13392
-
THE DAHAKA3 #992 De ha bemásolom nem indul újra, és akkor újra kell tenni a játékot -
#991 FAQ-ban ezt irjátok: "Nem árt megjegyezni, hogy a kulcsokat bár xxxx-xxxx-xxx-xxx formátumba adják meg, a – jeleket soha ne írd be!" kötöjellel is müködik.
-
IceTom #990 Sztem jó filmet lehetne csinálni belőle.. -
THE DAHAKA3 #989 És ha bemásolom ezt, akkor újraindul ? köszi
-
#988 Szerintem faxa, már csak Lacc véleménye kell. De miért nem hagyod meg az előbbi nagyobb méretet? Jobb volt! -
#987 Bennen van az nfo-ban. 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX -
THE DAHAKA3 #986 Hello ! Valaki tudja a kódot a pop 3-hoz ? -
mike369 #985
majd még gondolkodok rajta... -
LC Finntrol #984 KIjátszottátok már?Én ma letöltöm és holnapig jáccok vele
ÍÍ de yo lesz
Annyira kaácsony feelingem lett:D -
moralosan #982 előbbire inkább :).
/mondjuk azért nekem tetszett a WW hangulatilag -
moralosan #981 a bal egérgombot omájgád :) -
#980 amúgy milyen lett a gamma még nem néztem meg... The Sands of Time az nagy kedvenc 3X végig toltam de a Warrior Within az már nem tetszett szóval 1 óra játék után uninstall volt ez most melyikre hasonlít?:DD -
moralosan #979 ommájgád :)
az csak egy xes borító. PCs a site :] + ha megnyomod a Helpet rájössz magadtól is :) -
#978 na mondd már meg, az rendben van, hogy ráugrok, de mit nyomkodjak, hogy ne tudjon ellökni? pls!! -
moralosan #977 na ja. Ezért kéne tudni angolul . -
furick #976 Aki azt mondja hogy nézd meg a faq-ot meg ilyeneket mondjuk nekem minden ok mivel géppekkel foglalkozom de valakinek nem megy simán mert nem érti!Légy türelmes és kész nem pedig mondani hogy FAQ meg FAQ meg FAQ! -
moralosan #975 Szal:
Dagi legyőzése, aki itt akadt el:
A nagy aréna szélén van egy rész, ahol fel tudsz ugrálni (olyan tőrbedugogatós téma). Onnan először jobbrafutsz, majd fel a 3. ilyen nyílásig, majd megint balra fel. Ott van egy palló, aminek a szélén van egy gerenda. Odamész, majd megnyomod az [E]t. Princeünk ráugrik a gumimarci fejére, és jön ez a szokásos reflexjátékosdi. Olyan 3 vágást kell helyesen bevinnünk, ezután leugrunk. Ismételjük meg a műveletet még1szer, majd szimplán kaszaboljuk szét (mondjuk) hátulról :). -
LC Finntrol #974 áá megvan revengéről
revenge.dox.hu
405269
de itt Xboxos változatot látok.Ez műxik PC n? -
#973 a speed kill-t hogy csináljam úgy, hogy ne lökjön el, hanem szúrjam le? valamit nyomogatni kell, vagy mi? -
moralosan #972 igaz :D leírom ide is -
#970 de az islyesmit mért privizitek?:DDDD -
moralosan #967 eljutottam, megöltem, küldöm a privit :P -
IceTom #966 na ha v.ki eljut ahoz a dagadthoz..az írjon privibe..hogy hogyan ölte meg..kösz -
#965 na gratula:
1. Prince of Persia: The Two Thrones
2. Gagyi magyar zenekarok
3. Football Manager 2006
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Makettezés
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. Humoros és aranyos képek
9. Hogy néz ki az asztalod?
10. Counter-Strike:Source -
#964 semmi baj ;) -
alakulat #963 ja ezt nem tudtam bocsi -
moralosan #962 az ugyanaz. -
#961 áááááááááááá, hát 32x50, AZ 1,5 giga....ha KICSOMAGOLOD, AKKOR LESZ 4,5 giga!!!
VÁGOD? -
#960 beindultunk mi ?
na küldjetek be képeket -
alakulat #959 most melyik a jó verzió az 1.57 gigás vagy a 4gigás? -
#958 anyás, megy ám a topic gyerekek :D -
#957 hát az esetben semmit...
max kiírod a képfájlt magát, és ha kell felmásolod, de bennt kell lennie DAEMON TOOLS 4-ben, meg hogyha DVD-ről mountolsz akkor nem lesz jó, mert akkor látja a meghajtót az SF, ezért mondtam hogy fel kell másolni -
#956 attól még ugyanúgy fog kelleni hozzá Daemon tools -
#955 Ez nincs benne a FAQ-ba :
Ha kiírom a játékot egy DVD-re, akkor mit kell csinálni? Simán elindul? Vagy így nem lehet megcsinálni? -
#954 Ha valaki meg akarja nézni az átvezető videókat akkor innen leszeheti a hozzá val RADTool-t: http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
Ezzel megnézhetőek vagy átalakíthatóak avi-vá a BIK fájlok. -
#953 feketével átszinezed azokat a bütyköket és kész is -
#952 Ha valakinek van kedve és tehetsége, csinálhatna egy frankó logót a topiknak. Ez se rossz ami most van, de azért legalább lent, a két oldalon a belógásokat el lehetne tüntetni, valami hátteret is adni az egésznek, stb. -
#951 adjál büntetőpontot aki megkérdi csak leszoknak róla nem? -
THE DAHAKA3 #950 Valaki legyen szíves pontosan leírni a menetét az eljárásnak, ha éppen nem játszik (KÖSZI) -
#949 ehmá....