13392
-
Kouta #1642 Akkor rosszul hallottam na mindegy. -
Kouta #1641 Lyan Kyj hogy kell megölni a Visiert? -
Lyan Kyj #1640 Hm.....a SOTban sztem egyszer sem említette, h a mágus az apja, nem hívta apának. Nem hiszem, h ő lenne, elég beteg lenne akkor, ha a saját lányát is ki akarta nyírni....de passzolok, vki mondja meg!:) -
Kouta #1639 muszáj SP2! -
Lyan Kyj #1638 Muszáj!! Sztem miért van kiírva????????? -
Kouta #1637 A mágus farah apja nem? -
#1636 Hy!MÚSZÁJH WINDOWS SP2?Please HELP!NAgyon fontos lenne! -
Lyan Kyj #1635 Farah apja??? Akkor én nagyon félrehallottam...a Visier az nem a mágus egész véletlenül?? -
Kouta #1634 felmész a torony tetejérre és ott van farah apja. sztem ezt mindenki sejtette -
IceTom #1633 én ott vagyok..hogy felvette az apjának a kardját,ami világít..és utána a kinti falakon kell ugrálni felfele..most ott tartok.. -
#1632 Nincs crack nem is lesz! -
Kouta #1631 Valaki eljutott egyáltalán Farah apjáig? mert ha valaki igen elmondhatná hogyan kell kinyírni, mert már a bill. eléggé megbánta ja meg a hűtő is!!:D -
Norboy #1630 Sziasztok!Hallani egypár olyan infót,hogy van valahola neten No-cd crack.Tudtok róla valami biztosat?Jó lenne ha nem kéne lehuzogatni a kábeleket. -
Newfronter #1629 Pontosan! Én is így vagyok ezzel. :) -
#1628 Most öszintén szerinted ér valamit?
Réugrok a csofadt köcsög válára beleszurja a szarját átmegyek másik oldalra és ot meg se moccan a másikoldalról ha ugrok csak belevágja a másik vállába és ott görcsöl semmit nem csinál szintén.
Na már látom ti itt toljátok majd a PoP4-et én meg még mindig itt fogok szenvedni :( -
#1627 nemvagy egyedül..
bal egeret kell megnyomni amikor a palón állsz, megsebzed vállára fel és FONTOS: NE NYOMJD MEG A BALEGERET MÍG NEM VILLAN A TŐR.( legalábbis ezt mondták, de nincs lelki erőm elővenni a popot...13:20 óta próbálkozok semmi )
amikor a kezébe vesz lecsapsz -
bundee #1626 megjelent a jatek? :) -
Kouta #1625 azt a nagy valamit könnyü volt megölni de ez a sárga szar(farah apja), nem tom hogyan kell valakinek sikerült? -
#1624 hát emberek, nem tudom mi olyan nehéz a nagy valami megölésében (aréna)
másodjára megcsináltam :D
egy adag jó időzítés kell hozzá :D -
Kouta #1623 Hogy kell kinyírni azt a sárga repülő szart? -
#1622 egyik haverom má kinyomta a gémet tegnap, most csinál "arénás" videót nekem:)
ha akarod fellököm majd -
#1621 Hát ez a Gólem kifog rajtam itt szopok már tegnap óta :(
Esélytelen megsebeznem.Mikor kivillan a kard nyomnám a gombot már le is dobott magáról :( -
#1620 idegbajt kapok ettöl a rohatt prinsztóóóóóól..help lécci vki!!!
bocsi a hüje kérdésért de nekem nem lényegtelen.
ugye rendesen leszettem a tápkábelt a cd/dvd oldasomrol aztán azután visszakapcs a gépet és ok ment a prince,nagyon teccik meg minden. de amikor kiléptem és lekközelebb el akartam inditani akkor check disc 1/3-adánál ujraindul a gépem! mindig. tegnap kiprobáltam h visszatettem a kábelt, bekapcs a gépet, megirtam egy dvd-t (ez lényegetelen) aztán megint le a kábelt, a prince ujra ment, másoccorra meint nem! megőrülök komojan vki lécci segiccsen h mi a baj mert ez ha igymarad azt jelentené h minden prince inditás elött vissza kell raknom a káblet aztán megin le kell huzni..ezt nagyon nemakarom. gondolom nektek nincsen ijen baj..jah és ugye a cd/dvd hátuljában 2 fajta dologvan, az 1ik a tápkábel a másik vmi IDE kábel, azt nemkellene leszedni? ebben nemvagyok gyakorlott de mindenki tápkábelt mondott szal csak azt szettem le ami nemtudomén hány vezetékböl áll és ijen fehér csatlakozo van a végén..a másikat nemkell? nemcsak ugy lenne jo? vagy sztem bizti jot szettem le de mér van ez??? biztos csak nekem ijen nincs baszki.. -
#1619 Btw nekem is feltűnt, hogy mintha a WW valahogy szebb lett volna szinte minden téren. Főleg talán a poligonszámot csökkentették kicsit, meg az azért elég durva, hogy még az átvezetőkben is néha spirte-karddal mászkál a hercegünk...
Ettől függetlenül nekem bejön overall az egész, a hangulat talán az első részhez közelít leginkább, de határozottan kellemes az egész.
Bár nekem leginkább a WW tetszett :) -
#1618 Hogy aza jó k%/#&@ életbe, de egy mocsok rész volt az a két lándzsás szemétláda... A kamerabeállítás valami kegyetlen szar, ahelyett hogy kitérnék előlük a pozició váltás miatt mindig az ölükbe gurultam! Ráment az egerem de végre megdöglöttek.... -
rolly2003 #1617 elhuzod a ládát balra neki a falnak ,ráálsz balra falon fut! -
#1616 az előbbit továbbvittem, oda kellett tolni valamit. de most megint kifogott rajtam egy párkány, ami nagyon magasan van, de most nincs más, amit oda lehetne tolni. na itt van:
-
rolly2003 #1615 egy kérdés,hogy csináltátok ki az a két bárdos köcsögöt,a második lovas rész után? -
rolly2003 #1614 én se tudtam megcsinálni,nekem seth csinálta meg!de rájöttem már hogy kell!a második golem segitett!ott jöttem rá hogy kell nyomni az a k...va gombot!probáld ugy hogy az e+bal egér,rajtamaradsz kicsit az e-nfelenged megint e!én igy tudtam megcsinálni utána!ha nem megy elküldöm a save-met,ha akarod! -
rolly2003 #1613 én is szivtam vele kicsit!kihuzod,azonnal a létrán felmész,ugrasz,futsz,gurulsz és bent vagy! -
IceTom #1612 jó lett.:D -
IceTom #1611 nekem most nem indul el..tegnap jó volt..mi lehet a baj??azt írja rossz a cd kulcs..de az jó..mert tegnap jó volt..:S szóval szerintetek? -
Blackluck #1610 Nekem úgy sikerült h mikor a párkányon állsz e-vel rátámadsz amikor a tőr felvillan bal egér gomb utánna türelem hiába h úgytűnik h elkap, csak kézbevesz és akkor jön a következő belassulás/tőrfelvillanás akkor a következő bal egérgomb a két bal egérgomb között ne nyomj semmit csak légy türelmes még ha úgy is néz ki h nem sikerült (ha mégsem sikerült akkor úgyis mind1) -
#1609 nekem elsőre a 2 fal melletti oszlop párkányai tünnek fel... olyan kapaszkodós kinézetük van :)
ha hülyeséget irtam,akkor bocs,itt még nem tartok :)
még azzal a bazival küszködök :( -
Blackluck #1608 Nem lehet h van amit oda kellene tolni a fal alá vagy vmelyik másik falra kéne felmenni és onnan tovább? -
#1607 ez olyan fal, hogy nem elég rá felfutni, valami más megoldás kell. -
#1606 ezt a falat hogy ugorjam át?
-
#1605 még kéccer megpróbálom de már a billentyűzetemet szétütöttem hogyakurvajóistenbe lehet megcsinálni azt a szart...van olyan hogy pont elkapom a "sárgulás" pillanatában az e-betűt, mégse sebzem meg azt a kurvát hanem lelök...
ha mégis sikerül és a hátán nemlátom semmilyen villanást
nesztek nézzétek meg semmit se látni amikor a "második vágás" jönne be -
#1604 nagy sazr az egész nekem sem megy úgy ah itt írják ah a faq írta! úgyh ennyi! kül. meg már próbáltam úgy is h kiírtam de úgysem megy mert úgy meg cd kulcs hibát ír ki! na erre vki választ?
-
Blackluck #1603 felmászol erre amit el kéne tolni onnan falon elfutsz majd elrugaszkodsz a faltól az erkélyre, kapcsolót átkapcsolod, a víz felemeli azt amit el kéne mozdítani így azt elviszed a végéig majd arról fel a falra onnan rögtön vissza és felkapaszkodik a gerendára