13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • rolly2003
    az csak logika,nézd mi akadájozza a szobrot a mozgásban,kicsit hosszadalmas,de nem nehéz
  • rolly2003
    csak gyorsnak kell lenned!idö lelassit,ugor egyböl fordul,ugor....
  • csicsa
    Ezt,hogy kell megcsinálni?Hiába lassítom le az időt a 2. oszlop akkor is leszakad alattam.

• THE DAHAKA3
    introba vesz magának ?
  • fodorkrisz
    Köszi sikerült:D
  • Stark
    hátöcsém
    az a leg1xübb elinditási mód hogy:

kihuzod a kábeleket
    install
    play ikon-ra rányomsz, rebott
    cd key beirása
    play
  • xGPriest
    Csocsi! PLS HELP! Én ott akadtam el, h a Princnek forgatnia kell két kart úgy, h az apja szobra valamilyen pozícióba kerüljön és ha abba kelrül akkor valamit kell csinálni. írjatok!
  • THE DAHAKA3
    hello ! a hercegnek,hogyan lesz ruhája, mert már szétszakadt, és van 1 olyan video,hogy 1 barna ruha van rajta .
  • GKA014
    Na de felraktam a Starforce Nightmare-t és mondtam mindent amit kell és a Biosból is kiszedtem.
  • Stark
    huzd ki a CD/DVD meghaltobol minden kábelt
  • Bandy11
    Nah végig toltam a WW jobb volt szerintem tetszett ez is bár szerintem befejezésnek egy price of Persia-hoz egy picit gyengus.De azé nagyon jó volt szerintem az egyik legjobb game.
  • GKA014
    Mindent asszem úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban van de ígysem indul és ezt írja ki:
    Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
    Pedig beírtam a kódot és elfogadta.
  • Stark
    volt 1 videó amiben a készitök monták hogy farah az "angyal" a dark prince meg az "ördög" :D
    és gondolom a másik befejezés meg az lesz h dark prince megy a trónhoz:D
  • Bandy11
    (cenzúrászva)a vezéres pályába nem tudok hozzzzzááááááááá feljutni hogyan kelll????????????????,?????????????? az első rudig jutok aztán nem tom hova????
  • Prof William
    Most olvasom hogy miket kell csinálkni hogy elinduljon. Hát ez valami rettenetes... Valami új másolásvédelem? Van remény egy normálisabra? Lehet hogy inkább megveszem 1-2-3 hónap múlva....
  • Bandy11
    először öld meg az elenséget megkapod a kilassítást és utána menj és nyomd meg megin a gombot de lassíts ki és úgy eléred az ajtót
  • fodorkrisz
    Sziasztok, sajnos elakadtam:( Mégpedig ott, ahol egy egyszerű "falon felfultós" kapcsoló van, ami aktivál 1 ajtót. Ez mind ok csak az a baj, h. köztem és az ajtó között van 3 ellen + ellen prtáló, ja és elég nagy távolság + piszkos hamar lezáródik az ajtó. Nem tudom sehogy sem elérni pls HELP.

Előre is köszi.
  • Prof William
    Elmegy a WW gépigényén?
  • Bandy11
    emberek nekem help aki má végigtolta#2074
  • bacardi93
    thx
  • Bandy11
    egszóval mást ne csinálj várd meg a speed-killt közbe ne üsd majd akkor ha kivágtad mind a két szemét
  • Bandy11
    úgy hogy nem egyszer kell a speed kil miután megcsináltad és felmászott a hátára várj mer jön a köv speed killezés ásszem még lesz egy aztán megin fel kell rá mászond megin három és utána vagdosni a lábát stb stb.
  • bacardi93
    jó de az már megvolt azután felál a hátára vagy a másik helyen csüng a karján és UTÁNA MEGFOG és földhöz vág! nah ez utóbit hogylehet elkerülni?
  • Bandy11
    speed kill várd meg mig kilassul és bekékül a kard akkor l-click
  • Kicsiszar
    DU-óta küzdök a köcsög gólemmel.Se enni se inni azóta.. (már nem bírom tovább) Én lennék csak ekkora balfasz?
  • Bandy11
    Hogy lehet feljutni e vezérhez amiután levágtam a szárnyaitaztány mégegyszer megvágom felrepül eljutok a rudig ahol lehet pörögni de följebb nem nem, tom merre kell menni help
  • bacardi93
    csak az az egy kis béna tőr amit attól a csivitől szerzel?
  • bacardi93
    azt szertném tudni hogy lehet megelőzni hogy az a dagi el ne kapjon mikor a hátán vagyok?
  • Newfronter
    A másik csalódásom, pedig ugyebár a kardok hiánya.. :(
    Attól még jó játék az, de látszik hogy ellustultak a fejlesztők.
  • bitubo
    egyse
  • Realtibi
    hány féle kard van a játékban
    mármint olyan ami jo sokáig nálad van
    mint pl a ww ben a scorpion kard
  • rolly2003
    sokára
  • Anthony001
    Az első gólemtől még sokára van a vége?
  • pinehead
    figyu, ezt a gyerekeskedést max. privátban, alant olvashatóakat gyomláljátok légyszi...
    ez a primitív nemtommi kezdte,esküszöm...ilyen okostojás kötekedő f***t, már sorry...:/
  • Jim Kirk
    Hú, most megkaptam. Mint az oviban... :(
  • pinehead
    "apró hiba" -ez erősen személyfüggő dolog.
    "erőselme úr" ? ez yo, majd 4szakmával, és technikummal annak érzed magad te is egyszer(?)
  • Jim Kirk
    Nálam két virtual cd/dvd van fent és nem zavarja egymást a két emulálás.
  • pinehead
    nem kell törölni, csak az "emulátorját" kell kikapcsolni.
    :) müxik dt4-és lehúzás kombóval, más semmi sem kell.
    (ha eléri a szokásos ubi-s "best buy"-t, lehet, h megveszem azért...:))
  • Jim Kirk
    De én nem is panaszkodok apró hibák miatt. "All right", erőselme úr? :DDDD
  • Rolcsa0203
    Akinek nem inmdulna a játék az ne Alchollal csinálja mert azzal nekem sem indult Dameon 4 a király és ha letöltötted az alcoholt töröld le mert csak egy lehet fent
    eé csak egy virtuális meghajtója legyen