene belöle csinálni öt választanám princének:D
  • bundee
    jackie channek hivjak az illetot :)
  • Stark
    Nekem ilyeneket kéne csinálnom akkor meglenne a város kábelezése igyen:D
    kül ezek még a valoság határán belül vannak, talán még a falonfutasát (talán) meglehet gumicsukában(cipö) gumifalon:D hosszabb ideig:D
  • blur55
    még reggel megnéztem. nem semmi. én azt hittem, harc is lesz benne.
    megnézném azt a valakit, aki a harcokat is be tudná mutatni...
  • ssk3
    Egész komoly...
  • bundee
    Kibaszott yamakasik :-) nem normálisak - de nagyon komoly :-)
  • Keca
    változás... már most kész van... egy pofon egyszerű kisbetű eltérés volt.... sajna jegyzettömbe írtam mivel nincs más progim és bekavart kicsit.... nah a lényeg, hogy ez egy tök jó viedó ami a princre emlékeztet... az oldalt majd igényesebbre fogom megcsinálni meg minden, de most csak a videó volt a lényeg... NÉZZÉTEK!!!
    www.popttt.atw.hu
  • Keca
    holnapra meg lesz a videó... bocsi a várakoztatásért, de kissebb próblémáim támadtak feltöltés közben.... holnap remélhetőleg délután meglesz...
  • SNAKE01
    Mindenki belehalt a várakozásba?
  • tigeroo
    jah, meg nagyobb lett a pengéje
  • blur55
    nem bírok betelni a ww-vel... már harmadszorra nyomom végig, de jó lassan, hogy soká tartson :)
    egyébként a tőr nem ugyanaz. más a markolata...
    és várom én is azt a videót, amit igértél
  • Stark
    1el elnézem az üzi számát
    mind1
    Dzsitinek ment volna:D
  • Stark
    az ugyanaz és ugyanaz a tör:D
    :P
    kül én is ott találtam mer nekem is megvan:D
    hamsterére nem mi?:D