13392
-
#2142 UPDATE -elve a FAQ, kiegészítve Daemon 4-el. -
pulchra #2141 A második fogathajtós résznlk vagyok, és nincs homokom visszapörgetéshez. Elég nehéz így, de meglesz :) Eddig kb 50x kezdem neki. Most már ki tudok érni a barlangból, és ott egy jobbos tán be kéne ugrani egy kapun. Persze mindíg melléugrok. Na megyek is vissza -
Rolcsa0203 #2140 MEGCSINÁLTAM!!!!!!! -
#2139 Nemlehet megnézni valahol hol tartok a gameben %-ban? -
Newfronter #2138 Szerintem próbáldd meg megint, mert annál jobb öröm nincs, mikor TE viszed végig és elmondhatod magadról hogy nem cheateltem... -
Rolcsa0203 #2137 valaki nem tud egy mentést küldeni mert nagyon nem megy -
Rolcsa0203 #2136 2 maradt de kész nem tom elvinni a második speed kill ig az elsőt megcsinálom aztán mindig lecsapnak -
Newfronter #2135 Ugye milyen idegesítő?
Neked maradt homokod a csatára? -
Rolcsa0203 #2134 ok de akkor is lecsapnak -
Rolcsa0203 #2133 ez az ikres ez k****a nehéz ezek simán leaprítanak mikor belragad a baltája akkor tom csak ütni akkor max a fél élete lemegy a baltásnak de utána leaprítanak -
Lyan Kyj #2132 :Dmég nem tudja!:))) Előre szólok..a kardosat üsd, és akkor a baltás belevágja a földbe a fejszéjét, azt kell ütni, utána megint kardos....stb....aztán a 3-4. földbeütéskor speed kill, és utána megint kardosat üsd, megint földbe vágja, üsd, utána speed kill..... -
Newfronter #2131 Jaja, na és mi jön utána húúú... -
Rolcsa0203 #2130 Azon má-r túl vagyok most a kocsissal szenvedek ez jóval nehezebb mint az első -
Lyan Kyj #2129 2őt előre, utána jobbra fordítod, 1et előre, visszafordítod, 1t előre, balra fordítod, 1et előre, visszafordítod, és 2t előre... -
Newfronter #2128 Fejből meg nem tudom
Én is megszenvedtem vele, szerintem nem lesz itt senki aki csak úgy lökné melyiket kell elfordítani fejből... -
Rolcsa0203 #2127 Nem vok jó az ilyen gonolkozós feladatokban :) -
Rolcsa0203 #2126 tom de nincs kedvem mindig ide oda futkosni és állígatni hogy hoghy legyen mert szenvedek vele rendesen -
Newfronter #2125 Annyi az egész hogy úgy vidd előre a szobrot, hogy az ne akadjon bele semmibe. -
Rolcsa0203 #2124 Most ott járok ahol azzal a szoborral kell kiütni az ajtót valaki nem irná le a kombinációt hogy mikor melyikkel merre mennyit mert nekem nagyon nincs kedvem ezzel szenvedni PLS HELP -
#2123 Aze'... azt a lovas/szekereses jatelenetet mi a faxnak raktak be nem tudom. Egesz jatekba nem halok meg egyszer sem de amikor odaertem... nem tulzok kb 20x haltam meg mite a vegere jutottam. -
Realtibi #2122 nekem leszakadt
aztán nem tecett a ész azt inkáb bmeghaltam:D
és folytattam tovább -
#2121 Az érdekes nekem egyátalán nem kelett időt lassítani nem szakadt le semmi itt. -
Lyan Kyj #2120 ébben helyett éppen:P -
Lyan Kyj #2119 próbáld kötőjel nélkül vagy ébben azzal. -
Egzol #2118 Hali! egy normális Serialt kérek amivel el is indul a játék mer nekem azt irja h nem jó a serial, pedig mindent megcsináltam, kihúztam a cuccokat úgy raktam fel, de semmi:( -
#2117 Sztem ne csussz le a függönyön, hanem mikor ráértél próbálj meg a mögötted lévő nagy kőtömbre ugrani... -
#2116 Hm...lehet, hogy féltékenység amit most érzek amikor ezt a képet látom, de azért segítek ha tok: Ne időzzél túl sokat az oszlopokon. Mikor ráértél azonnal nyomd meg 2x a jobbra/balra gombot és ugrás... Amúgy nem kéne leszakadnia, mert az előző részekben sem úgy volt -
#2115 Most járok a bábeli toronynál, igen durva hangulata van. Az első rész utolsó pályáit idézi, ott is ilyen veszett magasan kellett ugrabugrálni... Komolyan mondom beleizzadt a tenyerem :D -
rolly2003 #2114 már leirtam hogy kell megcsinálni,olvass vissza!aszem ezen az oldalon van! -
xGPriest #2113 jó má megvan a szobros rész... most jön az a két nagy lófasz.... egyszer beleragadt a baltája az egyiknek a földbe, de hogy többször mér nem azt nem tom...
pls HELP
-
rolly2003 #2112 tudsz 1 screen csinálni? -
rolly2003 #2111 nálam nem volt olyan ahol ide oda dobált az a szar a legutolsot soha nem érte el,vagy két orát szivtam vele,mire rájöttem lassitva nem megy! -
rolly2003 #2110 ha mindent jol csináltál akkor kiüti a falat,a szobor az ajto felé kell nézzen!tehát a végénél huzd vissza a szobrot,asszem 90 foba fordit,utána lökd ki az ajtot -
#2109 Én eddig úgy láttam a játék során, hogy tök ugyanoda dob az a szar! És itt is centire mindig pontosan oda dob, azaz pont mellé... -
rolly2003 #2108 azután lesz még pár ilyen,ahol rosszul ugrik!volt 1 rész aholaz egérrel ugrás közben rákellet nézzek hova ugorjon,csak igy kapta el.... -
rolly2003 #2107 sajna,nálam is volt ilyen,és többszöri probálkozásra sikerült -
rolly2003 #2106 hm,tudnál ott is 1 screent csinálni?a tuloldalon? -
#2105 Szerintem van sajnos egy pályatervezési hiba, nem tudom találkozott vele valaki. A Middle tower mentés után, jocskán feljutottam már a toronyba amikor is egy, a falon lévő vacak amiről el lehet rugaszkodni elvileg egy olyan tőrös lyukhoz kéne dobjon, de a muki pont melé ugrik és mindig leesik. Ezerszer megpróbáltam, nem hiszem, hogy én vagyok béna, ha már eddig eljutottam. Ráadásul baromi messze van az előző mentés, life bonus is van ezen a szakaszon! Tud valaki segíteni?!? -
xGPriest #2104 jó... az addig ment, h a szobor a terem egyik végéből a másikba jutott, de h mi a rákot csináljak utána azt nem vágom! help
-
rolly2003 #2103 elöször változtasd meg a szobor állást,utána a másik karral a szobrot mozgatni elöre,igy kell kezdeni....