13392
-
zsotesz #1210 Plííz help!
Valamiért nem fogadja el a kódot. Próbáltam egybeírva és kötőjellel is, de sehogy sem jó. A CD-DVD meghajtókat kihúztam, Alcohol v1.9.5.3105 van telepítve, egy virtuális meghajtóval. -
TneX #1209 Most vittem végig,5 perce fejeztem be.
Az év játéka! -
#1208 Jó! :D Nekem legalábbis tetszik, az első részre hasonlít a leginkább. -
MrMafioso #1207 jo a game? -
jupa #1206 Jah meg a virtuálisból is csak egy meghajtó legyen! -
#1205 Ezt most kinek írtad??? -
jupa #1204 Lehet hogy írta már valaki csak nem esett jó elolvasni a kommenteket de le kell húznod a gépről a meghajtókat,utána be kell rakni 4.0-ás deamonba és megy is. -
rolly2003 #1203 nézd meg hogy megkaptad e!én elküldtem -
rolly2003 #1202 ja az a baj -
dzsiglipaf #1201 [email protected]
Köszi!!!! -
#1200 nekem sincs meg az a file az bezavarhat valamit? hogy a 4 gigás filet teszem be? Mert mindig a rossz cd kulcs üzivel jön! pedig beírtam elválasztójel nélkül is! -
rolly2003 #1199 ird az e mail cimed
-
#1198 Mi a game gépigénye ? -
dzsiglipaf #1197 Valaki el tudná küldeni az mds-es filetm kitöröltem, és nem akarom még egyszer letölteni az egész játékot!
Anti-Blaxxal próbálta már valaki? -
#1196 ok megpróbálom -
#1195 ok de az összes virtuálisból szedj ki minden képfájlt csak a prince maradjon az egyikben!! -
#1194 #1187 Hunter nek írtam
de lehúztam a dvd meghajtóimat -
rolly2003 #1193 nem a virtuálisat kell lehuzni!hanem az alap meghajtoidat!
-
#1192 virtuális meghajtóbol G H I J -
rolly2003 #1191 miböl van 4?
-
#1190 mikor bezizzen a képernyő(vagy hogy mondjam:)akkor E,itt iagzából egy előre leanimált jelenet kezdődik és az a lényeg,hogy mikor kéken villan a fegyvered,akkor bal egér,van ahol 2x is van egymásután van ahol csak 1x,legalábbis nekem eddig ez volt
amúgy isten mert eddig szinte mindenhol volt választási lehetőség:close combat(rula sc:)vagy speedkill csak ki kell jól figyelni a terepet,hogy mik a lehetőségek -
#1189 ne igaz mert négy van!!
akkor mindegyikről szedjek le mindent csak a princeof osat ne?
-
rolly2003 #1188 Egyszerüen csak a demon 4 be tedd be mindegyik option on!kulcsot ird be ,start game!semmi más nem kell hozzá,lehet egy ujrainditás....!ennyi(dvd lehuzva) -
#1187 Lehet hogy két virtuális meghajtód van és mindkettőbe van valami??? -
#1186 Sziasztok!megtudja mondani valaki hogy ezt miért írja ki?
More then one product disk was found in your drivers.Please leave one disc and press "Retry".
ezt miért írja??starforce ban megcsináltam amit kellett!Lehúztam a DVD meghajtóimat és rányomtam majd jött ez az Error dolog!
Segítsetek PLZ!!
-
#1185 már így is beirtam de így sem akar menni kiirja hogy szar a cd kulcs
-
Norsz #1184 plz help me elakarom inditani dt4-el de nem indul mindig kéri a dvd most m it csináljak és azt a ide-t a bioszba vagy hol plz help a dt 4 is minden be van kapcsolva plz help hogy kell elinditani plz help -
rolly2003 #1183 Azt hiszem E tart egér jobb E tart egér jobb,de nem biztos.. -
rolly2003 #1182 Èn kétszer megcsináltam,de nem tudom hogy... -
rolly2003 #1181 Ird be ezt:8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX -
#1180 ..a speed killre adjatok tippet >.<
akármit csinálok sose tom kivégezni az ellent, mindig "elkap" -
#1179 amikor a "kiálló" deszkához érsz nyomj egy space gombot.. -
#1178 Jó reggelt! Nekem nem akar elindulni! Más SF-es játékok elsőre indultak! Kiírja hogy nem jó a cd-kulcsom! pedig az sfcure is megy és az sfnightmareban is kikapcsoltam a nodeot! a cd meghajtókat pedig lehúztam!! Na most akkor az lehet gond ha nem telepítés előtt setupolom az sfcuret? ja és damon 4-et használok minden bekapcsolva rajta! -
rolly2003 #1177 © furick!
Nem tudom mitöl menne tönkre a géped!
Ha venni tul drága,és huzogatni nem akarsz,akkor szerintem játszani sem fogsz,mivel már majdnem az összes játék igy jön ki!Vége az egyszerüen kicrackelem témának...... -
abonyitomz #1176 még a legeleján tartok ( Babilon utcái ) , de már itt elég kirívó buggal találkoztam ( nem a gépem hibája , játékhiba! ) van egy platform amire képtelenség felugrani pedig a továbbvezető út 100% hogy az. A hiba az hogy még a 10. próbálkozásnál is átmegy a deszkán mintha ott se lenne , ráadásul ha ugranék a falra nem hogy elrugaszkodna onnét inkább leesik.
csinálok screenshotot és aki tud plz segítsen -
rolly2003 #1175 Hát igen,elég durva volt a ww a sot-hoz képest....de mindketö remek volt!A harmadik se rossz,bár szerintem nem dolgozták ki olyan jol mint az elö kettöt!Nem vittem végig még ,tegnap este kezdtem,sz-tem 2 nap,ha nem hosszabb mint a 2.rész....
-
#1174 végigvitted? o.o
nekem a sot jött be a legjobban, ez nemtom:)
a ww nekem túl darkos volt, sry -
rolly2003 #1173 Kissé csalodott vagyok a harmadik résztöl!Az elsö kettö grafikája király volt,ennek már nem annyira!Igaz sok uj trükk van a játékban,ez talán kárpotol a szép grafika helyett!Szerintem a 2. rész volt a legjobb!Király grafika,király történet.....(a lovas rész azért nem gyenge...) -
#1172 erre vártam má egy éve!!! =)
végre látni...köcsög ví...
egyébként érdekes, nekem a pop grafikája megfelel minimumon is..olyan sajátos a képi világa:)
nomeg a sot 1024x786 full grafon néz úgy ki mint a t2t 800x600 low -.- -
furick #1171 Én is igy vok vele!
A játékot 10 rugoért nem veszem meg mer nem ér annyit, huzogtani meg nem fogok semmit!Egy játék miatt nem fogom tönkre tenni a gépet!