13392
-
#908 bakker, mostmá nemtudom h indiccsam el
mer amit töltök ott is le van irva a kis .nfo fáljban
és az 1x-übb -
#907 na hogy megy a SPEED KILL? -
#906 gyerekek 1 dolgot nemtudok felfogni minden sfes gémnél elkell jáccani hogy nem indul stb... miért? van vagy 10 game ahol szarrá lett tárgyalva flémelve emiatt a topik és van 10 faq ahol szájbarágósan levan irva hogy hogy a pi**ba kell elindítani, de ittis levan irv. Nemlenne 1szerűbb utánnanézni és nem minden 2hszben azt olvasni hogy hogykell elinditani meg én megcsináltam azt de nemmegy ami idevan irva aztis megkell lol? kicsit gondolkozzon el ezen pár ember... -
Peti1 #905 ottvan az Új Fórum topicban -
Realtibi #904 kösz
akkor maradok a kihuzogatásnál -
Newfronter #903 sfdrvup.exe - www.star-force.com-on is megtalálható. Felteszi a SF drivert. -
Peti1 #902 oké, kösz -
#901 ezt ugy érti (a profit) hogy ha tudod hová van bedugva opti meghajto... Primary Slave például. mert ezeket SFNightmare-al letod tiltani.
-
Realtibi #900 kicsit láma kérdés
de benne van a faqban
azt irja hogy huzzam ki a kábeleket
de lejebb irja hogy nem muszály ha már profi vagy
most huzni vagy nem huzni? -
thhommy #899 újforum? olyan is van? nemtalálom asse:S megtudnátok adni az URL-t lécci?:$ -
#898 az mi? -
Newfronter #897 Én feltettem az sfdrvup-al. -
Peti1 #896 az új fórumon! -
Peti1 #895 a játék telepitése előtt hogyha eltávolitom a drivert, akkor nekem kell visszatenni?
vagy elég, hogyha a játék teszi fel? -
thhommy #894 még csak annyit lécci h hol van ez a topic mer nemtalálom -
#893 ha szétnézel a forumon ott van 1 olyan topic, hogy revenge kódok
ott keresgélj -
Newfronter #892 Lesznek benne új mozdulatok, zenék, történet (már ezért is érdemes végigjátszani).
-
Newfronter #891 A kábelnek mindig lehúzva kell lennie, ha játszani akarsz, ha nem akasrz akkor visszadughatod. De mielőtt elindítod, lehúzod a kábelt és úgy játszol. Természetesen le kell álllítani a gépet a kábel lehúzásakor. Elég részletes voltam remélem. -
Newfronter #890 Mindenki akinek nem megy itt fennt a Prince alatt kattintson a szövegre! Főleg a közepétől lefele lévő sorokat ajánlom elolvasni! Akinek volt SFcure a gépén és DT4-et használ, az törölje az SFcure-t, a mappájában található stop-al, és letörölheti magát a mappát is. Iletve el lehet játszani azt hogy eltávolítod a starforce drivert a megfelelő eszközzel és felrakod sfdrvup.exe-vel. Ezzel megoldható a kék halál probléma (nekem ezzel megoldódott, mert DT4 telepítese után nekem is ilyen problémám volt.). -
Peti1 #889 az, hogy SD4-et használsz :D:D
az optikai meghajtóról le kell húzni a kábelt, és Daemon Tools 4-be mount, és elvileg megy -
baloghs91 #888 csak instaláláshoz kell a meghajtókat lehuzni vagy mindig mikor elakrom inditani?? -
thhommy #887 áááá nincs elég pénz a kártyámon nemtud vki egy kodot a revenge.dox.hu-ra? már kinnvan ott is privibe küldehtnétek rá -
maka2 #886 HY!!
nem tom elindítani, pedig sd4-et használok!
Mi a baj?? -
#885 na lehúztam az optikai cuccokat, de nem indul el...
az lehet baj, hogy mind két vinyóm is IDE?
mondjuk nekem a game serialt nem kért az installkor meg máskor se vagy azt hol kell megadni...
csak behozza mindig azt a rohadt protection ablakot...
-
#884 Én soha.Ja de, van 1-2 újraírható cd-m amire néha új zenéket rakok, hogy legyen mit hallgatni a munkahelyen.Ha valamit végigjátszottam/megnéztem úgyis törlöm a francba:DDD -
baloghs91 #883 hy all!!!
csak instaláláshoz kell öket lehuzni vagy mindig mikor elakrom inditani?? -
moralosan #882 attól, hogy te nem tudtad legyűrni, nem feltétlenül csalt a gép :D -
IceTom #881 nagyon jó!!!!4444tök élvezetes..az elején v.miért nem tetszett,,nemtom miért..aztá amikor megszerezte az időtőrét..onnantól fordult a kocka..de nem a tőr miatt..hanem,mert jobb lett a hangulat..most fogatot fejeztem be..elég nehéz..de 3.ra sikerült:D -
#880 De te most abbahagytad. -
#879 Kár, hogy le kell húzni a meghajtókat! Minden nap használom őket! -
#878 Nagyon nagy game ez, a legfílingesebb évek óta!!! Nem lehet abbahagyni... ez igen! -
#877 játszott már valaki vele?? -
#876 tuti sokkal, új történt
nem olyan darkos
kicst kevesebb vér
más zenék, stb -
#875 előbb megprogálkozom biosos lekapcsolossal utána lehet hogy én is lehuzom... bár mostmár igy utolag... inkább karácsonyt megvárom... csak kibirom... :D vagy nem :D:D:D -
#874 Az előző résszel eljátszogattam, csak a vége felé (a luvnyás harcnál) abbahagytam, mert pofátlan nehézség, vagy csalással akart a program nyerni, nem emlékszem.
Ez miben másabb, mint az előd, vagy mennyivel több? -
#873 ööö...
nemotom, még töltöm -
Peti1 #872 mert nekem a TrackMania se indult el, a TrackMania Sunrise se :(
az baj, hogyha a Prince előtt eltávolitom?
vagy ártani nem árthat? -
moralosan #871 az "megijedtem" -
#870 azt nemkell, csak kihuzni az optikai meghajtokat -
Peti1 #869 te eltávolitottad előtte a StarForce drivert?