13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Keca
    ez igaz? vagy csak kérdezed? vagy csak hülyéskedsz???????
  • Rolcsa0203
    ot képen jobb sarokban az amire feltudsz mászni azt kell eltolni
  • mucsácsó
    de történt, lejött annál a kereszt alakú szarnál az a kis blokk, ami miatt nem lehetett húzni...
  • Keca
    azt a kiáló szart tudod vinni is mint egy dobozt... Én is szívóztam itt sokat :)
    Húzd oda ahol most becsukódott az a ajtó szerűség és onnan már rájössz!
  • Rolcsa0203
    de nem nagyon tom megcsinálni mi a lényeg mindnek fent kell lenni a legmagasabban???
  • Rolcsa0203
    most ott járok ahol a akertben van három ilyen cuccos és azokon egy egy forgatható cucc amit ha elforgatok akkor felemelkedik
  • Doki17

Ennél a résznél mit kell csinálni annyit tudok csak csinálni hogy felmegyek és elforditom a kart és csak az a két szárnyú ajtó becsukodik semmi már nem történik.
  • pinehead
    jah,megy.
    benn vagyok a templomban, az arany színű kútnál iszom, átdob vmi ugra-bugra részre, de a falon szaladni nem tudok itt.
    +oldás??
  • creuzfield
    hello a második szörnyél vagyok annál a csajnál és egyszerűen nem tudom kinyírni sehogy pedig az élete a 0-án van mit kell ott csinálni??
  • atesz02
    Elég csak a DVD-t kihúzni?
  • rolly2003
    asszem 3 szor!
  • tigeroo
    de ugye the old man se emlékszik a princére??
  • tigeroo
    hnn, nemvolt nehéz:)

skacok: halgassatok a sötét énetekre:)

• dukey42
    tehát akkor hányszor kell speed kill-ezni a veziernél?
    kettőnnél többször még nem sikerült, a kurva kövek mindig elkapnak :@
  • tigeroo
    hmmmm..
    a 2. lovacskázás utáni részt elmenti? amikor az ikrekkel harcolok...

grr nemtudtam kibaszni a tálcára a gémet mert nem volt más futó alkalmazásom, gratz...ki kelett lépnem..mind1

szal hogy kell őket legyőznöm? megsebesíteni nem tudom őket ( jobbklikk hosszan + r "varázslat" se ért semmit ellenük)
  • rolly2003
    biztos indul!nálam megy NO PROBLEM!
  • pinehead
    nah,indul a para, vissza kellett dugnom a dvd-írót, indul-e a gáma, miután újra lehúzom???!
  • rolly2003
    a követ amit felhuztál tedd az ures liftbe!
  • armageddon666
    tudtátok hogy van alter befejezés?
  • nestea
    Az Sharaman kardja nem?
    Én egyszerűen nem tudok tovább jutni!!! A Middle Towernél felviszem a követ a 3. szintre és utánna semmi sincs... Egyszerűen nem lehet semmit sem csinálni... Mindent próbáltam amit csak lehetett... De ez kifogott rajatam... Nincs semmi kapaszkodó a falon nem lehet átfutni.. És nemtudom, hogy mire való a kőtömb. (Valamire biztos kell) Valaki PLZ segítsen!!!!
  • THE DAHAKA3
    valaki használta már a kardot, ami 1 csapásra megöl mindenkit ?
  • rolly2003
    bemásolod a pop3 profilba
  • rolly2003
    ja,bocs,elöször a falra futni ugrás,speedkil!ha a két szárnyat levágtad utána jön amit irtam!aköveket kerülgesd!
  • THE DAHAKA3
    hello ! hogyan kell mentéseket berakni ide ? (köszi)
  • rolly2003
    fel kell ugrani rajtuk!uzána ugrás a rudra,megfordul,ugrás tovább,után 1 értelmü!célszerü lassitani az idöt!
  • rolly2003
    A nagyon nehéz föellenségek miatt,már tiszta idegbeteg lettem töle,de megérte vegignyomni,most kiélem a dühöm az evil dead-ben!Szétvágok mindenkit!Hehe!
  • dukey42
    a főellenségnél amikor már kb. fele az engeriája és leomlasztja a falat, és a fal-darabok ott "úsznak" a földön akkor mit kell csinálni?
  • THE DAHAKA3
    küldd el a mentést, és megcsinálom
  • mucsácsó
    okés, köszi előre, itt van a profilom:
    POP3Profiles
  • THE DAHAKA3
    küldd el a mentést, és megcsinálom
  • ewuk
    az nagyon egyszerű csak nyomogasd gyakran a q-t
  • armageddon666
    WW zenék félúton! My PC --> FTP --> dahakateam.uw.hu
  • lipi77
    Hi!

már kinyírtam a nagy benga állatot és utána átváltozok,és az a problémám hogy túl gyorsan megy le az életem és nem érek el a vízig.Ennek van valami trükkje??
    please help!!
  • Keca
    Most vittem végig! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ KURVA JÓ volt! Nem mondok többet mert még sokan csinálják! De imádom. Erre nem lehet mást mondani. Jó az extráknál az első videó. LOL
  • mucsácsó
    bazzeg énis itt tartok...és felhúzott rendesen, nem tom énsem hogy hogyan kell
    valaki tudja hogy azt a szaros szobros részt hogy kell? már össze vissza forgatgattam...de nem sikerült sehogyan sem :(
    segítsetek pls nekünk :(
  • tigeroo
    figy

felmész a vele egy magasságba

nyomsz egy E betűt, és nézed az animációt (kezed legyen bal klikkre készen)

amikor a herceg kivégző figurája beszürkül, + tőr kékesen világít nyomj egy bal egér gombot..várj tovább türelmesen, és ujra bal egérgomb.
  • armandusy
    Szeva!!!!!!

Nemtudja valaki hogy kell kinyírni azt a nagydarab kopasz alnélküli arcot nagy kardja van!!!!!

feltudok mászni a fejére de mindig ledob ez mi????
  • tigeroo
    vááá most járok a prince apjának a tiszteletére készített szobor "garázsában"

fuuu ilyen idegesítő fejtörúvel a SoT-óta nem találkoztam :S
  • tigeroo
    nah a popban a "gólemfuttatós" rész meg volt 2.-ra, és megvan 4/6 élettöltő is!:)

sokkal "egyszerübb" helyeken vannak az élettöltő helyek is:)

jah még valami: főmenüben maradjatok pá percet, kis idő mulva berak egy fasza trailer :)
  • pulchra
    Az ikreknél csak a dagger van nálam. Ez normális?