13392
-
#228 ááá megvan :D thx dahakateam :) -
#227 Szasztok!
Honnan tudjátok hogy dec.1.-jén jelenik meg? -
#226 én nem találom a gépigényét -
Dzsiti999 #225 http://dahakateam.uw.hu <- Itt van a gépigény. Ja, Spyker: Dec 1-en jelenik meg -
#224 Inkább a vége felé. Szilveszter környéke vagy karácsony.
Prince of Máté: Sehogy de majd megszokod.
SH: No comment -
#223 De tutter dec elsején jön. -
Dzsiti999 #222 Ja. Szerintem nem kéne rá reagálni, mert akkor itt is vita lenne...
Megjegyzés: Én is lesz*arozhatnák pár gémet, de nem teszem. -
#221 hajjjajjj :)
már megint én vagyok cimlapon? :D
hát igen...
már mexoktam,hogy én 1 felejthetetlen egyéniség vok :P
csak ott a bibi,hogy én a ww-nél meg is INDOKOLTAM,és ugy is le lettem hurrogva...
szal hiába is irna indoklást,te akkor se fognád fel :P
[perme kiszáll,mint a WW-s topicbol] -
#220 haggyad..azért nyögte be hogy idegesítsen pár emberkét.. ugylátszik elérte amit akart -
Realtibi #219 ja ugy volt aztán gondoltak 1 et -
#218 de először úgy volt, hogy kindred blades lesz a neve, nem? -
Realtibi #217 attól függetlenül hogy neked nem tetszik
vannak olyan mberek mint pl én akiknek nagyon bejön ez a stilus -
Realtibi #216 [elindult] -
#215 koosadam-vip!
ez hogy kapcsolóódik a prince of Persiához? -
#214 Hát akkor mikor akarsz találkozni? Várj leírom tagoltan: Mi-kor a-karsz ta-lál-koz-ni ? Mert ha ekkora s*gg vagy, mint SoulHunter akkor télleg megérdemelnél egy kiadós verést! Egy indokot vagy magayrázást idenyöghetnél! Vár! Elmagyarázom: Indok/Magyarázat= leírod, hogy miért éppen ezt gondolod róla. Tudod? Billenytyűkkel meg a két kicsi kezeddel. Vili?
Amúgy meg, ha nem vetted volna észre ez TTT-s topic ami még meg sem jelent. -
#213 olyan lámi vagy hogy legbelül talán még meg is értelek. -
petro92 #212 ez egy nagy szar játék aki verést akar az jöjön a budaörs ady endre utca 3 szám alá -
#211 kössz -
#210 ha a warrior within ment akkor ezzel se lesz komolyabb gondod. -
#209 csá!
Milyen gép kell majd a játékhoz??köszi! -
#208 Jópofa logo! -
#207 Kurek! Ha nem nagy kérés ilyet a Warrior Withines topicba írd! Oda várjuk a WW-s kérdéseket :) -
Iscariah #206 Ha megbeszélted a dolgokat a csajjal fordulj meg és bal oldalon, az ajtó mellett lesz a falon egy kapcsoló. Mássz fel rá és kinyilik az ajtó.Egyébként azon az ajtón jöttél be. -
kurek #205 Segítene Vki? A Warrior Withinben hogyan jutok ki abból a teremből, ahol felvettem a Scorpin Sword-ot? -
#204 -
Pardon22 #203 egy új anim a "speed kill system"-ről! Katt ide! -
#202 -
#201 -
Pardon22 #200 most olvastam itth a PS2es verzió dec. 6án jelenik meg! gondolom akkor a PC verzió is akörül... -
#199 hoty merézelsz..
opsz, akkor szarul tudtam az elejét..mind1:D köszii -
#198 Csicsájé eléggé éles (jobbat nemlehet kihozni)
Örüljh hagy csináltunk:D
vagy probálkozz a Logomühelyben hátha ott tudnak nagyobb segitséget nyujtani. -
Dzsiti999 #197 Hát szerintem az nem olyan fontos... A lényeg az, hogy megmenekült a csaj, aztán jólvan :) -
#196 Kicsit élesebb nem lehetne??? -
#195 meg honnan jön rá hogy a jelenbe kell kinyirni?
meg a mult akkor mi lehet?
(pl h avesszamenne babilonba vagy másországba) -
#194 ez jó? -
#193 [url=http://kepfeltoltes.hu/view/051025/pop06.jpg] -
#192 akkor szar lessz a kép:D
de nemtom h ha fotosoppal milyen lesz:D -
#191 thx!
bár még így se állt össze teljesen a kép,csak sajna nem hiszem hogy lesz időm végignyomni az egész szériát,pláne ha több befejezés is van -
Ezt a képet valaki nagyítsa ki kérem! -
Dzsiti999 #189 Egy kicsit kijavítalak: A Herceg apja az király (King Sharaman); és Azaz Szultánának viszik a Homokórát ajándékba... Ja, és nem összehaverkodik a vizierrel, hanem a vizier becsapja, és hisz neki.. A többi az jó...
Na, akkor WW-zzünk egy kicsit (nem vagyok jó mesélő :)) :
Van a Prince (Herceg) aki megy hajón, hogy elpusztítsa az Idő Homokját. A Hajót megtámadják, a Prince-t a Csaj #1 (Shahdee) belerúgra a vízbe. Közben a Herceg visszaemlékezik az öreggel való beszédére, amiben elmeséli, hogy mi történt vele, és az Öreg közli vele a tényeket. Blah blah blah, aztán felébred, majd találkozik egy 'kicsit' arrébb egy másik Csajjal (Csaj #2), akit megment, de el akarja küldeni a szigetről, mert csak (na jó, ő a Császárnő (aki alkotja a Homokot)). Aztán közben megöli a Csaj #1-et, és elmegy a Csaj #2 után, aki átírányítja A Két Toronyba, hogy ki tudja nyítani a Császárnőhöz vezető ajtót //////kaput/////. Kinyírja a Csaj #2-t (azaz a császárnőt), és haza akar menni, mert elvégezte a dolgát. De amikor 'örül', hogy győzött, megjeleni Dahaka (a nagy feke izé, ami a SoT vége óta üldözi)őnagysága, és a Princenek megint futnia kell. Aztán rájön egy Sírban, hogy a Homokszellem Makszjával /inkább az eredeti nevét használjuk: Mask Of The Wraith/ tudja megváltoztatni a sorsát, és még rájön arra is, hogy a Homok akkor jön létre, amikor a Csaj #2 meghal. Megszerzi is, átváltozik az Izévá, akkor becsapja a másik énét, és megeteti a Dahakával (először ez nem így történt, mert a játék közepén a Sandwraith-et eszi meg), majd pedig nem a Csaj #2-t öli meg a Prince, hanem a Dahakát. Aztán csónakot építenek (na jó, hajót), aztán haza mennek, de otthon meg ég a város (Babilon), és ott a Sötét Alak.....