Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 1993 ban találkoztam a prince of persia játékkal elöször Ipari tanuló voltam,még win95 se volt akkor.DE a sztori még ígyis magával ragadott.Első saját gépemet a lányom születésekor vettem meg,2008 ban majd nem sokkal meglett a POP st is,amit többször végigtoltamA wwt csak a videók segítségével tudtam végigjátszani mostanában,köszönet érte.Tegnap vettem meg az eredeti dobozos TT -t a sztori befejező epizódját.A WW nél is piros x van az AMD proci mellett de elindul.Ez viszont nem.Win 10 pro van op rendszernek.Crakkelés sem segít azaz nem találtam megbízhatót.addig jutottam hogy feltelepítés utén kér egy géprestartot ami után a win az elindithatatlanságig összeomlik.Eredeti win 10 em van.Kérném szépen valaki segítsen!3 adjára telepítettem újra a gépet.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
azért vmikor befejezem 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2,49 EUR
Fákjúal!
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
http://www.youtube.com/watch?v=5_MKjndHZSA --> ezt nézzétek meg, majd a leírásban szereplõ zip fájlt töltsétek le, s mind a két fájlt másoljátok be a POP3 mappájába.
Ezután kompatibilitást állítsátok XP SP2-be. És voilá... 😄
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Ehez van külön progi de ha elindítod a játékot,elindult,ctrl+alt+del.utána a folyamatok fül,megkeresed a listában a ww exe fájlját,jobb gomb,affinitás és ott kinyomod az egyik pipát.
Ha amd procid van akkor meg amd dual core optimizer.beírod googleba.letöltöd,telepíted,gép restart és kipróbálod.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az utolsó lehetõséged hogy új videókari drivert teszel fel,vagy esteleg egy jóval régebbit.
Üdv
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A héten volt idõm és gondoltam kijátszom az elsõ három PoP-ot, még mielõtt megjönne az új része. De a The Two Thrones-nak van valami baja. Egy idõ után elfehéredik a képernyõ és csak ha mozgatom az egeret akkor vált vissza rendesbe. Gondoltam a Hardware.ini-ben átszerkesztek valamit, csak nem tudom, hogy mit. Ha valakinek volt ilyen problémája és megtudta oldani az leírhatná hogy csinálta.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Windows 7-et használok és a játék nem akar elindulni. Crack-elés elõtt kijön a "védelem" miszerint indítsam újra a játékot. Miután ez megtörtént újra és újra kéri. Ha crack megvan, akkor rákattintok az ikonra és nem történik semmi...
Ötlet?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fákjúal!
Windows 7 Ultimate 64bitet használok, és feltettem a T2T-t, de a protection system kéri, hogy indítsam újra a gépet. Oké, újraindítom, erre nem akar a Windows bootolni, kereste a megoldást a hibára, majd megint újraindítottam, és már jó volt, belépve az asztalra azt vettem észre, hogy a játék szõrén szálán eltûnt, majd jön egy hibaüzi, hogy a StarForce protection system nem kompatibilis a Windows ezen verziójával. Gondoltam megcrackelem, mûködött egy ideig, de aztán megint elõjött ugyanez a probléma, és a játék elszállt, meg a Windows is. Akkor ennyi volt, ne T2T-ozzak többet csak a régi (P4-es, XP-s) gépemen?
cues will fail to appear. If you follow this specific pattern for the fight,
you should not get the glitch. If you do, however, you can still complete the
Speed Kill by recognizing exactly when the visual cue is *supposed* to be.
They are listed above, of course, for your convenience.
-by gamefaqs
szóval ezért nem láttam a villanást 😊
viszont most utána vagyok közvetlenül elakadva, mert van egy ilyen összemorzsolós ugrabugra után egy liftankaszerûség, ott egy létra, átugrok a másik oldalára, alul semmi csak halál ha zuhanok. másik oldali folyosó végén egy ajtó, ami nem nyílik, de nem találok semmit hogy hogyan nyílna....
amúgy letraineltem annál a résznél, amikor le kell menni több emeletnyi szintet, és alul 5 õr, ha nem megy végig az instant kill akkor elég valószínû halál, utána 2 sand-dog. elég lett a fasza kis harcokból, hogy alig akarnak megdögleni az ellenfelek. viszont a sztorit végig akarom vinni