13392
-
Kouta #1723 nekem a köcsög vezír megy az agyamra -
Bandy11 #1722 ez a mostani fogat hajtás má az agyamra megy
-
Kouta #1721 jól van ennyi volt! valaki adjon a sárga szar vezír köcsög feje kinyírása után egy mentést mert én mindjárt ketté töröm a deszkalapomat vagy az egeret!!! -
Newfronter #1720 Akinek nem indul el, inkább jöjjön a honlapomra segítségért! És megoldjuk a fórumban, hogy ne terheljük az ittenit. Fronter fóruma -
#1719 nekem simán fut a játék.. ami fenntvan:
daemon tools.. ennyi.
nomeg elvégeztem azt a 2 registry módosítást amit még anno nekem SW battlefront2 höz adtak.:) -
Keca #1718 jajj
megvan
a kis ribanc
de átváltozok egy időbe dark princcé és akkor meg lehet ölni időlassítással! Csak az elejét kell kibírni! -
Keca #1717 ó bazz. most egy második nagy ellenségnél vagyok. Vmi lila picsa kardokkal, olyan kombókat nyom mint anno shadee, de rohadst nehéz kinyírni.. Annyira durva.. Ti eljutottatok már ide? én most itt szívózom... -
#1716 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
ez volt az én NFO-mban..
nekem ezzel ment -.- -
pinehead #1715 de, okés, az uccsó müxik. thanx
-
pinehead #1714 szévgémet mucsácsó, de jó méretben plíz,az első pár,amit felraktál itt nem müxik. thanx.
jah, isten a gáma....:) -
#1713 ne mondj ilyeneket, még a végén megcsinálja :D -
#1712 -
#1711 Nekem pl a key (8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX) -t se kötőjellel, se nélkül nem fogadja el. -
Bandy11 #1710 Na ez a sok hülyeség kezd má soklenni nem gondolod ne nekapcsold ki ülj bele és buríts bele vizet nagy probléma nem történik de utána menj és száríts hajat a fürdőkádba ott a leghatásossab ha legalább egyszer beleejted a vízde és ígérem több kérdésed nem lesz -
Kouta #1709 úgy forgasd hogy a szemben lévő nagy ajtónak arccal neki ütközzön -
#1707 kapcsoljam ki a gépet?
:D -
Bandy11 #1706 valószínű hiszen másodpercenként ír.ám az én problémámra még nincs válasz légyszi:emberek bocsi vissza olvastam de nem találom(pedig tom hogy volt már kérdés)de merre fele kell tekerni a karokat azon a pályarászen ahol egy terembe van egy nagy szobor meg egy égő adlakon egy faszi pofázik nekem?(a szobor kezébe van egy bot ott mászok fel először. -
CéZé #1705 remélem kikapcsolt gép mellett próbálkozol -
Bandy11 #1704 akkor beszivtad vágd el:D -
#1703 VALAKI NEM TUD ABBAN MÉG SEGÍTENI HOGY MÉRT NEM AKKAR KIJÖNNI A KÁBEL?
-
Bandy11 #1702 Azt mondják valami fel le izével valami terembe megkaphatsz egy olyan kardot amivel egy ütés egy ellenfél (ha ez igaz leírá valaki pontosan hol és mit kell csinálni?). -
CéZé #1701 az .mds fált kell bemountolni :) -
#1700 NEM AKKAR KIJÖNNI A KÁBEL -
Bandy11 #1699 -
#1698 tök jó, már le is győztem őket, így nem volt nehéz. a videó meg tényleg tök jó, rendes volt az öreg, csak kár, hogy nem adta oda a kardját! jut eszembe ebben is lesz több kard, vagy az az egy kék lesz végig? -
#1697 ??
-
#1696 elmondom mindenkinek
HOGYAN INDULJON EL A PRINCE OF PERSIA:
először is: szétnyitod a gépházad és a dvd olvasó hátuljánál kihuzod
a tápkábelt (ahol befut az olvasóba)
így néz ki:
szóval lejött a prince of persia torrentről/warezről:)
sok-sok csomagod van. winrart megnyitod, és az 1-ik csomagocskába belemész.
ezt kell látnod.
azután mind a kettőt és kicsomagolod (extract) egy mappába
(1.es kép
azután. ha deamon tools 4-en felüli verziót használsz:
az óra melett a tálca jobb alsó sarkában lesz egy d-tools jel.
rákattintasz és választasz DEVICE-t. (
(=betallózod a prince of persia.mds-et, ahova az előbb kicsomagoltad) 2. /3.-as kép
tehát lesz egy új meghajtód a sajátgépnél.. indítsd el a telepítőt.
ha befejezi, írd be a cd-kulcsot : 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
ujraindul a gép és mehecc is jáccani
*ez a hsz ugy ahogy van mehetne a FAQ-ba is* -
Bandy11 #1695 nem lesz semmi bajod de a gép megfagy. -
#1694 Létszi meg ne kurjon az áram?:D
-
#1693 nagy on szépen köszi! -
Bandy11 #1692 emberek bocsi vissza olvastam de nem találom(pedig tom hogy volt már kérdés)de merre fele kell tekerni a karokat azon a pályarászen ahol egy terembe van egy nagy szobor meg egy égő adlakon egy faszi pofázik nekem?(a szobor kezébe van egy bot ott mászok fel először. -
#1691 -
#1690 és ha kihuzom akkor legyen kikapcsolva a gép?
-
#1689 hát jó , köszönöm szépen akkor nekem nem fog menni mert nem tudom lehúzni az IDE szarokat, mivel levan zárva a kibaszott gép! azért köszi a segítséget hali!
-
Lyan Kyj #1688 ütöd a kardosat, és mutatja majd a kamera, ha feléd csap a csávó..akkor oldalra gurulsz, és utána ütheted. -
Lyan Kyj #1687 Nem...csak akkor áll bele a földbe, ha a kardos közelében vagy, a kardosat ütöd.
Mondja is a Dark Prince, h a kardosat figyeld. -
Kouta #1686 nem mert a lecsapást mindenképpen megszenveded ha ott maradsz -
#1685 és ha védekezek akor nem? -
Kouta #1684 DjCooll: ott van leírtam mit nem értesz? -
Kouta #1683 akkor marad a földben a bárd ha elgurulsz a lecsapás elől