13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Sly06
    én már sztem mindent kipróbáltam amit a faq írt de még mindig azt írja hogy insert the pop3 disc into another drive then press retry
  • Recler
    jah és a bios-ban nem álligattam el semmit...oda azért nem nyulkáltam!
  • Recler
    nekem van egy kis problémám...a játékkal kapcsolatban mindent ugy csináltam ahogy a faq -ban le van irva.a játék nem indul...a dvd iró/olvasó teljesen behalt...olyan mintha nem lenne benne a dvd...miért is? persze nem csak ezt a DVD-t nem olvassa,hanem egyik DVD-t se.Ez előtt természetesen ment ,a Sfcure programcsomag dolgai állítottak el valamit,de nem tudok rájönni h mit.Légyszi aki tudja a megoldást legalább arra h az optikai meghajtó megjelenjen akkor azt megköszönném.Természetesen a játékkal kapcsolatban is várok tanácsokat.köszi
  • martin3
    Hy!Muszáj hozzá sp2?mert ha nem akkor lehuzóm a cd/dvd-t!
  • Sly06
    én bármit csinálok nekem el sem indul :(
  • matyi08
    és hogy menjek oda fel?
  • tigeroo
    nem, eccerüen,...

idegösszeroppanást kapok..

ti meg megtudtátok csinálni :l
  • Lyan Kyj
    Nekem is "behomoksárgul", ahogy írtad, de a szürkülést mégiscsak könnyebb leírni:P
  • Lyan Kyj
    ha nem látod a másodikat, az azt jelenti, h az elsőt elrontottad...
  • Lyan Kyj
    ha nem látod a másodikat, az azt jelenti, h az elsőt elrontottad...
  • soulhunter
    befehéredik a kép SKnél???
    miyen kártyákkal játszotok ti?
    nálam szépen behomokságrul a széle :)

amugy gratulálhattok,ismét igazam lett :)
    WW topicban megmondtam 2 honapja a "NAAAGY FIKÁZZUK SOULHUNTERT,MERT NEM TETSZIK NEKI A WW" résznél,h ebben a topicban mindenki lehuzza a WW-t,mer nem lett olyan jo,mint a SoT
    erre sorra olvasom,h a WW igy rossz,a WW ugy nem jött be...

hol vannak a "NAAAAGY WW-sek"? :DDD

amugy ez vmivel jobb,mint az előző,de meg kell vallanom, valamiért nem jön be annyira,mint vártam :( a grafika itt-ott mintha kockásabb lenne (pedig minden maxon van) :)
    az irányithatoság semmit nem javult...
    asszem ezzel inkább megvárom az USB CD-RACKet...
  • tigeroo
    nemmegy ez nekem...mindkét "állványról" meg tudom sebezni először, másodjára meg már nem..uninstall lesz

má sírok olyan ideges vagyok miatta!!!!!
  • Blackluck
    mutass 1 képet róla inkább mert így nem rémlik h hol is van ez!
  • Dopti
    Valak tudna küldenit 1 save game et ha nem tudjátok megmondani mit csináljak...
    [email protected]
    Xth
  • Blackluck
    az végülis az lesz amiről beszéltem de másodlagosnak adja be bár ez nem rongálódik.
  • rolly2003
    faltörö kard stb....
  • rolly2003
    nem spéci fegyverre gondoltam,hanem mint az 1-2 részben mindig beadott valami jobbat!Ezt k-ra hiányolom!
  • tigeroo
    de én nemlátom a második "szürkülést" b+

hidd el má rég megcsináltam volna, nah minnyá fellököm a videót
  • Lyan Kyj
    A második vágásnál nagyon rövid ideig szürkül be a kép, pont abban a pillanatban kell megnyomni, mikor hozzádérne, és megvágod a kezét.
  • Lyan Kyj
    semmi nehézség nincs a speed killben sztem: ha befehéredik a képernyő, akkor nyomsz egy E-t, majd ha ismét elszürkül a kép, és felvillan a tőr, akkor egy bal egerérgombot....ha megint beszürkül, megint bal-egér, és megint, míg vége nem lesz...
  • tigeroo
    valaki leírná a speed kill rendszer hogy működik?

minden gombkombinációt plz..

lacctól annyit tudtam meg hogy a dark princénél az e betüt kell csapkodni, a hercegnél pedig a balklikket...

[uptade: még mindig az arénában szenvedek, van amikor jól ugrok, képernyő sárgul, megnyomom balegér, belesebzek, hátára mászok és utána levág a picsába, NIWFCS MÁSODIK VÁGÁSRA LEHETŐSÉGEMR!!!!!
  • Blackluck
    Most mire vársz választ, h találtunk-e vmi fegyvert vagy hogy hogy kell megölni azt a két ellent?
    A fegyvernél meg ha arra gondolsz amit korábban vki írt h lehet spéci fegyvret találni ami mindenkit 1 csapással megöl, az még a két harcos után lesz csak.
  • Dopti
    Hi, legyőztem az első Boss t és nemsokkal utána a Sand Prince el van 1 rész, ahol a létráról a lánc segítségével ki kell húzni 1 követ amitől 1 ajtó kinyílik, de mindig pont akkor csukódik le amikor odaérek :( Időlassító képességem pedig még nincs... I think so. Vki help plz mer G.jó a játék...
  • Lyan Kyj
    Hmm...nehéz....nekem ez nagyon bejött, talán kicsit kevés volt a fejtörős rész...de a fílingje ennek volt a legnagyobb! Főleg a liftes jelenetek:DDD
    "Mi a kedvenc színed?":DDDDDD
  • mila69en
    sands of time, aztán the two thornes utolsó hely nálam a warrior az nekem nem jött be 1 óra után uninstall volt
  • Csuhai G
    Most, hogy már mindenki játszott ezzel a résszel is megkérdem, hogy szerintetek melyik volt az eddigi legjobb Prince of Persia ? Persze a régi 2D-set nem lehet modnani! :)
  • rolly2003
    #1556?válasz valaki!
  • rucinho
    felraktam játékot fa..a minden elindult.ma+már nem indul???help
  • mila69en
    olvasgasd már egy picit a topicot pls
  • standal
    Hogyan kell megölni az első nagy batár dögöt mert még nem tudtam belesebezni sem!! Segitsetek HELP!!
  • pinehead
    nemtom, mi miatt szarakodik, most szedem le újra a dvd-t, kicsomi, aztán hajrá.
    olyan könnyen azért nem adom fel, még csak 3.napja "tesztelem"...
  • mila69en
    lehet, hogy nálad A64-miatt szarakodik?
  • Blackluck
    Nálam speciel mindig úgy indul h restartol a gép játék indítás után majd miután újraindult és ismét elindítom akkor valóban el is indul.
  • pinehead
    nagy a csend...mi a ló**sz tud történni egy játékkal, ami elindul, tolom fél órát, másnap reggel megint nem hajlandó indulni??!
    kicsit abszurd a dolog részemről..
  • littleNorbi
  • littleNorbi
    JaH és a FAQ-ot a bekeretezett részre kellene belinkelni.
  • littleNorbi
    Nem tudtok egy kis desing-et össze dobni a FAQ-ra?Ja meg kicsit kibővűlhetne, pl mi a játék rendszer követelménye?.
  • pinehead
    nna most jöhetnek a lámázás-szóró okoskák, mert tegnap este frankón nekiálltam, dt4,install,key,drive-ok lehúzva, minden ok.
    ma reggel(SEMMIT NEM VÁLTOZTATTAM MEG!!!)már megint csak a restartig jutok, aztán játék nem indul.akkor most mi is van???!
  • MasterJay
    Hello!
    Nem tom, hogy én vettem észre rosszul vagy valóban így van de szerintem a második rész az sokkal jobb volt. Élesebbek és kontrasztosabbak voltak a texturák jobb volt a vérnek a fröcsenése nem volt benne annyi hiba. Vagy ez betehető annak hogy esetleg rossz drivert használok(6600gt forceware77.72). A második részét egy 9600xt-vel nyomtam le de ott sokkal szebb volt.
  • Lyan Kyj
    Lehet, h már végig is vitted, de sztem még lesz vmi utána..még nem is volt az a videó, mikor Farah fekszik eszméletlenül, a herceg föléhajol, és akkor átváltozik....egyik videóban volt egy ilyen rész....vagy ez esetleg a harc után lenne?