13392
-
#428 hja ha lesz olyan "Game of the Year" vagy "MultiPack" (3in1) 5k-6k - ért megveszem:D
Ha netalán eztveddmegbe-be kerül...
:D -
Mr. Perfect #427 Ez szoftver-ek esetében nem igaz. Ott a letöltés, a telepítés és a futtatás is illegális. Szóval így jártál... -
#426 há én tuti nemveszem meg :)
majd jövőre ha ubisoft exclusive-be lesz .. -
#425 mien 10k????
PS-re má van ár is és az 13k:D:D -
#424 én:D
mindent töltök, mer nem illegális:P
(csak a terjesztés) -
#423 én pl warezrol szedem le... nincs 10000Ftom eredetire... de a játék kell mert kira. most láttam uccso trailerét. QQQQQ... nagyon jó :D. mint egy film előzetes. -
Realtibi #422 200 forint nekem nem a világ vége
annyit megér
de a te kedvedért torrentről fogom leszedni -
#421 Naja de ki az a hülye aki warezről tölti le????(rajtad kívül) -
#420 nem kell valakinek X-boxos vagy PS2-es TTT? :D
mert nekem kéne az a zene CD :D
bár szerintem majd meglehet venni a zeneboltokban... -
Realtibi #419 inkább 1.5 vagy kevesebb
a warez hamar terjed
-
Dzsiti999 #418 2 hét... Nálunk csak 2 hét múlva lesz -
#417 armageddon nem szereti sf. armageddon püföli gép ha sf.
de tényleg nem tud valaki (rom huzogatáson kivul) vmi trukkot sf ellen? -
Realtibi #416 áááá
de király
1 hét azt örülhetünk:D -
#415 akkor mondd el hogy jáccom ki:D
mer eddig csak 1et sikerült elinditani: D-Day
:D -
#414 Prince of Persia 3 GOLD
[2005-11-24 @ 12:18 - Berkenye] (kommentek: 16)
Elkészült végre a Prince of Persia: The Two Thrones, mindenféle platformra, így semmi akadálya, hogy december 1-jén megjelenhessen. A magyarországi boltokba kerülés ezt követi néhány héttel. Azok, akik előre megrendelték a PS2 vagy Xbox változatot, ajándék zenei CD-t kapnak.
- forrás: GameStar -
Realtibi #413 mikor adják ki mert már elvonások vannak!! -
#412 Azé SfClone játék elég sz@r lenne.... -
#411 valszeg starforce
de má esse akadály
-
#410 Védelem mi lesz rajta??
-
#409 Hát egy filmre én is kiváncsi lennék.
Lehet hogy a game sikerein felbuzdulva Uwe Boll (vagy hogy kell irni) lecsap rá és megfilmesíti :D -
#408 szorri a gázos fogamzásért... fogalmazásért -
#407 Prince of Persia
The Movie
1 álom válna valóra :D. a 3 gémet összelehetne rakni 1 filmbe (1,5-2órás múvi :D) azt megnézném moziban :) csak ki jácca drága princünket? nem láttam még olyan színészt ki hasonlítana rá. bár jó tehetséggel megáldott ismeretlen is lehetne... vagy az introk grafjának felturbozott változatával is lehetne királyat alkotni :) -
#406 wow, nem semmi, akár egy filmbemutató, jut eszembe úgy tudom hogy majd lesz PoP film is, de nem biztos (bár jó lenne :)) -
#405 námlesz demo :c -
#404 Húúúú...
Reggeltem a PoP:TTT oldalára. Hát a skint nagyon flashre változtatták... utána néztem a fegyvereknek rengeteg jó kard és tőr lessz benne köztük a Dagger of Time is a SOT-ból. már kúúúrvára kiváncsi vagyok a game ra mért nincs kint még demó???? -
megnéztem
ezt a videót.
uristen bazmeg ez a játék ALÁZNI FOG MINDENT!!!!!!
[mindenképpen szedjétek le, sok "összefoglaló" info] -
Pardon22 #402 na vmit elírtam, a lényeg h az a cím az :P Vagy katt ide -
Pardon22 #401 URL=http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19389]itt[/URL] egy újabb trailer a játékból! -
Dzsiti999 #400 Ez már a chaten kiderűlt :D Ezt mondták legelőször :) -
#399 én nem arra gondoltam amiket úgy hívunk bejátszás ami a játék közben van, hanem ami a játék elején, amikor a herceg fut Babilonban pl
azt se merre se tudod tekergetni :) -
Lyan Kyj #398 Lehet, h most úgy csinálták meg, h story közben is már lehetsz rossz, ill. jó, és több mozi is különbözik eszerint, így nem is nyomnád ki...mondjuk, engem is idegesített, h csak tekergetni lehetett -
#397 ARANY!!
http://www.gamershell.com/news/26491.html -
#396 BROAFKA írása
"ma november 23-án 18:00-kor lehetett beszélgetni a PoP szerkesztőivel!
vagyis kérdéseket lehetett feltenni a játékokkal kapcsolatban. Sajnos rengetegen voltunk így alig tudtam feltenni kérdéseket (Dzsiti is volt a chatan, tőle is lehet kérdezni hogy miket kérdezett) kérdéseim:
-Ki a feketecsuklyás alak?
válasz:
-Ha játszol majd a játékkal megtudod :) (ugyanezt a választ kaptam amikor az öregemberről kérdeztem)
-a TTT-ben túl lehet-e majd nyomni a videókat?
válasz1:
-Nem tudok róla semmit (ezen kicsit meglepődtem)
válasz2:
-Elképzelhető hogy lesz majd egy ilyen opció hogy ha majd másodszorra viszed végig a játékot akkor majd túl lehet nyomni a videókat
válasz3:
-nem
engem idegesített, hogy amikor új játékot kezdtem akkor mindig megkellett várnom a 10 perces videót :-/
szerintem marha nagy élmény volt beszélni velük!"
BROAFKA írása -
#395 nálung nem:CCCccc -
#394 Off
Nah, esett hó, örüljé:D
On -
#393 :D -
#392 spoiler
:) -
#391 Semmi spiler nincs benne:)
szvsz csak 1 sima videó
a hertzeg hangja téleg jó, de olyan gépies:D -
Pardon22 #390 na most amikor átvált a Prince hangja, akkor az már a DarkPrince? Mert akkor ez a hang már igen csak illik a sötét énjéhez! :P Amúgy rettenetesen jóóó lesz!! Még 2 hét és kint lesz...?! -
#389 PoP : Farah video
csak saját felelősségre nézzétek meg! én nem nézem meg, de tuti olyan spoiler lesz benne hogy ihaj..