13392
-
rolly2003 #2059 az a legtuttib rész!irányitsd a golemet! -
pinehead #2058 jah, előbbihez még annyit, majd ha Nálad is ott lesz a polcon a minimum 50-60eredeti játék, mint itt, akkor okosíts, jó??! -
pinehead #2057 OFF
már szorri, de olvass aláírást, aztán kerülj next time, okés?
nem a kábelhúzogatás miatt, mint írtam, hanem a bosszantó apró hibái azok, mely miatt Nálam nem lesz az év játéka.
legközelebb értelmezd is, amit írok, utána kötekedj.
ON -
#2056 köszi :) -
Rolcsa0203 #2055 Mert van rá mindenkinek mittom én nem tom mennyibe kerül 15000ft-je -
#2054 Vedd meg a játékot eredetiben és nem kell lehúzogatni semmit. Egyből az év játék a lesz. -
Rolcsa0203 #2053 most a második nagy szörny sztem golem vagy mi azt hogy kell olni mert a lábát apritom aztán felmászok meg minden aztán kivisz egy ajtó én leesek az meg rám esik mit tegyek??? -
Rolcsa0203 #2052 Én is itt akadtam el ( a kép szerint mondom) bal oldalon ráállsz arra a leszakadt darabra és onna elkezdessz a felon futni aztán ahol van az a rés ott már leesnél de előtte elugrassz aztán már fent is vagy -
#2051 elakadtam, help :)
-
pinehead #2050 a sok apró, bosszantó hiba miatt nem lesz az Év Játéka nálam, de egyszer elmegy.
ha az elején tudom, h milyen a játék, nem biztos, h lehúzogatok "mindenféléket" a gépről...:) -
Lyan Kyj #2049 Önálló rész -
IgH #2048 a baszott életbe...fasznak nem lehet spoilert rakni vhova...bíztam benne h van a sztoriba vmi nagyobb szerepe a dark princenek netán a befejezésbe erről natúr kapom az ilyen: semmi,csak szivat cuccokat...a kurva életbe nem lehet azt a baszott spoiler feliratot odabökni .. lassan már ez is faq része lesz?? ... -
rolly2003 #2047 hehe!nem tudok angolul,csak németül! -
#2046 baby toy of death...:D -
kavaro #2045 Sziasztok.
Ez magába megy, vagy valamelyiket POP-ot fel kell előtte telepiteni?????
Üdv Misi -
rolly2003 #2044 laptoprol nyomom,de most tv-re rákötöttem,ha van 72cm-vagy nagyobb tv-tek probáljátok ki!Király! -
rolly2003 #2043 én elkezdem másodszor,beirtam a codot amit elöször a végén megadott,és kaptam 1 gagyi kalapácsot másodlagos fegyvernek! -
Newfronter #2042 Viszont a zenében csalódtam. Az elsőnek volt a legjobb zenéje és úgy a kettőnek. Sajnos a TTT-nek nagyon gyenge az elődeihez képest :( -
#2041 köcce! -
rolly2003 #2040 törd be az ajtot a kardal!"e" lenttart -
#2039 Sajnálatos módra megint elakadtam! :(
Végigkombóztam a DArk Proncel a fél alaksort! aztán bemegyek egy ajtón ahol tök sötétvan! És ott fekszik a fater holtteste! Ott ,hogy merre tovább? -
rolly2003 #2038 ja még valami...joval kevesebb a csapdás rész! -
rolly2003 #2037 Szerintem van jo pár negativ ebben a részben,amit nem igazán értek miért igy csinálták!romlott a grafika minösége,irányithatoság a legrosszab a 3 közül,vér hiányzik.az oké ,hogy amellett sok az ujdonság,de sz-tem,ami egyszer már minöségi cucc nem kéne elrontani!Nem tudom ismeritek -e a splinter cell-Tril-t?szintén ubi,de ott mindig csak jobb lett! -
#2036 Hát igen, a harcok a WW-ben messze látványosabbak voltak szvsz... De azért ezt is szeretjük, ez kicsit lightosabb. Gondolom megszólták őket érte, ami kár. -
rolly2003 #2034 Hát igen,ezt én is hiányoltam!a látványos lassitásokat,mint a wwben! -
#2033 KÖszi rolly2003 és Lyan Kyj a tippeket az ikrek halottak! :)
-
#2032 jjajaja, ez nekem is feltűnt! :D
sztem nem akarták hogy túl "durva" legyen, a 2 az télleg durva volt, ott kettéhasadt, repkedtek a fejek, és véresebb volt sokkal...na nembaj, jó ez így is ^^ -
#2030 Mégcsak most másodjára figyeltem meg, hogy nincs lefejezés a játékban. Legalábbis nekem még nem sikerült. Videókban láttam hogy repkednek a fejek, speedkillnél is, de ugyanannál a mozdulatnál nekem sose csapta le a buksit. Kivették belőle időközben vagy mi?? Meg kettéhasítás sincs (mint ami a 2.-ban volt) -
pulchra #2029 Ugy akartam regisztálni, hogy "láma" csak kiderült, hogy már regisztrált vagyok :)
Úgy hatásosabb lett volna :) -
IceTom #2028 pedig már azt hittem,hogy komolyan kérded:D ..mondtam magamban,hogy na ez egy ***** gyerek,,,bocs:D:D -
pulchra #2027 Tudom, viccnek szántam:) -
pulchra #2026 Nah, a viccet félretéve, az óriást tök könnyű legyőzni, csak nyugotság kell hozzá semmi más. Sokan írtátok, hogy megszúrjátok, és ledob. Ez azért van, mert amiután megszúrod, feléd nyúl, és nem szabad közben nyomogatni a bal gombot, hanem amikor kékre vált a kard, csak akkor, és akkor is csak 1x.
Tehát miután elugrasz a padlóról, 3x fog beugrani kék kardos-halkan ölő cucc.
NYUGALOM -
IceTom #2025 sehogy..magától vált dark prince-é -
pulchra #2024 Valaki meg tudná mondani, hogy melyik gombbal lehet a dark pricre váltani? Szerintem azzal könnyebben le tudám ölni az óriást. Eddig kétszer sikerült átváltanom, de nem tudom melyik gomb volt az, mert mindent nyomogatok össze-vissza. A billentyűkiosztásban se találom.
Előre is köszi -
IceTom #2023 öö..azt nem tudjátok,hogy csak egy befejezés van?? vagy 2, mint a Warrior Withinbe? -
#2022 JUJ bocs elirtam a linket itt a helyes LINK -
#2017 És ha szabad kérdeznem, hogy jön ide a particionálás? -
petxx #2016 valaki tudna segíteni???az baj hogy ha ketté van particionálva a vinyómm?mert nem indul a prince -
rolly2003 #2015 pedig a ládát kell huzni! -