13392
-
Szirob #2013 Most akadtam el először a játékban. Ott járok, amikor Farah először látja meg a Princet gonosz alakban. Követni kell gonosz alakban egy ideig, utána visszaváltozik és lehet menteni. A kiskút ahol mentek egy nagy teremben van, és ott nem tudok mit csinálni. Van ott egy láda is amit sehova nem lehet húzni és a tetején van egy palánk. Aki tud segítsen! -
#2012 ITT van a gólem elötti mentésem ha szépen megkérek valakit megcsinálná nekem mert már egy napja ezzel szenvedek de sehogyse megy.
Elöre is köszi!! -
Prof William #2011 Lett egy remek ötletem az UBI-köv játékához... Ugyebár az Idő Homokját a Maharadzsa lopta el ifjúkorában. (Legalábbis a visszamlékezésben olyan fiatalos alakja van.)Nem semmi harc árán...
Na mi lenne, ha a köv részben a Maharadzsával kéne menni és lenyúlni a homokot. Következő rész... Amikor hazaviszi véletlenül kinyitja. Újabb kaland. A harmadikra meg majd kitalálnak valamit. :)
Cím. Pl.
Maharadjas os India :) -
salieri #2010 Hat sajnos nekem ez a jatek nem akar elindulni! Pedig megprobaltam szerintem mindent ami a faq ban van leirva! -
rolly2003 #2009 az még odébb van... -
rolly2003 #2008 állitst mindkettö egérfunktiot invertre,mak 10 érzékenység,akkor elviselhetö! -
rolly2003 #2007 menj a kardos ellen ,akkor támad a másik,elugrasz elöle,belevág a betonba,és már ütheted is -
Lyan Kyj #2006 Ne aggódj, még van egy-két óra ahhoz:) -
Keca #2005 nekem má ennek a zenéje kell:D amúgy sikerült az ikreket megcsinálni.. vcan egy olyan érzésem mindjá a végéhez közeledek.....:( -
Lyan Kyj #2004 amit írt oldalt, azon fent van a SOT zenéje is... -
#2003 MEgdumáltuk! Mindjá mondom a végeredményt! :) -
#2002 Nekem a többi PoP zenéi kellenének! Azokat nem tudod ,honann lehetne lekapni? -
Lyan Kyj #2001 Hallgass a Dark Prince-re!! MOndja, hogy a kardost támadd! Támadd is, és akkor majd belevágja a baltás a földbe fegyverét! -
#2000 Akinek kellenek Prince of Persia Warrior Within zenéi, az látogassa meg a dahakateam.uw.hu -t. HAMAROSAN fenlesznek egész számok (nem tördelve mint a legtöbb helyen) -
#1999 és akkor mi van ,hogy öt percig szóakozok velük és a baltás csávóka egyszer sem cseszi bele a betonba baltáját úgy hogy bennemaradjon! Vagy azt nem lehet valahogy kikövetelni hogy olyan izmot csaplyon a betonnak?? -
Lyan Kyj #1998 Szorítsd le az egeret harc közben, és nem fog ugrálni a zoom! Elején majdnem hagytam a francba a játékot, de végülis ez egy POP rész, szal meg kell szokni!:D -
maxius #1997 Titeket nem kerget a sírba az egérkezelés? Az valami BORZASZTÓ! -
rolly2003 #1996 az,jo nehéz,de meg lehet csinálni!ha ügyes vagy mind a kettönek egyszerre adsz speed killt!2 szer kell megcsinálni,és annyi -
#1995 Ha csak ennyi a baj akkor kezdd el nyugodtan mert enyhén gyengébb a grafika mint a WW-nél. -
Harciascsatasün #1994 Köszi. -
Keca #1993 villan kill? vagyis speed kill? de olyan rohadék gyorsak.... -
Prof William #1992 Áháháh nem bírom türtőztetni magam.... Inább majd nyáron végignyomom mindhármat szupergraffal! De most asszem megcsinálom...
Az a jelenet amikor a vidám parasztok/városlakók megrohanják a rosszfiúkat már a végefele van? -
rolly2003 #1991 a másikat cselezd ki,közben adj annak amelyik a földön van,utána ah villan kill! -
rolly2003 #1990 vedd vissza a speciális efektet mediumra,máris látszani fog minden! -
Keca #1989 mi a technikája az ikrek kinyírásának??? azt vettem észre, hogy eccer nagyon belecseszi a fejszéjét a fődbe, és akkor adhatnék neki, de akkor a másik kezelésbe vesz... Vagy itt is majd dark prince leszek? -
Prof William #1988 Kár hogy semmi sem látszik ki belőlle...
A gépigény mi? Lehet hogy megtürtőztetem magam és majd csak tavasszal, nyáron játszok vele, amikor már felfejlődik a gépem, olyan igazan csaúcskategóriásra.... -
rolly2003 #1987 nézz vissza a forumba 200 szor le van irva -
rolly2003 #1986 -
Harciascsatasün #1985 Akkor hogy tudom életre kelteni a gamét? -
rolly2003 #1984 azzal nem tudsz semmit csinálni,csak szivat!a végén kell öt követned,más dimenzioju lessz a játék,de a végén saraht követed,és vége..... -
#1983 ha ő a főgeci, akkor mi van a gonosz herceggel?
mi van a feketecsukjás mukival?
az eltűnik? neee -
rolly2003 #1982 ninccs
-
Harciascsatasün #1981 Szasztok.
Valaki tud a game-hez No-DVD file-t? -
rolly2003 #1980 Majdnem,utána 5 perc játék még!De ö a fögeci. -
Torry #1979 Ez már a vége? -
rolly2003 #1978 -
Torry #1977 Ilyen volt az 1-ben asszem.
Nézz körül, sima logika kell hozzá.
1-ben én is vadul össze vissza huzogattam, aztán megálltam gondoloztam fél percet és már meg is volt.
Gondolom ez is ilyen rész lehet. -
Torry #1976 Én még nem járok itt de gondolom kimászol a párkányra, leugrasz a szönyegre, majd hátrafelé ugrasz. -
rolly2003 #1975 hogy lehet képet felrakni?
-
rolly2003 #1974 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_12/Screenshot0013.JPG[/IMG[IMG