13392
-
Rolcsa0203 #1933 és utána abba az ajtóba lehetetlen bemenni nem lehetek olyan gyors -
Newfronter #1932 Ezért kell sietni! Ha látsz tárgyakat, akkor üsd szét őket, mert adnak homokot és az felviszi az életed! Szóval tedd azt amit előbb leírtam! -
Rolcsa0203 #1931 meg időközben megy le az életem -
#1930 Ez olyan mint a csillagok háborúja ott is a BIRODALOM VISSZAVÁG volt a legjobb..... persze az első trilógiáról beszélek ami a második:) Nekem is a WW jött be idáig legjobban.... -
Newfronter #1929 Ugorjál és nyomd meg az E gombot hogy a láncal megfogd a lámpatartót és úgy átlibbensz, de ne engedd el az E-t mikor a lánccal lendülsz mert leesel! Gondolom dark prince vagy. -
Rolcsa0203 #1928 tnah sikerült aztán a következő csapda sorozatnál ahol összenyom az a két cucc ott nem tok átjutni mert nem fut falon próbálom és kb két lépés után már nem fut tovább -
#1927 Én!!! logitech rumblepad 1 vagy kettő ! ezekkel tökély.... -
#1926 konzol átirat ezek alap dolgok:D -
#1925 tudlak irigyelni titeket.mert nekem azóta sem indul ez a szahara :(
-
Rolcsa0203 #1924 Inkább valaki egy mentést közvetlen ez után pls -
Rolcsa0203 #1923 Nekem ha átfutott már a másik vállára mi elott kékre váltana már ledob -
Newfronter #1922 Nem tudod növelni, az majd akkor lesz, mikor a lábát ütöd a végső ütés erősebb a többinél... -
Newfronter #1921 Nem megy le az élete, mert végig kell vinned a folyamatot. Amik átfut a másik kezére a herceg, akkor várd meg míg újra kék színűbe vált a tőr és akkor nyomd meg az ütés gombot, de figyu mert nem szabad hibázni!!! -
pinehead #1920 vki dobna egy használható mentést a "Dagi" utáni részről??
mert mucsácsóé már a vad-herceges mentés, legalábbis amit leszedtem tőle.
köszönöm. -
Rolcsa0203 #1919 mivel tudom növelni az utés erősséget -
Rolcsa0203 #1918 nem megy egy szer megszúrom (nnyomtam az e-t és mikor kék lett atőr akkor megszúrom aztán átfut a másik vállára és onnan meg elkap és ledob de mikor megszúrtam nem ment le az élete -
Newfronter #1917 Mert csak az erős utések számítanak jobban bele az életébe, de 2x kell felmenned az állványra, 2 oldalon van állványán, egyszer az egyik oldalon, utána a másikon és csak utána üsd a lábát! -
Rolcsa0203 #1916 nem értem ha megszúrom miért nem megy le az élete -
Newfronter #1915 E betűt kell nyomni, amikor a az állványon vagy, ilyen csőlátás szerűt látsz, akkor kell megnyomnod a gombot. Amikor ráugrik a prince, akkor ne nyomogasd az ütésgombot, csak akkor amikor elfehéredik a kép és lelassul, de akkor rögtön és csak egyet kell nyomnod, ha többet nyomsz nem fog sikerülni!!
De ezzel nincs vége, hisz még ezután is lesz ilyen felvillanás, akkor is egyet kell az ütésgombra kattintani és nem többet, és így csináldd tovább. A végén a lábát kell megkaszabolnod és a kör alakú falap közepére csalnod ott majd elfekszik és megint jönnek a felvillanások... remélem érthető voltam... -
Rolcsa0203 #1914 OKÉ meg sebzem egyszer de még akkor sem tom megölni mert ráugrok akkor egyszer tom bele szúrni aztán ledob és semmi élete nem meg le -
Rolcsa0203 #1913 Hello ott járok ahol ott van az a nagyon nagy gólem azt hogy kell megölni mert felmászok arra cuccosra ami egy szintben van a fejével azt próbálok ráugrani de azt irja hogy didn't time meg mit tom én mit kell csinálni pls HELP -
pinehead #1912 ténylegesen Dagi utáni mentést dobna vki?
kiszúrom a szemeit, jönne a kaszab, ott meg röhejes módon mindíg elvérzem, kezdem nem kissé unni már a videót erről a mocsokról. köszönöm. -
#1911 Ki beszél itt játékszellemröl aki a gépböl se tud 1 kábelt kihuzni, kicsit erösebbben kell huzni...
HcG K3NTO: Vissza kéne olvasni!!! Leírtam meik hozzászólásban található a Dagi legyözése!!!
#1361 -
atesz02 #1910 Te nem tod miért nem tom kiszedni a kábelt? Már az agyamra megy! -
atesz02 #1909 aha
-
Lyan Kyj #1908 Az a gáz, h a játék a 3 bosson kívül (a lila csajt nem értem ez alatt, csak a nagy melákot, az ikreket meg a Visiert) igen könnyűre sikeredett, viszont maguk a bossok pedig írtó nehézre. Egyedül annyi negatívumot találtam a játékban, h míg nagyon élvezem az egészet, addig rohadtul megszívom a bossoknál, és felhúzom rajtuk magam, így kicsit ront a hangulaton, de NEM ADOM FEL! És más se tegye!!!! -
atesz02 #1907 Amúgy azt nem értem, hogy senki sem tudja magától végigvinni? Mindenki segítséget, mentéseket kér. Hol itt a játék szellem?
-
atesz02 #1906 Úristen
-
#1905 nos... igy jopár ora játék után a következők a tapasztalataim:
összecsapott, elrontott, "enter the matrix mennyiségű" bughalmaz
EDDIG ÉSZREVETT bugok:
1: vkit a falnak csapok, akkor hirtelen a másik oldalon lesz
2: valakit falnak csapok,akkor bennragad (rosszabb esetben velem 1ütt)
3: vkit tetőről kombozok le,akkor az a levegőben levegve válik semmivé
4: emeletesen pakolt dobozokat szétütve a "2. emelet" lebegve ott marad,mig az alja hiányzik
5: kép a képben funkcio lassitásnál (ez csak az SLInél van, holott felkerült az SLI támogatottságu játékok listájára)
6: kamera kezelés teljes elrontottsága
7: videokban a nő haja a mellén jön ki,a foszerkánk haja keresztül libben a szemén,orrán, szó szerint a száján jön ki :)
8: a lánc tul erősre sikerült
9: "shon goku" mivoltunk alatt SKS idején a felvillanás nemhogy nem látszik,de gyakran észrevehetetlen
10: fog effekt bekapcsolásakor iszonyu FPS csökkenés,ami indokolatlan
11: water effekt kikapcsolásakor a viz szebb lesz,bekapcsolásakor iszonyu ocsmány,gagyi, a fodrozodás (hullámzás) egyenesen förtelmes
értelmes dolgok:
1: SKS
2: falas törbedugdosásos egyszerűsités
3: kicsit 1értelműbb helyen lévő életnövelő helyek
4: a hihetetlen eszetlen agyament felesleges rengeteg akadálypályák röviditése, hosszabbaknál több részre osztása
5: lánc használat
nahh,ha a 9 bug közül vkinél csak 6 van,annak gratulálni fogok :)
összegzés:
ha nem nézzük a bugokat,akkor egész kis hangulatos játék,de szvsz nem méltó az igazi PoP sorozathoz :( -
papasz #1904 Az nem jo, ha "akarmit nyomsz", azert dob le. Csak akkor nyomjad a bal eger gombot amikor megkekul a tor... Amugy en is vettem eszre hogy a melaknak biztos nem volt gyerekszobaja.... -
atesz02 #1903 Még szép hogy a meghajtóbol! Életemben eklősször szedem szét a saját gépem!Eddig nem volt ilyen problémám. -
#1902 Azért mert meghalt a nagy varázsló és kijukadt az ozonréteg! -
CéZé #1901 ugye nem a tápegységből huzkodod hanem a cd meghajtóból :) -
#1900 Szerintem a többség még nem töltötte le, hanem tisztességesen megvárja az eredeti megjeléenéést...addig meg sajna próbálkozz. Vagy esetleg nézz meg egy erről szóló videót. INNEN -
rolly2003 #1897 Sikerült,megcsináltam,vége!Kb.2 ora baszakodás után sikerült a sárga dögöt leverni!Aszthiszem még egyszer megcsinálom,mert 2 titkos hely hiányzik.
Hova kell a kodot beirni?tudja valaki? -
#1896 A moderator is ember és nem tud ittlenni 24/7-ben hogy a sok agyhalott hozzászólásait törölgesse. -
#1895 Bazd+ ez a topik egy hulyek paradeja.
Uristen. Moderatornak csak gatula. -
dukey42 #1894 a "the secter passage" -nél járok, nem tudja valaki mennyi van még hátra a végéig? -
#1893 Wahhahahah, aki végigvitte nézze meg a videógalériában az első videót---bakiparádé :D -
#1892 A DAGI LEGYŐZÉSE -------> #1361
A POP: TTT ELNINDÍTÁSA ---> #1696