13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • datango
    hatde mar komolyan xar games miatt mar a vegen darabokra kell szedni a gepet...
  • furick
    Az jo lenne!
  • datango
    nemlehet valahogy megcsinalni azt hogy egyszerubben induljon? valami jo software segitsegevel? ....
  • Newfronter
    Daemon Tools 4-nek mindegy. Tehát elindul. De inkább gyere egy starforce topikba, vagy DT4 topikba, hogy itt a játékról legyen szó!
  • furick
    Xp Serivice Pack 1-el nem indul el?
  • mucsácsó
    jajj...asszem ebből külön FAQ lesz...ez nem mehet így tovább...hogy ennyi leleményesség ne legyen már az emberekben :( :(
  • Lacc
    A tápot hagyd rajta, az ide-t húzd le.
  • Seth
    jajj.....az csak példának van írva, nem "X"-eket kell írnod.. az info fájlban benne van a kód, de ha véletlen az nem lenne meg: 8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX
  • LC Finntrol
    Tudna vki serialt adni a játékhoz.Én beírtam az xxxxxxxxxxxx t amit a FAQ ba olvastam de az nem yo
    HELp Please
  • Laky
    1 aprócska kérdés?

ha kihúzogatoma meghajtóimból a tápkábelt arra az időre, ameddig játszom, és utána visszadugom, ugye nem lesz semmilyen súlyos következménye a dolognak?
    még kezdő vagyok ezen a téren :)
  • Torry
    Legegyszerűbb, hogyha lehúzod a tápkábelt a cd-ről.
  • Scube
    Egy kis segítség, hanem indulna a játék:
    Starforce védelemre:

1. SP2-es Windows XP szükséges, plusz a sfcure segédprogik
    2. sfcure01 setup.bat elindítása, regisztációs kulcs hozzáadása
    3. reboot.
    4. alcohol 120% setup, virtual drive bekapcs + rpm emuláció nagyon fontos.
    5. reboot.
    6. alcoholban bemuntolod a kívánt játék image-t. Játék install.
    7. Itt ha elinditod akkor ugye elvileg rákérdez hogy akarod e a védelmet és újrabootol, nálam pl. nem tette meg. De minden képpen reboot.
    8. fizikailag lerántod az összes cd-t (vagy sfnightmareben disable CD) a sfnightmare-ben utána csak a disable NODE -t kell.
    9. sfcure01 start.bat (bár én biztos ami biztos azt az exe-t is elindítottam és ott is startoltam)
    10. game indit, megadod a cd-keyt és 5 perc pihi még keresgél...
    11. Játékból kilépve stop.bat
  • Knox
    Sztem a hang mindig is szegényes volt! nem csattannak össze a kardok, nincs rendes kaszaboláshang! nekem valahogy tul halk az egész!
  • Lyan Kyj
    Nekem tökéletesen fut, mikor túl sok homok vagy egyéb nehezen megjeleníthető effekt van a képen, akkor belassul egy kicsit...amúgy NAGYON JÓ LETT!!!!!!
  • IceTom
    nekem mint a Warrior Within...bugos a hang..amikor zene van, akor halkan beszélnek..amikor meg nincs..akor meg siet a hang..meg az ..hogy a hajuk mindig átmegy a testükön..
  • bacardi93
    tigeroo honnan töltötted ?(nem az oldalcím kell csak a név)
  • Newfronter
    Megvan a megoldás: Space-el fel lehet állni a rúdakra is és onnan már fel tudsz ugrani az ellenséghez...
  • Keca
    ja és a játék közepén meg nagy BUG LOL
    csak vicc, szerencséd van, majd reggel én is fogok bénázni. már nem várom meg még letölt, még kb másfél óra....
  • tigeroo
    semmi mondom -.-

d-tools 3.47

űennyi..

lehet hogy én vagyok a kiválasztott
  • mucsácsó
    hát de az lehetetlen...nem is volt akkor még SF3, mikor az a DT volt...szal nem tudja emulálni, akkor még az lehet, hogy DT3.47, és sfcure...de az még macerásabb...
  • Csuhai G
    Fenntvan! Más?
  • Seth
    efebem
  • tigeroo
    azzal is csináltam..

nemtom SP2 fenntvan-e :c
  • Csuhai G
    Pedig Tigerro azt mondta, hogy 3.47-el csinálta.... #1112
  • bacardi93
    More then one product disk was found in your drivers.Please leave one disc and press "Retry".
    ezt miért írja??starforce ban megcsináltam amit kellett!Lehúztam az egyik DVD meghajtóm(a másikat nem tom leszedni, valamiért nem engedi lehúzni) és rányomtam majd jött ez az Error dolog!
    Segítsetek
  • mucsácsó
    ott el van baszva, hiszen DAEMON TOOLS 4 kell kötelezően...
  • IceTom
    vagyis mindkét oldalról 1x..és sikrült:D utána el kezd rugdosni:D vicces :D
  • Seth
    20-25 perc múlva kiosztok egy wanadoo-s kódot(csak simán beírom ide), aki kapja marja.....
  • IceTom
    sikerült..úgy kell.hogy amikor ráugrasz és belassul akor egyszer bal egér...várj..és ha még1x beszürkül akkor még1x bal egér..és majd még egyszer beszürkül..akor még egyszer balegér..és ezt majd3x probáld ki ..és utána egyszerűen öld meg..én most probálom..majd kiderül jó-e..érti v.ki?? :D:D
  • Csuhai G
    Én úgy csináltam ahogy a Tigeroo mondta (3.47 daemon) és a végén mégis kiírja, hogy kéri a lemezt! :(
  • Duddits
    Valaki nem tud adni Wanadoo-ra accot? Vagy máshova is jó, csak lelehessen tölteni.
  • Newfronter
    Na én is itt akadtam el.
    Ha valaki netán tud segíteni akkor szívesen várjuk válaszát!
  • IceTom
    én is azt kérdezem:D
  • STREEX
    igen
  • zso23
    Az első Fő szörnyet hogy kell megölni? Nem tudja valaki?
    Addig oké hogy kiszúrom a két szemét de utána nem tudom mit kell csinálni…
  • IceTom
    én dagadtnál kaptam választ is..de ugyse.megy..egyszer megütöm a kezét..és utána mit kell?mert elkap-eldob-és kiorja hogy probáljam újra...és ha ezt többször megcsinálom..akor meghalok..
  • Newfronter
    Ez a ház ahova berohansz és minden leomlik alattad és csak egy rúd marad, arról meg nem tudsz elugrani? Ez a hely az?
  • thhommy
    ember az oké h kezdő vagy meg most kaptál gépet de azért mielött vmit kérdezel gondolkodj kicsit...
  • THE DAHAKA3
    és videóból és lehet képeket csinálni ? De a billentyűzeten nem találom
  • Lacc
    A Print Screen gomb valszeg a PrintScreen gombon van...