13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • sagjoz
    FAQ
  • grebber
    Na látom sokaknak szinte új a Prince bár nem értem hogy lehetett ezt a csodát kihagyni.Lámázás megy továbbra is.

Dark Prince nagyon ottvan lehet vele rendesen attakolni.
    Grafba lehet megakadtak a késztiők de igy is tökéletes számomra és a játékélmény mégfantasztikusabb.
  • Lyan Kyj
    Win újratelepítés
  • sagjoz
    Nem tdujátok hogy a feliratot hol tom beállítani hogy lássam is a dialógust ne csak haljam:-)
    Szerintetek Ati 9600as karira mi a legopt beállítás?

• xy21
    help pls
  • xy21
    azt írja hogy
    Csak az ntsf fájlrendszer támogatja a 4gigánál nagyobb fájlokat:(
  • tomi989
    az elmúlt 2 napban mást itt nem olvastam csak:(fontossági sorrenben)
    1:help me nem indul a játék (kb. négyszer ötször le van írva könyörgöm mellesleg ott a FAQ)
    2:Hogy kell megölni Klompát (basszus ülj le vele és beszéld meg a problémáidat)
    3:itt meg itt elakadtam. (ez az egyetlen aminek van értelme hiszen nem egyformák a játékosok)
  • xy21
    nem akarja kicsomagolni a gamet a winrar:(
    Valami 4giga figyelmeztetést ír ki:(
    Help
  • moralosan
    én beszarok...
  • chriss01
    Valaki mondja már er részletesen h lehet megölni az arénában azt a nagy állatot mert odáig oké hogy felmászok ráugrok a vállára beleszurok egyet amikor felvillan a pengém átszaladok a másik vállára erre fogja és ledob ... tényleg plz!
  • tigeroo
    fuss el.. ennyi, énis azt csináltam, mer nekemis alig volt életem mikor az a 2 dög megjelent..
  • moralosan
    ez jó
  • Bandy11
    Nem jön be ez a dar prince szerep.mind1.Két rohadt kutyáhpz odaérek előtte egy vagon harcost kinyírtam amik egy csatornábol jönnek ki vagy mi amibe a késem a végén beledugom utána egy kevés akrobatika aztán két harcos megni majd jön az előbb említett két kutya akikre marad egy hangyaf*sznyikékség az életembből csak azt szeretném kérdezni hogy van a közbe vhol mentés vagy végig kell szenvednem a dolgot?
  • tigeroo
    sajnos be kell vallanom:
    a végén nem jó/rossz prince leszel hanem kaktusz.
  • moralosan
    lol hülye kérdésre hülye válasz: nem, nem változol át jó Herceggé, lejátszottad a játék 5 százalékat jóként onnantól már Dark Prince leszel.
  • moralosan
    na ez mostmár tényleg
  • matyi08
    és majd visszaváltozok good princé, vagy így kell majd játszanom?
  • moralosan
    látom te sem vagy nagy "prinszes" :)

olyankor szimplán üsd szét a dobozokat, vázákat, azokból időhomok jön ki. Így tudod feltölteni a hpd. Az átváltozás lineáris, tehát jön magától.
  • tigeroo
    szó szerint időt kell nyerned -.-
  • rezo
    hi
    az mds fájlt valaki belinkelné?
  • matyi08
    mitől függ, hogy dark, vagy good prince-k leszünk? meg elakadtam ott, ahol először átalakultam dark princ-é, jön egy csomó ellen, azokat kinyírom, de elfogy az életem, pedig nem csinálok semmit. mit kell csinálni?
  • tigeroo
    pfff dejó..
  • moralosan
    de figy, akkor egyszerűen elbénázod :).
  • moralosan
    amúgy lesz egy olyan ellenség típus, aminél olyan 5ször kell egymás után jól lenyomni a balegeret. :).
  • tigeroo
    az egyszer sikerült eddig...

akkoris lebaszott a hátáról :((
  • moralosan
    meg még az idő is belassul egy picit.
  • Lacc
    Ember, talán még nem tűnt fel, hogy amikor a hátán vagy akkor kell kattintani, mikor hangeffekt van, meg fénylik a pengéd?
  • moralosan
    amúgy már lassan lassan a végére érek, majd lehet írok egy nagy elakadásjelzőt...
  • moralosan
  • tigeroo
    a behemótra adjon valaki tippet mert felakasztom magam..

felmegyek, ugrok, lelök :SSSSS
  • moralosan
    nehogy rákeress baze

• moralosan
    nekem is így viselkedik, de annyira nem zavar :P :)
  • Mr. Perfect
    Daemon Tools 4-es kell neki. Azon kívül ha nem megy akkor fizikailag le kell húzni az optikai meghajtókat...
  • pinehead
    nna most amit a #1283-ban leírtam, egy indulásig ment, most már megint csak reboot-van...szal nemtom, mi a gáz,de itt nem lesz jó egy darabig asszem...
  • rolly2003
    nálam akkor csinált ilyet a gépem ha tulmelegedett!
  • MaTaLaToNi
    Érdekes, ha a videofileokat( .bik) RAD Game Tools-al játszom le, akkor nem szaggat csak játék közben. Próbáltam a hang harveres gyorsítását le-felvenni (dxdiagban is) 5.1 ből 2.0-ba átrakni...nézegettem a POP3Config.ini, Hardware.ini, config.log fileokat is de nem tok rájönni mi a hibakódja...HELPME!
  • rolly2003
    szintén ott vagyok,mindig elkap,mikor ráugrok!
  • tigeroo
    én a behemótig jutottam el..

1x megpróbáltam, de nemhiszem hogy menni fog, hamar elvéreztem, pedig csak 1x sikerült épkézláb felmászni a fejével egy magasságba :l
  • mila69en
    sztem nem sokáig
  • princeofdark
    Kész a fórumtéma!