13392
-
#1480 Juss el a falon futva - ugrálva a csajhoz, de amint felérsz hozzá lassítsd le az időt, akkor kaszabold amíg tudod majd el fog ugrani... akkor megint menj utána és ezt addig míg el nem fogy az élete... közben a homoktartályokat fel tudod tölteni mert lesznek ilyen gyenge dögök a teraszokon... -
#1479 add meg kötöjelek nélkül, én másképp nemis probáltam. mennie kell! -
#1478 Emberek!
Ha csak a SF nightmare-t használom az is elég nem? -
Bandy11 #1477 mucsacsó most te nefigyelj a második nagyellenségnél vagyok egy lilaruhás nő van vmi taktika vagy gyepáljam addig amedig él? -
Egzol #1476 Hali!
Megcsináltam mindent, kihúztam letiltottam, ellenőrizte a cuccot, de kiirta h rossz a serial:8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX...NEM INDULH.MIT TEGYEK??:'( -
#1475 dettó ugyanez...szvsz ezek bugok, vízközelben nekem is tök ugyanilyen, akkor tudom hogy mostmár nem csak nekem ilyen szár legalább...sztem mondom, ez egy bug, pöcs megoldja majd...GEFORCE 6600-am van, minden Full, 2x AA, 1024-ben és 800x600-ban is ugyanígy felbukkan a "téglalap alakú víz", de csak néha, szal nem mindig... -
#1474 jah nekemis volt ijen amig ment, fullon volt minden pedig, pont igy nézett ki mint neked. igaz nem mindig volt ott csak 1 db ig az elején aztán eltünt, ez nekem a prince áryéka hejett volt, aztán jo lett magátol..full+4x es AA GeForce 6800 - al -
#1473 kurva jó volt ezzel az indás kőgólemmel futkozni :D -
#1472 Nálam is hibás, Ilyen kék négyzet van víz közelében, minden fullon van, 2x-es élsimítással. Drivercsere sem oldotta meg. Tényleg az élsimítást még nem próbáltam kikapcsolni... -
#1471 ja azt ne :D copy-paste rulz -
#1470 hi
léccike segiccsetek ha tuttok. szal az van h leszettem tegnap a game-t és aztán kikapcs a gépet a cd/dvd meghajtorol leszettem a tápkábelt, aztán start, kérte a cd key-t, megattam kötöjelek nélkül, check disc és tökéletesen ment is a prinsz elsöre. amikor kiléptem és másoccor el akartam inditani akkor check disc közben ujraindul a gépem. már a game-t is ujraraktam és azsem segitett! -
#1469 ŰŰ -ket nehogy beírd... :D -
Friday #1468 nah köszi
nekem végülis csak a cd key kellett:p
köcce még1x -
#1467 a lényegi tartalom mindössze ennyi:
1. Mount in DT4 ŰŰ
2. Install Game, use SF KEY: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ŰŰ
3. Remove all IDE drives and Play. -
#1466 nforce.nl -
Friday #1465 hali
Valaki bemásolná nekem ide az nfo file tartalmát mert letörötem véletlen:D
köszi -
#1464 akkor próbáld meg így, így 100% hogy jó, csak a profilod neve 3BiT lesz akkor...
POP3Profiles -
fenomen18 #1463 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nállatok milyen a game full grafon mert nállam elég kaki, a víz meg ilyen apróságok/6600GT-4X ÉLSIMÍTÁS MEG ILYENEK mellett! -
bg012 #1462 amikor ráugrok a gólemre megsebzem de utána ledob mit kell nyomni hogy ne dobjon le.
nyomom a d-t vagy az a-t de nem megy egyik irányba se!! -
sagjoz #1461 hát nem tom de most akkor folyt onnan :-( -
#1460 én fel, mondom, már túl vagyok a gólemen rég =/
akkor lehet az egész profilomat oda kellene adnom? -
sagjoz #1459 Én értem csak azt nem hogy akkor én azt a kettőt már felül írtam és még sincs!!!! -
sagjoz #1458 Felvetted mindkét homokot? és a plussz életet is? -
sagjoz #1457 De nekem volt Arena amíg be nem tettem a mentésed azt most nincs hanem ott tartok mikor a második homokos sugár van a földön:-( -
#1456 mi? :) nem igazán értelek...Save13 a gólem előtt van közvetlen, a Save14 meg a gólem után közvetlen...a THE ARENA a játékon belül, az a gólem, a THE ARENA FLOOR az meg a gólem utáni, vili? -
moralosan #1455 dehogynem veszi észre, mért ne venné? -
fenomen18 #1454 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nállatok milyen a game full grafon mert nállam elég kaki, a víz meg ilyen apróságok/6600GT-4X ÉLSIMÍTÁS MEG ILYENEK mellett! -
#1453 LE KELL HÚZNI
LE KELL HÚZNI
LE KELL HÚZNI ...nem lehet megúszni, értétek már meg, SF 3.6-ot nem b@ssza át semmi progi...csak a lehúzás, mert úgy télleg nincsen mit látnia... -
sagjoz #1452 Rossz mentést tettél fel mert még jóval a góólem előtt az utolsó én betettem hogy lehet vmit nem vettem fel vagy vmi és így sikerülni fog a gólem de még egy csomót kell menni hogy meg legyen:-( -
Egzol #1451 Nah az a bajom hogy megcsináltam mindent ami a FAQ ban levan irva, mindenhol letiltottam a cd/dvd-t DE A STARFORCE MÉG MINDIG LÁTJA ÉS NEM ENGEDI H ELINDULJON!!!!!!!!!!!!! nem tok játszani...q**a életbe!! -
#1450 jóvan, azért van ott a save-em...ne szenvedjetek, akkor hagyjátok, #1444
GÓLEM UTÁNI SAVE
... -
sagjoz #1449 NAh gyerekek ez nekem nem megy látom hogy a kardot belemereszti a gólemba utána át megy a másik vállára azt ott is szeretnék egy szép metszést csinálni a fején de elkap akér mit csinálhatok azután át dob a másik oldalra azt ott soha sem lehet bevinni neki semmit mert hárít a köcsög nagy darab! -
#1448 ez rimel bénaságra -
#1447 Hol tudom megnézni hol járok hány %-nál vagy valami? -
#1446 ebben benne van a gólemmel való harc save-je, ebben tuti felvillan a penge...(Save13.sav)
nameg az az utáni rész(Save14.sav) :) -
IceTom #1445 igen..de akkor villan ki..ha az elsőt szurást pont jól eltalálod..szóval gyorsaság kell.. -
#1444 na szóval, akkor itt a gólem utáni save, ahogy ígértem:
GÓLEM UTÁNI SAVE
README is van, a gyengébbek kedvéért... :) -
IgH #1443 ez ugye az első böszme faszra vonatkozott... -
IgH #1442 más fórumokat is nézegettem és ott azt írták h vkiknek "elfelejt" (nekem is) felvillani másodszor a penge... tehát amikot vállbanyomja az megy mindenkinek .. aztán amikor jönne a keze,akkor saccra kell vhogy eltalálni(szerencse) és amikor a szemét kinyomja újra villan .. szép dolog.. -
IceTom #1441 rájöttem hogy kell kinmyirni a zt két hülyét..majdnem sikerült is csak kapkottam.,.majd mindjért fojtatom..szóval ezt kell csinálni:::
AMIKOR HARMADSZOR ÜTÖD A FEJSZÉST AKKOR MEG KELL NYOMNI AZ E GOMBOT AMIKOR KIFEHÉREDEIK..ÉS UTÁNA MEGY A SZOKÁSOS UGRA BUGRA A KÉT ELLENFÉLRE..szóval ezt kell csinálni,nehéz....de ehez gyorsaság és jó reflex kell..