13392
-
Realtibi #788 radeon 9800 atlantisz
nekem ez van
és ez 256 mb os -
#787 9800-as! -
#786 sztetek melyik a job videókari?Ati Radeon 9600XT vagy Ati Radeon 9800? -
#785 Olvasni luxus!!
Daemon Tools 4 + lehuzod a cd/dvd rom kábeleit. -
pinehead #784 tökmindegy, mit teszek, van-e net, vagy nincs, ez az ellenőrzésnél nálam állandóan reboot-ol. mi a franctól van ez?
1 meghajtó(DT4), írók lehúzva, serial okés, erre ez van állandóan.
amennyire vártam az első két rész után, olyan gyorsan hagyja el a gépem, ha így folytatódik...grrrr. -
Louis Cyphre #783 Még nem jött le a játék, de van valami különleges elindítási módszere?
Ha van írja már meg valaki.
Előre is köszönöm. -
pinehead #782 jah, nézem, bár már töröltem a stubbs-ot, most ugyan ez van nálam POP:T2T-vel is... -
#781 stubbs én pl: csak úgy tudtam elindítani ha lecsatlakoztam az internetről mert amúgy meg 100%-osan használta a procim de nem történt semmi próbáld meg úgy -
#780 Bandy11 már kijött... priviben elküldhetek néhány címet
-
Realtibi #779 te birod még idegekkel? -
#778 detto -
pinehead #777 766-ra vmi tipp, h ez mitől lehet??
köszi. -
Bandy11 #776 (elnézést ha nem szeretitek de légysz ne kezdjetek el sááral dobálni a kérdésem miat)W4r3z0n megjelent már pc-s versioba?? -
Realtibi #775 mért itt mi van? -
#774 ne sírjatok vaz..neh, nézzétek gyakran -.- -
Realtibi #773 na jóvan
nem érdekel
nem birom tivább elinditottam a letöltést
azt majd huzogatok kábelt
-
Realtibi #772 nekem csak az a bajom van hogy nincs kedvem szétszedni a gépet és a kábleket kihuzkodni.
nekem ennyi bajom van csak:D -
#771 Már kurvasokan tolják. -
Realtibi #770 mármint a topic -
Realtibi #769 na megy fel a legnépszerübb fórumok közé -
Realtibi #768 én inkább várok a játékkal
elvileg még meg sem jelent az Euban
-
thhommy #767 ugye ehhez a játékhoz nemkell sp2??? -
pinehead #766 nálam szokás szerint reboot-ol a telepítést követően(sforce miatt), a gáz az, h miután beírom a kódot, ellenőríz, aztán onnantól csak reboot van, gáma nincs...valami ellenszer?
stubbs ugyan ezt csinálta, azt sem bírtam Lindítani...valaki helpeljen...köszönöm.
-
#765 Közületek máris játszik már valaki evvel? -
#764 Most Karácsonyig nemtok T2T-vel jáccaniiii!!!!! a lehúzogatás miatt!!! mert nem enyém a gép (családi) és nem engedik... :( pls vki oldja meg lehuzogatás nélkül! vagy az nem elég ha BIOSban lekapcsolom és Alcohol 120%-al futtatom? -
#763 Még? Hát ha a sf3-akból indulok ki nem is lesz crack. -
#762 sztem nem is lesz normális crack, de mondjuk egy mini imigenek nagyon tudnék örülni -
#761 Lol na szerinted minek? -
R3GiD0N #760 Csak azért hogy le kelljen huzogatni a kabelt!
(Ha én is az UBI-nál dolgoznék valoszinü én is örömmel pakolnám a gémeibe)
Jo játék lesz ez sracok ebben nem kell csalodni már ismerjük az elöző részeket, különösebb változás nem hiszem hogy lesz! -
#759 sztem ennek nagyrészt az oka,hogy nincs rendes crack (még) -
#758 PoP - T2T (menü)
PoP - T2T (átvezető)
PoP - T2T (game) -
Kouta #757 hülye starforce. minek találták fel? -
#756 vagy még alszik a jónép. -
neonlaci #755 áá serpa. csináltál már saját filmet? -
neonlaci #754 nem tudom... de valahogy azt hittem h. több ember lessz a fórumon. mondjuk mint a battlefront 2 nél, vagy a movi-nál. de itt most pangás van pedig szerintem kurva nagy játék, és rohadt sokan várják. ennek ellenére mintha a wolfeinstein 3d-röl lehetne itt nyilatkozni... vagy már mindenki jáccik? torrenten mióta van fennt a gém? avgy egyébb helyeken? -
#753 A rohadt életbe, hogy ennél is kábeleket kell huzigálni!! -
#752 be van rippelve mint állat...biztos..
mármint nem úgy rip, hogy az a lefuttatós-kicsomagolós, hanem nagyon be lett tömörítve szvsz... -
Kouta #751 de hogy lehet annyira becsomagolni hogy 4,3 gigáról 1,5 gigára csökkenjen a mérete? -
#750 #730 -
Kouta #749 Én úgy tudom hogyha kicsomagolod a fájlokat akkor lesz 4,5 giga! Nem?