13392
-
#1602 én már sztem mindent kipróbáltam amit a faq írt de még mindig azt írja hogy insert the pop3 disc into another drive then press retry -
Recler #1601 jah és a bios-ban nem álligattam el semmit...oda azért nem nyulkáltam! -
Recler #1600 nekem van egy kis problémám...a játékkal kapcsolatban mindent ugy csináltam ahogy a faq -ban le van irva.a játék nem indul...a dvd iró/olvasó teljesen behalt...olyan mintha nem lenne benne a dvd...miért is? persze nem csak ezt a DVD-t nem olvassa,hanem egyik DVD-t se.Ez előtt természetesen ment ,a Sfcure programcsomag dolgai állítottak el valamit,de nem tudok rájönni h mit.Légyszi aki tudja a megoldást legalább arra h az optikai meghajtó megjelenjen akkor azt megköszönném.Természetesen a játékkal kapcsolatban is várok tanácsokat.köszi -
#1599 Hy!Muszáj hozzá sp2?mert ha nem akkor lehuzóm a cd/dvd-t! -
#1598 én bármit csinálok nekem el sem indul :( -
#1597 és hogy menjek oda fel? -
#1596 nem, eccerüen,...
idegösszeroppanást kapok..
ti meg megtudtátok csinálni :l -
Lyan Kyj #1595 Nekem is "behomoksárgul", ahogy írtad, de a szürkülést mégiscsak könnyebb leírni:P -
Lyan Kyj #1594 ha nem látod a másodikat, az azt jelenti, h az elsőt elrontottad... -
Lyan Kyj #1593 ha nem látod a másodikat, az azt jelenti, h az elsőt elrontottad... -
#1592 befehéredik a kép SKnél???
miyen kártyákkal játszotok ti?
nálam szépen behomokságrul a széle :)
amugy gratulálhattok,ismét igazam lett :)
WW topicban megmondtam 2 honapja a "NAAAGY FIKÁZZUK SOULHUNTERT,MERT NEM TETSZIK NEKI A WW" résznél,h ebben a topicban mindenki lehuzza a WW-t,mer nem lett olyan jo,mint a SoT
erre sorra olvasom,h a WW igy rossz,a WW ugy nem jött be...
hol vannak a "NAAAAGY WW-sek"? :DDD
amugy ez vmivel jobb,mint az előző,de meg kell vallanom, valamiért nem jön be annyira,mint vártam :( a grafika itt-ott mintha kockásabb lenne (pedig minden maxon van) :)
az irányithatoság semmit nem javult...
asszem ezzel inkább megvárom az USB CD-RACKet... -
#1591 nemmegy ez nekem...mindkét "állványról" meg tudom sebezni először, másodjára meg már nem..uninstall lesz
má sírok olyan ideges vagyok miatta!!!!! -
Blackluck #1590 mutass 1 képet róla inkább mert így nem rémlik h hol is van ez! -
#1589 Valak tudna küldenit 1 save game et ha nem tudjátok megmondani mit csináljak...
[email protected]
Xth -
Blackluck #1588 az végülis az lesz amiről beszéltem de másodlagosnak adja be bár ez nem rongálódik. -
rolly2003 #1587 faltörö kard stb.... -
rolly2003 #1586 nem spéci fegyverre gondoltam,hanem mint az 1-2 részben mindig beadott valami jobbat!Ezt k-ra hiányolom! -
#1585 de én nemlátom a második "szürkülést" b+
hidd el má rég megcsináltam volna, nah minnyá fellököm a videót -
Lyan Kyj #1584 A második vágásnál nagyon rövid ideig szürkül be a kép, pont abban a pillanatban kell megnyomni, mikor hozzádérne, és megvágod a kezét. -
Lyan Kyj #1583 semmi nehézség nincs a speed killben sztem: ha befehéredik a képernyő, akkor nyomsz egy E-t, majd ha ismét elszürkül a kép, és felvillan a tőr, akkor egy bal egerérgombot....ha megint beszürkül, megint bal-egér, és megint, míg vége nem lesz... -
#1582 valaki leírná a speed kill rendszer hogy működik?
minden gombkombinációt plz..
lacctól annyit tudtam meg hogy a dark princénél az e betüt kell csapkodni, a hercegnél pedig a balklikket...
[uptade: még mindig az arénában szenvedek, van amikor jól ugrok, képernyő sárgul, megnyomom balegér, belesebzek, hátára mászok és utána levág a picsába, NIWFCS MÁSODIK VÁGÁSRA LEHETŐSÉGEMR!!!!! -
Blackluck #1581 Most mire vársz választ, h találtunk-e vmi fegyvert vagy hogy hogy kell megölni azt a két ellent?
A fegyvernél meg ha arra gondolsz amit korábban vki írt h lehet spéci fegyvret találni ami mindenkit 1 csapással megöl, az még a két harcos után lesz csak. -
#1580 Hi, legyőztem az első Boss t és nemsokkal utána a Sand Prince el van 1 rész, ahol a létráról a lánc segítségével ki kell húzni 1 követ amitől 1 ajtó kinyílik, de mindig pont akkor csukódik le amikor odaérek :( Időlassító képességem pedig még nincs... I think so. Vki help plz mer G.jó a játék... -
Lyan Kyj #1579 Hmm...nehéz....nekem ez nagyon bejött, talán kicsit kevés volt a fejtörős rész...de a fílingje ennek volt a legnagyobb! Főleg a liftes jelenetek:DDD
"Mi a kedvenc színed?":DDDDDD
-
#1578 sands of time, aztán the two thornes utolsó hely nálam a warrior az nekem nem jött be 1 óra után uninstall volt -
#1577 Most, hogy már mindenki játszott ezzel a résszel is megkérdem, hogy szerintetek melyik volt az eddigi legjobb Prince of Persia ? Persze a régi 2D-set nem lehet modnani! :) -
rolly2003 #1576 #1556?válasz valaki! -
#1575 felraktam játékot fa..a minden elindult.ma+már nem indul???help
-
#1574 olvasgasd már egy picit a topicot pls -
standal #1573 Hogyan kell megölni az első nagy batár dögöt mert még nem tudtam belesebezni sem!! Segitsetek HELP!! -
pinehead #1572 nemtom, mi miatt szarakodik, most szedem le újra a dvd-t, kicsomi, aztán hajrá.
olyan könnyen azért nem adom fel, még csak 3.napja "tesztelem"... -
#1571 lehet, hogy nálad A64-miatt szarakodik? -
Blackluck #1570 Nálam speciel mindig úgy indul h restartol a gép játék indítás után majd miután újraindult és ismét elindítom akkor valóban el is indul. -
pinehead #1569 nagy a csend...mi a ló**sz tud történni egy játékkal, ami elindul, tolom fél órát, másnap reggel megint nem hajlandó indulni??!
kicsit abszurd a dolog részemről.. -
#1568 -
#1567 JaH és a FAQ-ot a bekeretezett részre kellene belinkelni. -
#1566 Nem tudtok egy kis desing-et össze dobni a FAQ-ra?Ja meg kicsit kibővűlhetne, pl mi a játék rendszer követelménye?. -
pinehead #1565 nna most jöhetnek a lámázás-szóró okoskák, mert tegnap este frankón nekiálltam, dt4,install,key,drive-ok lehúzva, minden ok.
ma reggel(SEMMIT NEM VÁLTOZTATTAM MEG!!!)már megint csak a restartig jutok, aztán játék nem indul.akkor most mi is van???! -
MasterJay #1564 Hello!
Nem tom, hogy én vettem észre rosszul vagy valóban így van de szerintem a második rész az sokkal jobb volt. Élesebbek és kontrasztosabbak voltak a texturák jobb volt a vérnek a fröcsenése nem volt benne annyi hiba. Vagy ez betehető annak hogy esetleg rossz drivert használok(6600gt forceware77.72). A második részét egy 9600xt-vel nyomtam le de ott sokkal szebb volt. -
Lyan Kyj #1563 Lehet, h már végig is vitted, de sztem még lesz vmi utána..még nem is volt az a videó, mikor Farah fekszik eszméletlenül, a herceg föléhajol, és akkor átváltozik....egyik videóban volt egy ilyen rész....vagy ez esetleg a harc után lenne?