13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • DjCooll
    mert én tettem meg nem tettem ezt megcsináltam és nem megy vmi jért
  • vizoo
    1,5 GB
  • Kouta
    én nem raktam
  • Anthony001
    Telepítve kb mekkora?
  • vizoo
    én pl. tettem, és megy
  • Kouta
    hiába kérsz másik key-t mindenkinek ugyanaz van nincs más!!! nehéz felfogni?
  • IceTom
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ez az egy key van mindenütt..:D
  • grebber
    Nálam a Gólem a téma még mindig :( nemsemmi.
  • DjCooll
    denekem nem jó merna várj betöltöm a képet
  • Kouta
    azaz egy key van amit mindenki beírt
  • vizoo
    "NNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM
    MMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGYYYYYYYY
    IDE LEHÚZÁS NÉLKÜL!!!!!
    PLZ ÉRTSÉTEK MEG!!!"

Ezt szeretném megcáfolni :) Ugyanis mindenféle lehúzás nélkül simán bemountolva megy a játék :) Lehet nem mindenkinek, de ez a kijeltneés akkor is falsh :o
  • DjCooll
    Ki tud adni egy key-t PLEAse???
  • Seth
    Oké,elég,ma már nem mászok fel a bossig, állandóan megszivat ugrás közben (homok egy szem se ). Van valami tipped hozzá ?(amikor felfelé kell mászni)
  • Kouta
    és hogyan csináltad a vezír kinyírását? privibe írd már meg.
  • Kouta
    tényleg? ennyi volt?
  • IceTom
    vezír után..már a vége van:D
  • Kouta
    IceTom lécci küldj már egy a vezír után mentést mert én nem tudom sehogysem kinyírni, az egér már kettétört! Lécci küldj egy mentést! [email protected]
  • IceTom
    Emulation--->On,de előtte állítsd be hogy csak 1 device legyen..ne 4
  • DjCooll
    ?:D
  • DjCooll
    de mrét kéne zöldnek lenni je és azt hogy csinálom?
  • DjCooll
    köszi
    hogy türelemesek voltatok
  • csocsesz31
    Valaki legyen már olyan rendes hogy az MIR-POPT2T.mds kisméretű file-t, elküldi nekem emilben vagy ad elérhetőséget mert nekem csak az mdf-s van meg és így sehogysenem megy. Kösz előre is.
  • IceTom
    ez a baj hogy nyomogatod összevissza..
    várni kell..ne a trükköket figyeld..hanem várd meg amíg kiszürkül..pedig jobban nézném az akciót..:)
  • Seth
    a kardos csávót csépeld, a kamera egyszercsak a baltást mjutatja,amint neked akar rontani, ekkor gurulj-ugorj félre, így a földbe fog csapni. Amíg szenved hogy kihúzza addíg csépeld. Néha beadja a lehetőséget a speedkill-re arra figyelj
  • Bandy11
    zöld a deamonod ikonja joboldalon lent?
  • DjCooll
    na figyu és hogy lehet key t cserélni ha egyszer már beírtam mert mindig ugyan azt elenörzzi de be akkarom írni köröjellel és nem enged i mert folyton az elözöt elennörzi nem tudod hogy kell?
  • Bandy11
    ice tom a két harcossal t űzringbe mit csináljak mer nem akad be a baltája az egyiknek
  • Seth
    navégre valaki talán tud segíteni. Addíg eljutok a bossnál, hogy levágom az egyik "szárnyát". Utána ráugrok beadja a speedkillt, oké...de az első sikeres találat után nem jelez semmit, hogy nyomni kéne. Már nyomogattam összevissza, mindíg ledob
  • IceTom
    kell kötőjel..igen..
  • DjCooll
    mármint a meghajtóból
  • IceTom
    akor az msd-t rakd be..daemonba..
  • DjCooll
    mert kihuztam mindent azt most beírtam nem raktam köröjelet azt nem jó kell kötöjel?
  • IceTom
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX ez nem jó??
  • DjCooll
    figyu nem jó a key nem tud nekem vki adni egyet?
  • IceTom
    álom világ..bocs:)
  • IceTom
    gyerekek,,végig vittem,,,legyőztem..és utána ilyen alám világ volt..de amúgy tök kira volt:D végig ment a sztorin,majd a végén rövöid bemutató és vége..bár én nem láttam olyan videokat ami,trailerekben szokott lenni..mint pl. Kaileena lezuhan a mélybe meg ilyenek..bár ha ez az utolsó rész akor sztem sokkal hosszabbank kellett volna megcsinálni..bár még1x azért elviszem:D
  • matyi08
    na ez ea rész most tényleg kifogott rajtam:
    ide kéne valami hídat csinálni:

és úgy, hogy ezeket a karokat forgatom:

de nem tom, hogy forgassam, most mindegyik bennevan, egy tartóban, ami a földön van, de úgy látszik nem ezt kell. légyszi segítsetek,. hogy mit!
  • Bandy11
    két ilyen pistával verekszem egy tűzzel körülvett ringbe az a lényeg hogy az egyik bárdost tudtam ediig megsebezni mer beragadt a baltája de töbször nem ragadt be neki mér nem tudtok valami ötkletet?
  • Kouta
    milyen módosítást kell csinálni?
  • csocsesz31
    Valaki legyen már olyan rendes hogy az MIR-POPT2T.mds kisméretű file-t, elküldi nekem emilben vagy ad elérhetőséget mert nekem csak az mdf-s van meg és így sehogysenem megy. Kösz előre is.