13392
-
kalvin_imarow #3146
Pls merre menjek? nem tudok sehova ugrani :-( -
#3145 Le van irva a FAQ-ba a banner alatt. -
Gargantua #3144 Hello
Hogy lehetne elinditani POP T2T nem igazán jutotam vele dülöre?
-
#3143 Van alternatív befejezés! Elvileg meg kell küzdenünk legvégén [censored]rel és abbol áll az alter: ha minden élettöltőt fel veszünk akkor DarkPrinceként küzdünk meg [censored]rel. -
Goth #3142 Huh ahogy haladok egyre jobb a game. Eddigi legjobb PoP, év játéka biztos (a Fable mellett természetesen=) -
#3141 ajánlom, ha tetszett a játék, akkor meg sok veszteni valód nincsen, nem? :) -
#3140 Majd megpróbálom...holnap -
NOS16 #3139 nem nyalizok vazz, csak tetszett az a hsz....nem tetszhett?? attól h még nem a legjobb spanom, attól még lehetnek jó mondatai... -
#3138 akkor... már csak azért is érdemes végignyomni újra, mint már mondtam :)
kutakodj!
ha egyszer végigtoltad akkor már nem fogsz elakadni, szal van időd keresgélni, hátha még titkokat is találsz -
#3137 Csak az a gond, hogy nem tom hol vannak a élettöltők!!!2-t megtaláltam a többit nem tudom. -
#3136 sajnos nem tudom, én még mindig a játékra várok hogy megjelenjen :D
de így a hszekből ítélve, sztem van!
szerezd meg az összes élettöltőt, azért már csak érdemes újranyomni, nem? :) -
#3135 Van a gamenek alternatív befejezése? 1x már végigtoltam, érdekelne hogy jáccam e újra??
Valaki mondja már meg! -
#3134 ne nyalizz!
te is olyan vagy mint a legtöbb ember, káromkodással tudsz visszavágni, ha meg nagyon kiutál a tömeg és szembekerül a tömeggel valaki más, akkor inkább a tömeg mellé állsz (enyhén undorító, de mind1)
én megtom magam védeni, egyesekkel szemben
-
#3133 Ne kurjátok már szét a topikot menjetek máshova anyázni.Szegány Lacc törölgethet majd. -
#3132 Van a gamenek alternatív befejezése? 1x már végigtoltam, érdekelne hogy jáccam e újra?? -
NOS16 #3131 -
#3130 nem vagyok én ilyen beteg mint Jacko, én szeretem a színemet :P
de... ha elfog a düh... hajlamos vagyok... átváltozniiiiiii ARRRGGHH -
#3129 na jó éjt all! -
#3128 csak nyugalom, nincs miért felhúznod magad -
#3127 höh csak nehogy aztán sötét herceg helyett néger legyen belőled aztán mehetsz afrikába sivatagot kapálni -
Don't make me angry!
I did not spin myself out of the ether :P -
NOS16 #3125 LoL -
NOS16 #3124 leszarom a büntit -
#3123 ne nevessé höh :P
mert átváltozom Sötét Herceggé, aztán hajjaj lesz :P
már feketedik is a karom -
#3122 :) -
#3121 bünti lesz gyerekek :) -
#3120 na álmodj szépeket, csak vigyázz nehogy láma lázt kapj reggelre, mert halálos is lehet. -
NOS16 #3119 Akki meg menny innen a büdös picsába, ja és jó édes anyucikád a láma, aki a világrahozott.... -
#3118 hol írtam olyant hogy nem tudok vele csinálni semmit láma, ha nem játszanék vele nem lenne véleményem nem gondolod. -
NOS16 #3117 #3113 -
NOS16 #3116 Az csak az miatt van te faszkalap, mert nem birom megcsinálni, de Te semmit bazmeg, semmit nem tudsz a játékkal csinálni... Minek neked egyáltalán játék??? Menny a büdös picsába anyádat dugni apádon, szarházi... -
#3115 ne is zavarjon, hogy az a hozzászólás nem neked lett címezve láma! -
#3114 csicska mi faszkalap, neked se tetszik #3092 , csak játszod itt a faszagyereket kisköcsög! -
NOS16 #3113 És??? Én csak hozzászóltam, mert ez egy fórum ha jól sejtem. -
#3112 nem neked szólt.
Egyébkén meg miért zavar téged, hogy leírom a véleményem? Én sem vagyok kiváncsi a te véleményede mégsem kötekedek veled, hogy minek írod le. -
NOS16 #3111 Ha nem tetszik NE is játsz vele, és ne fikázd ha nem tetszik.... csicska -
NOS16 #3110 LOL -
#3109 hoppá
bocsi ezt nem ide akartam. valaki törölje mert én nemtom hogy kell, vagy lehet-e egyáltalán.
:) -
#3108 HI all.
én nem ismerem ezt a játékot azért kérdem meg hogy csak olyan nézet van a játékba ami a képeken van hogy csak egy térképet látok kis falikat meg nagy embereket és a csaták is csak pár másodpercesek 4-5 katonával?
ui.:nem lenézni akarom a játékot csak kérdem. -
#3107 azt hiszem az első hsz-edből is leszűrtük a lényeget, bye