13392
-
#1784 mert én tettem meg nem tettem ezt megcsináltam és nem megy vmi jért
-
vizoo #1783 1,5 GB -
Kouta #1781 én nem raktam -
#1780 Telepítve kb mekkora? -
vizoo #1779 én pl. tettem, és megy -
Kouta #1775 hiába kérsz másik key-t mindenkinek ugyanaz van nincs más!!! nehéz felfogni? -
IceTom #1774 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ez az egy key van mindenütt..:D -
#1773 Nálam a Gólem a téma még mindig :( nemsemmi. -
#1772 denekem nem jó merna várj betöltöm a képet
-
Kouta #1770 azaz egy key van amit mindenki beírt -
vizoo #1768 "NNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGYYYYYYYY
IDE LEHÚZÁS NÉLKÜL!!!!!
PLZ ÉRTSÉTEK MEG!!!"
Ezt szeretném megcáfolni :) Ugyanis mindenféle lehúzás nélkül simán bemountolva megy a játék :) Lehet nem mindenkinek, de ez a kijeltneés akkor is falsh :o -
#1767 Ki tud adni egy key-t PLEAse???
-
#1766 Oké,elég,ma már nem mászok fel a bossig, állandóan megszivat ugrás közben (homok egy szem se ). Van valami tipped hozzá ?(amikor felfelé kell mászni) -
Kouta #1765 és hogyan csináltad a vezír kinyírását? privibe írd már meg. -
Kouta #1764 tényleg? ennyi volt? -
IceTom #1763 vezír után..már a vége van:D
-
Kouta #1762 IceTom lécci küldj már egy a vezír után mentést mert én nem tudom sehogysem kinyírni, az egér már kettétört! Lécci küldj egy mentést! [email protected] -
IceTom #1761 Emulation--->On,de előtte állítsd be hogy csak 1 device legyen..ne 4 -
#1760 ?:D -
#1759 de mrét kéne zöldnek lenni je és azt hogy csinálom?
-
#1758 köszi
hogy türelemesek voltatok
-
csocsesz31 #1757 Valaki legyen már olyan rendes hogy az MIR-POPT2T.mds kisméretű file-t, elküldi nekem emilben vagy ad elérhetőséget mert nekem csak az mdf-s van meg és így sehogysenem megy. Kösz előre is. -
IceTom #1749 ez a baj hogy nyomogatod összevissza..
várni kell..ne a trükköket figyeld..hanem várd meg amíg kiszürkül..pedig jobban nézném az akciót..:) -
#1748 a kardos csávót csépeld, a kamera egyszercsak a baltást mjutatja,amint neked akar rontani, ekkor gurulj-ugorj félre, így a földbe fog csapni. Amíg szenved hogy kihúzza addíg csépeld. Néha beadja a lehetőséget a speedkill-re arra figyelj -
Bandy11 #1747 zöld a deamonod ikonja joboldalon lent? -
#1743 na figyu és hogy lehet key t cserélni ha egyszer már beírtam mert mindig ugyan azt elenörzzi de be akkarom írni köröjellel és nem enged i mert folyton az elözöt elennörzi nem tudod hogy kell?
-
Bandy11 #1742 ice tom a két harcossal t űzringbe mit csináljak mer nem akad be a baltája az egyiknek -
#1741 navégre valaki talán tud segíteni. Addíg eljutok a bossnál, hogy levágom az egyik "szárnyát". Utána ráugrok beadja a speedkillt, oké...de az első sikeres találat után nem jelez semmit, hogy nyomni kéne. Már nyomogattam összevissza, mindíg ledob -
IceTom #1739 kell kötőjel..igen..
-
#1738 mármint a meghajtóból
-
IceTom #1737 akor az msd-t rakd be..daemonba.. -
#1735 mert kihuztam mindent azt most beírtam nem raktam köröjelet azt nem jó kell kötöjel?
-
IceTom #1731 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ez nem jó?? -
#1730 figyu nem jó a key nem tud nekem vki adni egyet?
-
IceTom #1729 álom világ..bocs:) -
IceTom #1728 gyerekek,,végig vittem,,,legyőztem..és utána ilyen alám világ volt..de amúgy tök kira volt:D végig ment a sztorin,majd a végén rövöid bemutató és vége..bár én nem láttam olyan videokat ami,trailerekben szokott lenni..mint pl. Kaileena lezuhan a mélybe meg ilyenek..bár ha ez az utolsó rész akor sztem sokkal hosszabbank kellett volna megcsinálni..bár még1x azért elviszem:D -
#1727 na ez ea rész most tényleg kifogott rajtam:
ide kéne valami hídat csinálni:
és úgy, hogy ezeket a karokat forgatom:
de nem tom, hogy forgassam, most mindegyik bennevan, egy tartóban, ami a földön van, de úgy látszik nem ezt kell. légyszi segítsetek,. hogy mit!
-
Bandy11 #1726 két ilyen pistával verekszem egy tűzzel körülvett ringbe az a lényeg hogy az egyik bárdost tudtam ediig megsebezni mer beragadt a baltája de töbször nem ragadt be neki mér nem tudtok valami ötkletet? -
Kouta #1725 milyen módosítást kell csinálni? -
csocsesz31 #1724 Valaki legyen már olyan rendes hogy az MIR-POPT2T.mds kisméretű file-t, elküldi nekem emilben vagy ad elérhetőséget mert nekem csak az mdf-s van meg és így sehogysenem megy. Kösz előre is.