13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • matyi08
    légyszi errev válaszoljatok!
  • rucinho
    azt mondjátok meg nekem hogy miért van az hogy 4giga elvileg a játék,és csak 1,4gigát rak fel?ha vki tudjaírja már le.thanks
  • Rolcsa0203
    és akkor még sima prince vok
  • Rolcsa0203
    de nem tok felugrani a rúdra oda hogy tok
  • pinehead
    sry,letapadtam here...
    rögtön "más" leszel, aztán időre ugra-bugra,közben fogyó életerővel...szivat rendesen.
  • Rolcsa0203
    valaki van itt??? aki tudna segíteni????
  • Rolcsa0203
    mucsácsó de hogy kell megcsinálni???
  • Rolcsa0203
    ha játék közben nyomom a fényképezős gombot akkor nem működik nekem miért????
  • mucsácsó
    júj..az kemény rész :P
  • Rolcsa0203
    Én most ott járok ahol volt egy pár olyan kutya ilyen kert szerűségben és ott van 2 rom és felkellene ugari egy rúdra és arról himbálózni de nem tok felugrani a rudra mert tul magasan van
  • mucsácsó
    sry, elszartam a linkelést:
  • mucsácsó
    figyi, segítsetek pls :D
    itt merre kell menni és hogyan? jó, lemegyek a függönyön, kínyírok mindenkit, felmászok egy darabig, de aztán....
  • grebber
    Ja azt már el is hagytam amugy de látom megkaptad te is a slowmot :D
  • grebber
    Hát ha addig át nem viszed te mert ma már nemhiszem hogy tolom vele nem leszek itthon :(
  • Rolcsa0203
    MEGCSINÁLTAM csak megkellet ölni mindenki és megkaptam lassítást
  • mucsácsó
    nincs mit :)
  • Rolcsa0203
    Grebber ha eljutottál oda amiről beszéltem és megcsinálod akkor pls elküldöd a SAVET PLS????
  • grebber
    Na rájöttem a lényegére kinyirtam huh gecikönnyü volt csak én sietettem mindig azért nem volt jó.Örülök hogy nem kellett savehez folyamodnom.
  • Rolcsa0203
    Most hol jársz???
  • pinehead
    megoldottam, már utána szívok....:)
  • GregSB
    Azoknak akik nem akarják manuálisan lekapcsolni az IDE drivejaikat egy játék miatt (mint pl én) a Daemon Tools Pro lesz a megoldás. A sok híreszteléssel ellentétben nem egy IDE jammer lesz benne (ami kb egyenlő az SFNightmare-el, és kb annyit is érne) hanem vIDE-drive, amivel 100% hogy menni fog a játék. Ezt egy fejlesztő írta a DT honlapján lévő fórumba:

"Daemon-Tools Pro will not have an IDE-Jammer.
    It will have an vIDE-Drive. The IDE-Jammer will be an "plugin" of DT v4 and will hide the IDE Drives some kind like SFN, so with it SD 4 and SR 7 will work perfetcly, some SF versions, too i think. The vIDE-Drive will be an Virtual IDE Drive, at the moment DT use a SCSI Driver to create an virtual drive, the vIDE will be an IDE drive (with no scsi driver), so that SF will completly work with this, SD4 and SR 7 of course."

Sajnos a DT Pro megjelenéséről annyit lehet tudni, hogy "When its done" :(
  • mila69en
    fennt van
  • Rolcsa0203
    nekem is ugy volt
    de ugy csináld hogy beleszúrod és csak ez az egyszer nyomod meg aztán nem
  • grebber
    Éppen ez az hogy vassza meg hogy egyik válába beletudom szurni másik válánaál meg mintha leblokkolna megáll egyhelyben és nem világosodik ki semmi :(
    Nekem nem tölti.

Mila: Tedd fel légyszives a rapidshare.de-re!
  • mila69en
    nekem be adja a mentés én tom tölteni
    de lehet hogy csak firefox-al lehet?
  • Rolcsa0203
    nem nyomkodj egér gombot csak akkor amikor kék lesz a tőr és csak akkor előtte semmi képpen
  • Rolcsa0203
    #1938 ebben az üziben
  • Rolcsa0203
    mila belinkelte neked
  • grebber
    Jó neked én egyszerűen képtelen vagyok kinyirni nemtudom mit csinálok rosszul :(

Mentést se lehet tölteni :(
  • Rolcsa0203
    valaki jár már ott???
  • mila69en
    nem mert én mék csak itt járok nem játszok vele húde sokat:D
  • Rolcsa0203
    Mila ugy 3 mentéssel az után nem tudsz???
  • mila69en
    ő a elsőre gondól nem? vagy az nem is gólem?:DD
    [nem tudja]
  • Rolcsa0203
    valaki nem tud egy olyan savet amikor az első golem után a csapdák után és ott amikor megkell nyomni egy gombot és kinyilik egy ajtó és nagyon gyorsan bekéne futni mert nekem az nem megy
  • Lacc
    Melyik gólemre gondolsz? Amit meg kell lovagolni a függőkerteknél?
  • mila69en
    röktön a első nagy ombi után:DD
  • mila69en
    :DD másodjára kinyírtam pont most a előbb nem is nehéz sőt tök ecceű:C
  • grebber
    Valaki adjon első gólem utáni savet mert már 3.napja hogy itt szopok és még csak közel sem jártam a kinyirásához nem megy :(!
  • Rolcsa0203
    tannál ahol ott még hsarcolni is kell???? fent megkell nyomni egy gombot és le kell ugrani és ott bemenni ott. nem ottt ahol rögtön utána
  • Newfronter
    Ott én is szenvedtem, sajnos lehet hogy egy bug, próbáldd meg többször, nekem se sikerült, csak sokadjára.