13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Stark
    az jo
    az nekem még másfél óra

Armageddon: eröszakold ki muterodéktol, mondd el nekik, hogy semmi baja nem lesz a gépnek, bizonyicsd be(márha jol csináltá minent):D:D
    és megengedik:)
  • moralosan
    "régi"poposként csak tapasztalatból mondom: szerintem ugorj a jobb oldali falra, majd ugorj vissza a feletted lévő platformra.

(sok ilyen volt a korábbi részekben :))
  • moralosan
    nah srácok elindult.

kábelt lehúztam, nem volt mit tenni :). De nagyon kafa kis gém, érződik a szabadság.

majd nyomok képeket, csak még egy picit játszom :D.
  • Stark
    wanadoo, mert a revenge-en nincs fenn
    és a kodot majd ne kérd el, mer má odaigértem másnak:)
  • Keca
    STARK: te honnan szeded?
  • Keca
    huh bazz! már megilyedtem....
  • Stark
    nem dehogy, a letöltésben, de mosmá 45%
    és ja
    ott tölcsé
  • Keca
    vagyis? totalcommanderbe vagy hogy vagy miii??? :)
  • Keca
    már 41%nál jársz a popban? hülyéskedsz? ilyen hamar végig lehet majd tolni vagy mi??
  • Stark
    segit majd valaki, hogy holnap megirjuk a FAQ-t?
    ha igen az szóljon privibe:)

kecc: tölcsé ftp-röl
  • Keca
    egyébként egy jó tanács: ha le kell húzogatni, akkor kössétek be úgy a gépet, hogy egy IDE kábelen legyenek a vinyók, és egy másikon az írók. És elég csak az alaplapból kihúzni és mindjárt gyorsabb...
  • Keca
    mit javasoltok milyen progival töltsek, hogy ne kelljen mindig egyesével ráállni a rar fájlokra?
  • Stark
    de, hova tünt a képröl a HUD meg ilyesmi
    vagy életkijelzö vagy talán ööö.....
    hol vannak?:D
  • STREEX
    Mit jelent ezen a képen a sand credits?Remélem nem a mentések lehetőségét.
  • Lacc
    Próbáld ki biosbol, lehet hogy megy. Én akkor is lehúzom, tényleg beletelik 2 percbe, meg fel kell állnom a székből HÚH mi lesz velem.
  • Perba
    thx:P
  • Stark
    jah:), de jo a gondolatmenet:)

jeee má 41%
  • Seth
    bazz..:D egyszerre írtuk
  • Seth
    szerintem meg ahol a képen állsz, ott balra ugrassz a falra, onnan a gerendára (valószínüleg nem véletlen van ott leomolva a vakolat-kis segítség)
  • Stark
    Akkor probáld meg ugy, ahol a képen áll, onnan balra és ugy fel

Armageddon: akkor ugyanojan komrányod leszmint nekem:D
  • armageddon666
    és nem baj ha van 10 virtual cd-romom? :D Alcohol 120-t használok... még nem kezdtem tölteni mert nemtom hogy menne-e
  • armageddon666
    DE MIÉRT KELL LEHUZNIIIIIIIIII?! nem elég ha biosbol kikapcsolom?
  • Perba
    nekem atugrik azalatt :s
  • armageddon666
    honnan tod ilyen jol hogy hova kell ugrani? :D nem FBB hanem FFB = Force Feedback
  • balcooo
    egyszerüen nehogymá nemmegy a VCDhiderrel, meg sd4hidal meg semmivelse....Na nem baj ugy is egy rakas sz*r a DVDROM-om néha magától is "áramtalanítja magát" :D
    Amugy mien? Van valami eget rengető ujdonság? Nekem a SoT bejött két éve, a WW tavaj mar nemannyira vágott mellbe, de azér lenyomtam..remélem ez inkabb az elsöre fog hajazni. Igazi Christmas filingem lesz mindig ha ezzel gémelek :D
  • Stark
    itt kimész jobb oldalra, ot a falra ugrasz és onnan egy visszaugrással az 1el feletted lévöre ugrasz
  • Stark
    nekem is saitek R440 van:D, bár az FBB nemtudom mit jelent:D
    nekem az van odairva a leirásba, hogy:
    Saitek R440 Spotkormány:D
    tök szuper, nem "csicsás" meg semmi
  • Perba
    en elakadtam itt
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    itt merre kell ugrani plz help :D
  • VampireLord
    Akkor eddig 1 embernek megy kábellehúzással? frankó...
  • Perba
    muszaly,mert ezen nem safedisc vedelem van,hanem sf3
  • alakulat
    HI!
    Muszály lehuzni a kábelt nem elég ha használom a SafeDisc4 Hider-t??
  • mucsácsó
    ááá, nem fonter...Newfronter na :D sorry
  • mucsácsó
    persze...pl Newfonternek megy:
    #817:
    "Nekem szépen elindult, semmi restart. Másnak nem tudom miért nem megy. Persze kábelt lehúztam, de ezt mindenkinek meg kell tenni. Mostmár jöhet a játékélmény!"

olvassál már vissza pls...
  • Newfronter
    Persze. pl nekem. Nem kell nagyobb mutatványt csinálni ennél a játéknál sem, mint a Trackmania-nál vagy a King-kong-nál.
  • matyi08
    elindult egyáltalán valakinek?
  • armageddon666
    Minden megéri letölteni :D. a kérdés hogy megéri-e megvenni? mert én ezt kérném karácsonyra :). meg egy Saitek R440 FFB kormányt NFS:MW-hez meg T2T-hez Saitek P880 vagy vmi PShez hasonló analog gamepadot :D.

Erről jut eszembe! ajánljatok egy olcso gamepadot mely hasonlit a PS gamepadjához (bár ez 2.lagos szempont) és van rajta legalább 1 analóg kar! és jó PoP-hoz. messze van még a Karácsony :(. letölteni nem tudom... ill letudom csak telepiteni nem :). huhh köcsög StarForce Team........
  • mucsácsó
    hát...van akinél még ilyent csinál mint nálad?
  • mucsácsó
    akkor törölték a site-ot, az van... :-/
  • pinehead
    oké, marad a várakozás számomra, mert az előírt módszerrel nálam csak reboot-hegyeket idéz elő, ne mhiszem, hogy hosszú távon jót tenne a gépnek...
    telepítettem, rstrt,key, miegymás, ellenőríz-csík felénél meg restartot dob a gép...f***omba
  • matyi08
    egyébként van, aki játszott már vele? ha igen milyen a játék? megéri letölteni?