13392
-
Keca #828 mi a szar van? regisztráltam coke-n erre 404 error -
#827 privát FTPről....... -
#826 sztem a hackercsapatok feltöltik a tört játékokat az ftp-jükre, és ennek a címét tudja pl wanadoo. (na légyszi adjatok egy kódot wanadoo-hoz!!) -
thhommy #825 sztetek az ien fizetős oldalak honnan szerzik be ien hamar a legujjabb játékokat? -
#824 hát regiszrált, olyan, amivel lehet tölteni. -
#823 milyen kód kell? a regisztrált vagy az SMSes?
-
#822 na légyszi küldjön valaki priviben egy kódot! csak ezt töltöm le, utánna semmi mást! -
Newfronter #821 Nem. Az csak arra jó ha kékhalált eredményez az indításkor. Azzal letörlöd és az sfdrup.exe-vel meg felrakod. Ez a hivatalos honlapon is kinnt van: www.star-force.com -
#820 találtam olyat hogy: StarForce Removal Tool. ez elvileg letörli StarForce-t. akkor megy a gém? vki pls probálja ki! http://www.onlinesecurity-on.com/protect.phtml?c=55 -
#819 valaki nem tudna adni egy wanadoo kódot, ha már nem kell neki? pls!! -
#818 mi az a system debugger? (SF is only incompatible with system debuggers, because both use the same non shareable resources.
That means you cannot run system debuggers and SF protected games simultaneously.
) -
Newfronter #817 Nekem szépen elindult, semmi restart. Másnak nem tudom miért nem megy. Persze kábelt lehúztam, de ezt mindenkinek meg kell tenni. Mostmár jöhet a játékélmény! -
pinehead #816 1enlőre csak szeretnénk, hogy menjen, ha már egyszer "tesztverzióhoz" jutottunk -
#815 Hozzászolások száma alapján mindeki ma akarja végigvinni a gamet?
Mi ebben a jó?Csak szép apránként. -
shiftáj #814 hallod én behalok... 4 GB a csomagolt képfile, letörlök egy csomó másik lemezképfile -t és erre meg csak 1.6 GB az egész... és a hülye starforce foglalja a sok helyet... anyám -
Blackluck #813 Igen ezzel próbáltam, de nem ment, bár igaz h alcohol-al próbáltam.
Megpróbáltam feltenni a daemon 4-t mikor szólt h vmi fel kell még előtte telepítenie és utánna újraindítani kell meg is történt de utánna kékhalál windows behalt szerencsére a helyretudtam állítani de ettől még nem sikerült feltanni a daemon-t
ötlet esetleg?
-
#812 Asszem (mivel nincs nem-lehuzogatos megoldas) hanyagolom T2T-t egy ideig... Karácsonyig addig olvasgatom forumon milyen meg hogy szenvednek vele pls SPOILERT NE irjatok be! -
Scum01 #811 Sziasztok!
Én még fel se tudom rakni a game-t. DT4.0ám van, beakarom mountolni a képfájlt, erre nem engedi, mert azt írja, hogy ismeretlen képfájl. Sehogy sem megy. Valakinek 5let? -
#810 Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneDVD-MiRROR
1. Daemon Tools 4-be mountold a játék képfájlját
2. Installáld a játékot és használd ezt a CD-kulcsot: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
3. Húzd le fizikálisan az összes CD/DVD-Romodról a tápkábelt (Nightmarrel/StarFuck-kal letiltani nem elég)
4. Játsz! -
Tezus #809 Sziasztok!
Csak szeretném letisztázni. De légyszi ne üvöltsétek le a fejem. Nekem ide-s, nem sata-s a winchesterem. Akkor igy nem is fog menni a játék? Vagy csak az optikai meghajtokra gerjed? -
Blackluck #808 Én is innen szedtem le ki is húztam a kábeleket azon a részen túl is jutott h megtalálja a lemezt, de azt írta ki h nem megfelelő a kód.
Vki aki szintén ezt nézte vagy tud másik kódot (vagy lehet h nem is az a baja?)plz help. -
#807 igyis ugyis szét kell huzni:D
nembirtam kivárni a holnapot, elkezdetm tölteni, és kinomba filmet fogok nézni és még jo képet is vágok hozzá:D
aztán széthuzogatom a gépet, és ha nemmegy.... -
shiftáj #806 1. nem hiszem h lehetne másképp...
2. hadjad azt a szar alcoholt... használj te is inkább Daemon T. 4.00 -át -
#805 Dehogy adok még a végén az én pénzemen fejlesztik ki a legujabb sf3-at. -
#804 a nagy PoP fanok
egy ilyen játék megéri a pénzét sztem, én biztos megfogom venni, adjunk egy kis pénzt a Ubisoftnak hogy a jövőben is hasonlóan jó játékokat tudjanak csinálni! -
#803 Na végre most települ kicsit megijedtem mert Daemon valami Error 1704-et nyomott de a telepités folytatodik. -
Peti1 #802 majd pls ird le, hogy megy-e.
UI.: csak azért kérdezem, mert a TrackMania Sunrise sehogyse akart elindulni, és nem akarok ezzel is ugyjárni... -
moralosan #801 jó ötletnek tűnik -
Peti1 #800 nekem a TrackMania Sunrise, meg a TrackMania Extreme már felpakolt StarForce drivereket. mielőtt felteszem ezt a gémet, végre kéne hajtanom egy StarForce Driver Clean-t? -
moralosan #799 ha te erre rákérdezel és választ is vársz, még mindig csak off lesz
amúgy nágy erőkke' próbálom elindítani a gammt, eddig nem jutottam semmire. -
#798 jaja...megint összevissza megy az off, ilyen VGA-s kérdéseket sztem hagyjuk ki, vagy max később nem? =/ -
#797 Gyerekek vigyázzunk már, a színvonal megint kezd a 0-hoz konvergálni. -
#796 Hát ha nagyon ismered, akkor miért kérdezel?
(Bocs, nem tudtam kihagyni) -
#795 csak a véleményed kérdeztem mert nagyon ismerem a videókártyákat -
#794 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099389043 -
moralosan #793 ha valaki azt mondja, hogy baj, akkor te ugrasz és veszel 50ezerért egy új kártyát?
Felesleges kérdéseket mellőzzük már plz. -
#792 256 bitest akartam mondani -
#791 Szóval akkor nincs rá mód hogy kábelhúzogatás nélkül is el lehessen indítani?Mert a stubbs esetében remekül tudtam haszbálni a starfuckert.Itt nem megy? -
#790 akkor megnyugottam mert 9800-am van:) Az nem baj hogy 128 mbés?de 126bites -
#789 Ez kérdés volt? Szerinted....?