13392
-
#1682 SEGÍTSETEK
-
Kouta #1681 a fizikai meghajtót mindenképpen ki kell húzni, ha nem teszed akkor búcsúzz el a játéktól, mert crack biztos hogy nem lesz hozzá!!!!!!!!! -
#1680 azt írtad, hogy mikor belevágja a földbe a bádot, akkor üssem. de nem mindíg vágja bele úgy, hogy beragadton, igaz? mert akkor tudom ütni, mikor úgy csinálja, nem? kell várni, vagy mikor csapja bele úgy, hogy beragadjon? -
Kouta #1679 na akkor:
1: kihúzod az összes fizikai meghajtót
2: daemon 4-be egy virtuális meghajtó van és abba az egybe is a prince 3
3: feltelepíted, ha kiírja hogy újra kell indítani akkor megteszed ha nem akkor csak indítsd el
4: beírod a cd-key-t így: 8HVCM-TJ7Q7XCSADRSND9XACGX utána OK
5: kész jácchacc vele -
Lyan Kyj #1678 FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGYYYYYYYY
IDE LEHÚZÁS NÉLKÜL!!!!!
PLZ ÉRTSÉTEK MEG!!! -
#1677 na jó utoljára próbálom ah levan írva vazze....:( -
#1676 VALAKI!! -
#1675 jól van ha az olyan egyszerű lenne, mondom levan zárva a gép kibaszott gombokkal v mi! :) ...áááááááááááá -
#1674 A cd meghajtot huzom ki?:D -
#1673 ha kiírod nem fog menni ;c -
#1672 itt mit kell?:D -
#1671 nemkell semmi extra program vazzz
felinstallálod , cd-keyt beírod, gép kikapcs kihuzod a meghajtót és jáccol -
#1670 kül értem mit ír az nforceon de nem megy! és ah a faq írja sem!
nem igaz h .... ááááá
már kiis írtam de úgy meg cdkey hibát ír! :( -
#1669 de hiába!!!!!!! nekem nem megy úgy hallod! elhiszed h olvastam a faq-ot? na látod. -
Kouta #1668 olvass vissza vagy ott van a FAQ!!!!!!!! -
#1667 sd4hide, mindent próbáltam, de nem megy. Hülyeség amit ott írt. -
#1666 így kezdi "Remove all IDE drives" aztán a mondat végén már ezt írja " no need to Remove all IDE drives . " most akkor mivan!? :) ennyi. -
#1665 ezaz megcsináltam:DD
ott baztam el mindig hogy nyomkodtam a balklikket:DDD
meg kell várni nyugiba míg szürke lesz a képernyö -
#1664 SEGÍTSETEK NEM TOM ELINDTANI A GAMET LÉTSZIKE
-
#1663 ezt néztétek má:
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=18433 -
#1662 mindigis okádhatnékom volt az ilyen kanócráncigálos szarságoktol,ugyhogy ez is felejtös nekem... -
#1661 VALAKI SEGÍTSEN NEKEM KRÉLEK TITEKET!
-
#1660 Hali most őszintén már mindenkinek megy csak nekem nem?
az ide-ket nemtudom lehúzni mert levan zárva a gépem :( úgyh vmi más megoldás? vki plz msnen magyarázza már el nekem ! kérlek!!!!!!!
[email protected] THX! -
#1659 létszi help me pleaseeeeeeeeeeee
-
Kouta #1658 vazze! már sikerült a vezírnek az 1/3-ig levinnem az életét de amikor fel kell mászni hozzá az naon nem megy, mindig lelök a köcsög gömbjével. mondjuk ez az asztal meg az egér baja, hogy nem tok felmészni. -
IceTom #1657 olvass vissza v.hol le van írva..pl én is leírtam.. -
#1656 HA hó vki nem tud segíten nekem mert meg van game de nem tudom elindtani mert vmi insert disck-et kérplease saegítsetek nekem!
-
#1655 hogy győzted le a bárdos/kardosokat? -
Kouta #1654 mind a három "lift"-nek a palfonon kell lennie -
#1653 csö nem tudtok cracket hozzá adni nekem?
-
IceTom #1652 mind a 3 szar fel kell vinni a magasba..:D -
dukey42 #1651 a "the Structure's Mind" -nál járok (már a bárdos/kardos köcsögök után..) ahol három ilyen forgós kapcsoló van, és ezek ilyen kiálló padlókat mozgatnak, a video meg mutatja hogy egyik oldalt egy nagy mélyedésen túl van egy ajtó (ott áll a csaj).
Na most én ezeket fordagom, meg már feljutottam a plafonig, de nem tudom hogy egyátalán hol és mit is kéne csinálni??
pls aki tudja help me, 10000 thx. -
#1650 a én is ott tartok a 2. lovas után a bárdos köcsögöknél. valami tanácsot adhatnátok, mert megsebezni sem tudom! hogy lehet? -
#1649 Az csak a legkevesebb lenne, hogy lehúzod a kábelt.
Nekem a sfcure01 XP-SP2 elcseszte a gépem, újraindítás után:
"A win betöltése sikertelen volt, mert a következő fájl hiányzik vagy sérült.."
Nem kicsit lettem ideges. -
#1648 Vhogy nem lehet megcsinálni hogy az egész windows-ot nem kell telepítenem az sp2-miat? -
Curesz #1647 oan gáz h huzogatni kell a meghajtókat kifele, nem jön majd ki vmi mini image vagy vmi? -
Lyan Kyj #1646 Hajrá! -
Kouta #1645 aztán mondom ha sikerült -
Kouta #1644 aha értem na megpróbálom -
Lyan Kyj #1643 Még én is azzal szenvedek:P addig eljutottam, h belassítva az időt majdnem lesebeztem félig, utána eomlasztja a fél oszlopsort....ott lebegteti a köveket körbe-körbe. Míg áll, a mögötte lévő oszlopra fel kell futni, utána Speed Kill jönne, de nekem még egyszer sem sikerült jól lenyomnom:( talán majd este sikerül.
Sztem amúgy még nem lesz vége, mert volt még anno teaser videó, melyben olyan jelenetek voltak, amik még nem voltak a játékban eddig..