13392
-
végre elindult :)
talán a grafika egy nagyon kicsivel jobb lett a Warrior Within-nél, de ezt a játékélmény 100%-ig pótolja :) -
MaTaLaToNi #1299 Na jó csak POÉN volt! De tényleg...ahelyett hogy evvel van tele a fórum, lehetne egy másik fórum is (pl: PoP:T2T telepítése, indítása néven), és akkor nem ide írna a sok gyíkarc...
A tényleges probléma az az, hogy a játékban, DE csakis az átvezető videók alatt és ahol videó-szerűség van (elején, amikor betölt, ha meghalok) szaggat a hang és a kép is, DE játék közben nem! Konfiggal nincs hiba...fullosan megy mint állat. Kodec hibára gyanakszom, pedig csak a K-Lite BASIC vann fenn. Valakinek valami 5let esetleg, mert amint látom csak nálam jelentkezett még ez a probléma, és eléggé zavar, mert ezt a játékot vártam talán a legjobban az esztendőben!! -
pinehead #1298 sfsecure-t hagyd sztem, nálam nincs, és most megy.
inkább sfnightmare-ben minden másodlagost lőj ki, és húzz le.
-
Már bocsi de én végigcsináltam az utasításokat és így sem indul, egyik kedvenc és legjobban várt játékom, kérlek vki!
Beraktam daemon 3.47 be
installáltam
!setup.bat
újraindítottam
cd disable
node disable
!setup.bat
játék indítás
cdkulcs "-"jelek nélkül beírtam
ok
azt írja h rakjam másik meghajtóba a lemezt! :( hát nem igaz, kérlek vki mit rontottam el?
-
Prince007 #1296 Ok, megpróbálom. Köszi a segítséget! -
Blackluck #1295 e-vel ugorj fel a hátára és CSAK akkor nyomd meg a bal egérgombot amikor a tőr felvillan (3-szor kell),de vigyázz mert nem mindig ugyanakkor többféle jelenet is lehet amiknél eltérő időkben kell megnyomni ha kétszer megcsinálod akkor mindkét szemét kivájtad utánna következik a földön való csata -
Prince007 #1294 hi!
Az arénában a gólemet hogy lehet legyőzni? hiába megyek fel a hátára bármit csinálok ledob
.
-
moralosan #1293 nos igen... tényleg nem értek pár embert:
- nem tudsz angolul?
- nem játszottál még számítógépes játékkal életeben?
- vagy esetleg szereted, ha mindent a segged alá tolnak?
-
Igen erre a részre gondoltam! Kösz szépen! Igen nekem is bejött így!
Örök hála! :) -
na kipróbáltam én is gammát hát, nagyon tetszik a 2 nem tetszett egyáltalán de ez frankó lett habár nem valami húde szép -
ok, köszi :) -
Blackluck #1289 Ugrani előre -
köszi mindenkineka ki segített már csak az a kérdésem mit kell itt csinálni?
itt -
moralosan #1287 figy ott van az a harang, amit leíjazott Farah... Azt odahúzod a bal oldali ajtó felé, felállsz rá, átfutsz a falon és beslisszolsz. Ennyire egyszerű. -
moralosan #1286 honnan szedtük le pop3? Mindig lelógtad nyelvtanóra?
-
moralosan #1285 bocs csuhai véletlen neked címeztem :D -
moralosan #1284 Pár kép
What a wonderful world':
Nem egy New York, bár az utcák hálós felépítésűek:
A varázsszőnyeg stimmel, már csak egy varázslámpa kellene:
Uff a reumám bazme':
Bábel tornya nagytotál:
Quake 5: The Grudge of Persia:
-
pinehead #1283 nah akkor leírom, nálam hogy volt hajlandó Lindulni (faq nem sokat segített, megjegyzem, az alapján nem indult a drága itt...)
dtools4-be bemount,telepít,(írók a helyükön még!!!)restart,key beírása,sfnightmare-ben minden, mai a másodlagos IDE-re vonatkozik kilőve+lehúzva minden, gép indít,játék indít,és müxik.
szal sfnightmare-ben minden, ami másodlagoson van, legyen kilőve.ennyi. -
Blackluck #1282 Az lehet, hogy csak vmi videóbeállítási gond, nézd meg options-ban ha álligatod, nem-e van olyan amit nem szeret a géped. -
bg012 #1281 csá
honnan szedtétek le pop3
wanadoo-ról
én ott szedtem le.Felrakom,elindul a játék de a menü villog az egérmutató elmosódik.
szerintem vírus vagy a játékkal van a gond!
-
Blackluck #1280 Ha jól emlékszem az a rész ez ahol bal oldalt van 1 szakadék után az ajtó ami kinyílik ugye, mert nekem ha minden igaz még lassítanom se kellett csak körbe menve jutottam el oda hanem ott hogy lemászok a kapcsolóról balra falon elfutva fel tud kapaszkodni az ajtóhoz, bár lehet h keverem vmelyik másik jelenettel :) -
THE DAHAKA3 #1279 köszi
-
nahh,most,h napi 200 hsz-t átolvastam, és kaptam válaszokat is (amiket köszönök szépen),azt már látom,h minden létező bugot meg fogok találni,és hogy nem én leszek az 1etlen,aki hibát talál benne :)
remélem az 1. részt überelni fogja,hamár a WW nem tette meg ezt :)
akkor asszem beteget jelentek éjjelre,és szétzuzom a gamepadom 1-1 hülyeségen :)
holnap ugyis megjön a Logitech wireless RumblePad 2 :)
márcsak el kéne inditani :)
T - 78 min(s) to play :)
további kellemes időtöltést mindenkinek,és szerencsés játékot kivánok :) -
megnyomod a print screen gombot és a játék könyvtárában megtalálod a képeket bmp formátumban -
belassítom és akkor eljátszom a felfutás-tőrbedugás-oldalazás-oszlopraugrás-felmászás-átugrás-tőrbedugás-falfutás-oszlopraátugrást?
mert én mire ezzel végzek arra lecsukódik az ajtó... és hiába lassítom be 4x is az időt...
biztos így kell oda felmenni? -
THE DAHAKA3 #1275 hello ! hogyan lehet a játékból képeket lementeni ? (köszi) -
moralosan #1274 A vastag kék a másodlagos fegyver állapotát,
a piros pedig az időlassítóképességet jelzi. -
moralosan #1273 nem egetrengetően hosszúak :). -
Mivel nekem ez sehogy sem akar elindulni, még1X nekikezdek a Warrior Withinnek! :( -
moralosan #1271 igaz is! Lehet páran assziszik' nyomogatni kell mint őrült :). -
és hosszuak a videok,vagy azok is rövidültek a több mentési hely kedvéért? :)
a kevesebb enemyt sajnálom,elveszik a lényeg a sok "fahrenheit-ügyességi rész" közt,a zene meg eddig is ki volt kapcsolva :) -
Blackluck #1269 Csak annyit fűznék hozzá, hogy a "kormos"-nál valóban nyomogatni kell az e-t miután elkezdte a speedkill-t, de a hercegnél csak akkor kell megnyomni amikor a tőr felvillan (egymás után 2-3 szor is de nem azonnal csak amikor felvillan a tőr), egyébként meg jobb begyakorolni mert pl a dagit ennélkül nem lehet elintézni! -
valaki pls mondja el hogy a 'HUD'-on mi micsoda! sárga körök gondolom homoktartályok, kék íves csík élet, fehér késszerű jel gondolom másodlagos fegyver, de mi a vastag kék meg piros csík? -
moralosan #1267 én a játékban egyszer használtam a védekezést, amikor tutorialba beírták
-
moralosan #1266 nem lehet átlépni...
amúgy amiket észrevettem:
- kevesebb zene
- több mentési hely
- kevesebb enemy
de nem rossz persze :). -
Blackluck #1265 Szerintem próbáld a védekezést(jobb egérgomb) használni, és ne hagyd h bekerítsenek csak 1 irányból támadjanak, majd amikor érzed támadj párat és ismét védekezés, nekem így könnyű volt. -
moralosan #1264 pedig lassítással kell... -
Szerintem se valami rohadt nehéz dolog az a speedkill, nekem nagyon tetszik. A hercegnél bal gombot kell nyomkodni mikor villog, a kormossal meg az e-t (utóbbira elég nehezen jöttem rá mert nem olvastam el a tutorialt :) ). -
engem csak 1 érdekelne...
át lehet lépni a videokat benne,vagy továbbra is kimehetek szarni,mig végre visszakapom az irányitást? :)
amugy gamepad beizzitva, 1 ora mulva lejön, addig meg már csak kibirom :) -
Hello all!
Kéne egy kis help!
Itt akadtam el:
Lehúzom a kart, akkor ugye kinyílik bal oldalt fennt az az ajtó, de nem tudok oda fel menni annyi idő alatt hogy be ne záródjon, vagy másfelé kell megközelíteni? Lassítással is próbáltam...
Kösz előre is!