13392
-
ok
én meg 1 kis igazi prince hag + torzitás ra vártam:D -
csak kérdeztem -
khmm..de komolyan:
egy "dark" hőstől minenki azt várná hogy dahaka szerű mély "HÖÖRKK"-ése legyen.
erre meg még vékonyabb + fiatalosabb a hangja a dark princének mint a sima" hercegnek -
Pardon22 #385 nemtom, de mintha én nem említettem volna h töltöm le és h töröm meg! :P Jó is lenne ha nekem csak úgy menne a törés! :)) -
Énn? ehhh fura kérdés
Ott azé még nemtarok:)
Biztos benne lesz, mer megemlitik a karaktrtek közt. És Kaileena-nak is lesz majd valami köze a játékhoz, de ez majd kiderül. -
Spike001 #383 Farah benne lesz a 3ba? -
te mod vagy? -
mé
tavaj nemvolt semmi védelem, csak 1 crack
de mosmá minden UBI játék SF3as -
Én elismerem hogy a játékok drágák de legalább ne írd be hogy így meg úgy letöltöd és megtöröd -
Pardon22 #379 no meg az h ne feltörhetetlen védelem legyen rajt! :P Mer azé tavaly is volt egy picike szívás mire aztán volt egy minden szempontból működő verzió! -
én sem igazán értem de hát a ubisoft tudja
végeredményben nem a hangja érdekel hanem a játékélmény -
mé kell ujj hang hozzá?
1 kis torzitás azt jovan -
Dzsiti999 #376 A Herceg hangja a SoT beli :) A Sötét Herceget pedig egy új ember jácca: Rick Miller -
megnéztem a friss 'the dark prince' videót.
a mozgások animációját a végletekik tökéletesítették.
ja és még valami : a sötét herceg hangja mintha fiatalabb lenne :S?lehet ő a sot beli prince? -
Ne okoskodj benen lesz! A HIVATALOS OLDLAON A KARAKTEREK KÖZT OLVASTAM EZT!SZÓVAL NE CÁFOLD EMG HANEM OLVASD EL TE AGYALÁGYULT! -
na végre
-
Dzsiti999 #372 Amerika: Dec 1 (CDs változat)
Európa: Dec 8 (DVDs változat) -
remélem nemsoká -
armandusy #370 mikor jelenik meg a game? -
amúgy biztos behozzák -
megértelek ezt már én kiszámoltam és biza jönne rám még sok zseton.
ha ne adj isten az eggyik moderátor erre járna akkor k.... szá...
király a fórum csá -
mielőtt megköveznétek amiért letöltöm és nem veszem: nincs pénzem... szüleimnek se ilyenekre... amit megveszek(szünk) azok csak az igazán jó játékok. igen Prince of Persia az de 2490+2490+11990 HUF ≠ £39.99 (15000HUF) http://shop.ubi.com/prod_extdesc.asp?catalogid=345&id=21
Gondoltam hogy ha MOra nem hozzák be akkor megrendelem külföldről, de szállítási költséggel együtt már több mint ha itt venném meg külön külön. -
megnéztem összes videjót ami a hivatalos honlapon van. már nagyon várooom!!! asszem letölt... vagyis megszerzem NFS Most Wantedet Novemberben, decemberig végigtolom (vagy nem) aztán (ha lehet kapni Magyaroszágon a Trilogyt) akkor megveszem a Prince of Persia-t! (ha trilogy nincs akkor marad download...) -
mert megyünk -
mert megyünk -
lázadunk resszkess ubisoft -
há ezt mondom én is -
DEMÓT A NÉPNEK -
még nem tudtam megnézni töltöm a path of neot és le kellett darálnom az összes játékomat hogy töltögentni tudjak -
ja a normal hardra :).
"nem nem griffes?
a griffmadár ami a múltban támad a hercegre"
ezt nem értem sorry... de a mentés jó? igen / nem -
Dzsiti999 #358 Mármint a Normal és a Hard fokozatos-ra gondolsz? Mert az Easy-s már megvan. A linket lejjebb megtalálod :) -
nem nem griffes?
a griffmadár ami a múltban támad a hercegre -
mi griffes? a mentés amit küldtem? ja kira oldal :) nekem is teccik. -
amúgy a dahakateam naon jól megszerkesztett kis oldal -
griffes -
ugye nem StarForce3-as lesz a TTT
már szívtam igy egy gémmel

-
Dzsiti ha meglesznek a bossok elotti mentések akkor majd szolj
kell Főbrutes, Kaileena 1. és 2.es, Dahakas, Shahdees, őőő és ennyit tudok igy hirtelen
-
Dzsiti999 #351 Ja... Csak egy külön profilban. Ezt még tervezem Normal-on, és Hardon is! Azaz átviszem még 2szer és minden főenemy elött elmentem... -
armageddon e-mailbe küldöd? -
armageddon e-mailbe küldöd?