13392
-
Bandy11 #1522 nannnnnnneeeeeeeeee
-
Bandy11 #1521 Srácok ebbe is vannak tikos helyek? -
ToMaX #1520 Srácok!
Mondjátok most h mákos vagyok de én bemountoltam DTools 4-be, majd beirtam a serialt és már ment is:PPP
Semmi huzogatas semmi Sfnight,Sfcure.:D
Amugy lehet hülyeség de nekem vmi régi LG DVD-írom van és eddig 1 starforces jatekkal nem volt problem.
Nah sok szerencsét mindenkinek az elinditáshoz
-
BladE666 #1519 netudja vki h lehet megöülni azt akét fömant aki a második lovas rész után van 2ellen és egy tűzkör körültettek (már egy orája szenvedek ott) -
#1518 de nem tudom kihúzni, már próbáltam, de elakad, mert valami gödörben van. ki kéne vhogy emelni, de hogy? -
#1517 Hát nevetséges én várok vmi crackre mert nekem nem megy úgy ah leírták és sajnos a gépem meg levan zárva úgyh nem fogom tudni kihúzni a lemezmeghajtómat... :( legalább vki meséljen h milyen?! :) -
#1516 Itt akadtam el délután én is... :D
amin állsz azt ki kell húzni középre! mássz fel rá és onnan ugorj a két fa lap közé... -
#1515 itt hogy kell feljutni?
-
Curesz #1514 oksa köcce akkor elkezdem telepíteni -
papasz #1513 ebbol en 2 percet megsporoltam... 1 mert nincs mar a gepennek az oldala reg fent, 2 minek visszacsavarozni??? ... szoval optimalis esetben 3 masodperc az egesz hadmuvelet -
#1512 igen le kell szedni..nekemis csak ugy megy meg ugylátom mindenkinek, de megéri és ezt soxor leirták -
#1511 najo utojjára probálom meg ha nemlessz help akkor majd kiprobálom amit lehet és majd megoldom. szal lécci ha vkinek van tipp h micsináljak h ne induljon ujra ezt a xarkupac akkor help! -
Curesz #1510 csak úgy indul a game ha kihuzom a meghajtóim? -
MaTaLaToNi #1509 Starforcehoz megjegyzés: Lehet nagy hülyeséget mondok, de sajnos nem tom kipróbálni mert nincs optikai meghajtóm( minek az???...) de ha BIOS-ban letiltjátok mondjuk a secondary IDE vezérlőt (arra kell ebben az esetben rakni az optikai meghajtót) akkor elvileg sem a windows sem a starforce nem láthatja, vagy NEM?
Azt meg aki arra lusta, hogy lecsavarozza a ház egyik oldalát (1 perc), és lehúzza a tápkábelt (3 másodperc), majd visszacsavarozza az oldalát (1 perc) azt csak sajnálni tudom, dehát az ő baja ha kihagy egy ilyen fantasztikusan jó játékot, akkor meg is érdemli Mister Láma Brokifej.
Véleményem szerint egyre több játékot kell majd kihagynia az "ilyeneknek" -
papasz #1508 minnya' szetvertem a billentyuzetet... az eger meg mar haromszor jart a foldon... szoval gyikos game -
#1508 Na én itt akadtam el elmondaná valaki hogy egyáltalán mit kell elérni a szoborral?Ugyanis mindenhová eljutottam már a szobor által de sehol sincsen tovább vezető út.
-
papasz #1507 Sziasztok.
Kira a game, elbibelodtem az elinditassal, mert az elejen csak az .mdf -et tomoritettem ki es azt mountoltam, erre dobta az "invalid key"-t, de miutan megleltem az .mds -et indult egybol... Szoval eljuttam a masodik homoksugarig, de kezd bedurvulni a jatekmenet. A keresem az lenne ha valaki tudna feltenni egy leirast a jatek meneterol (vegigjatszas) az jo lenne, mert felek hogy kihagyom a rejtett helyeket, ahol no az eletero. Eddig egyet megtalaltam, remelem nem volt tobb.
Tovabbi jo ugrabugralast mindenkinek... -
IceTom #1506 vagyis akor mindjért vége??te már végig vitted? -
moralosan #1505 ohh fakk szori, rosszul értettem, tényleg ott lesz a vége (én sem akasztottam ki), csakhát egy hárdkórgémer érzi ezt ilyenkor -
MaTaLaToNi #1504 Hát megpróbiztam gamepaddal játszani, mert annyira mondja mindenki hogy milyen cool, de azt kell mondjam 2 óra szenvedés után (na jó annyira nem volt gáz...de mégse az igazi, olyan mint a koka-kóla) visszatértem a jó öreg klavi-mouse-hoz...Szerintetek hogy jobb? Gumival vagy análkül? -
moralosan #1503 még egy kicsit szótismételek :D -
#1502 akkor ok
Ice Tom, te meg ne ijesztgess:) -
moralosan #1501 dehogy van ott még vége, még bőven tart még a játék... -
#1500 hogy sikerült?
és mi lesz minnyá vége?
még a farah-s video se volt:D
vagy az csak egy: "Nah ilyen nem lesz de ilyen a video grafja" ? -
#1499 naaa lécci kérlek segiccsetek mert nemnagyon van tippem h mér indul ujra a gépem check disc közben pedig elöször ment! igy nemtudok jáccani pedig az elején vagyok és nagyon akarok! -
IceTom #1498 sikerült megölnöm azt két ****-t,a fogatos után..és sztem nem sokára itt lesz a vége..:'( -
IceTom #1497 olvass vissza...ezt már 1000X le írtuk-- -
sagjoz #1496 Valalki segítsen! A gólem megórít ráadásul az első! nem hiszem el! Amikor kell ráugrok másodlagos tűzgombal azt amikor belassul és bevillan a sárga színű kard egyes számű tűzgomb beledöftem a nyakába a kardot azt át mászik a másik vállára és onnan se kép se hang a herceg megmakacsolja magát és nem mozdul addig a pillanatig amig el nem dobja a gólem a jó büdös francba de néha még onnan sem akar fel kelni:-( időben! kész vagyok idegileg ki vagyok :-) Segítsen vki hog mi a baj vagy hol rontom el vagy mi a megoldás vagy hogyan tudnék túljutni! (pedig egyedül vittem ki az első két részt de ez a gólem már itt szenvedek vele 3-4 órája kész! -
#1495 sp2-es windows nem muszály, nálam sp1 van fennt és simán fut
és még a serialt is kötőjelekkel írtam be...
a FAQ nem egy szentírás... ;) -
maka2 #1494 Ja meg ez hogy kötőjel nélkül kell beírni én benyomtam Ctrl+c Ctrl+v vel a kódot és ment csak nem akarom lehúzni , ennyi! -
moralosan #1493 a meghajtó biztos nem, max a kábeltüskék, de azok talán kerülnek egy 500asba... -
moralosan #1492 1: baszottmind1
2: a "jó időben" kell valszeg megnyomni a gombot. -
maka2 #1491 Már játszottam a game el hogy lehúztam a cd-dvd meghajtókat , de nem akaorm minden nap ki-be huzogatni, ezért akartam hogy hátha van valami másik módzser.Meg nem megy tönkre a cd-dvd meghajtó vagy a gép az állando ki-be huzogatástól?? -
bg012 #1490 a gólemnál melyik irányba kell elősző indulni.3 lyuk fele vagy az 1 lyuk fele.
miért írja ki azt a szöveget,hogy "right time" szerüséget -
moralosan #1489 várd ki a nagy támadásait, ilyenkor védekezz, aztán meg kaszabolj.
(olyan, mint a WW első főellensége, az a másik csaj) -
moralosan #1486 nem -
Lyan Kyj #1485 Kapcsold be options-ben a tutorial-t, és akkor kiírja, mit kell csinálni....lassítsd be az időt, és akkor nem tud elugrani..pár kört mentek, és finito. -
#1484 de nekem segitene vki? lécci plz! -
Bandy11 #1483 thx -
neonlaci #1481 hy all! valaki nem tudna segíteni? az a repülö sárga skinheadazzal hoyg kell elbánni? egy ideig gyepálom, de aztán meg kövekkel köröztet körülöttem és buborékokkal támad. ott mit kell? valaki segítsen pls.