13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • moralosan
    kaszabold mint állat, nem nehéz.
  • moralosan
    amúgy srácok, ne legyetek már ennyire almák :).

egyszerű reflexjáték az egész amikor beszürkül a kép, semmi furmányosság nincs benne... Én eddig kb az ellenségek 90%át ezzel a speedkillel öltem meg :). A legszebb az, amikor 2t kaszabolok szét egyszerre, mert akkor ide-oda ugrál a Herceg.

nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
  • moralosan
    egyet kell értenem veled... sajnos :(
  • gesa
    Jó ideje olvasgatom az SG-n a fórumokat, és szörnyű, ami itt megy. Úgy gondolom, hogy a fórumozók nagy része középiskolás és hiába nyomnak rettenetes mennyiségű tudást a fejükbe, képtelenek önállóan gondolkozni. Nagy részük tanul angolul, de pár mondatot lefordítani szintén nagy nehézségekbe ütközik. A legnagyobb baj, hogy olvasni sem tudnak. 4-5 oldalt visszaolvasni, ha problémájuk van, az nonszensz. Agyatlanul kérdezni, nyakívolni, az megy. A google-ról még az életben nem hallottak. Valószínűleg a FAQ rövidítést sem ismerik, de tölteni az tudnak, mint az állat.
    Tisztelet a kivételnek. Bocs, de ezt most már be kellett írnom.
  • rolly2003
    van aki segiteni tudna kutya ügyben?THX
  • zsotesz
    Annyi az egész hogy amikor bevillan a tőröd akkor nyomd meg a bal egérgombot. Szerintem nem nehéz, én eddig csak egyszer rontottam el, pedig már jó párszor alkalmaztam.
  • Torry
    Amikor mondjuk arról az eldobóról speed kill az jól néz ki.
  • tigeroo
    jah énse értem...
    inkább lekombózom, minthogy ott szarakodjak

balklikk balklikk e,e balklikk balklikk
  • Torry
    Hi!

Ezt a speed kill-t nem értem. Ugye elkezd villogni a kép, akkor megnyomod az "e"-t és akkor elkezdi, de engem csomószor így ellöknek.Ez miért van?Valamit rosszul csinálok?
  • rolly2003
    Na most van elegem belöle!eddig minden simán ment,most viszont szopat!Azon a részen vagyok ahol elöször adja be a kutyákat,vagy mik ezek!nagy nehezen eljutok odáig,aztán se mentés ,se semmi....hogy lehet öket kinyirni?kb 5 másodperc és kicsinálnak!Tipp?
  • pinehead
    újratelepítettem a windows-t emiatt a "hyperjáték" miatt, erre ugyan azt csinálja, mint ezelőtt...dt4be mount, telepít, kód,miegymás, kábel le, újraindul, aztán ellenőrzéskor csak restartol megint...nna itt mi a gáz, kollégák...
  • Lyan Kyj
    Mindkét lehetőség ott van...az egérrel annyi a gáz, h harc közben, míg mozgatod az egeret, ugrál a kép a zoom ki-be mozgatása miatt....az előző részekben ez nem volt, de ha leszorítod az egeret, akkor tökéletes sztem....BEST OF ez a játék!!!!!
  • danikoti
    Konzolosan vagy egérrel irányítható a játék?
  • Egzol
    kösz..vakshee vagyok
  • Solya
    Wow...prince megint vetkőzik:)
  • tigeroo
    szerintem banner kellene a FAQ-nak is:p
  • sagjoz
    Ha nem indul a game katt ide felírat!:-)
  • Egzol
    oszt hun van a faq?:P:P
  • sagjoz
    Nekem olyan kérdésem van hogy mindent a leírtak szerint csináltam, de azt írja ki hogy rakjam be a másik meghajtóba pop 3 lemezt:-( Ezt miért írhatja ki?
  • Blackluck
    Eddig még senki nem tett fel képet róla:

• tigeroo
    jajbazmeg nesírjatok már, a FAQ-ban le van írva szépen hogyan kell megcsinálni hogy menjen...
    ha nemmegy ; hiba az ön készülékében.

mi többet tudunk szerinted?:S
  • Lyan Kyj
    Ha kiírod már régen rossz..le kell húzni a meghajtót!!!!!!

Tényleg kéne már vmi más megoldás erre a FAQ-dologra, talán egy 72-es betűtípus nem ártana:P
  • Egzol
    Nektek hogy indult el?
  • Egzol
    Figyu már...nem működik a serial..kiirtam dvd-re és fél órányi köcsög ellenőrzés után kiirja h hibás a jelszó..:(:(
  • Lacc
    Ja, ez eléggé széria-helyzet ebben a játékban :)
  • tigeroo
    állj meg ott ahol vagy ha felugrottál.
    azután ugorj balra a falnak (bal iránygomb + space) amikor a falhoz ér a prince space ujra..voilá:)

ugye először "perzsázol"?

nemártana először leporolni a sands of time-ot meg a warrior withint...
  • Daniel
    ok köszi de ha oda felértem utánna hogymenjek feljebb? :D
  • Daniel
    OOPS rájöttem :D
  • tigeroo
    furcsa a dark prince...

sztem szarul van megcsinálva, az égnek álló haja szörnyű:DDD

most csináltam meg a kocsihajtós részt, láttam farah-t is:)
  • tigeroo
    jobboldalon fuss a falon, és space (ugrás) gombot nyomd le ha a fadeszkához érsz..
  • Daniel
    Sziasztok!
    Én itt nagyon elakadtam, valaki help PLIZ!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Csuhai G
    Mondd meg a mail címed!
  • zsotesz
    Nekem küldjön valaki deamon tools 4-et plííz
  • THE DAHAKA3
    szívesen
  • Egzol
    kösz dahaka..örök hálám üldözzék
  • THE DAHAKA3
    8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX
  • Egzol
    Vki adjon már hozzá egy serial-t please..látom sokan játszotok vele tát vki remélem csak ad serialt.
  • zsotesz
    Át tudod küldeni a telepítő file-t e-mailben?
  • Csuhai G
    Daemon Tools 4.0 kell hozzá!
  • ICP
    Hali!Tegnap lett felrakva olyan gépre a játék,amin már fent van a Worms is.Simán elindult,köszönhetően a korábbi játék miatt felrakott prgramoknak.Indítópultba beraktam az sfcure-t,így bizti,hogy nem felejtődik el a dolog.Meghajtók lehúzva.Ennyi.