13392
-
moralosan #1260 kaszabold mint állat, nem nehéz. -
moralosan #1259 amúgy srácok, ne legyetek már ennyire almák :).
egyszerű reflexjáték az egész amikor beszürkül a kép, semmi furmányosság nincs benne... Én eddig kb az ellenségek 90%át ezzel a speedkillel öltem meg :). A legszebb az, amikor 2t kaszabolok szét egyszerre, mert akkor ide-oda ugrál a Herceg.
nem tudom mit nem lehet ezen érteni. -
moralosan #1258 egyet kell értenem veled... sajnos :( -
gesa #1256 Jó ideje olvasgatom az SG-n a fórumokat, és szörnyű, ami itt megy. Úgy gondolom, hogy a fórumozók nagy része középiskolás és hiába nyomnak rettenetes mennyiségű tudást a fejükbe, képtelenek önállóan gondolkozni. Nagy részük tanul angolul, de pár mondatot lefordítani szintén nagy nehézségekbe ütközik. A legnagyobb baj, hogy olvasni sem tudnak. 4-5 oldalt visszaolvasni, ha problémájuk van, az nonszensz. Agyatlanul kérdezni, nyakívolni, az megy. A google-ról még az életben nem hallottak. Valószínűleg a FAQ rövidítést sem ismerik, de tölteni az tudnak, mint az állat.
Tisztelet a kivételnek. Bocs, de ezt most már be kellett írnom. -
rolly2003 #1251 van aki segiteni tudna kutya ügyben?THX -
zsotesz #1250 Annyi az egész hogy amikor bevillan a tőröd akkor nyomd meg a bal egérgombot. Szerintem nem nehéz, én eddig csak egyszer rontottam el, pedig már jó párszor alkalmaztam. -
Torry #1248 Amikor mondjuk arról az eldobóról speed kill az jól néz ki. -
#1247 jah énse értem...
inkább lekombózom, minthogy ott szarakodjak
balklikk balklikk e,e balklikk balklikk -
Torry #1246 Hi!
Ezt a speed kill-t nem értem. Ugye elkezd villogni a kép, akkor megnyomod az "e"-t és akkor elkezdi, de engem csomószor így ellöknek.Ez miért van?Valamit rosszul csinálok? -
rolly2003 #1243 Na most van elegem belöle!eddig minden simán ment,most viszont szopat!Azon a részen vagyok ahol elöször adja be a kutyákat,vagy mik ezek!nagy nehezen eljutok odáig,aztán se mentés ,se semmi....hogy lehet öket kinyirni?kb 5 másodperc és kicsinálnak!Tipp? -
pinehead #1241 újratelepítettem a windows-t emiatt a "hyperjáték" miatt, erre ugyan azt csinálja, mint ezelőtt...dt4be mount, telepít, kód,miegymás, kábel le, újraindul, aztán ellenőrzéskor csak restartol megint...nna itt mi a gáz, kollégák... -
Lyan Kyj #1240 Mindkét lehetőség ott van...az egérrel annyi a gáz, h harc közben, míg mozgatod az egeret, ugrál a kép a zoom ki-be mozgatása miatt....az előző részekben ez nem volt, de ha leszorítod az egeret, akkor tökéletes sztem....BEST OF ez a játék!!!!! -
danikoti #1239 Konzolosan vagy egérrel irányítható a játék? -
Egzol #1237 kösz..vakshee vagyok -
#1236 Wow...prince megint vetkőzik:) -
#1235 szerintem banner kellene a FAQ-nak is:p -
sagjoz #1234 Ha nem indul a game katt ide felírat!:-)
-
Egzol #1233 oszt hun van a faq?:P:P -
sagjoz #1232 Nekem olyan kérdésem van hogy mindent a leírtak szerint csináltam, de azt írja ki hogy rakjam be a másik meghajtóba pop 3 lemezt:-( Ezt miért írhatja ki? -
Blackluck #1231 Eddig még senki nem tett fel képet róla:
-
#1230 jajbazmeg nesírjatok már, a FAQ-ban le van írva szépen hogyan kell megcsinálni hogy menjen...
ha nemmegy ; hiba az ön készülékében.
mi többet tudunk szerinted?:S -
Lyan Kyj #1229 Ha kiírod már régen rossz..le kell húzni a meghajtót!!!!!!
Tényleg kéne már vmi más megoldás erre a FAQ-dologra, talán egy 72-es betűtípus nem ártana:P -
Egzol #1228 Nektek hogy indult el? -
Egzol #1227 Figyu már...nem működik a serial..kiirtam dvd-re és fél órányi köcsög ellenőrzés után kiirja h hibás a jelszó..:(:( -
#1226 Ja, ez eléggé széria-helyzet ebben a játékban :) -
#1225 állj meg ott ahol vagy ha felugrottál.
azután ugorj balra a falnak (bal iránygomb + space) amikor a falhoz ér a prince space ujra..voilá:)
ugye először "perzsázol"?
nemártana először leporolni a sands of time-ot meg a warrior withint... -
Daniel #1224 ok köszi de ha oda felértem utánna hogymenjek feljebb? :D -
Daniel #1223 OOPS rájöttem :D -
#1222 furcsa a dark prince...
sztem szarul van megcsinálva, az égnek álló haja szörnyű:DDD
most csináltam meg a kocsihajtós részt, láttam farah-t is:) -
#1221 jobboldalon fuss a falon, és space (ugrás) gombot nyomd le ha a fadeszkához érsz.. -
Daniel #1220 Sziasztok!
Én itt nagyon elakadtam, valaki help PLIZ!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#1219 Mondd meg a mail címed! -
zsotesz #1218 Nekem küldjön valaki deamon tools 4-et plííz -
THE DAHAKA3 #1217 szívesen -
Egzol #1216 kösz dahaka..örök hálám üldözzék -
THE DAHAKA3 #1215 8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX -
Egzol #1214 Vki adjon már hozzá egy serial-t please..látom sokan játszotok vele tát vki remélem csak ad serialt. -
zsotesz #1213 Át tudod küldeni a telepítő file-t e-mailben? -
#1212 Daemon Tools 4.0 kell hozzá! -
ICP #1211 Hali!Tegnap lett felrakva olyan gépre a játék,amin már fent van a Worms is.Simán elindult,köszönhetően a korábbi játék miatt felrakott prgramoknak.Indítópultba beraktam az sfcure-t,így bizti,hogy nem felejtődik el a dolog.Meghajtók lehúzva.Ennyi.