13392
-
Keca #2182 ez igaz? vagy csak kérdezed? vagy csak hülyéskedsz??????? -
Rolcsa0203 #2181 ot képen jobb sarokban az amire feltudsz mászni azt kell eltolni -
#2180 de történt, lejött annál a kereszt alakú szarnál az a kis blokk, ami miatt nem lehetett húzni... -
Keca #2179 azt a kiáló szart tudod vinni is mint egy dobozt... Én is szívóztam itt sokat :)
Húzd oda ahol most becsukódott az a ajtó szerűség és onnan már rájössz! -
Rolcsa0203 #2178 de nem nagyon tom megcsinálni mi a lényeg mindnek fent kell lenni a legmagasabban??? -
Rolcsa0203 #2177 most ott járok ahol a akertben van három ilyen cuccos és azokon egy egy forgatható cucc amit ha elforgatok akkor felemelkedik
-
Ennél a résznél mit kell csinálni annyit tudok csak csinálni hogy felmegyek és elforditom a kart és csak az a két szárnyú ajtó becsukodik semmi már nem történik. -
pinehead #2175 jah,megy.
benn vagyok a templomban, az arany színű kútnál iszom, átdob vmi ugra-bugra részre, de a falon szaladni nem tudok itt.
+oldás?? -
#2174 hello a második szörnyél vagyok annál a csajnál és egyszerűen nem tudom kinyírni sehogy pedig az élete a 0-án van mit kell ott csinálni?? -
atesz02 #2173 Elég csak a DVD-t kihúzni? -
rolly2003 #2172 asszem 3 szor! -
#2171 de ugye the old man se emlékszik a princére??
-
#2170 hnn, nemvolt nehéz:)
skacok: halgassatok a sötét énetekre:)
-
dukey42 #2169 tehát akkor hányszor kell speed kill-ezni a veziernél?
kettőnnél többször még nem sikerült, a kurva kövek mindig elkapnak :@ -
#2168 hmmmm..
a 2. lovacskázás utáni részt elmenti? amikor az ikrekkel harcolok...
grr nemtudtam kibaszni a tálcára a gémet mert nem volt más futó alkalmazásom, gratz...ki kelett lépnem..mind1
szal hogy kell őket legyőznöm? megsebesíteni nem tudom őket ( jobbklikk hosszan + r "varázslat" se ért semmit ellenük) -
rolly2003 #2167 biztos indul!nálam megy NO PROBLEM! -
pinehead #2166 nah,indul a para, vissza kellett dugnom a dvd-írót, indul-e a gáma, miután újra lehúzom???!
-
rolly2003 #2165 a követ amit felhuztál tedd az ures liftbe! -
#2164 tudtátok hogy van alter befejezés? -
nestea #2163 Az Sharaman kardja nem?
Én egyszerűen nem tudok tovább jutni!!! A Middle Towernél felviszem a követ a 3. szintre és utánna semmi sincs... Egyszerűen nem lehet semmit sem csinálni... Mindent próbáltam amit csak lehetett... De ez kifogott rajatam... Nincs semmi kapaszkodó a falon nem lehet átfutni.. És nemtudom, hogy mire való a kőtömb. (Valamire biztos kell) Valaki PLZ segítsen!!!! -
THE DAHAKA3 #2162 valaki használta már a kardot, ami 1 csapásra megöl mindenkit ? -
rolly2003 #2161 bemásolod a pop3 profilba -
rolly2003 #2160 ja,bocs,elöször a falra futni ugrás,speedkil!ha a két szárnyat levágtad utána jön amit irtam!aköveket kerülgesd! -
THE DAHAKA3 #2159 hello ! hogyan kell mentéseket berakni ide ? (köszi) -
rolly2003 #2158 fel kell ugrani rajtuk!uzána ugrás a rudra,megfordul,ugrás tovább,után 1 értelmü!célszerü lassitani az idöt! -
rolly2003 #2157 A nagyon nehéz föellenségek miatt,már tiszta idegbeteg lettem töle,de megérte vegignyomni,most kiélem a dühöm az evil dead-ben!Szétvágok mindenkit!Hehe! -
dukey42 #2156 a főellenségnél amikor már kb. fele az engeriája és leomlasztja a falat, és a fal-darabok ott "úsznak" a földön akkor mit kell csinálni? -
THE DAHAKA3 #2155 küldd el a mentést, és megcsinálom -
#2154 okés, köszi előre, itt van a profilom:
POP3Profiles -
THE DAHAKA3 #2153 küldd el a mentést, és megcsinálom -
#2152 az nagyon egyszerű csak nyomogasd gyakran a q-t -
#2151 WW zenék félúton! My PC --> FTP --> dahakateam.uw.hu -
#2150 Hi!
már kinyírtam a nagy benga állatot és utána átváltozok,és az a problémám hogy túl gyorsan megy le az életem és nem érek el a vízig.Ennek van valami trükkje??
please help!! -
Keca #2149 Most vittem végig! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ KURVA JÓ volt! Nem mondok többet mert még sokan csinálják! De imádom. Erre nem lehet mást mondani. Jó az extráknál az első videó. LOL -
#2148 bazzeg énis itt tartok...és felhúzott rendesen, nem tom énsem hogy hogyan kell
valaki tudja hogy azt a szaros szobros részt hogy kell? már össze vissza forgatgattam...de nem sikerült sehogyan sem :(
segítsetek pls nekünk :( -
#2147 figy
felmész a vele egy magasságba
nyomsz egy E betűt, és nézed az animációt (kezed legyen bal klikkre készen)
amikor a herceg kivégző figurája beszürkül, + tőr kékesen világít nyomj egy bal egér gombot..várj tovább türelmesen, és ujra bal egérgomb. -
armandusy #2146 Szeva!!!!!!
Nemtudja valaki hogy kell kinyírni azt a nagydarab kopasz alnélküli arcot nagy kardja van!!!!!
feltudok mászni a fejére de mindig ledob ez mi????
-
#2145 vááá most járok a prince apjának a tiszteletére készített szobor "garázsában"
fuuu ilyen idegesítő fejtörúvel a SoT-óta nem találkoztam :S -
#2144 nah a popban a "gólemfuttatós" rész meg volt 2.-ra, és megvan 4/6 élettöltő is!:)
sokkal "egyszerübb" helyeken vannak az élettöltő helyek is:)
jah még valami: főmenüben maradjatok pá percet, kis idő mulva berak egy fasza trailer :) -
pulchra #2143 Az ikreknél csak a dagger van nálam. Ez normális?