13392
-
Prince007 #1440 Igen, a bal gombot.De csak egyszer! -
#1439 o yeahh -.- -
IgH #1438 vagy netán lehetséges az,h 2 fele helyről kell ugrani és megvan a sorrend? mer lehet h én arról nyomom ahonnan másodszorra kéne és bevan lőve h kúrjam el .. -
sagjoz #1437 Help!
Amikor az első gólemnél nagy nehezen rá ugrok és van az a pillanat mikor megáll mit kell nymni a tűz gombot vagy mit? mert husszor ráigrottam arra a köcsögre de semmi:-( -
#1436 érdekes....feldobom a mentésemet, ne szenvedjetek.... -
IgH #1435 a pics*ba nekem se megy ez a kövér...flém elkerülése végett: tudom,h le van írva xy-szor,el is olvastam és úgy se megy...felugrok rá belassu ugye .. megszúrom .. eddig sima..majd jön ugye,hogy várj türelmesen,mégegyser belassul megint meg kell szúrni majd ezt az egészet mégeccer..namost nekem annál a pontnál h várjak türelmesen h mégegyszer kiszúrhassam lebasz a fenébe nem lassul be...ha hozzáérek ha nem .. -
IceTom #1434 ha fogatosat úgy megcsinálod hogy egy homokod sem fogy el..akkor megcsinálod az tuti:D bár nem tuti :'( -
#1433 Áhhh sose jöttem volna rá hogy ezt lehet mozgatni...
kösz szépen!!! -
Lyan Kyj #1432 én feladom........ha vki megcsinálta az iker-szörnyes fight-ot, plz dobja fel vhova a mentését és linkelje be!! -
IceTom #1431 na??..v.ki a hosszú fogatos rész után?nem jött rá hogy kell kinyirni őket? -
IceTom #1430 a két tábla :D -
#1429 azt nem vetted észre, hogy az a palánk is lecsúszik?? Így már el tudod húzni azt a tömböt amin most éppen állsz. Kihúzod amíg lehet, visszamész a karhoz, újbol"kinyitod" a fatáblákat, így már be tudsz ugrani közéjük, onnan már egyértelmű -
IceTom #1428 amin állsz azt told középre..majd a kar forgasd el úgy hogy kifelé legyen -
#1427 na bocs megint, hogy akadékoskodok de elakadtam, ezútal itt:
http://free.srv.hu/v/a/vampirelord/help2.jpg
ott fennt ha elforgatom a kart ez a két "fa tábla" befordul a falba, de nem tudok innen tovább menni,azt tudom hogy felfelé kéne de nem tudom hogyan...
kösz előre is! -
#1426 meglesem énis akkormár... :) -
#1425 ja, a dagi előtt -
rolly2003 #1424 az utso mentést? -
IceTom #1423 ha egyszer megütöt akor csak várj
ne csinálj semit..majd újra belassul..és utána megint várj..majd megint belasul.megütöd..és kész
ugyan eza másik oldalon -
#1422 küld el a profilodat, hadnézzem má meg, miér nem sikerül. Aztán majd visszapasszolom -
rolly2003 #1421 igen még mindig az a kurva dagadt!még 1 ora proba hiába!nem tom megcsinálni!mind a két helyröl probáltam ráugrani,sikerül,villan a bökö,1xutána nem csinál semmit !ha nyomom a gombot,ha nem ,ba.....tul mindegy!
Szarság! -
IceTom #1420 nekem 3 homokom van..de a fogatnál pont elveszeik az összes...meg sztem úgy kell legyőzni őket..hogy elöször a fejszést amikor ugrik..akor be lassítjuk(ahoz kell még lenni homoknak) és akkor ütjük..addig a másik nemtud megütni..szóval ide 5 homok kéne.. -
MagyaR #1419 Kicsit azé ideges lettem, amikor a második mentéshez (a gameba víhez) elértem és megnyomtam a jobb egér gombot kifagyott a game :D.
Sebaj. Máris úgyis belejöttem. -
#1418 ha a házigazdánk egyszer tényleg nekiáll törölni a felesleges üziket én nem fogom irigyleni -
MagyaR #1417 Nekem Nvidiám van és én az utsóval nyomom. -
#1416 Hihetetlen még mindig a dagadt meg a kábelesdi megy :D -
pinehead #1415 ez korrekt összefoglaló, végigjátsszom még1x,aztán max delete...
jah, még vmi: akinél megy, és nvidia-kártyája van, nem a legutolsó driverrel müxik, ugye?? -
Blackluck #1412 én kettőt találtam a dagi-ig az egyiket közvetlen előtte lévő mentés előtt, a másikat meg még azelőtt vhol véletlenül. -
#1408 seth vagy seti nem látom a neved (bocsi)
Köszi ezt az eccerű leírást. -
#1407 oké de én próbálom eccerűbben a dolgokat átnézni mert nekem amilyen vagyok ez rohadt magas:(
Elég lenne a kérdésemre IGENnel vagy NEMel válaszolni.
köszi. -
Lyan Kyj #1406 Ha követed az utasításokat, BIZTOS, h elindul!
-
#1402 Ez jó kérdés, én eddíg csak 1-et találtam (mondjuk nem is kerestem). És most a lejjebb említett gólemes résznél vagyok. Mennyit hagyhattam el??? -
#1400 4,15Gb de nehogy azt írd hogy dehát neked csak 1,valahány. AZt kicsomagolod és te is 4,15-öt kapsz -
#1399 Hány titkos hely van míg először változom át? -
Scum01 #1398 Akinek elindult, az legyen szíves, megmondani, hogy a képfájl mérete mekkora, plízzzz! -
#1397 oké bocs már vagy 20ezerszer átolvastam de akkor csak szét szedem.
És utána alkalmazni kell a sf nightmaret vagy már nem kell. -
Lyan Kyj #1396 Igen, anélkül nem megy. Húzd le róla az IDE kábelt, annyi elég...de plz.
FAQ!!! -
#1395 Muszály eltávolítani a meghajtót fizikálisan??
Vagy anélkül is elindíthatom? -
Lyan Kyj #1394 Az a szar az egészben, h a mentés a kocsihajtástól kezdődik, onnan meg van 2 homokom.....nem tok tökéletesen elvinni, szal mindenképp elfogy az iker-harcra a cucc, ráadásul azt a kib*szott videót is meg kell nézni minden alkalommal!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Lyan Kyj #1393 Hivj -
#1392 Muszály eltávolítani a meghajtót fizikálisan??
Vagy anélkül is elindíthatom ennyi.