13392
-
sagjoz #1343 FAQ -
#1342 Na látom sokaknak szinte új a Prince bár nem értem hogy lehetett ezt a csodát kihagyni.Lámázás megy továbbra is.
Dark Prince nagyon ottvan lehet vele rendesen attakolni.
Grafba lehet megakadtak a késztiők de igy is tökéletes számomra és a játékélmény mégfantasztikusabb. -
Lyan Kyj #1339 Win újratelepítés
-
sagjoz #1338 Nem tdujátok hogy a feliratot hol tom beállítani hogy lássam is a dialógust ne csak haljam:-)
Szerintetek Ati 9600as karira mi a legopt beállítás?
-
#1337 help pls
-
#1336 azt írja hogy
Csak az ntsf fájlrendszer támogatja a 4gigánál nagyobb fájlokat:(
-
#1335 az elmúlt 2 napban mást itt nem olvastam csak:(fontossági sorrenben)
1:help me nem indul a játék (kb. négyszer ötször le van írva könyörgöm mellesleg ott a FAQ)
2:Hogy kell megölni Klompát (basszus ülj le vele és beszéld meg a problémáidat)
3:itt meg itt elakadtam. (ez az egyetlen aminek van értelme hiszen nem egyformák a játékosok) -
#1334 nem akarja kicsomagolni a gamet a winrar:(
Valami 4giga figyelmeztetést ír ki:(
Help
-
moralosan #1333 én beszarok... -
chriss01 #1332 Valaki mondja már er részletesen h lehet megölni az arénában azt a nagy állatot mert odáig oké hogy felmászok ráugrok a vállára beleszurok egyet amikor felvillan a pengém átszaladok a másik vállára erre fogja és ledob ... tényleg plz! -
#1331 fuss el.. ennyi, énis azt csináltam, mer nekemis alig volt életem mikor az a 2 dög megjelent.. -
moralosan #1330 ez jó -
Bandy11 #1329 Nem jön be ez a dar prince szerep.mind1.Két rohadt kutyáhpz odaérek előtte egy vagon harcost kinyírtam amik egy csatornábol jönnek ki vagy mi amibe a késem a végén beledugom utána egy kevés akrobatika aztán két harcos megni majd jön az előbb említett két kutya akikre marad egy hangyaf*sznyikékség az életembből csak azt szeretném kérdezni hogy van a közbe vhol mentés vagy végig kell szenvednem a dolgot? -
#1328 sajnos be kell vallanom:
a végén nem jó/rossz prince leszel hanem kaktusz. -
moralosan #1327 lol hülye kérdésre hülye válasz: nem, nem változol át jó Herceggé, lejátszottad a játék 5 százalékat jóként onnantól már Dark Prince leszel. -
moralosan #1326 na ez mostmár tényleg -
#1325 és majd visszaváltozok good princé, vagy így kell majd játszanom? -
moralosan #1324 látom te sem vagy nagy "prinszes" :)
olyankor szimplán üsd szét a dobozokat, vázákat, azokból időhomok jön ki. Így tudod feltölteni a hpd. Az átváltozás lineáris, tehát jön magától. -
#1322 szó szerint időt kell nyerned -.- -
rezo #1321 hi
az mds fájlt valaki belinkelné? -
#1320 mitől függ, hogy dark, vagy good prince-k leszünk? meg elakadtam ott, ahol először átalakultam dark princ-é, jön egy csomó ellen, azokat kinyírom, de elfogy az életem, pedig nem csinálok semmit. mit kell csinálni? -
#1319 pfff dejó.. -
moralosan #1318 de figy, akkor egyszerűen elbénázod :). -
moralosan #1317 amúgy lesz egy olyan ellenség típus, aminél olyan 5ször kell egymás után jól lenyomni a balegeret. :). -
#1316 az egyszer sikerült eddig...
akkoris lebaszott a hátáról :(( -
moralosan #1315 meg még az idő is belassul egy picit. -
#1314 Ember, talán még nem tűnt fel, hogy amikor a hátán vagy akkor kell kattintani, mikor hangeffekt van, meg fénylik a pengéd? -
moralosan #1313 amúgy már lassan lassan a végére érek, majd lehet írok egy nagy elakadásjelzőt... -
moralosan #1312 #975 -
#1311 a behemótra adjon valaki tippet mert felakasztom magam..
felmegyek, ugrok, lelök :SSSSS -
moralosan #1310 nehogy rákeress baze
#975 -
moralosan #1309 nekem is így viselkedik, de annyira nem zavar :P :) -
Mr. Perfect #1308 Daemon Tools 4-es kell neki. Azon kívül ha nem megy akkor fizikailag le kell húzni az optikai meghajtókat... -
pinehead #1307 nna most amit a #1283-ban leírtam, egy indulásig ment, most már megint csak reboot-van...szal nemtom, mi a gáz,de itt nem lesz jó egy darabig asszem... -
rolly2003 #1306 nálam akkor csinált ilyet a gépem ha tulmelegedett! -
MaTaLaToNi #1305 Érdekes, ha a videofileokat( .bik) RAD Game Tools-al játszom le, akkor nem szaggat csak játék közben. Próbáltam a hang harveres gyorsítását le-felvenni (dxdiagban is) 5.1 ből 2.0-ba átrakni...nézegettem a POP3Config.ini, Hardware.ini, config.log fileokat is de nem tok rájönni mi a hibakódja...HELPME! -
rolly2003 #1304 szintén ott vagyok,mindig elkap,mikor ráugrok! -
#1303 én a behemótig jutottam el..
1x megpróbáltam, de nemhiszem hogy menni fog, hamar elvéreztem, pedig csak 1x sikerült épkézláb felmászni a fejével egy magasságba :l -
#1302 sztem nem sokáig -
#1301 Kész a fórumtéma!