13392
-
#468 bábel tornyának bibliai háttere van:
az emberek összefogtak egy építményért ami olyan magas lett volna hogy elérje istent.Isten látva az embereket megijedt tőlük és összezavarta a nyelvüket (ezek szerint ezért van ennyi nyelv=a bábeli nyelvzavar.Az emberek egyetértés híján szüneteltették a projektet.
Ha jól emlékszem röviden ennyi a történet. -
#467 de amikor először mutatják a tornyot akkor a felhőktől nem látni a tetejét, de a másiknál pedig már onnan mutatják szal nemtom -
#466 hidd el, az a Babel tornya, az nem őr torony, a Bábel tornyának elég jellegzetes alakja van -
#465 ez már kezd elég bonyolult lenni:DD -
#464 és ami az új trailerben van az nem a bábel tornya sztem hanem valami őrtorony vagy hasonló -
#463 najó de valójában a bábel tornya nem épült fel soha:) -
#462 azt mondják hogy az Babel tornya, de szerintem amikor a Perzsa birodalom elfoglalta Babilont, akkor már a torony szerintem rég fel volt épülve...
és nem tudjuk pontosan hogy a WW utolsó videója mennyire mutatja a jövőt, és amúgy sztem nem a jövőt mutatja de mind1, hanem a közeljelent, vagyis a herceg akkor az idő szigeténél volt, és amikor ő ott volt akkor Babilonban az történt... -
#461 Hoodlum már igencsak nincs. -
#460 indulnak hafele princéjék, és EGYIDŐBEN(.) mutatják babiloniát. -
#459 észrevétel: most néztem meg WWben videjókat köztük a 2 befejőt is. namár most: azokban Bábel tornya (ha az az) nincs felépülve... ám ha megnézzük uj trailert lám már ott magaslik készen. + olvastam ráadásként hogy ami a WW végén van az a jövőben jáccódik. de ha a jövőben még épül akkor mire a herceg visszaér mért van már kész? -
#458 én a helyetekben inkább videókártyát / plusz memóriát /alaplapot kérnék...
mármint ha mindenképpen számítógépnél akartok maradni... -
#457 nem
legyen csak a karácsonyi:D
mer ha 3mat ben....
töccss le mint jomagam:D
haha warez
minyyá (bannolnak)
:D -
#456 bocsika én az európai premiert nézem -
#455 ha PoP: TTT SF3as akkor ha eredeti akkor menni fog ugye? szal ha rendes meghajtoban van. és ha kiirok 1 SF3as védelemmel ellátott gémet és rendes meghajtobol jáccom akkor is szol? mert ha nem szol Alcohol 120% miatt az eredeti akkor megveszem -
#454 igent mondtam
de karácsony még messze van a qrva életbe má -
#453 én karácsonyra kapom meg
de én már most nem bírok várni, mindenki játszani fog vele én meg csak várok, jaj istenem ez nem jó! -
pinehead #452 naná.
:)
-
#451 A szüleim azt mondták:
EZ lehet a karácsonyi a szilveszteri meg a névnapi ajándékod.
szerintetek megéri? -
#450 még 5 nap eh
-
#449 a Dahaka Team szerint már csak 11 nap van hátra a megjelenésig -
#448 azse biztos hogy a dark prince a "láncos" éned...
lehet hogy van a dark prince, aki a ww végén volt, és ő sebesített meg a legutóbbi trainerben látott láncal :l
te meg megfertőzőttél a sands of time-al, és van egy sotbeli "homoxörny" éned..:l -
#447 a végére mindenki meghal :D. remélem hogy nem lesz 1000 véle variáció végigjáccás terén. ugy tökéletes lenne ha pl 85-90%-nál lehetne választani hogy jok vagy rosszak leszunk... de ugy is megfelel hogy 2 befejezés van mint WWben :) nagyon kira az uj traileeer!!! mindt már sokan mondták :)
All what is yours is rightfully mine. And it will be. honnan ismerős ez? :D én már nagyon várom TTT-t. még az is lehet hogy meglesz eredetiben :) -
#446 Kaileena halálával szabadul fel a homok. -
#445 ja de ha kaileena meghal akkor hogy nyitja ki az idő homokját?? -
#444 aha értem -
#443 montaN hogy megfog halni kaileena ^^, -
#442 jó az új trailer -
#441 Hát még én is! -
#440 nekem is annak tűnt, de az Babilonban volt? :-/
ha igen, akkor én vok hülye :-/ -
#439 hát szerintem az a bábel tornya:) -
#438 Babilon
hmm, ugye bár hercegünk városa Babilon (szokta is üvölteni a kis kedvenc mondatomat: FOR BABYLON)
a képeken és a játékban is feltűnik egy spirális torony...
a belinkelt rövid olvasmányban azonban nem tesz említést erről az építményről
ez a torony valóban létezett? vagy netán máshol építették fel? vagy esetleg csak a ubisoft kitalációja
sztem érdekes... -
#437 juuujj nagyon durva lesz,elég kemények a trailerek is.Kíváncsi leszek a történetre,főleg úgy hogy Farah nem is ismeri a prince-t -
#436 Kindred Blades lett volna de jelenleg a The Two Thrones néven jelenik meg... -
#435 de mégis mi az a kinder of blades áááááá mos melyik a köv pop -
#434 mámint védelme is olyan -
#433 miért? a king kong-nak is (ubis game ) nagy marketingje volt, mégis kijöttt -
#432 Reloaded, Deviance, Hoodlum, iTwins
fejböl ezek jutottak eszembe
De lehet hogy csak 1 kis sima szar lesz amivel trükközni kell.
De ha az elsö 3 (azok a legismertebbek) csinálnak 1 crack-et akkor rögtön mehet a play.
:D
mé mivanott? -
Mr. Perfect #431 Ja és sűrűn csekkoljátok az nforce-ot!!!! :))) -
Mr. Perfect #430 Mivel a letöltés nem más mint egy másolás. Szoftverek esetében ez már önmagában is illegális. Ha valami meg van eredetiben akkor készíthetsz róla egy azaz egy darab másolatot legálisan.
Ez a hivatalos helyzet, most pedig beszéljük arról, hogy melyik csapat fogja először kihozni? :)))))))) -
#429 nemtudtam hogy miaz, és megnéztem, mer az volt kiirva, hogy képek
aztán mikor elinditottam és látom hogy:
Jéé ez a PoP3: TTT, nemfogom letörölni:D
de a letöltés még mostse illegális