13392
-
Rolcsa0203 #2222 Valaki mikor ott keringenek körülöttem a kövek az a arany színű genyóság meg lövöldözik rám akkor mit kell csinálni?????? -
#2221 hello all
Van 1 problémám amikor indítanám a gamet akkor kijön valami ablak hogy rakjam be a cd-t vagy vmi hasonló aztán nyomjak retryt ez miért van plz help!! -
#2220 a serialt kötőjel nélkül kell nem? a faq ezt írja
-
#2219 oda kattoltam az idekattra de ott nincs sfcure, és daemon 4.00-t használok
-
Rolcsa0203 #2218 valaki válaszoljon már pls erre #2214 a kérdésemre -
Rolcsa0203 #2217 egyépként meg ott van fent Ha nem indul a játék, ide katt! szal ott minden le van irva és Dameon 4 et használj -
Realtibi #2216 na
még mesze van a vége?
ott vagyok amikor a faszörnyet irányitottam és azutána kb 10 percel
jóvoltam mi?:ddddd -
Rolcsa0203 #2215 mikor elinditod akkor fogja nem a telepiítésnél -
Rolcsa0203 #2214 most ott jérok ahol azt nagy arany szinű genyót kell kinyirni még nem kezdtem el gondoltam vana valami trűkkje mint eddig mindnek irjátok már le ha tényleg van!!!pls -
#2213 jó csak nekem sajna nem kérte a serialt.. :(
-
nestea #2212 Hát én nemtok segíteni.. Én kihúztam, beírtam a serialt xxxx-xxxx-xxxx-xxxx formában és lazán ment... -
GKA014 #2211 Ja, megvan. Már értem. Kösz -
GKA014 #2210 Hiába nyomom me nem megy. Csak nagy néha találok bele, de így ezt nem fogom tudni végigvinni. Mingi jobb gommbal felfutok és altán nyomom a balt de csak lejon a falrol. -
#2209 hogy basszátok szájba a cigány kurva anyátokat a faszé nem lehet segíteni!!!!!!!!!
-
nestea #2208 Tehát a Hercegnek egyszerűen kiesik az a 7 év? Mindenki számára eltelik de ő semmire sem emléxik abből a 7 évből ami az ő új jelene? -
#2207 bal klikk amikor felfutol a falra -
nestea #2206 Felfutsz és pont akkor lenyomod a Tőr támadást -
#2205 khmm
mert amikor az idő visszazárása után a herceg elmegy farahoz akkor és elmesél mindent mert az egész SOT-ot "kivágta" a herceg a megtörténtből..
ugyanugy eltelik 7év mintha a SOT után lennénk...
a SOT eseménye pedig max. 2 napig tartott. este kezdődött, hold meg minden az elején (pölö állatkert, apuci megölése utáni részek), majd a végén amikor a magasságokba ugrálunk a tőr nélkül már napnyugta van :c -
GKA014 #2204 Nem tudja vki, hogy lehet azokba a ki izékbe beleszúrni a kardot amik a falom vannak. Ez mindig olyan nehéz. Pontosan miket kell nyomni és hányszor? -
nestea #2203 Ez még oké lenne de akkor miért van közte 7 év? -
#2202 mnert:
van egy egyenes szál...ami a SOT..ebből a szálból mindig ki-kiválik egy kissebb szál ( a herceg sorsa)majd visszafut a SOT szálához (kis idővisszapörgetések, látomások stb). ez a szál nagyon "kiugrik" amikor visszazárja az időt és megöli a viziert...+ ugyanúgy fut a WW-ig...
amikor az idő szigetén mindig korokat vált, ki-ki ugrik ujra ezen a szálon...majd amikor felveszi a maszkot akkor +1 szál lesz, ami továbbmegy, a SOT+ WW "eleji" szál pedig megszakad (dahakával együtt elpusztul az a prince) te leveszed a maszkot és kaileenát visszahozod a jelenbe a múltból (a the sands of time befelyezése előtt, így nem lesz mit összekutyulni)..és ez a szál végül visszafut a főfőszálhoz (teccikéteni) innen pedig már POP: T2T
szazl a herceg ugyanaz az ember, aki az eseményeken kívül áll, mint egy fal, és belőle nemlesz "homok nélküli" mert ő megjárja azt az utat amin eljut addig, ahol van.. (geci sztem ez az sg-n a legfurcsább hsz) -
nestea #2201 De akkor ha nincs Homok, akkor a Herceget nem üldözi Dahaka. Tehát nem megy el a Szigetre. Eszébe sem jutna, mivel azt sem tudja mi az...
Na ha nem megy el, akkor nem találkozik Kaileenaval... Vagyis mégis létrejön a SoT... Ennek így nincs értelme... -
Keca #2200 az időutazás paradoxonjai kifürkészhetetlenek. Szóval nem érdemes ezen filózni hogy most akkor lennie kéne egy másik princenek. Egyébként azért nincs, mert ő csinált mindenféle galibát, de erről szó is van a játékban... -
#2199 vki!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2198 a tőr már rég megvolt
még az idő szigetén
csak épp nem készült el hozzá a homok mert Kaileena eljött ide -
#2197 ..persze ebben a világban is a homokot akarta, várta őket..
de: ha van farah, vizier akkor kell lennie a T2T világában egy princének aki vígan éldegél...
:S tökre nemtom, ezen szoktunk filózni msn-en:) -
nestea #2196 Akkor ez egy jóóó nagy baromság... Ha nincs SoT akkor miért menne el az Idő Szigetére? Nyaralni? Hülyeség akkor az egész... Mellesleg ha nincs homokóra akkor minek készült a Tőr? Semmi értelme.. -
Keca #2195 a korona előkerülése még számomra is rejtély, de talán ezen nem is kell gondolkodni, hiszen csak a prince képzelte....Saját magát kellett egyenesbe hoznia abban a másik dimenzióban.
A Vizier meg azért került ide, mert amikor Kaileenát megmentette a herceg a sorsától akkor nem került megalkotásra a homokóra, így nem volt SOT végülis, mert nem volt mit elvinni Sharamannak a sivatagba, így nem volt min átküzdenünk magunkat mer nem szabadult el az idő homokja AKKOR. De a Vizier sztem vmit sejtett a princeről... -
#2194 Felmászol arra a vacakra amit el lehet tolné és elfututsz jobbra aztán ugrás. -
nestea #2193 Hát, ez a vége szerintem jó volt... De valaki elmondaná, hogy Vizier miért nem halt meg már a SoT-ban? Mert az oké, h visszatért, de hogyan?
Meg ott a végén amikor a fertőzés eltűnik akkor mit keres ott a korona, ha Sharaman a katakombákban halt meg? -
#2192 Sfcure linket tudtok adni? mer niincs a faqban -
#2191 amit doki17 képet belinkelt ott akadtam el hogy ne, tudok oda felmenni ahol tekerni kell hogy jutok fel oda? -
dukey42 #2190 rolly2003 please hemp me again! :)
ha már levágram a szárnyait és ugrálok felfelé, amikor már szember vagyok a vezierrel akkor mit kell csinálni. mert csak állok a pallón vele szembe, és nemtom mit kell csinálni, speed kill-te se hoz ba, hiába ugrok felé.
-
Keca #2189 relatív de sztem még 2-3 óra -
#2188 5/6 élettöltő megvan, most értünk ki farah-al a liften:)
sok van még hátra? -
rolly2003 #2187 paszz,nem tudom hol vagy ,1 screen segitene -
#2186 Na, hát végigtoltam, és összességébe azt kell mondjam, hogy egyszerűbb és rövidebb mint a WW volt. Abban iszonyat mit szívtam egyes helyeken, fingom nem volt merre kell menni. A life bonus-okat leírás nélkül szinte meg sem lehetett találni. A TT-ben a nagy dagadt, a végén a főellen, de legfőképpen a két kaszabolós szemétláda volt nagyon nehéz. A fejtőrők is jóval könnyebbek szerintem a második részhez képest! -
#2185 nem megy a játék pedig ugy nyomom mint a faqban
:( -
#2184 Köszi szépen soh az életbe nem jöttem volna rá hogy tologatni is lehet. -
Keca #2183 azigen! egy perc alatt egy kérdésre 3 válasz egymás után LOL