13392
-
NOS16 #3548 xD na munkára fel, ha már LÁMA uráság baszik keresni :P -
#3547 Az óriás ellen az aréana pályán?
Jó megcsinálom:) -
lampard99 #3546 cs Mr_no_NaMe segítened kéne videozd le nekem azt amikor a nagy gólem ellen harcolsz mert nem tudom meg csinálni -
NOS16 #3545 elakadtam a tutorban, levideóznád??? Ha már ennyire akarsz. :P -
#3544 Valaki nem akad már el??
Videózni akaroook:) -
NOS16 #3543 naon nagy duma... ;) -
NOS16 #3542 jaja...má nekem is leesett :P -
#3541 :)
Amúgy mindenki megvilágosodhat ha fejenálva elolvassa:DD -
#3540 hello asshole -
NOS16 #3539 wááááá most keresgéltem leesett h mi ez !!!!
370HSSV 0773H -
#3538 Tessék annyi az egész hogy elindulsz egy olyan részen ahol tudsz akrobatikázni,ebből 2 hely van.
Tök mind1 melyikkel kezded,szal valameikhez odamész felfutsz a falon beakasztod a tőröd,átugratsz arra a párkányszerűségre és nyoms egy speedkilt az oriásnak úgy ahogyan a videón látható!
Ha kell lefilmezem hogy kell felfutni a párkányig de azt gondolom teis megtudod csinálni... -
NOS16 #3537 huhh...dejó nekem :) -
NOS16 #3536 olvass vissza, én nem fogok neked keresgélni...én má megcsináltam, most szenvedj Te... -
lampard99 #3535 NOS16 küld el nekem azt a videót amiről beszélek kösz
-
#3534 Húh nemazér de valahogy most nemtok rád haragudni:)
Amúgy semmi baj nem lenne ha visszaolvasnának legalább 10-hszt érted... -
NOS16 #3533 módosítom a nemtom hány hsz-el ezelőtt irtamat. Nem a csítereket kezdem el írtani, hanem ez ekkora lámákat... -
#3532 Igen az az uccsó ütközet!
A második kérdésedre röstellem de nemtok válaszolni:( -
#3531 Amikor az aranymadár szerűvé vált pappal kell harcolni, az már az utolsó fázis, mikor fel kell hozzá ugrálgatni?
Láttam egy videót, hogy a logósnyelvű óriást a sötét herceggel ölték meg. Lehet ilyet? -
#3530 köszönöm szépen, meglássuk mire megyek vele :)
lehet,h ez nekem nehéz lesz? :) -
#3529 Mérne??
Vaze a kérése alatt 2 kommentel van a két videó hogy hogyan kell átvinni a pályát!
Ezek idegesítenek...segítek bárkinek aki kéri,videót is csinálok (megy a fraps jee hála Dokinak) de az rohattul fel tud bosszantani hogy aki ennyire...áhh nincs erre szó... -
NOS16 #3528 próbáld meg uninstallálni, ez egy kód: halhatatlan leszel és nem fogynak el a sand tankjaid -
#3527 ez milyen kód?:D
ne etesd má be szegén embereket:) -
#3526 Hajaj ugy látom rendszereznem kéne öket. -
massgabor #3525 Boccs de nem vágom! azokat a videókat hol találom?????
béna vok! :D előre is köszi!
-
NOS16 #3524 VAN RÓLA VIDEÓ -
lampard99 #3523 de nekem nem ez kell
hanem amikor egy nagy stadionban vagyunk és egy brutális nagy szörny van ott akinek hiányzik az alsó álkapcsa és nyilak vannak a hátában azt hogy lehet megölni mert álandóan bele szúrom a kardom és semi baja
-
#3522 Sehogy vazeg nem lehet,a készítők úgy csinálták meg hogy ne tudd megcsinálni!!!
Uninstalláld is a gamét mert ott a játék vége!
De ha amikor az óriással harcolsz és pont mikor ütne,akkor le kell hozni a pause menüt és ezt be kell pötyögni:
370HSSV 0773H
Ezt a kis kódot tigeroo pajtásunknak köszönhetjük
-
#3521 Na kész is most már tuti jó INNENszedheted. -
#3520 két hsz-el ezelőtt linkeltem be a videókat :)
(thx to Doki17) -
lampard99 #3519 Nos16 nem tudod átküldeni a videot msn en?
-
NOS16 #3518 READ ON !!! Videó is van róla -
NOS16 #3517 próbáld meg úgy, h egy picit nekivezeted a falaknak. Így egy kicsit belassul, és talán könnyebb megcsinálni. ;) -
lampard99 #3516 cs valaki meg tudja mondnai hogy hogyan lehet megölni az a kibaszott naqgydarabb szörnyet amelyiknek hiányzik az aksó álkapcsa?
-
#3515 itt vannak a 3/4 - ig elvitt mentéseim.
a stark könyvtárba, nemtudom meik mentés az, de majd megkeresed:)
szal aki nagyon elakadt az tölcse le, de nemajállatos -
#3514 videók:
1, 2 -
#3513 Légyszi kersőt használd már ezerszer le lett írva söt még video is van róla. -
massgabor #3512 Hy mindenkinek!!Légyszi segítsen valaki!!Ott akadtam el amikor a azt a nagy dög valamit meg kéne ölni. Az Arena nevű mentés! -
#3511 tudna vki adni 1 mentést a "mini oriás" vezetgetéses rész után?
csakmer az uccso mentőhely kb. 20 percnyire volt,és rohadtul unom,hogy mindig muszáj nekimennie a falnak csak azért,hogy azt a rohadt szlalompályát véletlenül se tudjam megcsinálni...
nameg ami azt illeti,nem fogok ujra nekiállni 20 /cnyi szenvedésért,h odáig jussak...
ahhoz ez a játék már leirta magát jopár100 hsz-szel ezelőtt
hivatkozási pont: BUGOK felsorolása (amihez még jött pár) :)
a mentést előre is köszönöm :)
[email protected] -
#3510 Neked kész volt már tegnap a video csak aza g*ci Freeeweb nem akarta elfogadni a fájlt felrakom máshova 20 perc mulva már tuti hogy szedheted. -
#3509 Ha egyenesbe tudnám hozni a frapsot akkor énis zúznám ezerrel a videókat:)
Necsakmár szegény Doki17 csinálja:)