13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Rash87
    Most vittem végig másodszor a játékot :) Vizier kinyírása már nem okozott akkora problémát :D

Nah,azért vittem végig most,hogy megtaláljam mind a 6 titkos helyet,ahol vannak azok a bonus life-ok.
    Meg is találtam mnid1iket,de valaki nem tudja hogy kell előhozni az alternatív befejezést?? :(
  • xy21
    Prince azér fut az erdőben mer ha jácottál volna az 1-el (sand of time)akkor tudnád hogy az ezzel kezdődik hogy fut az erdőben és ezt csak elmeséli farahnak.
    Érted?
    (amúgy az nem erdő hanem egy kert)
  • Pityesz
    ez gyors volt, köszi remélem igazad van!
  • Laky
    a legvégén "összegabalyodtok" és akkor nyomkodni kell a BAL egérgombot :)
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Már megint én, hát igen!
    Egy rendes ember dobjon már meg egy kis infóval!
    Lilaruháshölgy két törrel!küzdök vele , átalakulok,a platform szélén lelassítok,gyepelám, eddig ok.
    mikor az életereje lemegy fél centire , már nem menekül, sőt lassítani sem tudok,csak egy másodpercre, a legvégén még megütni sem tudom , belém rug be szakadékba és annyi.
    Mi a trükk kell egy combo?melyik?
    Léccix1000!
    Előre is köszi !
    L
  • edem123123
    végigvittem a gamet de a végén a videoban nem értem a prince miért fut az erdőben
  • Mr_no_NaMe
    Na várj,énis megpróbálom az egészet felvenni frapsal.
  • Mr_no_NaMe
    Hm megnézem de addig sztem próbálj print screen gombal fényképet csinálni!
  • xy21
    Én már tegnap egyszer leírtam!
    Az élettöltő helyeket mindig a mentési hely(szökőkút) körül keresd.
    Nem mindegyiknél van de az biztos hogy mindig a mentések előtt egy pár méterre vannak.
  • kurek
    Nem tudtam képet kiszedni a játékból, írom: Temple pálya, ahol elakadtam. Dark princ-es ugri-bugri és "kutya" mészárlás után egy erkélyen át másik helyiségbe érek. Itt csimpaszkodva kőtömb ki, erről futok tovább + 2 gyertyatartót kell használni. De az istennek sem fut el a falon lévő "rugós faajtóig", így hiába ugrok nem érem el a szemben lévő erkélyt. Visszapörgetni + nem engedi, állandóan az átváltozástól kell kezdenem. Így kell csinálni, v. hülyeséget erőltetek?
  • kurek
    Akkor az a 3. volt én az első óriás előtt találtam 2-t. Korábban már kérdezni akartam, hogy az első óriás és a temple pálya között hagytam-e el?!
  • Mr_no_NaMe
    Mármint csak egyet találtam az óriás előtti elágazában.
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy ha kell vkinek segítség mert elakadt akkor énis szívesen segítek!
    De most nekemis kéne egy kis help:D
    Az élet töltő bónuszok helyét kéne behatárolni!Az elsőt megtaláltam az óriás után de többet nem találtam.Merre vannak?
  • atesz02
    Linkelj be egy képet! Így nem tom hol vagy.
  • kurek
    Te biztosan válaszolsz a kérdésemre! (Nem muszáj videó, bár sztem mindenki szívesen nézi!)Szóval a Temple pályán el kellene érnie a dark prince-nek azt a falon lévő "rugós ajtót"? Mert nekem az istennek sem akar elfutni addig. Hogy a szarba jussak át a másik erkélyre? Lehet, hogy nem is arra kell menni?
  • kurek
    Köszi mások nevében! Egész estés videó???
  • atesz02
    Valaki mondjon egy "biztos" oldalt, ahonnan letölthetem a Warrior Within-t!
  • Pityesz
    Sziaszok!
    Segítsetek légyszi!
    Hogy kell kinyírni a lilaruhás nőt?
    Valami trükk?
    Hiábva védekezek , akkorát belém rúg hogy elrepülök a ........!
    Előre is köszi!
  • soulhunter
    CD Rack lekapcsol (a "doboz" hátoldalán)
  • ocsi19
    hali, hogyan lehet elindítani a game-t? :|
    ami van: "DVD-változat" (Daemon tools), de azt írja ki hogy tegyem be a cd/dvd-t...
    előre is köszi
  • NOS16
    De én akkor má végigszenvedtem a gámát...
  • NOS16
    #3466 : jaj ez a duma :D sötét oldal :D sry muszáj volt ez így beírnom, nem hagyhattam ki.
  • Laky
    na ugye, mindennek van jó oldala ;)
  • NOS16
    najó, megvallom a tutit. postal 2-t amikor végignyomtam, benyomtam pár kódot azt mentem gyakni :P
  • Laky
    De általában a kis gyerekek csítelnek,akik túl kicsik és gyökerek a jáékhoz,sztem easy fokozaton elég könnyű,legalábbis nem nehéz%
    na hát ez meg végképp nem igaz
  • Laky
    a single player játékokban az csítel, aki akar, néhanapján én is szoktam, ha már nagyon unom a banánt...
    multiplayerben nem tolerálják a csítereket...

szvsz a csítereket ki kéne írtani, mert elrontják a játék fílingjét
    könyörgöm, téged ez hol zavar, hogy másik így játszik? :D

#3466 : jaj ez a duma :D sötét oldal :D sry

én azért szóltam, mert kicsit kultúráltabban is leírhattad volna a véleményed, és nem így:
    mocskos csíter körünkben...
  • NOS16
    nem szólok be...tudtommal, csak fa*zom. Nemtom megfogalmazni...
  • Mr_no_NaMe
    Demost te milyen jogon szólsz bele hogy ő hogy játszhat egy szingli játékkal?
  • NOS16
    Ők nekem nem ártanak, csak elmondom a véleményem. Nemtudja megcsinálni azt a részt, és átcsalja...na itt kezdődik a baj, majd amikor már sok részt nem tud megcsinálni, és mindet átcsalja, belső késztető erő miatt egszer ugyis giga csíter válik belőle. :P Ezért érdemes előbb megkezdeni az "írtást" :D
  • Doki17
    www.freeweb.hu/pcdokesz/thestructuresmind.mpg itt a teljes link igy már biztos jó.
  • Doki17
    Na mégis sikerült megcsinálnomINNEN szedheted.
  • Doki17
    Az a rész nem akar menni amikor nekem is sikerült csak szerencsém volt.
  • Mr_no_NaMe
    Mondjuk ebben egyetértek veled,de nekem nem ér meg egy idegbajt ez a játék:DDD
  • Mr_no_NaMe
    Már ne is haragudj de neked mér támad csíterírtó fóbiád attól ha valaki képtelen megcsinálni valamit és azt a pályát átcsalja??
    Az csiter aki aimbotol csében meg ezekben és gigabetűkkel írja hogy mocskos láma gecók...na azokat énis írtanám kapával meg dinamittal,csak azt nem értem hogy aki szinglibe csitel az mér árt neked meg akár bárkinek is...
  • NOS16
    nekem pont fordítva volt...ebben látszik mennyiben különbözünk egymástól. Így visszagondolva könnyű volt... de amikor ott voltam és meg kellett volna csinálni, hát akko majnem idegbajt kaptam, de nekem meg sem fordult a fejemben a kód keresés. inkább szenvedek mint az állat, de kódot soha többet, mivel elrontom a játékélményt. Főleg ha vmi eredetiben van meg, akkor ahoz csít használata szigorúan TILOS. Ha kidobsz annyi pénzt, legalább csináld meg és élvezd ki...
  • Mr_no_NaMe
    Mer te nem vagy elmebajos mikor már 40edszerre ölt meg valami?
    Mondjuk nekem akkor volt a legdúrvább rohamom mikor a 2 démonfajzat az a bárdos meg a kardos folyton úgy nyírt ki hogy mindig ellenkező irányba gurult mint amit nyomtam, azt így sorozatba belegurult a bárdba...
    Akkor felemeltem a klavot azt majnem kettétörtem...Mondjuk akkor még ráis kerestem csitre de aztán újra megpróbáltam és sikerült...a vizír nem hozott ki a sodromból mer az 4.szerre sikerült.
  • NOS16
    hol is???
  • edem123123
    de én még mindig el vagyik akadva valaki tud segíteni?
  • edem123123
    Különben ha csítelsz mi értelme a játéknak semmi izgalom sincs benne!!
  • NOS16
    Amugy elég annyi, h NOS
    csak nemtudtam azt regelni :'(