13392
-
#1973 légyszi errev válaszoljatok!
#1727 -
#1972 azt mondjátok meg nekem hogy miért van az hogy 4giga elvileg a játék,és csak 1,4gigát rak fel?ha vki tudjaírja már le.thanks -
Rolcsa0203 #1971 és akkor még sima prince vok -
Rolcsa0203 #1970 de nem tok felugrani a rúdra oda hogy tok -
pinehead #1969 sry,letapadtam here...
rögtön "más" leszel, aztán időre ugra-bugra,közben fogyó életerővel...szivat rendesen. -
Rolcsa0203 #1968 valaki van itt??? aki tudna segíteni???? -
Rolcsa0203 #1967 mucsácsó de hogy kell megcsinálni??? -
Rolcsa0203 #1966 ha játék közben nyomom a fényképezős gombot akkor nem működik nekem miért???? -
#1965 júj..az kemény rész :P -
Rolcsa0203 #1964 Én most ott járok ahol volt egy pár olyan kutya ilyen kert szerűségben és ott van 2 rom és felkellene ugari egy rúdra és arról himbálózni de nem tok felugrani a rudra mert tul magasan van -
#1963 sry, elszartam a linkelést:
-
#1962 figyi, segítsetek pls :D
itt merre kell menni és hogyan? jó, lemegyek a függönyön, kínyírok mindenkit, felmászok egy darabig, de aztán....
-
#1961 Ja azt már el is hagytam amugy de látom megkaptad te is a slowmot :D -
#1960 Hát ha addig át nem viszed te mert ma már nemhiszem hogy tolom vele nem leszek itthon :( -
Rolcsa0203 #1959 MEGCSINÁLTAM csak megkellet ölni mindenki és megkaptam lassítást -
#1958 nincs mit :) -
Rolcsa0203 #1957 Grebber ha eljutottál oda amiről beszéltem és megcsinálod akkor pls elküldöd a SAVET PLS???? -
#1956 Na rájöttem a lényegére kinyirtam huh gecikönnyü volt csak én sietettem mindig azért nem volt jó.Örülök hogy nem kellett savehez folyamodnom. -
Rolcsa0203 #1955 Most hol jársz??? -
pinehead #1954 megoldottam, már utána szívok....:) -
#1953 Azoknak akik nem akarják manuálisan lekapcsolni az IDE drivejaikat egy játék miatt (mint pl én) a Daemon Tools Pro lesz a megoldás. A sok híreszteléssel ellentétben nem egy IDE jammer lesz benne (ami kb egyenlő az SFNightmare-el, és kb annyit is érne) hanem vIDE-drive, amivel 100% hogy menni fog a játék. Ezt egy fejlesztő írta a DT honlapján lévő fórumba:
"Daemon-Tools Pro will not have an IDE-Jammer.
It will have an vIDE-Drive. The IDE-Jammer will be an "plugin" of DT v4 and will hide the IDE Drives some kind like SFN, so with it SD 4 and SR 7 will work perfetcly, some SF versions, too i think. The vIDE-Drive will be an Virtual IDE Drive, at the moment DT use a SCSI Driver to create an virtual drive, the vIDE will be an IDE drive (with no scsi driver), so that SF will completly work with this, SD4 and SR 7 of course."
Sajnos a DT Pro megjelenéséről annyit lehet tudni, hogy "When its done" :( -
#1952 fennt van -
Rolcsa0203 #1951 nekem is ugy volt
de ugy csináld hogy beleszúrod és csak ez az egyszer nyomod meg aztán nem -
#1950 Éppen ez az hogy vassza meg hogy egyik válába beletudom szurni másik válánaál meg mintha leblokkolna megáll egyhelyben és nem világosodik ki semmi :(
Nekem nem tölti.
Mila: Tedd fel légyszives a rapidshare.de-re! -
#1949 nekem be adja a mentés én tom tölteni
de lehet hogy csak firefox-al lehet? -
Rolcsa0203 #1948 nem nyomkodj egér gombot csak akkor amikor kék lesz a tőr és csak akkor előtte semmi képpen -
Rolcsa0203 #1947 #1938 ebben az üziben -
Rolcsa0203 #1946 mila belinkelte neked -
#1945 Jó neked én egyszerűen képtelen vagyok kinyirni nemtudom mit csinálok rosszul :(
Mentést se lehet tölteni :( -
Rolcsa0203 #1944 valaki jár már ott??? -
#1943 nem mert én mék csak itt járok nem játszok vele húde sokat:D -
Rolcsa0203 #1942 Mila ugy 3 mentéssel az után nem tudsz??? -
#1941 ő a elsőre gondól nem? vagy az nem is gólem?:DD
[nem tudja] -
Rolcsa0203 #1940 valaki nem tud egy olyan savet amikor az első golem után a csapdák után és ott amikor megkell nyomni egy gombot és kinyilik egy ajtó és nagyon gyorsan bekéne futni mert nekem az nem megy -
#1939 Melyik gólemre gondolsz? Amit meg kell lovagolni a függőkerteknél? -
#1938 röktön a első nagy ombi után:DD -
#1937 :DD másodjára kinyírtam pont most a előbb nem is nehéz sőt tök ecceű:C -
#1936 Valaki adjon első gólem utáni savet mert már 3.napja hogy itt szopok és még csak közel sem jártam a kinyirásához nem megy :(! -
Rolcsa0203 #1935 tannál ahol ott még hsarcolni is kell???? fent megkell nyomni egy gombot és le kell ugrani és ott bemenni ott. nem ottt ahol rögtön utána -
Newfronter #1934 Ott én is szenvedtem, sajnos lehet hogy egy bug, próbáldd meg többször, nekem se sikerült, csak sokadjára.