13392
-
Realtibi #3106 jaj bakker elfelejtettem tékelni a 3 ezredik üzinél -
#3105 nem erre céloztam...
aki 25-30 között van, akármilyen ideges is az illető, normálisan is meg tudja fogalmazni a mondanivalóját... -
#3104 Megint felbasztam a játékon az agyamat :D Ez már röhej...
Már annak a köcsögnek a 2 szárnyát leszedtem,meg egyszer sikerütl a 10ből még egyet bele is ütni,már csak 1 kis élete volt...
És jön mégegy szopatás....Kurva nayját AZ UBISOFTnak! Meg még a levegőben ugráljál.... amikor AZT SE TUDOD MIVAN! hÁT SZÉP.. -
#3103 majd ha te is 25-30 között leszel, meglátjuk mi lessz a véleményed, na meg mennyi türelmed lessz szarakodni -
#3102 nem a game nehéz bazz, hanem ahogy az egész el van baszva LOL -
Goth #3101 sztem ugyanolyan könnyű mint a TSoT.
Talán a WW volt egy kicsit nehéz. -
#3100 ráadásul:
Életkor: 25-30 között -
#3099 nemkötelező vele gémelni, menny barbizni vagy pokemonozni az könnyű bizos -
GSJinn #3098 Nincsen valakinek egy telje pályaleirása? Angolul, németül, franciául vagy ami jobb a legjobb lenne magyarul? Vagy esetleg egy net cim ahol le van irva minden? Foleg a rejtett dolgok érdekelnének.... (Hol van plusz homok kredit, homok gömb vagy életerö. Hogyan tudom elérni az alternativ befejezést. Esetleg rejtett tárgyakat hol találok, ha vannak. ) -
#3097 na meg ezt a k**va kameramozgásosirányításosösszevisszanézek módrol nem is beszélve -
#3095 Már akinek.
Ennyi erővel sokmindeki irhatna ilyen szöveget mint te mindenkinek mivel pl valaki a annál a lila ide ode ugrálos csajnál akadt el ami nevetségesen könnyü volt.Meg ilyen alap ugrálos részeknél.
-
#3094 LOL WW vége semmi nehézséget nem okozott az ehhez képest gyerekjáték volt. -
darkphoenix #3093 nemtudom mit sír mindenki h lehetetlen a vizier-t megölni...tök egyszerű..szerintem -
NOS16 #3092 nem lehetetlen, haveromnak sikerült :) De nekem még nem:((((((((((((((((
Qrva ideges szoktam lenni, kb 3 próba után felb*szom az agyam és hagyom a p*csába.... Aztán fél óra mulva újra... de eddig még nem jött össze:( -
#3091 Hát azért a WW-nél könnyű volt,de itt kicsit lehetetlen :) -
#3090 Asszem megint lesz egy jó két hetes szenvedés, mire legyőzöm Sárga genyó Vezír uraságot.Kb ugy mint a Warrior Within végén... -
#3089 De mondjuk az is igaz ha nem lennének kövek akkor meg nevetségesen könnyü lenne. -
NOS16 #3088 számomra is... :((((((((((((((((((((( -
#3087 Hát ja a legnehezebb a 3 pop közül a ez a sárga genya számomra. -
NOS16 #3086 pörgesd vissza az időt -
#3085 Ez ilyen jó játékot elbasszák azzal a szar vizier,vagy kicsoda ellenséggel.
Egyszeráen képtelenség,kis szar!
Direkt hogyha nem sikerül elsőre a speed kill,oda dob le,hogy a *********** 2 szikla belémcsapódik....
Meg amikor fel akarok mászni a felra,pont akkor megy át a másikra.
Kibaszottul idegesítő rész.
Kezdetben úgy éreztem,h 2* fogom végigvinni ezt a játékot,de emiatt úgy látom nem. Még most se jutotam ezen a szaron tovább,de elég is volt mára! -
mate89 #3084 Na jo mennem kell majd ki lukad a gyomrom mert egész nap csak jácottam, bye all, azé köszi
-
NOS16 #3083 jobb gomb védekezés :D -
#3082 mindig ugyanúgy üt...
ez alapján védekezz ;) -
mate89 #3081 ? -
mate89 #3080 hát te mennyit eddig is azt csináltam, de én halok meg:)
-
tisukaecool #3079 Oksa kösszii szépen!!!! Próba szerencse!!!! -
#3078 ja hogy még nem változtál át dark princé :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOÁL, ROTFL
itt csak annyi, hogy kombózd meg a kiscsajt ;) -
mate89 #3077 Na tudjátok hogy kell megcsinálni akkor?:))))))) -
#3076 ti is észrevettétek,hogy Prince karja térdig lóg? -
mate89 #3075 nem igy az első a jo:) -
mate89 #3074 http://kepfeltoltes.hu/view/051213/Screenshot0003 -
mate89 #3073 na föltöltöttem remélem igy kellett:) -
mate89 #3072 [url=http://kepfeltoltes.hu/view/051213/Screenshot0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img] -
#3071 azt nem engedi ;) -
#3070 akkor nyomd az "E"-t, amikor szívritmus szerűen villog a képernyő...
aztán amikor kifehéredik a képernyű + kivillan a dagger, akkor BAL klikk... -
NOS16 #3069 mibe mentetted??? bmp-be???? -
mate89 #3068 huhh de sokáig tölti fel. pill -
NOS16 #3067 egyszer "E" amiko kék, akko bal klikk -
tisukaecool #3066 De nyomom az "e"-t DE most folyamatosan vagy egyszer nyomjam csak???? És amikor kék lesz akkor bal klikk????