13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • tomi989
    bábel tornyának bibliai háttere van:
    az emberek összefogtak egy építményért ami olyan magas lett volna hogy elérje istent.Isten látva az embereket megijedt tőlük és összezavarta a nyelvüket (ezek szerint ezért van ennyi nyelv=a bábeli nyelvzavar.Az emberek egyetértés híján szüneteltették a projektet.
    Ha jól emlékszem röviden ennyi a történet.
  • Thadius #467
    de amikor először mutatják a tornyot akkor a felhőktől nem látni a tetejét, de a másiknál pedig már onnan mutatják szal nemtom
  • Broafka
    hidd el, az a Babel tornya, az nem őr torony, a Bábel tornyának elég jellegzetes alakja van
  • Thadius #465
    ez már kezd elég bonyolult lenni:DD
  • Thadius #464
    és ami az új trailerben van az nem a bábel tornya sztem hanem valami őrtorony vagy hasonló
  • Thadius #463
    najó de valójában a bábel tornya nem épült fel soha:)
  • Broafka
    azt mondják hogy az Babel tornya, de szerintem amikor a Perzsa birodalom elfoglalta Babilont, akkor már a torony szerintem rég fel volt épülve...
    és nem tudjuk pontosan hogy a WW utolsó videója mennyire mutatja a jövőt, és amúgy sztem nem a jövőt mutatja de mind1, hanem a közeljelent, vagyis a herceg akkor az idő szigeténél volt, és amikor ő ott volt akkor Babilonban az történt...
  • grebber
    Hoodlum már igencsak nincs.
  • tigeroo
    indulnak hafele princéjék, és EGYIDŐBEN(.) mutatják babiloniát.
  • armageddon666
    észrevétel: most néztem meg WWben videjókat köztük a 2 befejőt is. namár most: azokban Bábel tornya (ha az az) nincs felépülve... ám ha megnézzük uj trailert lám már ott magaslik készen. + olvastam ráadásként hogy ami a WW végén van az a jövőben jáccódik. de ha a jövőben még épül akkor mire a herceg visszaér mért van már kész?
  • tigeroo
    én a helyetekben inkább videókártyát / plusz memóriát /alaplapot kérnék...
    mármint ha mindenképpen számítógépnél akartok maradni...
  • Stark
    nem

legyen csak a karácsonyi:D
    mer ha 3mat ben....

töccss le mint jomagam:D
    haha warez
    minyyá (bannolnak)
    :D
  • tomi989
    bocsika én az európai premiert nézem
  • armageddon666
    ha PoP: TTT SF3as akkor ha eredeti akkor menni fog ugye? szal ha rendes meghajtoban van. és ha kiirok 1 SF3as védelemmel ellátott gémet és rendes meghajtobol jáccom akkor is szol? mert ha nem szol Alcohol 120% miatt az eredeti akkor megveszem
  • tomi989
    igent mondtam
    de karácsony még messze van a qrva életbe má
  • Broafka
    én karácsonyra kapom meg
    de én már most nem bírok várni, mindenki játszani fog vele én meg csak várok, jaj istenem ez nem jó!
  • pinehead
    naná.
    :)
  • tomi989
    A szüleim azt mondták:
    EZ lehet a karácsonyi a szilveszteri meg a névnapi ajándékod.
    szerintetek megéri?
  • tigeroo
    még 5 nap eh
  • tomi989
    a Dahaka Team szerint már csak 11 nap van hátra a megjelenésig
  • tigeroo
    azse biztos hogy a dark prince a "láncos" éned...

lehet hogy van a dark prince, aki a ww végén volt, és ő sebesített meg a legutóbbi trainerben látott láncal :l

te meg megfertőzőttél a sands of time-al, és van egy sotbeli "homoxörny" éned..:l
  • armageddon666
    a végére mindenki meghal :D. remélem hogy nem lesz 1000 véle variáció végigjáccás terén. ugy tökéletes lenne ha pl 85-90%-nál lehetne választani hogy jok vagy rosszak leszunk... de ugy is megfelel hogy 2 befejezés van mint WWben :) nagyon kira az uj traileeer!!! mindt már sokan mondták :)

All what is yours is rightfully mine. And it will be. honnan ismerős ez? :D én már nagyon várom TTT-t. még az is lehet hogy meglesz eredetiben :)
  • tomi989
    Kaileena halálával szabadul fel a homok.
  • Thadius #445
    ja de ha kaileena meghal akkor hogy nyitja ki az idő homokját??
  • Sheke
    aha értem
  • tigeroo
    montaN hogy megfog halni kaileena ^^,
  • Kaileena
    jó az új trailer
  • csicsa
    Hát még én is!
  • Broafka
    nekem is annak tűnt, de az Babilonban volt? :-/
    ha igen, akkor én vok hülye :-/
  • Thadius #439
    hát szerintem az a bábel tornya:)
  • Broafka
    Babilon
    hmm, ugye bár hercegünk városa Babilon (szokta is üvölteni a kis kedvenc mondatomat: FOR BABYLON)
    a képeken és a játékban is feltűnik egy spirális torony...
    a belinkelt rövid olvasmányban azonban nem tesz említést erről az építményről
    ez a torony valóban létezett? vagy netán máshol építették fel? vagy esetleg csak a ubisoft kitalációja
    sztem érdekes...
  • Thadius #437
    juuujj nagyon durva lesz,elég kemények a trailerek is.Kíváncsi leszek a történetre,főleg úgy hogy Farah nem is ismeri a prince-t
  • koosadam
    Kindred Blades lett volna de jelenleg a The Two Thrones néven jelenik meg...
  • Sheke
    de mégis mi az a kinder of blades áááááá mos melyik a köv pop
  • tigeroo
    mámint védelme is olyan
  • tigeroo
    miért? a king kong-nak is (ubis game ) nagy marketingje volt, mégis kijöttt
  • Stark
    Reloaded, Deviance, Hoodlum, iTwins
    fejböl ezek jutottak eszembe
    De lehet hogy csak 1 kis sima szar lesz amivel trükközni kell.
    De ha az elsö 3 (azok a legismertebbek) csinálnak 1 crack-et akkor rögtön mehet a play.
    :D

mé mivanott?
  • Mr. Perfect
    Ja és sűrűn csekkoljátok az nforce-ot!!!! :)))
  • Mr. Perfect
    Mivel a letöltés nem más mint egy másolás. Szoftverek esetében ez már önmagában is illegális. Ha valami meg van eredetiben akkor készíthetsz róla egy azaz egy darab másolatot legálisan.
    Ez a hivatalos helyzet, most pedig beszéljük arról, hogy melyik csapat fogja először kihozni? :))))))))
  • Stark
    nemtudtam hogy miaz, és megnéztem, mer az volt kiirva, hogy képek
    aztán mikor elinditottam és látom hogy:
    Jéé ez a PoP3: TTT, nemfogom letörölni:D
    de a letöltés még mostse illegális