13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Anthony001
    Király, így tudtam én is:)
  • Csuhai G
    Nem.
  • Anthony001
    A StarForce Nightmare-el semmiképp nem lehet elindítani igaz?
  • Newfronter
    Szerintem ezzel volt tele az egész fórum eddig..
  • ThugEdge
    emberek van itt olyan aki gamepad-el nyomja?vennék egyet de fingom nincs milyet:)
  • Stark

és ez nem 1 chat
    szoval várni tudni kell
  • Anthony001
    Nekem úgy nem működött.
  • Sam16
    Valaki segitsen ezt a szemét szart megcsináni a nightmare eltünteti a romokat de hoghy kell megcsinálni konkrétan nem értem!!! :@ :(
  • GHSPIDER
    Megpróbálom.De azért köszi segítségett.
  • Lyan Kyj
    Itt nincs mit tenni, egyszerűen jó reflex kell! Tényleg így lehet csak végigvinni..ne akkor nyomd le, mikor behomokosodik (ugye?:D) a kép, hanem mikor felcsillog a kard...vmikor ez nagyon hamar van, vmikor később...kitartás!
  • GHSPIDER
    Nekem csak az a baj hogy egyett villan,vágok de útána ledobb magáról.
  • Newfronter
    Még nem játszottam végig, de a sztori magával ragadó, és alig várom hogy továbbvigyem, hogy megtudjam mi lesz szegény Prince-el. :)
  • Kouta
    akkor kell kattintani amikor szürkén fénylik a tőr ez a speed kill titka és mindig csak egyet kattintasz egy villanáskor! értitek?!
  • rucinho
    írja már le vki normálisan hogyan kell kinyírni a dagatt állatot!!!!!!!!!!!!!!!
  • GHSPIDER
    Az aren pályán a kövér szörnynél amikor ráugrok valami reflexjátékosdi kell csinálni.na azt hogy kell.mert ha ráugrok fekete-fehér lesz a kép nyomok 1 e-t vág 1 és útána ledobb magáról.ötlett?
  • moralosan
    Evil Dead, hülye vagy?

max House of the Dead
  • Lyan Kyj
    Ez a csávó, Gary Stretch tényleg nagyon hasonlít! Örülnék, ha ő lenne, de nagyon kicsi rá az esély:((
  • Kouta
    oldalt így végig lehet menni minden szaron! amikor már kint vagy a szélén akkor megnyomod az E-t speed kill beindul. szaggatsz egyet és ezt eljáccod asszem 3x.
  • bacardi93
    #1361 et olvassd el
    attól függetlenül én se tom megölni de valhogy majd csak sikerül!!
  • GHSPIDER
    Hali! Elakadtam a "the arena" nevű pályán.Hogy kell megölni a szörnyett?
  • Kouta
    VÉGIGVITTEM ezért most kérdezem én nagypofájúan csak ennyi volt?!
    nagyon rövid de annál jobb!! az egész trilógia ISTEN!! legjobb játék a világon. asszem elkezdem az eggyel téli szünetben és végig nyomom az egész trilógiát. na pá megyek anime-ot nézni!
  • bacardi93
    most nem kérdezem hanem mondom hogy az a b**i gólemre ráakarok ugrani erre vagy félre áll és akkor földet érek vagy röptömbe elkap és jöhet a fal!!
  • sonico
    csak egy kérdés....tud vki megoldást arra h amivel levan zárva gépem hátul ilyan 'gomb' v mi a szarral , tudjátok h ne tudjak belenyúlni...na h azt han tudnám itthon kézileg leszedni, mert így soha nem fogok játszani vele:( vki?
  • Lacc
    Könyörgöm ez nem irc hogy félpercenként írunk fél sort, tanuljunk már meg fórumozni vagy szedjük már össze a gondolatainket...

Btw most én is a gólemnél szívok, el fog tartani egy darabig amíg sikerül végiglovagolnom vele a pályán...
  • kurek
    Farah-nak Gubás Gabi v Gryllus Dorka, mint új arc és akcentus.
  • kurek
    sztem nem kellenének nagy szátárok! inkább új arcok, akik nagyjából hasonlítanak. Lásd Gyűrűk ura
  • furick
    Azt mondjátok,hogy nincs amerika sztár aki hasonlitani Farah-ra,de én itt vagyok akkor még is csak van!
  • kurek
    egyébként a cleitus-t alakító Gary Stretch, itt: http://www.imdb.com/name/nm0834282/
    szóval ő hercegnek
  • kurek
    nem is tudom ki lenne jó, t. P. Jakson
  • tomi989
    hát azt én is
  • tomi989
    beszéljük ki a filmes témát.
    isten ments hogy uwe boll kapja meg a jogokat.
    annak az ürgének tehetsége van ahoz hogy mindent elbasszon:alone in the dark,Evil dead
  • kurek
    egy cola reklámban láttam hasonlót. meg az Alexander c filmben, aki Cleitus-t v kit játszott
  • kurek
    remélem vki ismeretlen arc, nem Orlando Bloom
  • Broafka
    sztem még nagyon tervben sincsen, amúgy meg a nagy amerikai sztárok között nincs egyse nagyon aki hasonlítana a hercegre :-/
  • kurek
    lehet - ban vagyok. ki lesz a prince a filmben?
  • IceTom
    sztem vagy 2006 vagy 2007..kéne jelentkezni főszerepnek..:D enyém lesz Farah :D
    de most képzejétek el..milyen kira lenne a Prince helyébe lenni
  • mucsácsó
    lehet még el is találod lol :DDDDD
  • Seth
    jajj.... most verjetek meg ( amúgy nemtom mikor adtak meg percre pontosan bemutatódátumot??? pont azért írtam azt is hogy kitűnjön hogy baromság)
  • tomi989
    sőt most haragszom rád
  • tomi989
    Nem volt vicces.