13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Bandy11
    nannnnnnneeeeeeeeee
  • Bandy11
    Srácok ebbe is vannak tikos helyek?
  • ToMaX
    Srácok!
    Mondjátok most h mákos vagyok de én bemountoltam DTools 4-be, majd beirtam a serialt és már ment is:PPP
    Semmi huzogatas semmi Sfnight,Sfcure.:D
    Amugy lehet hülyeség de nekem vmi régi LG DVD-írom van és eddig 1 starforces jatekkal nem volt problem.
    Nah sok szerencsét mindenkinek az elinditáshoz
  • BladE666
    netudja vki h lehet megöülni azt akét fömant aki a második lovas rész után van 2ellen és egy tűzkör körültettek (már egy orája szenvedek ott)
  • matyi08
    de nem tudom kihúzni, már próbáltam, de elakad, mert valami gödörben van. ki kéne vhogy emelni, de hogy?
  • sonico
    Hát nevetséges én várok vmi crackre mert nekem nem megy úgy ah leírták és sajnos a gépem meg levan zárva úgyh nem fogom tudni kihúzni a lemezmeghajtómat... :( legalább vki meséljen h milyen?! :)
  • VampireLord
    Itt akadtam el délután én is... :D
    amin állsz azt ki kell húzni középre! mássz fel rá és onnan ugorj a két fa lap közé...
  • matyi08
    itt hogy kell feljutni?
  • Curesz
    oksa köcce akkor elkezdem telepíteni
  • papasz
    ebbol en 2 percet megsporoltam... 1 mert nincs mar a gepennek az oldala reg fent, 2 minek visszacsavarozni??? ... szoval optimalis esetben 3 masodperc az egesz hadmuvelet
  • ReaL KiLLeR
    igen le kell szedni..nekemis csak ugy megy meg ugylátom mindenkinek, de megéri és ezt soxor leirták
  • ReaL KiLLeR
    najo utojjára probálom meg ha nemlessz help akkor majd kiprobálom amit lehet és majd megoldom. szal lécci ha vkinek van tipp h micsináljak h ne induljon ujra ezt a xarkupac akkor help!
  • Curesz
    csak úgy indul a game ha kihuzom a meghajtóim?
  • MaTaLaToNi
    Starforcehoz megjegyzés: Lehet nagy hülyeséget mondok, de sajnos nem tom kipróbálni mert nincs optikai meghajtóm( minek az???...) de ha BIOS-ban letiltjátok mondjuk a secondary IDE vezérlőt (arra kell ebben az esetben rakni az optikai meghajtót) akkor elvileg sem a windows sem a starforce nem láthatja, vagy NEM?
    Azt meg aki arra lusta, hogy lecsavarozza a ház egyik oldalát (1 perc), és lehúzza a tápkábelt (3 másodperc), majd visszacsavarozza az oldalát (1 perc) azt csak sajnálni tudom, dehát az ő baja ha kihagy egy ilyen fantasztikusan jó játékot, akkor meg is érdemli Mister Láma Brokifej.
    Véleményem szerint egyre több játékot kell majd kihagynia az "ilyeneknek"
  • papasz
    minnya' szetvertem a billentyuzetet... az eger meg mar haromszor jart a foldon... szoval gyikos game
  • STREEX
    Na én itt akadtam el elmondaná valaki hogy egyáltalán mit kell elérni a szoborral?Ugyanis mindenhová eljutottam már a szobor által de sehol sincsen tovább vezető út.

• papasz
    Sziasztok.
    Kira a game, elbibelodtem az elinditassal, mert az elejen csak az .mdf -et tomoritettem ki es azt mountoltam, erre dobta az "invalid key"-t, de miutan megleltem az .mds -et indult egybol... Szoval eljuttam a masodik homoksugarig, de kezd bedurvulni a jatekmenet. A keresem az lenne ha valaki tudna feltenni egy leirast a jatek meneterol (vegigjatszas) az jo lenne, mert felek hogy kihagyom a rejtett helyeket, ahol no az eletero. Eddig egyet megtalaltam, remelem nem volt tobb.
    Tovabbi jo ugrabugralast mindenkinek...
  • IceTom
    vagyis akor mindjért vége??te már végig vitted?
  • moralosan
    ohh fakk szori, rosszul értettem, tényleg ott lesz a vége (én sem akasztottam ki), csakhát egy hárdkórgémer érzi ezt ilyenkor
  • MaTaLaToNi
    Hát megpróbiztam gamepaddal játszani, mert annyira mondja mindenki hogy milyen cool, de azt kell mondjam 2 óra szenvedés után (na jó annyira nem volt gáz...de mégse az igazi, olyan mint a koka-kóla) visszatértem a jó öreg klavi-mouse-hoz...Szerintetek hogy jobb? Gumival vagy análkül?
  • moralosan
    még egy kicsit szótismételek :D
  • Stark
    akkor ok
    Ice Tom, te meg ne ijesztgess:)
  • moralosan
    dehogy van ott még vége, még bőven tart még a játék...
  • Stark
    hogy sikerült?
    és mi lesz minnyá vége?
    még a farah-s video se volt:D
    vagy az csak egy: "Nah ilyen nem lesz de ilyen a video grafja" ?
  • ReaL KiLLeR
    naaa lécci kérlek segiccsetek mert nemnagyon van tippem h mér indul ujra a gépem check disc közben pedig elöször ment! igy nemtudok jáccani pedig az elején vagyok és nagyon akarok!
  • IceTom
    sikerült megölnöm azt két ****-t,a fogatos után..és sztem nem sokára itt lesz a vége..:'(
  • IceTom
    olvass vissza...ezt már 1000X le írtuk--
  • sagjoz
    Valalki segítsen! A gólem megórít ráadásul az első! nem hiszem el! Amikor kell ráugrok másodlagos tűzgombal azt amikor belassul és bevillan a sárga színű kard egyes számű tűzgomb beledöftem a nyakába a kardot azt át mászik a másik vállára és onnan se kép se hang a herceg megmakacsolja magát és nem mozdul addig a pillanatig amig el nem dobja a gólem a jó büdös francba de néha még onnan sem akar fel kelni:-( időben! kész vagyok idegileg ki vagyok :-) Segítsen vki hog mi a baj vagy hol rontom el vagy mi a megoldás vagy hogyan tudnék túljutni! (pedig egyedül vittem ki az első két részt de ez a gólem már itt szenvedek vele 3-4 órája kész!
  • VampireLord
    sp2-es windows nem muszály, nálam sp1 van fennt és simán fut
    és még a serialt is kötőjelekkel írtam be...

a FAQ nem egy szentírás... ;)
  • maka2
    Ja meg ez hogy kötőjel nélkül kell beírni én benyomtam Ctrl+c Ctrl+v vel a kódot és ment csak nem akarom lehúzni , ennyi!
  • moralosan
    a meghajtó biztos nem, max a kábeltüskék, de azok talán kerülnek egy 500asba...
  • moralosan
    1: baszottmind1
    2: a "jó időben" kell valszeg megnyomni a gombot.
  • maka2
    Már játszottam a game el hogy lehúztam a cd-dvd meghajtókat , de nem akaorm minden nap ki-be huzogatni, ezért akartam hogy hátha van valami másik módzser.Meg nem megy tönkre a cd-dvd meghajtó vagy a gép az állando ki-be huzogatástól??
  • bg012
    a gólemnál melyik irányba kell elősző indulni.3 lyuk fele vagy az 1 lyuk fele.
    miért írja ki azt a szöveget,hogy "right time" szerüséget
  • moralosan
    várd ki a nagy támadásait, ilyenkor védekezz, aztán meg kaszabolj.
    (olyan, mint a WW első főellensége, az a másik csaj)
  • moralosan
    nem
  • Lyan Kyj
    Kapcsold be options-ben a tutorial-t, és akkor kiírja, mit kell csinálni....lassítsd be az időt, és akkor nem tud elugrani..pár kört mentek, és finito.
  • ReaL KiLLeR
    de nekem segitene vki? lécci plz!
  • Bandy11
    thx
  • neonlaci
    hy all! valaki nem tudna segíteni? az a repülö sárga skinheadazzal hoyg kell elbánni? egy ideig gyepálom, de aztán meg kövekkel köröztet körülöttem és buborékokkal támad. ott mit kell? valaki segítsen pls.