13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • IceTom
    amikor egy szobrot kell tologatni.hogy kitörje a falat.akor v.ki részletesen letudja írni?,hogy alaphelyzetből hogyan kell..
  • THE DAHAKA3
    köszi
  • Stark
    erre rájöttem énis, de az idölassitást is hiába próbálom, ütök 1et azt vége is:(
    kár volt a mediumon elkezdeni:D

kül az még a fura, hogy nem veszi észre a láncot ami be van furódva a húsig:D
  • Seth
    ezzel
  • Lyan Kyj
    Én is most azzal döblök!!!!!! Pont ezért akartam írni!:) A lényeg, h a kardosat kell támadni, és akkor a baltás megtámad, és belevágódik a földbe a fegyvere, addig lehet ütni....ezt párszor még el kell játszani....kinyírni még nem tudtam, csak a fél életéig jutottam el, mert egyszerűen NEM LEHET TÚLÉLNI!!!
    Ha egyszer elkezdenek ütni, végem!!!! ÁÁÁÁ Van már vki ezen túl? Vmi tipp??
  • THE DAHAKA3
    hello ! valaki tudja, hogy milyen programmal lehet lejátszani a videókat ? (köszi)
  • Stark
    Én ott akadtam el, hogy 2.jára megyek a fogaton aztán átjutok 1 terem közepébe, és ott kettö boss támad.
    Valaki tud megoldást?
  • GregSB
    Hát akkor ez a játék kimarad. Többet használom a DVD írót mint amennyit játszok a gépen...
  • sagjoz
    Az miért van hogy a hang késik a képhez képest?
  • Seth
    Hú mostmár énis ki vagyok akadva, de nagyon. Van az a kertes rész...nemelég hogy sokáig tart eljutni a bossig, ahhoz a gólemszerűséghez, még olyanokkal borzolja az idegeimet a game, hogy amikor már a gólemet "lovagolom " meg, és véletlen rossz felé kanyarodok vele, akkor ugye nekiront a falnak, nekem meg annyi. Oké, mondom idő visszapörget, de.....nem lehet, ,látszólag kifagy a game, aztán kidob a csába. És ezt már 2x megcsinálta egymásután....
  • Stark
    nekem tök ugyanez a konfig csak 2.66os procsesszot és tökéletesen visz miondent
  • rolly2003
    vedd le a speciális efekteket mediumra,meg a ködöt,akkor jo lesz!
  • IgH
    sztem jókis játék ez,de a graf elég ocsmány..nem lehet aa-t kapcsolni pl? vagy ilyesmi .. ráadásul a csatornákban,ahol ilyen köd szerű izé van, 3ghzen,1gb ramon ati9600pron is belassul..pedig a graf nem indokolja...
  • grebber
    Régieket igen újakat crackesen nem !!!
  • GregSB
    Törtek már fel Starforceos játékot? (magyarul várható crack hozzá?)

A meghajtók fizikai lekapcsolása nálam kicsit időigényes dolog lenne, met eléggé be van építve a házam...
  • tigeroo
    de lehet én vaok a béna
  • tigeroo
    énse látok semmilyen "világítást" ...najó, legelőször, amikor a dögre ugrok akkor..

azután akármit csinálok lelök és megkapom az "elbasztad, lekésted majd máskor" üzit
  • rolly2003
    most van elegem belöle!nem megy a dagi!lehet mert a legnehezebb fokozaton játszom!Szeirntem ez nem bénaság ,ha valaki itt elakad!az már más kérdés hogy 100 megkérdezik ,hogy hogy kell megcsinálni!Pop 2 11 ora alatt vittem végig ,normálon,hát ez kissé nehezebb!már 5 órája szopok a dagival,accem nyomom tovább a Parihot!
  • Scum01
    Emberek!
    Segítsetek nekem plízzz. Nem sikerül bemountolnom a cd képfájlt, azt írja, hogy ismeretlen képfájl. Ezt írja a DT4 és az alcohol is. A DVD meghajtó le van húzva. MI lehet a baj? Két helyről is leszedtem a game-t, de nem működött sehogy.
  • Stark
    ugy kell vele csinálni mint a Speedkill-nél
    ráugrasz megvárod h lelassuljon 1 kicsit, és világitsón a tör (ezt majd 3x) és ha jól csináltad kibököd az 1ik szemét
    utána jöhet a másik is

amugy szerintem az élet-töltöknek van értelme, mer lehet hogy igy lesz ember vagy dark prince
  • Lacc
    De figyejmá ledob a hátáról
  • Bandy11
    Szúúúúúszáááá!köszi a helpet azér
  • mucsácsó
    NA MOSTMÁR ELÉG LEGYEN!!!! 20x egymás után kérdezitek meg hogy hogy kell legyőzni azt a dagadtat..hihhhhhhhhetetlen hogy hogy lehettek ilyen bénák már....hogy nem tudtok visszaolvasni, ezen az oldalon is minimum 15x kérdezték meg...és 15x lett elmondva...
    MOST ÚTÓJÁRA:
    Dagi legyőzése, aki itt akadt el:

" A nagy aréna szélén van egy rész, ahol fel tudsz ugrálni (olyan tőrbedugogatós téma). Onnan először jobbrafutsz, majd fel a 3. ilyen nyílásig, majd megint balra fel. Ott van egy palló, aminek a szélén van egy gerenda. Odamész, majd megnyomod az [E]t. Princeünk ráugrik a gumimarci fejére, és jön ez a szokásos reflexjátékosdi. Olyan 3 vágást kell helyesen bevinnünk, ezután leugrunk. Ismételjük meg a műveletet még1szer, majd szimplán kaszaboljuk szét (mondjuk) hátulról :). "

htx moralosan (#975)
  • Lacc
    Komolyan gyerekek. Legalább már 5 HOZZÁSZÓLÁST olvassatok már vissza, percenként ismételgetitek UGYANAZOKAT a kérdéseket.
  • Bandy11
    Nem tok írni váááááááá.
  • xy21
    oké megvan a másik valamit kiír hogy majd ujraindítja meg ilynek.
    Na mindegy erről lemondhatok:(
  • mila69en
    videjókat figyelted? azok mennek 999fps-el:DDD
  • mucsácsó
    Start menü-> Minden program -> Kellékek -> Parancssor...........de ilyen nem tudni....
  • mucsácsó
    én mindenesetre 800x600-ban nyomom, úgy a legtöbb az FPS, úgy megy 50-70-nel, minden fullon, de viszont 1024x768-ban csak olyan 25-35 fps...azért PoP-okban nem árt a sok FPS =/
  • Bandy11
    Nah emberek eljutottam ahhoz a tesztoszteron bombhoz és megmondom őszintén a WW-be kinyit könyebben szedtem szét az ilyet de hát jóvan.Ezt viszont még csak megse sebeztem fölmentemm rá (ahhoz is kellet 5 perc hogy rájöjjek hogy hogyan)aztán kék kardra nyomtam egy L-clicket és erre paaaaaafffff a bűvös sárkány ugy leba***szott a válláról hogy hűűűű.valami taktika ellene vagy csak próbáljam ahogy eddig?
  • xy21
    még valami hol van a parancs sor mert már olyan ideg vagyok hogy nem megy a gondolkodás
  • GrimReaper78
    Mint írtam, az X annak a betűjele, amelyik meghajtódat (vinyó vagy partíció) NTFS-re akarod átalakítani. Magyarán: C-től kezdve bármi.
  • mucsácsó
    sry, télleg nincs, 1280*960 a max, megnéztem gyors azért, és télleg nincs :)
  • xy21
    Grim az X helyére mit írjak be????vagy csak x és ennyi?
  • mucsácsó
    van benne...
  • Torry
    +nincsen benne 1280*1024-es felbontás(tft miatt lenne ugye fontos)
  • Lyan Kyj
    A graf az elején nekem sem tetszett, aztán a függőkertek a vízeséssel, a dús növényzet naggyon bejött nekem!! Van, aki már végigvitte esetleg?:P
  • GrimReaper78
    Lótúrót, el ne hidd, amit Lyan írt, hogy újra kell raknod a Windowst. Parancssorba beírod ezt, hogy:

convert x: /fs:ntfs

Ahol "x" az átalakítandó meghajtó betűjele, és pár perc alatt mindenféle adatvesztés nélkül NTFS fájlrendszered lesz!
  • Mr. Perfect
    A graf tényleg nem egy überkirály... néhol elég szögletesek a karaktarek, de a játékélmény meg a mozgások animációja az NAGYON ott van a csúcson, és ez mindent meg ér....
  • mila69en
    pedig aztán nem is olyan nehéz azta guuglit használni