13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Prince007
    Igen, a bal gombot.De csak egyszer!
  • tigeroo
    o yeahh -.-
  • IgH
    vagy netán lehetséges az,h 2 fele helyről kell ugrani és megvan a sorrend? mer lehet h én arról nyomom ahonnan másodszorra kéne és bevan lőve h kúrjam el ..
  • sagjoz
    Help!
    Amikor az első gólemnél nagy nehezen rá ugrok és van az a pillanat mikor megáll mit kell nymni a tűz gombot vagy mit? mert husszor ráigrottam arra a köcsögre de semmi:-(
  • mucsácsó
    érdekes....feldobom a mentésemet, ne szenvedjetek....
  • IgH
    a pics*ba nekem se megy ez a kövér...flém elkerülése végett: tudom,h le van írva xy-szor,el is olvastam és úgy se megy...felugrok rá belassu ugye .. megszúrom .. eddig sima..majd jön ugye,hogy várj türelmesen,mégegyser belassul megint meg kell szúrni majd ezt az egészet mégeccer..namost nekem annál a pontnál h várjak türelmesen h mégegyszer kiszúrhassam lebasz a fenébe nem lassul be...ha hozzáérek ha nem ..
  • IceTom
    ha fogatosat úgy megcsinálod hogy egy homokod sem fogy el..akkor megcsinálod az tuti:D bár nem tuti :'(
  • VampireLord
    Áhhh sose jöttem volna rá hogy ezt lehet mozgatni...
    kösz szépen!!!
  • Lyan Kyj
    én feladom........ha vki megcsinálta az iker-szörnyes fight-ot, plz dobja fel vhova a mentését és linkelje be!!
  • IceTom
    na??..v.ki a hosszú fogatos rész után?nem jött rá hogy kell kinyirni őket?
  • IceTom
    a két tábla :D
  • Seth
    azt nem vetted észre, hogy az a palánk is lecsúszik?? Így már el tudod húzni azt a tömböt amin most éppen állsz. Kihúzod amíg lehet, visszamész a karhoz, újbol"kinyitod" a fatáblákat, így már be tudsz ugrani közéjük, onnan már egyértelmű
  • IceTom
    amin állsz azt told középre..majd a kar forgasd el úgy hogy kifelé legyen
  • VampireLord
    na bocs megint, hogy akadékoskodok de elakadtam, ezútal itt:

http://free.srv.hu/v/a/vampirelord/help2.jpg

ott fennt ha elforgatom a kart ez a két "fa tábla" befordul a falba, de nem tudok innen tovább menni,azt tudom hogy felfelé kéne de nem tudom hogyan...

kösz előre is!
  • mucsácsó
    meglesem énis akkormár... :)
  • Seth
    ja, a dagi előtt
  • rolly2003
    az utso mentést?
  • IceTom
    ha egyszer megütöt akor csak várj
    ne csinálj semit..majd újra belassul..és utána megint várj..majd megint belasul.megütöd..és kész
    ugyan eza másik oldalon
  • Seth
    küld el a profilodat, hadnézzem má meg, miér nem sikerül. Aztán majd visszapasszolom
  • rolly2003
    igen még mindig az a kurva dagadt!még 1 ora proba hiába!nem tom megcsinálni!mind a két helyröl probáltam ráugrani,sikerül,villan a bökö,1xutána nem csinál semmit !ha nyomom a gombot,ha nem ,ba.....tul mindegy!
    Szarság!
  • IceTom
    nekem 3 homokom van..de a fogatnál pont elveszeik az összes...meg sztem úgy kell legyőzni őket..hogy elöször a fejszést amikor ugrik..akor be lassítjuk(ahoz kell még lenni homoknak) és akkor ütjük..addig a másik nemtud megütni..szóval ide 5 homok kéne..
  • MagyaR
    Kicsit azé ideges lettem, amikor a második mentéshez (a gameba víhez) elértem és megnyomtam a jobb egér gombot kifagyott a game :D.

Sebaj. Máris úgyis belejöttem.
  • tomi989
    ha a házigazdánk egyszer tényleg nekiáll törölni a felesleges üziket én nem fogom irigyleni
  • MagyaR
    Nekem Nvidiám van és én az utsóval nyomom.
  • Lacc
    Hihetetlen még mindig a dagadt meg a kábelesdi megy :D
  • pinehead
    ez korrekt összefoglaló, végigjátsszom még1x,aztán max delete...
    jah, még vmi: akinél megy, és nvidia-kártyája van, nem a legutolsó driverrel müxik, ugye??
  • Blackluck
    én kettőt találtam a dagi-ig az egyiket közvetlen előtte lévő mentés előtt, a másikat meg még azelőtt vhol véletlenül.
  • xy21
    seth vagy seti nem látom a neved (bocsi)
    Köszi ezt az eccerű leírást.
  • xy21
    oké de én próbálom eccerűbben a dolgokat átnézni mert nekem amilyen vagyok ez rohadt magas:(
    Elég lenne a kérdésemre IGENnel vagy NEMel válaszolni.
    köszi.
  • Lyan Kyj
    Ha követed az utasításokat, BIZTOS, h elindul!
  • Seth
    Ez jó kérdés, én eddíg csak 1-et találtam (mondjuk nem is kerestem). És most a lejjebb említett gólemes résznél vagyok. Mennyit hagyhattam el???
  • Seth
    4,15Gb de nehogy azt írd hogy dehát neked csak 1,valahány. AZt kicsomagolod és te is 4,15-öt kapsz
  • csicsa
    Hány titkos hely van míg először változom át?
  • Scum01
    Akinek elindult, az legyen szíves, megmondani, hogy a képfájl mérete mekkora, plízzzz!
  • xy21
    oké bocs már vagy 20ezerszer átolvastam de akkor csak szét szedem.
    És utána alkalmazni kell a sf nightmaret vagy már nem kell.
  • Lyan Kyj
    Igen, anélkül nem megy. Húzd le róla az IDE kábelt, annyi elég...de plz.
    FAQ!!!
  • xy21
    Muszály eltávolítani a meghajtót fizikálisan??
    Vagy anélkül is elindíthatom?
  • Lyan Kyj
    Az a szar az egészben, h a mentés a kocsihajtástól kezdődik, onnan meg van 2 homokom.....nem tok tökéletesen elvinni, szal mindenképp elfogy az iker-harcra a cucc, ráadásul azt a kib*szott videót is meg kell nézni minden alkalommal!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Lyan Kyj
    Hivj
  • xy21
    Muszály eltávolítani a meghajtót fizikálisan??
    Vagy anélkül is elindíthatom ennyi.