13392
-
#1891 Király, így tudtam én is:) -
#1890 Nem. -
#1889 A StarForce Nightmare-el semmiképp nem lehet elindítani igaz? -
Newfronter #1888 Szerintem ezzel volt tele az egész fórum eddig.. -
#1885 emberek van itt olyan aki gamepad-el nyomja?vennék egyet de fingom nincs milyet:) -
#1883 #1696
és ez nem 1 chat
szoval várni tudni kell -
#1876 Nekem úgy nem működött. -
Sam16 #1875 Valaki segitsen ezt a szemét szart megcsináni a nightmare eltünteti a romokat de hoghy kell megcsinálni konkrétan nem értem!!! :@ :( -
GHSPIDER #1873 Megpróbálom.De azért köszi segítségett. -
Lyan Kyj #1872 Itt nincs mit tenni, egyszerűen jó reflex kell! Tényleg így lehet csak végigvinni..ne akkor nyomd le, mikor behomokosodik (ugye?:D) a kép, hanem mikor felcsillog a kard...vmikor ez nagyon hamar van, vmikor később...kitartás! -
GHSPIDER #1871 Nekem csak az a baj hogy egyett villan,vágok de útána ledobb magáról. -
Newfronter #1870 Még nem játszottam végig, de a sztori magával ragadó, és alig várom hogy továbbvigyem, hogy megtudjam mi lesz szegény Prince-el. :) -
Kouta #1869 akkor kell kattintani amikor szürkén fénylik a tőr ez a speed kill titka és mindig csak egyet kattintasz egy villanáskor! értitek?! -
#1868 írja már le vki normálisan hogyan kell kinyírni a dagatt állatot!!!!!!!!!!!!!!! -
GHSPIDER #1867 Az aren pályán a kövér szörnynél amikor ráugrok valami reflexjátékosdi kell csinálni.na azt hogy kell.mert ha ráugrok fekete-fehér lesz a kép nyomok 1 e-t vág 1 és útána ledobb magáról.ötlett? -
moralosan #1866 Evil Dead, hülye vagy?
max House of the Dead -
Lyan Kyj #1864 Ez a csávó, Gary Stretch tényleg nagyon hasonlít! Örülnék, ha ő lenne, de nagyon kicsi rá az esély:(( -
Kouta #1863 oldalt így végig lehet menni minden szaron! amikor már kint vagy a szélén akkor megnyomod az E-t speed kill beindul. szaggatsz egyet és ezt eljáccod asszem 3x. -
#1862 #1361 et olvassd el
attól függetlenül én se tom megölni de valhogy majd csak sikerül!! -
GHSPIDER #1860 Hali! Elakadtam a "the arena" nevű pályán.Hogy kell megölni a szörnyett? -
Kouta #1859 VÉGIGVITTEM ezért most kérdezem én nagypofájúan csak ennyi volt?!
nagyon rövid de annál jobb!! az egész trilógia ISTEN!! legjobb játék a világon. asszem elkezdem az eggyel téli szünetben és végig nyomom az egész trilógiát. na pá megyek anime-ot nézni! -
#1858 most nem kérdezem hanem mondom hogy az a b**i gólemre ráakarok ugrani erre vagy félre áll és akkor földet érek vagy röptömbe elkap és jöhet a fal!! -
#1857 csak egy kérdés....tud vki megoldást arra h amivel levan zárva gépem hátul ilyan 'gomb' v mi a szarral , tudjátok h ne tudjak belenyúlni...na h azt han tudnám itthon kézileg leszedni, mert így soha nem fogok játszani vele:( vki? -
#1856 Könyörgöm ez nem irc hogy félpercenként írunk fél sort, tanuljunk már meg fórumozni vagy szedjük már össze a gondolatainket...
Btw most én is a gólemnél szívok, el fog tartani egy darabig amíg sikerül végiglovagolnom vele a pályán... -
kurek #1855 Farah-nak Gubás Gabi v Gryllus Dorka, mint új arc és akcentus. -
kurek #1854 sztem nem kellenének nagy szátárok! inkább új arcok, akik nagyjából hasonlítanak. Lásd Gyűrűk ura -
furick #1853 Azt mondjátok,hogy nincs amerika sztár aki hasonlitani Farah-ra,de én itt vagyok akkor még is csak van! -
kurek #1852 egyébként a cleitus-t alakító Gary Stretch, itt: http://www.imdb.com/name/nm0834282/
szóval ő hercegnek -
kurek #1851 nem is tudom ki lenne jó, t. P. Jakson -
#1850 hát azt én is -
#1849 beszéljük ki a filmes témát.
isten ments hogy uwe boll kapja meg a jogokat.
annak az ürgének tehetsége van ahoz hogy mindent elbasszon:alone in the dark,Evil dead -
kurek #1848 egy cola reklámban láttam hasonlót. meg az Alexander c filmben, aki Cleitus-t v kit játszott -
kurek #1847 remélem vki ismeretlen arc, nem Orlando Bloom -
#1846 sztem még nagyon tervben sincsen, amúgy meg a nagy amerikai sztárok között nincs egyse nagyon aki hasonlítana a hercegre :-/ -
kurek #1845 lehet - ban vagyok. ki lesz a prince a filmben? -
IceTom #1844 sztem vagy 2006 vagy 2007..kéne jelentkezni főszerepnek..:D enyém lesz Farah :D
de most képzejétek el..milyen kira lenne a Prince helyébe lenni -
#1843 lehet még el is találod lol :DDDDD -
#1842 jajj.... most verjetek meg ( amúgy nemtom mikor adtak meg percre pontosan bemutatódátumot??? pont azért írtam azt is hogy kitűnjön hogy baromság) -
#1841 sőt most haragszom rád -
#1840 Nem volt vicces.