13392
-
THE DAHAKA3 #948 De akkor nem kér kódot -
#947 A fiókba. -
#946 azt a virtuális meghajtóba rakod bele, nem a valós meghajtódba -
#945 Emberek, hihetetlen. Ott a faq, el kell olvasni, nem töketlentedni kell. Komolyan észbontó, hogy MINDEN egyes Starforceos játéknál ugyanez megy. -
#944 hát az a legbiztosabb, hogy lehúzod, felrakod, serial és go game...így -
THE DAHAKA3 #943 4,15 GB (4 457 472 000 bájt) -
#942 én nyugodtan megvárom míg kijön a játék :) -
IceTom #941 4,15 Gb -
THE DAHAKA3 #940 De akkor hova rakjuk be a képfájlt, amiről installálok ? köszi -
#939 Még előtte! -
#938 mekkora a mérete a játéknak?
-
THE DAHAKA3 #937 Egy kis együttérzést azoknak, akik nem tudják még mindig elindítani. -
#936 gondoltam :P
kösszi -
THE DAHAKA3 #935 Felteszem a játékot, és ha elindítom kódot kér. Beírom a kódot, és utána next ? És a kábelt mikor kellene kihúzni ? -
#934 az előző hsz neked ment Broafka ^^ -
#933 de, december 9-10...ez az EU-s megjelenés, és ha az euban van, általában már tudod rendelni a neten...
pcdome, hcgamer shop, cdgalaxis...stb... -
THE DAHAKA3 #932 Van a CD-rom hátulja, ott van 3-om kábel 1db adatkábel.1db nemtommi, és végül 1DB tápkábel(legkülső) ha leszedem a ház oldalát, az az, arra gondolsz?! -
#931 jha, ponthogy inkább a másikat, azt a "hosszú szürkét" azaz az IDE-t kellene, az lényeg hogy az IDE-t ne lássa, de a tápkábelt sem árt lehúzni, ha azt akarod hogy ne menjen tönkre a meghajtó...:) -
#930 és azt nem tudja valaki hogy eredetiben mikorra jelenik meg Magyarországon? -
THE DAHAKA3 #929 Követtem az utasítást, de nem megy -
THE DAHAKA3 #928 Én csak a vezérlőpultban tiltottam le a meghajtókat, így nem lehet megúszni ?
-
#927 ennyi lámát, FAQ és olvass vissza 1-2 hszt!!!!!!!!!!! -
veszelyes #926 Na én is most probáltam ki.Nekem elég volt csak simán a meghajtók tápkábelét lehúzni és indult. Ja és a DVD-s verziót probáltam :) -
THE DAHAKA3 #925 Hello ! Elmondaná még1x valaki PONTOSAN az elejétől kezdve, hogy hogyan kell a feltelepítés után elindítani a pop 3-mat. Köszi -
bg012 #924 megvan pop3
vagyis most szedem le
-
#923 oké én voltam a hülye... (nem meglepő)
csak a tápkábelt húztam le a meghajtókról! :D
de aztán rájöttem hogy a másikat is le kell LOL
de a lényeg hogy megy és nagyon fasza! -
Lyan Kyj #922 Hívj fel, és elmondom!:D -
IceTom #921 bocsánat..dagadt :D -
apac #920 ezen az oldalon: www.extreme-torrent.dl.am -
#919 azta, ne mondd...néhányan meg már játszanak... -
IceTom #918 nemtom..hogy kijátszott vele..de aki igen.és már eljutott oda,hogy azzal a fagadt behemóttal kell küzdeni..nemtom kinyírni.hogy kell?? -
#917 nem megy....SF 3.6, lehetetlen...LE KELL HÚZNi, NEM LEHET MEGÚSZNi!!!!! -
apac #916 Néztétek kint van egy 4,3 GB-os dvd-s verzió is PC-re. -
#915 Köszönjük KandurEx a FAQ-ot! -
#914 daemon 4+starforce nightmare-val nem megy? -
#913 sztem ez megér egy kábelhúzást vagy kettőt,én sem húztam még soha,a legtöbb ember sztem egy héten 1-2 szer használja a romjait,minden vinyón van,neten
aki meg egy hónap alatt szétpörköl 100 lemezt annak érdemes egy minimum konfigra összekaparni,amin lehet írni -
#912 ja istencsászár igazad van a World racing 2 -nél is ez volt -
#911 Simán megy DT4 + lehuzással.Jó a game. -
#910 Abban a topikban 2 hsz van, de én kódot/f. nevet nem látok. (olyat ami jó) -
#909 honnan tok intézni starforce-ot?help privi!