13392
-
Lyan Kyj #1562 A torony után vége???:(((((((((((((((((((((((Most vok a felső toronyban!:(((((
Akkor asszem neki is állok majd másodjára:P
Tudja vki, hogyan lehet előhozni az alternatív befejezést? -
#1561 Nekem megy a game, semmi baj nincs vele: és a drivereket szerintem is muszály lehúznia annak aki szeretne vele játszani. -
atesz02 #1560 Hali!Még új vagyok itt de folyamatosan figyelem a történteket. Csak azt akarom tudni hogy ha fizikálisan kihúzom a gépet, nem lesz baja? Amúgy mennyi béna ember van! "Adjatok mentést mert nem megy!" Csk leölitek a játék élményét! -
#1559 engem is most csak a kamera idegesit más nem
meg az ha béna vagyok és az "E" helyett az "R" - t nyomom meg:) -
#1558 nos... maszek játék...
a zene 1 nagy rakáááás...
kamerakezelés... szvsz rosszabb,mint eddig
az átléphetetlen videok... cöcöcö... de legalább nem kell 2x végignézni
irányithatoság: gamepaddal egész jo,de bill.lel...
a SKS tetszik :) jo sok időt meg lehet vele sporolni :)
bug:
1: a leglátványosabb: kép a képben funkcio (pl. teljes tér belátásakor (b6)
2: a legidegesitőbb: elsőre elkap 1 lécet.ha kinyiffanok, másodszor már nem kapja el, ugyh ismét kampec, de 3.ra természetesen elkapja ismét :) (nem az én ügyességemen mulik) :)
egyelőre ennyi...
nahh, majd vmikor folytatom,ideje lenne aludni is melo előtt :) -
HcG K3NTO #1557 Hello szia
Én is elakadttam az első Gólemnél (a Kövér Bussa fejünél) Odáig eljuttok hogy föl menyek a palóra és ráugrom...De mindig ledobb a genyóó !!!HELP!!!
Ja a másik+ az hogy a FAQ-ba kicsit tul van bonyolitva az elindittás
IGY EGYSZERÜBB
-
rolly2003 #1556 találtatok valami fegyvert egyeltalán?én még semmit!most vagyok a második lovas rész után,hát sok esélyel.........van 1 bicskám,a másik kettönek meg 3 méteres bárdja......köcc cépen -
rolly2003 #1555 meg van rájöttem!jo volt a rodeo!!!!!! -
rolly2003 #1554 a második golemre tipp?a lábát kaszabolom.letérdel,utána idö lassit?és föl a hátra?
-
#1553 Na feljutottam a toronyba a főellenséghez. Jó kis túra volt mondhatom :D
Egyelőre 2x próbálkoztam ,nem sikerült, ez már csak holnapra marad. -
#1552 pls, add oda a mentésedet, megcsinálom -
sagjoz #1551 Én még mindig az első gólemnél vagyok megmondhatná valaki hogy miután rázugrottam az egyik vállára és átsétál a másikra mit kell nyomni mely gombot v gombokat mert én nyomtam mindent semmi és nem akar lemenni a gólem életéból:-( -
Lyan Kyj #1550 Nekem is sikerült elvinnem...csak az eleje nehéz, ha már az első speed kill lement, onnan már nagyon egyszerű....NAGYON SIRÁLY az utána lévő videó!! -
IceTom #1549 ütéseket..:D -
IceTom #1548 könnyő megölni őket..de inkább vidd el..mert tök jó video lesz utána,meg még a video után kell még egy kicsit menni..szóval inkáb vidd végig..
ha bele üt a fejszés a földbe akkor üsd.és ha lement negyedrésze az életének akkor amikor belecsap a földbe..akor kifehéredik..és akor meg kell nyomni az E-t..de lassan,,ne kapkodj,,és gyorsan,,és jó reflex kell..meg kilehet védeni is az ütséeket,,,ha zavar:D -
#1547 nekem az oszlopon lévő hajítón egyszerűen nem hajlandó megkapaszkodni :S -
#1546 Na hali.
Kéne 1 kis segedelem nekem.
Már 1millioszor probáltam de sehogy sem birom leverni azt a rohadt nagy dagatt faszit a játék elején.Mindig felmászok a pallora de akárhogyan ugrom el mindig elhajol vagy a vállán landolok és ledob.Persze akkor elkap és eéhajit a pálya másik oldalára.
Tudom hogy valami trükkel kell elugrani de nem megy és már 1 billentyüzetem bánta meg.Pls help. -
zso23 #1545 Nahát EZEKETmegölni!?! Aki megcsinálta adhatna utána 1 mentést. -
#1544 Én most ezekkel nem boldogulok.Mi a titka a legyőzésüknek?Azt észrevettem hogy a baltás időnként belevágja a baltát a földbe és ilyenkor sebezhető. -
chriss01 #1543 Én is pont itt tartok de nálam nem volt gond simán végigugráltam... -
#1542 Kis segítség kéne, remélem kapok
Naszóval, itt akadtam el. Az első palló simán továbbdob, de a második az már ugrás közben visszahúzódik, és csak akkor próbál meg kilőni, mikor már ott sem vagyok
http://kepfeltoltes.hu/051204/Screenshot0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remélem érthetően fogalmaztam -
#1541 az a lényege az egésznek ;) -
#1540 Hülye vagyok, IDE kábelt na! :) -
#1539 Nekem úgy indult el a játék, hogy az LG olvasóm tápkábelét húztam le, a Samsung DVD írómat meg csak vezérlőpultban tiltottam le, a tápkábelt azt rajta hagytam -
ToMaX #1538 ami az nfoba volt.Ezt:8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
-
#1537 nemhiszem:P
és nemérdemes kiírni
én majd megvárom amikor Dzsitinek meglesz és elkérem az eredeti .exe-t
talán elindul:) -
dukey42 #1536 írtam én: "itt én sem tudok tovább jutni, a nagy szobros résznél.
http://www.kepfeltoltes.hu/051204/POP3_2005-12-04_18-43-44-30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg"
válasz: "előszőr ott fennt tekerd el a kart... akkor már tudod huzogatni"
OK, húogatni már tudom, de meddig kell elhúzni? a túlsó feléig?
-
#1535 előszőr ott fennt tekerd el a kart... akkor már tudod huzogatni -
Dant0r #1534 Pioneer DVR-110D-vel is:)
(pedig még az NFSMW is be van mellé mountolva:P) -
#1533 Úgy menne ha a szomszédomnak lg írója van kiírja azzal és nekem Asus íróm van abba beteszem akkor menne??? -
#1532 WTF? O_O
Nekem egy samsung DVD íróm van, meg egy LG olvasóm, és persze kiakad!
Minnyá megnézem, hogy mi lesz ha lehúzom a DVD-írót!
LOL, LG lesz az SF ellenszere -
Curesz #1531 Mien cd kulcsot használtál? -
dukey42 #1530 itt én sem tudok tovább jutni, a nagy szobros résznél.
http://www.kepfeltoltes.hu/051204/POP3_2005-12-04_18-43-44-30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
somebody help.... -
#1529 nekem is amig csak egy lg dvd olvasom volt addig mentek ezek az sf es game-k de ahogy lett egy dvd irom, tépkedhetem a tápkábelt :D -
Bandy11 #1528 nekemis LG-m van akkor jó lesz???
-
#1527 mázlisták :D
asszem kérek egy LG-t :D -
#1526 nekem LG kombó Dvd olvasó/íróm van.
dettó ugyanez:) -
#1525 kiir a game de nem tudjátok miért fagy le a játékban a kurzor? -
#1524 ez nem tudom h igaz-e?! ==>
"Kezdésnek leírom, hogy hogyan lehet megszerezni a titokzatos kardot, ami mindenkit egycsapásra megöl.
A katakombákban, ahol a Herceg apja van (meghalt ha jól tudom), nyomd meg ezeket a gombokat:
Fel, Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Kardfelvevő gomb, Támadás, Kardfelvevő gomb, Támadás.
Alapból = Fel, Le, Fel, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, C, Bal egér gomb, C, Bal egér gomb
Remélem jó" szerző : Dzsiti -
Curesz #1523 Bazzeg de szerencsés vagy, én most telepítem