13392
-
rolly2003 #2102 az csak logika,nézd mi akadájozza a szobrot a mozgásban,kicsit hosszadalmas,de nem nehéz -
rolly2003 #2101 csak gyorsnak kell lenned!idö lelassit,ugor egyböl fordul,ugor.... -
#2100 Ezt,hogy kell megcsinálni?Hiába lassítom le az időt a 2. oszlop akkor is leszakad alattam.
-
THE DAHAKA3 #2099 introba vesz magának ? -
fodorkrisz #2098 Köszi sikerült:D -
#2094 hátöcsém
az a leg1xübb elinditási mód hogy:
kihuzod a kábeleket
install
play ikon-ra rányomsz, rebott
cd key beirása
play -
xGPriest #2093 Csocsi! PLS HELP! Én ott akadtam el, h a Princnek forgatnia kell két kart úgy, h az apja szobra valamilyen pozícióba kerüljön és ha abba kelrül akkor valamit kell csinálni. írjatok! -
THE DAHAKA3 #2092 hello ! a hercegnek,hogyan lesz ruhája, mert már szétszakadt, és van 1 olyan video,hogy 1 barna ruha van rajta . -
GKA014 #2091 Na de felraktam a Starforce Nightmare-t és mondtam mindent amit kell és a Biosból is kiszedtem. -
#2090 huzd ki a CD/DVD meghaltobol minden kábelt -
Bandy11 #2089 Nah végig toltam a WW jobb volt szerintem tetszett ez is bár szerintem befejezésnek egy price of Persia-hoz egy picit gyengus.De azé nagyon jó volt szerintem az egyik legjobb game. -
GKA014 #2088 Mindent asszem úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban van de ígysem indul és ezt írja ki:
Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
Pedig beírtam a kódot és elfogadta. -
#2087 volt 1 videó amiben a készitök monták hogy farah az "angyal" a dark prince meg az "ördög" :D
és gondolom a másik befejezés meg az lesz h dark prince megy a trónhoz:D -
Bandy11 #2086 (cenzúrászva)a vezéres pályába nem tudok hozzzzzááááááááá feljutni hogyan kelll????????????????,?????????????? az első rudig jutok aztán nem tom hova???? -
Prof William #2085 Most olvasom hogy miket kell csinálkni hogy elinduljon. Hát ez valami rettenetes... Valami új másolásvédelem? Van remény egy normálisabra? Lehet hogy inkább megveszem 1-2-3 hónap múlva.... -
Bandy11 #2084 először öld meg az elenséget megkapod a kilassítást és utána menj és nyomd meg megin a gombot de lassíts ki és úgy eléred az ajtót -
fodorkrisz #2083 Sziasztok, sajnos elakadtam:( Mégpedig ott, ahol egy egyszerű "falon felfultós" kapcsoló van, ami aktivál 1 ajtót. Ez mind ok csak az a baj, h. köztem és az ajtó között van 3 ellen + ellen prtáló, ja és elég nagy távolság + piszkos hamar lezáródik az ajtó. Nem tudom sehogy sem elérni pls HELP.
Előre is köszi. -
Prof William #2082 Elmegy a WW gépigényén? -
Bandy11 #2081 emberek nekem help aki má végigtolta#2074 -
#2080 thx -
Bandy11 #2079 egszóval mást ne csinálj várd meg a speed-killt közbe ne üsd majd akkor ha kivágtad mind a két szemét -
Bandy11 #2078 úgy hogy nem egyszer kell a speed kil miután megcsináltad és felmászott a hátára várj mer jön a köv speed killezés ásszem még lesz egy aztán megin fel kell rá mászond megin három és utána vagdosni a lábát stb stb. -
#2077 jó de az már megvolt azután felál a hátára vagy a másik helyen csüng a karján és UTÁNA MEGFOG és földhöz vág! nah ez utóbit hogylehet elkerülni? -
Bandy11 #2076 speed kill várd meg mig kilassul és bekékül a kard akkor l-click -
Kicsiszar #2075 DU-óta küzdök a köcsög gólemmel.Se enni se inni azóta.. (már nem bírom tovább) Én lennék csak ekkora balfasz? -
Bandy11 #2074 Hogy lehet feljutni e vezérhez amiután levágtam a szárnyaitaztány mégegyszer megvágom felrepül eljutok a rudig ahol lehet pörögni de följebb nem nem, tom merre kell menni help -
#2073 csak az az egy kis béna tőr amit attól a csivitől szerzel? -
#2072 azt szertném tudni hogy lehet megelőzni hogy az a dagi el ne kapjon mikor a hátán vagyok? -
Newfronter #2071 A másik csalódásom, pedig ugyebár a kardok hiánya.. :(
Attól még jó játék az, de látszik hogy ellustultak a fejlesztők. -
bitubo #2070 egyse -
Realtibi #2069 hány féle kard van a játékban
mármint olyan ami jo sokáig nálad van
mint pl a ww ben a scorpion kard
-
rolly2003 #2068 sokára -
#2067 Az első gólemtől még sokára van a vége? -
pinehead #2066 figyu, ezt a gyerekeskedést max. privátban, alant olvashatóakat gyomláljátok légyszi...
ez a primitív nemtommi kezdte,esküszöm...ilyen okostojás kötekedő f***t, már sorry...:/ -
#2065 Hú, most megkaptam. Mint az oviban... :( -
pinehead #2064 "apró hiba" -ez erősen személyfüggő dolog.
"erőselme úr" ? ez yo, majd 4szakmával, és technikummal annak érzed magad te is egyszer(?) -
#2063 Nálam két virtual cd/dvd van fent és nem zavarja egymást a két emulálás. -
pinehead #2062 nem kell törölni, csak az "emulátorját" kell kikapcsolni.
:) müxik dt4-és lehúzás kombóval, más semmi sem kell.
(ha eléri a szokásos ubi-s "best buy"-t, lehet, h megveszem azért...:)) -
#2061 De én nem is panaszkodok apró hibák miatt. "All right", erőselme úr? :DDDD -
Rolcsa0203 #2060 Akinek nem inmdulna a játék az ne Alchollal csinálja mert azzal nekem sem indult Dameon 4 a király és ha letöltötted az alcoholt töröld le mert csak egy lehet fent
eé csak egy virtuális meghajtója legyen